Κατάντια; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
    Senior Member
    ναι ετσι ειναι θα ηταν καλο παντως να κανονιζοταν καποια στιγμη καποιο meeting πχ αθηνα η θεσσαλονικη φυσικα θα ηταν δυσκολο με το κατα ποσο θα μπορουσαν να συμμετεχουν ολοι καθως ολοι ειμαστε απο διαφορετικες πολεις αλλα πιστευω ειναι καλο κ πολυ σημαντικο να γνωριζεις απο κοντα ατομα που περνανε κι αυτα προβληματα κ να μοιραστειτε σκεψεις, ανησυχιες κτλ..
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    εγω είμαι πολυ νεο μελος ακόμη οπότε νιώθω οτι είναι νωρις..αλλα φαντάζομαι θα εχει πολυ ενδιαφέρον να βγούν 3 με 4 άτομα απο εδω μέσα για έναν καφέ και να ξέρουνε τις πιο κρυφές πτυχές ο ένας του άλλου... είναι πρόκληση! παντως εγω προς το παρόν αν βγώ ή θα αρχίσω να υποκρίνομαι ή δεν θα μιλάω οπότε δεν το σκεφτομαι ακόμη....
    ive meeting
    αυτο τι είναι ακριβώς.. εγινε ποτέ?
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    εγω είμαι πολυ νεο μελος ακόμη οπότε νιώθω οτι είναι νωρις..αλλα φαντάζομαι θα εχει πολυ ενδιαφέρον να βγούν 3 με 4 άτομα απο εδω μέσα για έναν καφέ και να ξέρουνε τις πιο κρυφές πτυχές ο ένας του άλλου... είναι πρόκληση! παντως εγω προς το παρόν αν βγώ ή θα αρχίσω να υποκρίνομαι ή δεν θα μιλάω οπότε δεν το σκεφτομαι ακόμη.... αυτο τι είναι ακριβώς.. εγινε ποτέ?
    live meeting ειναι αυτο που περιγραφεις παραπανω κ που περιεγραψα κι εγω! απ ο,τι καταλαβα οχι δεν εχει γινει (ακομη)..!!
    συμφωνω μ αυτα που λες εισαι νεο μελος (οχι οτι κι εγω παω πισω 1 μηνα κ κατι γραφω εδω αλλα εξοικοιωθηκα πολυ γρηγορα λολ!) κ θελει καποιο χρονο μεχρι να νιωσεις ανετα κ να προσαρμοστεις..ειναι κ το πως νιωθει καποιος μπορει πχ καποιος να ντρεπεται η να δισταζει ολα παιζουν αλλα οπως λες το να βγεις κ να υποκρινεσαι δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο..!!:)

Senior Member
    Παλιοτερα ναι ειχαν γινει και αθηνα και θεσσαλονικη απο ο,τι θυμαμαι..

Senior Member
    το να βγεις κ να υποκρινεσαι δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο..!!:
    ουτε το να κάθεσε σαν μουμια...χαχαχα μαμησετα εχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου..... όπως και όλοι μας.. ;)
    [B][SIZE=6][COLOR="#000080"]Έχουμε 2 επιλογές: Να οργανώσουμε νέο έδαφος ή να αφήσουμε τα αγριόχορτα να μεγαλώσουν[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][/SIZE]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Υπάρχει κανένα site όπου μπορεί κάποιος να βρει άλλα άτομα για να κάνει ταξίδια εφόσον δεν βρίσκει παρέα και δεν θέλει να πάει μόνος;Ή είναι κατάντια και μόνο να σκεφτείς κάτι τέτοιο;
    Έχω περάσει και γω απο τέτοια φάση. Ένα καλοκαίρι δεν μπορούσα να βρω παρέα, πριν από έξι χρόνια περίπου. Τελικά δεν πήγα πουθενά, έκατσα Αύγουστο μόνος μου χωρίς να παω διακοπές. Τουλάχιστον είχα σχέση εκείνη την περίοδο αλλά εκείνη πήγε διακοπές με τους γονείς της αν θυμάμαι καλά. Ούτως η άλλως δεν είχε κρατήσει πολύ.
    Άσχημο πράγμα να μην έχεις παρέα. Λογικά εφόσον κάποιος είναι καλά δεν θα έχει πρόβλημα.

