Results 46 to 55 of 55
Thread: ολα μαυρα
-
14-04-2011, 05:04 #46
Λου, ρωτάς παραπάνω:
"Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μην του αρέσει άλλο η ζωή?"
Απάντηση
Η ζωή που έχει? ναι.Αλλά η ζωή που έχει δεν είναι όλα τα είδη της ζωής που θα μπορούσε να έχει.
Με λίγα λόγια, αν δε μου αρέσει η ζωή που ζω, δεν τα παρατώ, την αλλάζω."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 14-04-2011, 08:44 #47
Lou,
Πάντως με τα όσα γράφεις γενικά στο φορουμ δεν μου έχεις δώσει ποτέ την εντύπωση ανθρώπου που να χει περάσει από τετοια κλινική και τετοιο βασανιστηριο στη ζωή. Ο λόγος σου εδώ κάθε άλλο παρα τετοια εντύπωση δίνει. Αυτά που γραφεις είναι λογικά, τεκμηριωμένα και με σαφήνεια και επωφελείται αυτός που τα διαβάζει. Αποδεικνύουν ότι υπάρχει θετικό κομμάτι στη ζωή σου, βγάζεις προς τα έξω τη θετική όψη του εαυτού σου, έστω και αν νοιωθεις να σε κυριαρχούν αρνητικά συναισθηματα και σκεψεις. Το θετικό κομμάτι του εαυτού σου καλιέργησε το, αυτό το κομμάτι είναι που θα σε κανει να προχωρήσεις στη ζωή σου.
Το παρελθόν να το κανεις λιγότερο έντονο στη μνήμη σου αρχίζοντας να γεμίζεις τη σκέψη σου με στόχους, ευχαριστες στιγμές που σιγουρα υπάρχουν , έστω λίγες, με δραστηριότητες που σε γαληνευουν.γιάννης
14-04-2011, 08:57 #48
Lou!!!!!!!!!
σε παω γιατι εισαι ενα παιδι στην ψυχη , γυναικαρα στο σωμα, πολυ ζωηρη στο εδω και τωρα του γραψιματος!!!!
οσο για τις σκατουλικες σκεψεις και δε συμμαζευεται.............
ααααααααααααχ! δε σε μαλωνω γιατι μου ειναι τοσο παρουσες καισ το δικο μου κεφαλι!!! σαν τις ψειρες τις βλαμμενες που ειχαμε μικρα!!!!!! χαχαχαα!!!!
βλακεια που το θυμηθηκα.
αλλα τοτε κυνηγουσαμε τις ψειρες με ξυδι , οινοπνευμα , παραπλας , κτλ.
τωρα σαν πιο εξυπνα και πιο μεγαλα που ειμαστε λεμε ας κανουμε ριζικες αλλαγες.
κοψι κεφαλι. χαχαχαχα!!!!!!!!!!
τι λες μαρι????????????????????????????
αχχχχχχχχχχχχχχ?
αχ βρε λου θα ηθελα να σε ειχα μπροστα μου μου και σενα και τη ρεην και τη ντισολβ και..και και...!!!!!!
ατζικουλα κηπακο ασπροκερι πανικοπουλος ανεμοδουρης γκας ...ξερω ξεχνω τους παντες!!!
αλλα να σας ειχααααααααααα! να σας παρω αγκαλια να με παρετε και εσεις και να αλληλοφαποθουμε ετσι για πρωινο ξυπνημα!!!!
σε αγαπω πολυ!!!! αυτα ειχα να πω!!! και τωρα φωτο για το πως σε φανταζομαι!!!!
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
14-04-2011, 10:00 #49
14-04-2011, 16:36 #50
14-04-2011, 19:02 #51
ο θυμός είναι εκεί να σε προστατέψει. να εκφράσει το συναίσθημα 'γιατί; γιατί σε εμένα; δεν με αγαπάτε;' από την στιγμή που δεν εκφράστηκε...εγκλωβίστηκε.
φίλε μου έχεις περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.
νομίζω στην θέση σου δεν θα είχα αντέξει ούτε ένα μήνα.
εσένα δεν σου αξίζουν θυμοί και πόνοι, αλλά ένα μεγάλο μπράβο.
16-04-2011, 16:35 #52
παιδια, ευχαριστω για ολα αυτα τα μνμ κ τη συμπαρασταση, ειμαι πολυ καλυτερα τωρα, βεβαια, δεν την εμπιστευομαι καθολου τη διαθεση μου, ειναι παρα πολυ ασταθης, αλλα μην την ματιασω για την ωρα!
φτου φτου!
πωπω, ειναι απιστευτο το ποσο αλλιωνει την οπτικη των πραγματων το συναισθημα. η αληθεια ειναι οτι μια φαση την περναω. αλλα θα περασει κ αυτο.
τη μια ειμαι μια χαρα κ την αλλη down in the dumps, χεχε, τελειως καταθλιψη κατασταση!
(να κανω κ καμια επαναληψη, να ξερουμε κ για τι πραγμα μιλαμε)
τα παλια βγαινουν μαλλον οταν δε θελω η δυσκολευομαι με τις προκλησεις του παροντος κ αυτα που ψυχολογικα με δυσκολευουν σημερα. οποτε προσπαθω να αποφυγω τα τωρινα κ τσουπ ερχονται τα παλια.
τα βρηκαμε κ με την ψυχ μου, αυτη δεν ειναι καθολου υπερ του παρελθοντος, κ καλα κανει βεβαια.
ενταξει δεν ειμαι παντα τοσο μιζερος ανθρωπος, αλλα κατι κρισεις μιζεριας κ ψυχολογικες δυσκολιες τις περναω! εγω ομολογω πως ειμαι απο τους ανθρωπους που πολλα πραγματα στη ζωη, κυριως στην αρχη, με εχουν δυσκολεψει πολυ ψυχολογικα, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως ενιωθα να κανω το χ πραγμα πριν 10 χρονια πχ κ πως σημερα κ σκεφτομαι οτι σιγουρα υπαρχει προοδος κ μπορουμε να βελτιωνομαστε κ να ξεπερναμε τις ψυχολογικες δυσκολιες. κ εγω, κ ολοι οι ανθρωποι.
απο την αλλη, νιωθω πως το ξεπερασμα μια ψυχολογικης δυσκολιας, θελει προσπαθεια κ χρονο, δεν ειναι κατι που γινεται τσαφ, απλα με τη λογικη. αλλο η λογικη τελικα κ η λογικη κατανοηση μιας καταστασης κ αλλο κ το συναισθηματικο κομματι της υποθεσης. εχουν αυτες οι εσωτερικες συναισθηματικες δυναμεις πολυ πειθω οι ατιμες! εμενα τουλαχιστον με εχουν διοικησει κανονικοτατα κατα καιρους.
16-04-2011, 20:21 #53
Lou, μην κατηγορείς τον εαυτό σου για κάτι που δεν ευθύνεσαι! Βασικά τον κατηγορείς καθώς δεν μπορείς να ανακαλύψεις την αιτία. Δυστυχώς το κεφάλι ανακαλύφθηκε τελευταίο lololol. Σίγουρα όμως θα βρούμε την αιτία. Αυτή είναι η γενιά μας άλλωστε.
Μην δαιμονοποιούμε τα ηλεκτροσόκ, τις ηλεκτροσπασμοθεραπείες δλδ... Δεν είναι τίποτα αλλο παρά η αιχμή του δόρατος αν τοποθετήσουμε την ψυχοθεραπεία στο πρώτο στάδιο και την φαρμακευτική στο δεύτερο. Δεν σου κανανε δα και τρυπανισμό. Και δεν είσαι ψυχακι, τουλάχιστον όχι όσο αναρωτιέσαι ότι είσαι....
01-05-2011, 23:37 #54
συμφωνω και επαυξάνω!!!!
παρολο που δεν σε εχω γνωρισει ποτε απο κοντα, αυτη ακριβως την αποψη εχω σχηματισει και γω για σενα.
καραγουσταρω τον αυθορμητισμο σου, την εξυπναδα σου, τις γνωσεις σου, ακομα και τον τροπο που μου τα "χωνεις" ωρες-ωρες γουσταρω!
ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
τα περσινα περασμενα ξεχασμενα.
μου ελλειψες ειλικρινα!!!
ελπιζω η απουσια σου να οφειλεται σε καλο σκοπο.(πχ ταξιδακι).
θα την βρεις την ακρη Λου μου.
ειμαι σιγουρη γι αυτο.
δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο γιατι τα παιδια με καλυψαν.
απλα ενα μεγαλο ευχαριστω και ενα ακομα μεγαλυτερο συγνωμη.
24-05-2011, 20:11 #55
Λου πως εισαι?
σε σκεφτομουν πολυ αυτες τις μερες.
ψιλοανησυχω που δεν σε βλεπω πια στο φορουμ.
αν δεν θες να μου απαντησεις δημοσια στειλε μου αν θες προσωπικο μηνυμα.
Ηρω εσυ που εισαι φιλη της ,αν μιλησετε στο τηλ απλα πες της οτι της ευχομαι ολοψυχα να ειναι καλα!