γαμω την τρελλα μου παλ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
    Banned
    Aυτο κανω προσπαθω πολυ.Δλδ ολα αυτα που γραφουν θα τα παθουμε?Δεν θελω να παθω κατι φοβαμαι τοσα εχουμε περασει με τις κρισεις.αχ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Aυτο κανω προσπαθω πολυ.Δλδ ολα αυτα που γραφουν θα τα παθουμε?Δεν θελω να παθω κατι φοβαμαι τοσα εχουμε περασει με τις κρισεις.αχ!
    Αυτοί τα γράφουν για να είναι καλυμμένοι, δεν σημαίνει ότι θα συμβούν όλα αυτά σε ένα άτομο.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Δεν προκειται ρε συ να παθουμε ολα οσα λεει μεσα στις παρενεργειες αυτο ελειπε δλδ!! Ολα τα φαρμακα αμα διαβασεις το φυλλο οδηγιων αναφερουν ενα καρο παρενεργειες δεν σημαινει πως τα απθαινεις ολα αυτα αλλα ακομη κ ενας που πηρε το φαρμακο να εμφανισε μια παρενεργεια ειναι υποχρεωμενοι να το γραψουν επισης πολλες φορες αν ειναι ηδη επιβαρυμενος ο οργανισμος η συντρεχουν κ αλλοι ιατρικοι λογοι υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να εμφανισεις μια παρενεργεια σε σχεση με αλλους που δεν εχουν κατι..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Ε τοτε θα παιρνω ανοιχτα αυτη την μικρη δοση την βδομαδα 3 φορες δεν θα κατσω να σκασω τωρα.
    Ετσι κ αλιως δεν μπορω να βρω ουτε την δωρεαν ψυχιατρο γιατι αν θελω να την ρωτησω μονο,θα μου πει ελα εδω κλπ κλπ και θα μου ξαναγραψει τα σεροξατ και δεν θελω.
    Εγω θελω να παιρνω 3 φορες την βδομαδα λιγο ζαναξ χωρις να το μειωνω μετα σταδιακα.αισικτιρ με εχει σκασει αυτο το θεμα.

Senior Member
    3 φορες τη βδομαδα δεν ειναι πολυ αν σε ηρεμει κ σε βοηθαει παιρνε το αλλα καλο θα ηταν να ρωτησεις κ τη γιατρο δεν ειναι αναγκη να παρεις κ σεροξατ αν δεν υπαρχει λογος..εξαλλου η δοση που παιρνεις ειναι πολυ μικρη 0,25 δεν παιρνεις??

Banned
    Τωρα παιρνω το μισο απο το 0.25 και με πιανει.Χθες με επιασε μεσα σε 10 λεπτα ασε τρελλαθηκα εγραφα εδω και νομιζα οτι απευθηνομουνα στην κριση λολ.Ρεζιλι εγινα.
    Θα παρω να την ρωτησω αυριο αλλα την ξερω οτι ειναι περιεργη θα μου πει ελα κλπ κλπ.Και θα μου πει να παιρνω 15 μερες και μετα να ξαναπαω και δεν εχω βενζινες για τετοια να τρεχω πανω κατω.

Senior Member
    Ελα ρε συ δεν εγινες ρεζιλι αλλωστε ολοι οσοι γραφουμε εδω εχουμε κ καποιο λογο!
    Παρτηνα τηλεφωνο ρε συ αμα δεν μπορεις να πας απο κοντα κι αμα σου πει ελα πες της οτι εχεις δουλειες, τρεχαματα κτλ...αμα βλεπεις οτι δεν υπαρχει λογος να παρεις κ εισαι μια χαρα δεν ειναι αναγκη να παιρνεις καθημερινα, παιρνεις μονο οταν δεν παλευεται..εμενα ενα διαστημα ετσι μου χε πει ο γιατρος αλλα τελικα μετα τα μονιμοποιησα λολ...
    ρε συ εισαι σιγουρη οτι σε επιασε στα 10 λεπτα?? κ τοσο ελαχιστη ποσοτητα?? μηπως λειτουργησε ως πλασιμπο δλδ ελειδη εσυ ξερεις οτι οποτε παρεις ζαναξ θα νιωσεις καλυτερα κ τα εμπιστευεσαι λογω αυτης της θετικης σκεψης οτι θα γινεις καλυτερα αλα της αυθυποβολης τελικα γινεσαι καλυτερα..εντυπωση παντως που κανει...

Banned
    Χωρις πλακα ενω εγραφα εδω τα τρελα μου πηρα ζαναξ και μεσα σε 10 λεπτα με επιασε.Αλλες φορες με επιανε σε μιση με μια ωρα.
    Δεν ξερω μπορει να λειτουργησε και ετσι αλλα δεν νομιζω γιατι ειμουν πολυ χαλια ακι ξαφνικα εγινα εντελως καλα.
    Και τωρα πηρα γιατι παλυ τα ιδια ειμαι λολ

Senior Member
    αχ γλυκο παστελι σου ευχομαι να ηρεμησεις..!!0,25 πηρες?? ποσες μερες ειναι που παιρνεις συνεχομενα??
    χρονομετρησε αυτη τη φορα σε ποση ωρα θα σε πιασει!!

Member
    Αχ ρε παιδιά! Κι εγώ μία από τα ίδια. Μέχρι εχθές ήμουν καλά, σήμερα ξεκίνησα καλά αλλά μόλις βραδιασε με έπιασε μία τάση να σκέφτομαι παράξενα. Δηλαδή ότι δεν είμαι εγώ, ότι όλα τα κάνω μηχανικά σα ρομπότ. Αισθάνομαι πιο αισιόδοξα δε μπορώ να πω αλλά αισθάνομαι λίγο παράξενα, νιώθω ότι τρελαίνομαι και αισθάνομαι απόμακρη από τους δικούς μου. Βέβαια τίποτα δεν ισχύει το ξέρω αλλά η ιδέα με τρομοκρατεί. Μήπως είναι παρενεργεια του sertral; Ειναι η τρίτη μέρα που τα παίρνω. Ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό γιατι θα μου πει κοριτσι μου με ζάλισες. Χίλιες φορές μου έχει πει ότι δεν έχω τίποτα κι εγώ εκεί. Μήπως τα δημιουργώ εγώ με τις σκέψεις που γυρνάνε όλο εκεί; Νιώθω ότι όλα ξεκινούν από το κεφάλι μου, το νιώθω λίγο χαμένο. Μπορεί να πάρω λίγο λεξοτανίλ για να ηρεμήσω. Θα δω πως θα πάει.

Senior Member
    Γεια σου πεννυ! Κι εγω πολλες φορες νιωθω οτι δεν ειμαι εγω , οτι δεν ελεγχω εγω τον εαυτο μου κ ειμαι σαν ρομποτ που τα κανω ολα μηχανικα αλλα δεν νιωθω...ισως ετσι αισθανεσαι λογω του φαρμακου 3η μερα ειναι που το παιρνεις ισως θελει κι αυτο το χρονο του να προσαρμοστει στον οργανισμο σου κ να δρασει..ρε συ μην ντρεπεσαι να παιρνεις τον γιατρο τηλεφωνο κι ας σου πει οτι του τα πρηξες εγω τον παιρνω με το παραμικρο που θα νιωσω κι εμενα ετσι μου λεει αλλα σκεφτομαι "κατσε ρε φιλε παιρνω που παιρνω φαρμακα ε οχι κ αν μην μπορω να ρωταω ο,τι θελω τι δλδ στα τυφλα θα πηγαινω?" λολλ καλη συνεχεια!!
    Last edited by Lacrymosa; 11-04-2011 at 23:20.

Banned
    Κοριτσια εγω δεν νιωθω αυτα που λετε.Νιωθω μια ενταση στο κεφαλι,στα ματια στην μυτη στον αυχενα και γενικα δυσφορια σαν να ειμαι κουρασμενη και ζαλισμενη.
    Αλλες φορες νιωθω αλλα αλλα παντα ειναι σωματικα αυτα που νιωθω και αυτο με κουραζει πολυ.
    Σημερα ειναι η 16 μερα που παιρνω ζαναξ πλιν 2 μερες π δεν πηρα.Με επιασε σε μιση ωρα περιπου σημερα.
    Τελικα θα παιρνω οποτε δεν νιωθω καλα να τελειωνουμε και θα παρω και ενα τηλ την γιατρο κιαν μου κανει μα και μου θα κλεισω ραντευου μαζι της μονο για μια φορα ομως θα της πω γιατι δεν εχω λευτα για βενζινες.
    Καλα μολις πηρα ζαναξ πεταω εκανα 100 δουλειες στο σπιτι λαμπει αλλος ανθρωπος γινεσε με το ζαναξ.

Banned
    Αχ μπορω και ανασεω σωστα και μπορω και χασμουργιεμαι χωρις να μου κοβεται στην μεση το χασμουργητο!:P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Καλα μολις πηρα ζαναξ πεταω εκανα 100 δουλειες στο σπιτι λαμπει αλλος ανθρωπος γινεσε με το ζαναξ.
    Ζαναξ κ ξερο ψωμι δλδ ε?? Λολλ!!!!

Banned
    Ακρυβος!!!χεχεχεχ

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast