Κατάντια; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    συναντησεις γινονται απο μεμονωμενα ατομα κατα καιρους αλλα θα ηταν ωραιο να κανονιζοταν μια μεγαλη συναντηση!
    αν και λογικα πολλοι θα θελουν να διατηρησουν την ανωνυμια τους..
    οσο για τις διακοπες που λετε γιατι δεν κανονιζετε να πατε με γκρουπ απο πρακτορειο οπως ζορπιδη και τετοια;
    ειναι πιο φθηνα και γνωριζεις και κοσμο ενω εχεις και οργανωμενο προγραμμα..
    και μενα στην πολη απο οπου καταγομαι με βλεπω να κανω διακοπες μακρυα απο το φιλο μου..:(
    λολ τι μου θυμισες τωρα πηγα με την κολλητη μου περυσι ναξο με γκρουπ απο πρακτορειο (για πιο φτηνα, οργανωμενα κτλ) κ ηταν ολο παππουδια ανω των 70+ μονο που δεν κοψαμε φλεβα..
    το καλυτερο ειναι διακοπουλες με το ετερον ημυσι αν υπαρχει κ θελει..:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    ναι είναι πιο ευκολο..αλλα να θες να πας διακοπες και να εχεις έναν σαλιαρι διπλα.. αλλη φαση να πας μόνο με φιλους..διασκεδάζεις παιζεις με οποιον γουσταρεις και το σταματας οτι ώρα γουσταρεις... οι πιο ωραιεες διακοπες πιστευω είναι με φίλους και (πολλούς) εν δυναμη εραστες στο νησι.... οληρης ελευθερία... ετσι νομίζω γιατι μεχρι στιγμης μόνο με γκομενο πηγαινα :( αισχος μου!

εχω αχτι!!!
    λολ δεν σ αρεσε που πηγες με γκομενο?? μ εβαλες σε σκεψεις τωρα εγω σκεφτομαι φετος να πω με τον δικο μου διακοπες θα ειναι η πρωτη φορα που θα παμε μαζι διακοπες κ δεν ξερω γιατι αλλα εχω κατενθουσιαστει!! (ελπιζω βεβαια ο ενθουσιασμος να μη μου βγει σε ξινο λολλ..)

το ιδανικοτερο παντως ειναι αυτο που περιεγραψες με καλους φιλους περνας πολυ καλυτερα με ενα τρελογαματο παρεακι τωρα που το σκεφτομαι παρα με τον γκομενο..ειναι πιο βαρετα..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    ναι είναι πιο ευκολο..αλλα να θες να πας διακοπες και να εχεις έναν σαλιαρι διπλα.. αλλη φαση να πας μόνο με φιλους..διασκεδάζεις παιζεις με οποιον γουσταρεις και το σταματας οτι ώρα γουσταρεις... οι πιο ωραιεες διακοπες πιστευω είναι με φίλους και (πολλούς) εν δυναμη εραστες στο νησι.... οληρης ελευθερία... ετσι νομίζω γιατι μεχρι στιγμης μόνο με γκομενο πηγαινα :( αισχος μου!

εχω αχτι!!!
    Θέλεις και να έχεις την σίγουρη παρέα, αλλά και να "παίζεις" με τους εν δυνάμει εραστές.
    Γυναίκες....
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    καλά κανεις και είσαι ενθουσιασμένη...όσο περισσότερο το θες τόσο καλυτερα θα περάσεις... δεν λεω οτι είναι ασχημα... καλα εχω περασει..αλλα δε συγγρίνεται με παρεα..με φιλους.. είσια 100% free.. κανεις διακοπες απο τα πάντα ακομα και απο τα συναισθήματα..γινεσε παιδι!!! αχ τελειο... αν δεν τσακωνεστε γενικα συχνα και γουσταρετε ο ενας την παρεα του άλλου θα περασετε τελεια πιστευω!!! ;) σεξ παντου χαχαχαχα
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    ναι για να περασεις καλα πρεπει να πετυχεις και σωστο κοσμο συμφωνω..αλλα ειναι μια λυση νομιζω!

οσο για το αλλο ειναι καλυτερα να εισαι με το φιλο σου ρε συ στις διακοπες!δενεσαι και πιο πολυ μαζι του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Θέλεις και να έχεις την σίγουρη παρέα, αλλά και να "παίζεις" με τους εν δυνάμει εραστές.
    Γυναίκες....
    Ξυπνησαμε Βασίληηηηηηηη χαχαχαχαχα
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Γυναίκες....
    γιατι και οι αντρες δεν κανουν το ιδιο;

Senior Member
    ναι για να περασεις καλα πρεπει να πετυχεις και σωστο κοσμο συμφωνω..αλλα ειναι μια λυση νομιζω!

οσο για το αλλο ειναι καλυτερα να εισαι με το φιλο σου ρε συ στις διακοπες!δενεσαι και πιο πολυ μαζι του!
    ρε αναλογως τη φάση που βρίσκεται ο καθένας...
    εγω δεν αντεχω, δεν θέλω αλλο δέσιμο ..ελευθεριααααα...αεραααααα� �αααααααααααααααααααααααα� �ααααααααα :)

Senior Member
    Ξυπνησαμε Βασίληηηηηηηη χαχαχαχαχα
    Παραξυπνήσατε μάλλον, (με την καλή την έννοια έτσι).

γιατι και οι αντρες δεν κανουν το ιδιο;
    Φυσικά και το κάνουν, τώρα όμως μιλάμε για τις γυναίκες...

Senior Member
    Φυσικά και το κάνουν, τώρα όμως μιλάμε για τις γυναίκες...
    χαχαχαχα αντρες...όλα τα καλα για πάρτη σας..
    εσείς μπορει να μιλατε για γυναίκες (δηλαδη κάτι έξω απο εσας) αλλα εμείς είμαστε γυναικες... αν δεν φροντίσουμε εμεις να περασουμε καλά τοτε ποιός θα το φροντίσει??

Senior Member
    χαχαχαχα αντρες...όλα τα καλα για πάρτη σας..
    εσείς μπορει να μιλατε για γυναίκες (δηλαδη κάτι έξω απο εσας) αλλα εμείς είμαστε γυναικες... αν δεν φροντίσουμε εμεις να περασουμε καλά τοτε ποιός θα το φροντίσει??
    Με χιούμορ απάντησα αλλά δυστυχώς ο διαδικτυακός διάλογος είναι σχεδόν πάντα ξύλινος κι ανέκφραστος. Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, μακάρι να περνάτε εσείς καλά, για να περνάμε κι εμείς καλύτερα! Εμείς θα φροντίσουμε για όλα..
    Χωρίς γυναίκες, η ζωή είναι μάταιη...
    Και όπως έλεγε μία ψυχή παλαιότερα, "Την μισή περιουσία μου την ξόδεψα σε γυναίκες, ξενύχτια και ποτά, την υπόλοιπη μισή την ξόδεψα άσκοπα".

Senior Member

εχω αχτι!!!
    Πολλοί άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά με τις παρέες και βασίζονται στο να έχουν μια σχέση για να καλύψουν την μοναξιά τους. Πολλές φορές μου έχει συμβεί να είμαι με παρέα και να μην περνάω καλά. Στις διακοπές πάντως η συντριπτική πλειοψηφία στα περισσότερα νησιά μας είναι ζευγάρια. Έτσι έχω παρατηρήσει. Εκτός βέβαια από Μύκονος, Πάρος, Ίος κτλ. Εκεί πας με παρέα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα το σεξ είναι σίγουρο σχεδόν για όλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Εκεί πας με παρέα, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα το σεξ είναι σίγουρο σχεδόν για όλους.
    μου αρεσε αυτο!:)

Senior Member
    Ποιό ακριβώς? Το ότι όποιος πάει στην Ίο η την Μύκονο έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει σεξ? Νομίζω έτσι είναι σε αυτά τα μέρη. Είναι labeled και πάνε όλοι με προσδοκίες (αν και δεν θα είναι λίγοι όσοι φεύγουν αγμτοι... (σορρυ για το πρόστυχο)
    Τώρα βέβαια για τις γυναίκες δεν ξέρω, μάλλον δεν το έθεσα σωστά.
    Ξέρεις όμως πιστεύω πως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν χρειάζεται να πάνε σε ένα μέρος με συνθήκες κατάλληλες για σεξ. Τις δημιουργούνε από μόνοι τους. Όλοι μας ξέρουμε και από ένα γ^%&κουλα.
    Last edited by carrot; 12-04-2011 at 22:54.

Senior Member
    Με χιούμορ απάντησα αλλά δυστυχώς ο διαδικτυακός διάλογος είναι σχεδόν πάντα ξύλινος κι ανέκφραστος. Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, μακάρι να περνάτε εσείς καλά, για να περνάμε κι εμείς καλύτερα! Εμείς θα φροντίσουμε για όλα..
    Χωρίς γυναίκες, η ζωή είναι μάταιη...
    Και όπως έλεγε μία ψυχή παλαιότερα, "Την μισή περιουσία μου την ξόδεψα σε γυναίκες, ξενύχτια και ποτά, την υπόλοιπη μισή την ξόδεψα άσκοπα".
    βασιλη το επιασα οτι εκανες χιουμορ αλλα με περυτριγυριζε και μια μύγα και συνεχισα... χαχαχα

και εμενα ;)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast