Κατάντια; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    Χεχε, να'στε καλά ρε παιδιά τουλάχιστον εξήγησα τι ακριβώς εννοούσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ξέρεις όμως πιστεύω πως υπάρχουν και άνθρωποι που δεν χρειάζεται να πάνε σε ένα μέρος με συνθήκες κατάλληλες για σεξ. Τις δημιουργούνε από μόνοι τους. Όλοι μας ξέρουμε και από ένα γ^%&κουλα.
    Έτσι μπράβο, συμφωνώ και επαυξάνω.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Χωρίς γυναίκες, η ζωή είναι μάταιη...
    Και όπως έλεγε μία ψυχή παλαιότερα, "Την μισή περιουσία μου την ξόδεψα σε γυναίκες, ξενύχτια και ποτά, την υπόλοιπη μισή την ξόδεψα άσκοπα".
    Χωρίς γυναίκες σίγουρα είναι μάταιη η ζωή και ποτέ δεν είναι αρκετές!
    Last edited by carrot; 12-04-2011 at 23:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    βασιλη το επιασα οτι εκανες χιουμορ αλλα με περυτριγυριζε και μια μύγα και συνεχισα... χαχαχα
    Δεν είμαι μύγα. Κουνούπι είμαι! :p

για το θέμα των συναντήσεων στο φόρουμ...
    Έχουν γίνει άπειρες συναντήσεις άλλες επιτυχημένες και άλλες αποτυχημένες...:ρ
    Εγω προσωπικά έχω γνωρίσει τα περισσότερα απο τα μέλη που με ενδιέφερε να γνωρίσω και με τους περισσότερους απο αυτούς δημιουργήσαμε και φιλική σχέση...
    Τώρα τελευταία έχω εντοπίσει και κάποια νέα μέλη που θα ήθελα να συναντήσω στο μέλλον.....θα γίνει και αυτό εν καιρώ.
    Όσοι θελετε να συναντήθείτε μεταξύ σας δεν χρειάζεται να περιμένετε ΤΗΝ συνάντηση.
    Είναι πολλά άτομα που δεν θελουν να εκτεθούν σε όλους...:)

Senior Member
    μπορείς να πας με γκρουπ ταξιδιωτικού πρακτορείου. επίσης υπάρχουν ομάδες και σύλλογοι που μια φορα το χρόνο κανονίζουν κάποιο ταξίδι. φίλη μου θα πάει τώρα το πάσχα ιταλία με μια τέτοια ομάδα. ψάξ'το!

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    μπορείς να πας με γκρουπ ταξιδιωτικού πρακτορείου. επίσης υπάρχουν ομάδες και σύλλογοι που μια φορα το χρόνο κανονίζουν κάποιο ταξίδι. φίλη μου θα πάει τώρα το πάσχα ιταλία με μια τέτοια ομάδα. ψάξ'το!
    Αφού είναι φίλη σου γιατί δεν πήγε μαζί σου και αναγκάστηκε να βρει γκρουπ για τις διακοπές της?

Senior Member
    μα δεν αναγκάστηκε να βρει γκρουπ. είναι γραμένη σε έναn πολιτιστικό σύλλογο έδω και χρόνια και αυτοί κάθε χρόνο κάνουν και ένα ταξίδι.
    θα μπορούσα να πάω κι εγώ, αν είχα τα λεφτάκια! βασικά αν είχα λεφτάκια θα πήγαινα και μόνη μου ταξίδια, δεν τραβάω τέτοια ζόρια εγώ ! :P

πάντως γενικά για να βρεις φίλους, πρέπει να δραστηριοποιηθείς, να γραφτείς σε ομάδες, να κάνεις κάτι, πιλάτες, γιόγκα, χορό, ζωγραφική κάτι τέλος πάντων.

Senior Member
    Μόνη σου εννοείς να μένεις σε ξενοδοχείο μόνη σου για παράδειγμα, η σε κάμπινγκ? Δεν είναι κάτι που το βλέπω συχνά αυτό.

Η μοναξιά πάντως είναι ανεκτή όταν την επιδιώκουμε. Το να το σκέφτεται κάποιος συνεχώς είναι πρόβλημα.
    Να σε ρωτήσω και κάτι. Δεν παίζει πολύ απλά να μην υπάρχουν ποτέ φίλοι για κάποιους ότι και να κάνουν?