Η μοναξιά μπορεί να μεταμορφώσει κάποιον από φυσιολογικό άνθρωπο σε περιθωριακό και παράξενο. Δυστυχώς.

Banned
    συμφωνω με το τελευταιο, γιατι το ιδιο εχει συμβει και με εμενα. και φετος το καλοκαιρι παντως παιζει να μη παω διακοπες, αμα δε βρω παρεα. αλλα ακομα δεν ηρθε το πασχα καλα καλα, προσπαθω να μη βιαζομαι...

Senior Member
    εγω ειχα κανει και 4 χρονια να παω διακοπες, αλλα μενω σε παραθαλασσιο μερος οποτε σωζεται καπως :)

Senior Member
    μενω σε παραθαλασσιο
    θέλω να κάνουμε Live meeting αυτο τον αυγουστο!!! :)
    το χειρότερο να έχεις χρόνο να έχεις λεφτά να είναι αυγουστος και να μην έχεις παρέα να πας διακόπες!!!

Senior Member
    συναντησεις γινονται απο μεμονωμενα ατομα κατα καιρους αλλα θα ηταν ωραιο να κανονιζοταν μια μεγαλη συναντηση!
    αν και λογικα πολλοι θα θελουν να διατηρησουν την ανωνυμια τους..
    οσο για τις διακοπες που λετε γιατι δεν κανονιζετε να πατε με γκρουπ απο πρακτορειο οπως ζορπιδη και τετοια;
    ειναι πιο φθηνα και γνωριζεις και κοσμο ενω εχεις και οργανωμενο προγραμμα..
    και μενα στην πολη απο οπου καταγομαι με βλεπω να κανω διακοπες μακρυα απο το φιλο μου..:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by ME&I View Post
    θέλω να κάνουμε Live meeting αυτο τον αυγουστο!!! :)
    το χειρότερο να έχεις χρόνο να έχεις λεφτά να είναι αυγουστος και να μην έχεις παρέα να πας διακόπες!!!
    Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο. Και μόνες να ξεκινήσετε, όλο και κάτι θα γίνει στη πορεία, δεν θα μείνετε μόνες. Για τους άντρες είναι λίγο πιο δύσκολο, όχι ακατόρθωτο αλλά πιο δύσκολο.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Banned
    συμφωνω, εμενα πχ τοσους μηνες εδω καμια δεν θελησε να με γνωρισει καλυτερα, λολ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Για τις γυναίκες είναι πιο εύκολο. Και μόνες να ξεκινήσετε, όλο και κάτι θα γίνει στη πορεία, δεν θα μείνετε μόνες. Για τους άντρες είναι λίγο πιο δύσκολο, όχι ακατόρθωτο αλλά πιο δύσκολο.
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν είναι έστω και λίγο ωραία μια γυναίκα θα βρει φίλο ενώ ο άντρας θα πρέπει να προσπαθήσει να αποδείξει την αξία του και να εντυπωσιάσει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Βασίλης73 View Post
    Μμμμ oπως κ να το κανουμε ειμαστε σε πλεονεκτικη θεση!!!λολ!!!!! :)

Senior Member
    ναι είναι πιο ευκολο..αλλα να θες να πας διακοπες και να εχεις έναν σαλιαρι διπλα.. αλλη φαση να πας μόνο με φιλους..διασκεδάζεις παιζεις με οποιον γουσταρεις και το σταματας οτι ώρα γουσταρεις... οι πιο ωραιεες διακοπες πιστευω είναι με φίλους και (πολλούς) εν δυναμη εραστες στο νησι.... οληρης ελευθερία... ετσι νομίζω γιατι μεχρι στιγμης μόνο με γκομενο πηγαινα :( αισχος μου!

εχω αχτι!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast