Κατάντια; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΡΕΛΛΑ.. ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ NO PROBLEM!!!
    εγω πιστευω μονη μου δεν θα αντεχα...μαλλον δεν θα ξεκινουσα καν...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Βλέπω ότι είχε ανταπόκριση το θέμα.Από αυτά που διάβασα θέλω να πω ότι κι εγώ αν είχα έτερον ήμισυ αυτήν την περίοδο μ'αυτήν θα πήγαινα και ταξίδια και διακοπές.Μη νομίζετε ότι θέλω να παω με κάποια άγνωστη αντροπαρέα που δεν ξέρω τί καπνό φουμάρουν.Σαφώς και δεν συγκρίνεται με τίποτα ένα ρομαντικό ταξίδι με το αίσθημα,σε ανανεώνει και σου δίνει ζωή.Πραγματικά ζηλεύω αυτούς που κάνουν ταξίδια με τον άνθρωπό τους,είτε Ελλάδα,είτε εξωτερικό,ίσως πολλοί να μην αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι αυτό και πόσο λείπει από κάποιους.

Μόνος για ταξίδι δε θα ξεκίναγα ποτέ,ξέρω εκ των προτέρων ότι δε θα περάσω καλά.Μια φορά το έκανα και δεν το συστήνω σε κανέναν.Από την άλλη,δε θέλω να παω με γκρουπ με πολλά άτομα γιατί ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα με επισκέψεις σε μουσεία κλπ. ενώ εγώ θέλω να είμαι χύμα,να ξυπνάω και να βγαίνω όποτε θέλω.

Εντάξει,ό,τι και να λέμε,δύσκολα τα πράγματα όταν δεν ταξιδεύεις με γνωστά σου άτομα ή έστω συγγενείς σου.Είναι ρίσκο και δεν ξέρεις και τα χούγια του άλλου.Μακάρι όλοι να είχαμε γνωστούς σε πολλές χώρες και να μας φιλοξενούσαν.Τότε πηγαίναμε και μόνοι μας.

Senior Member
    Πάολο έχεις δίκιο, καλύτερα να υπάρχει μια οικειότητα μεταξύ των δύο, πριν τις διακοπές. Εδώ μαλώνουν φίλοι και ζευγάρια που γνωρίζονται χρόνια, φαντάσου να μην τον γνωρίζεις τον άλλον. Βέβαια κι αυτό δεν είναι ο κανόνας, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, έχει και λίγο ίντριγκα και σασπένς το σκηνικό του αγνώστου, ναι οκ, αλλά τίποτα δεν προεξοφλείται.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345