Senior Member
    θα γούσταρα πολύ να κάνω το ταξίδι από east coast σε west coast στις Η.Π.Α.
    αν είχα τα λεφτά, θα πήγαινα και μόνη μου αν κανείς δεν ήθελε να ακολουθήσει. και έχω και κάποιους φίλους σε κάποιες πόλεις εκεί, θα έκανα μερικές στάσεις να δω και αυτούς.
    εγώ πάντως το έχω ξαναδεί. θυμάμαι πχ στην αγγλία άτομα από αμερική που είχαν ξεκινήσει και έκαναν ακριβώς αυτό, γύριζαν όλη την ευρώπη και ανά διαστήματα έπιαναν και δουλειές για τα έξοδα τους. τρελή περιπέτεια.

όχι δεν πιστεύω πως δεν υπάρχουν φίλοι για κάποιους. απλά θέλει να δραστηριοποιηθείς σε χώρους που είναι πιθανό να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.

Senior Member
    θυμάμαι πχ στην αγγλία άτομα από αμερική που είχαν ξεκινήσει και έκαναν ακριβώς αυτό, γύριζαν όλη την ευρώπη και ανά διαστήματα έπιαναν και δουλειές για τα έξοδα τους. τρελή περιπέτεια.
    Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑ.. ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ NO PROBLEM!!!
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    εγω είμαι πολυ νεο μελος ακόμη οπότε νιώθω οτι είναι νωρις..αλλα φαντάζομαι θα εχει πολυ ενδιαφέρον να βγούν 3 με 4 άτομα απο εδω μέσα για έναν καφέ και να ξέρουνε τις πιο κρυφές πτυχές ο ένας του άλλου... είναι πρόκληση! παντως εγω προς το παρόν αν βγώ ή θα αρχίσω να υποκρίνομαι ή δεν θα μιλάω οπότε δεν το σκεφτομαι ακόμη.... αυτο τι είναι ακριβώς.. εγινε ποτέ?
    Μπορεί να βγουν κι οι καλύτερες φιλίες, μπορεί και τα χειροτερότερα φτου οξαποδώ που θα σου έχουν τύχει(απ' όσα έχω διαβάσει και έχω αντιληφθεί). Γενικά κρατάς μικρό καλάθι και είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον κάνεις και σου κάνει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    καλά κανεις και είσαι ενθουσιασμένη...όσο περισσότερο το θες τόσο καλυτερα θα περάσεις... δεν λεω οτι είναι ασχημα... καλα εχω περασει..αλλα δε συγγρίνεται με παρεα..με φιλους.. είσια 100% free.. κανεις διακοπες απο τα πάντα ακομα και απο τα συναισθήματα..γινεσε παιδι!!! αχ τελειο... αν δεν τσακωνεστε γενικα συχνα και γουσταρετε ο ενας την παρεα του άλλου θα περασετε τελεια πιστευω!!! ;) σεξ παντου χαχαχαχα
    τωρα παλι αλλαξα γνωμη...μαλλον ειναι καλυτερα με το ετερο ημυσι...με τους φιλους υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τσακωθεις κ να παρεξηγηθεις (οχι οτι δεν μπορει να γινει παρεξηγηση κ με το αγορι/κοπελα σου..) δεν ειναι αλλωστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο...

sex on the beach xexexe!!!:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    χαχαχαχα and under of umbrella ela ela ela...
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    ναι αυτο ισχυει κ ειναι πολυ καλο..παλια που ημουν γραμμενη σε πολιτιστικο ειχαμε παει σε 3 χωρες της ευρωπης ιαπανια, πορτογαλια, μαλτα...επισης αν ασχολεισαι με τον αθλητισμο κ εισαι σε ομιλο πας αγωνες εξωτερικο κ μαζι συνδυαζεις κ διασκεδαση κ περνας πραγματικα τελεια...εγω με την ομαδα της κολυμβησης ειχαμε παει γαλλια, τσεχια, αυστρια κ πραγματικα ηταν τελεια εμπειρια!!:)
    ειναι καλο να ανηκεις γενικα σε συλλογους κοινωνικοποιεισαι γνωριζεις ατομα κ αμα ταιριαξεις με καποιους ειναι τελεια!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast