Τα εχετε καλα με τους γειτωνες? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 41
    Banned
    επειδη μενω Αθηνα κι εδω ως γνωστων ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον και ψυχροι ανθρωποι, δε μπορω να πω οτι γνωριζομαι με τους γειτονες μου. ειδικα αυτους που μενουν στους αλλους οροφους της πολυκατοικιας δε τους ξερω ουτε φατσικα! απεναντι μου μενουν κωλογριες, που οταν βγαινουν στο μπαλκονι χαζευουν τι κανουμε εμεις μεστο σπιτι, σχολιαζουν κουτσομπολευουν κλπ. πανω απο αυτες εμενε ενα ζευγαρι φιλιππινεζων (και γενικα εδω στη περιοχη υπαρχει κατι σαν γκετο θα ελεγα, γιαυτο κυκλοφορουσα με μαχαιρι παλιοτερα). στο γειτονικο σπιτι στα αριστερα μου παλι το ιδιο, ενας κωλογερος που χει μαλλι λες και τον εγλυψε αγελαδα, με την αδερφη του. πισω ακριβως απ'το σπιτι μου (ουσιαστικα ενας τοιχος μας χωριζει), μενει μια ξανθουλα που οδηγαει μηχανακι, και συνηθως δουλευει ολη μερα, γυρναει βραδια και παραγγελνει συνεχεια πιτσες (και επειδη ειναι ιδιος οροφος ας πουμε, ο πιτσαδωρος χτυπαει το δικο μας κουδουνι). δυστυχως ειναι μεγαλυτερη μου αρκετα και πρεπει να εχει και γκομενο, αλλιως θα τη παρακολουθουσα περισσοτερο, ισως της την επεφτα κι ολας...

Banned
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    επειδη μενω Αθηνα κι εδω ως γνωστων ειμαστε ο ενας πανω στον αλλον και ψυχροι ανθρωποι, δε μπορω να πω οτι γνωριζομαι με τους γειτονες μου. ειδικα αυτους που μενουν στους αλλους οροφους της πολυκατοικιας δε τους ξερω ουτε φατσικα! απεναντι μου μενουν κωλογριες, που οταν βγαινουν στο μπαλκονι χαζευουν τι κανουμε εμεις μεστο σπιτι, σχολιαζουν κουτσομπολευουν κλπ. πανω απο αυτες εμενε ενα ζευγαρι φιλιππινεζων (και γενικα εδω στη περιοχη υπαρχει κατι σαν γκετο θα ελεγα, γιαυτο κυκλοφορουσα με μαχαιρι παλιοτερα). στο γειτονικο σπιτι στα αριστερα μου παλι το ιδιο, ενας κωλογερος που χει μαλλι λες και τον εγλυψε αγελαδα, με την αδερφη του. πισω ακριβως απ'το σπιτι μου (ουσιαστικα ενας τοιχος μας χωριζει), μενει μια ξανθουλα που οδηγαει μηχανακι, και συνηθως δουλευει ολη μερα, γυρναει βραδια και παραγγελνει συνεχεια πιτσες (και επειδη ειναι ιδιος οροφος ας πουμε, ο πιτσαδωρος χτυπαει το δικο μας κουδουνι). δυστυχως ειναι μεγαλυτερη μου αρκετα και πρεπει να εχει και γκομενο, αλλιως θα τη παρακολουθουσα περισσοτερο, ισως της την επεφτα κι ολας...

Λολ κενο αφου εχει μαλι παλι καλα.
    Και εγω εχω σχεσεις μαζι τους αναγκαστικα λογο το οτι το παιδι τους ειναι το μονο συνομιλικο του δικου μου και παιζουν.Αλλα αν τους πω π,χ προσεχετε λιγο τον μικρος σας βριζει αρπαζεται η ταπα η μανα του.

Banned
    εγω συνομιληκους και ειδικα συνομιληκες ή εστω μικροτερες ποτε δεν εχω δει στη γειτονια.
    γκαντεμια ρε γμτ ολο κωλογριες εχει!

Banned
    εγω συνομιληκους και ειδικα συνομιληκες ή εστω μικροτερες ποτε δεν ειχα δει στη γειτονια. γκαντεμια ρε γμτ ολο κωλογριες εχει!
    Εχεις σκεφτει οτι και εσυ θα γινεις καποτε κολωγερος?λολολ.Ποσο εισαι αληθεια?

Banned
    σου εχω απαντησει δυο φορες σε μηνυμα, την ιδια ερωτηση. μη με αναγκασεις να το κανω και τριτη.
    ειμαι οσο ειμαι, οχι οσο φαινομαι, και σιγουρα οχι οσο νιωθω. ελπιζω να σε καλυψα, καληνυχτα.

Banned
    σου εχω απαντησει δυο φορες σε μηνυμα, την ιδια ερωτηση. μη με αναγκασεις να το κανω και τριτη.
    ειμαι οσο ειμαι, οχι οσο φαινομαι, και σιγουρα οχι οσο νιωθω. ελπιζω να σε καλυψα, καληνυχτα.
    Οκ δεν θυμαμαι μην νευριαζεις και εσυ.Εχω πει οτι παθενω αμνησια λολ.Ελα καποια θα υπαρχει στους πανω οροφους ρεσυ αφου λες οτι δεν τους ξερεις απο πανω.Κανε καμια βολτουλα προς τα πανω.
    Μπορει να υπαρχει και καμια 40αρα η 50αρα δεν σου αρεσουνε αυτες?:rolleyes:

Senior Member
    Πέτα το μαχαίρι, πέστηνε στην ξανθούλα Κενό.:P
    Πάντως ένα περίεργο συμβαίνει, όσο τρομαχτικά πράγματα και να λες για τον εαυτό σου, δε φοβάμαι.
    Δε νομίζω πως είσαι επικίνδυνος τελικά, εμένα δε μου βγάζεις καθόλου μία τέτοια αίσθηση όπως αυτή που περιγράφεις.
    Και σπάνια θέλω να στη λέω, δεν ξέρω γιατί, έχεις ένα στυλάκι που μου φαίνεται τόσο ειλικρινές που το σέβομαι σχετικά.
    Και να σκεφτείς ότι όσα λες δε συμφωνούν ούτε τα μισά με τις αρχές μου, πόσο παράξενο.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ελα καποια θα υπαρχει στους πανω οροφους ρεσυ αφου λες οτι δεν τους ξερεις απο πανω.Κανε καμια βολτουλα προς τα πανω.
    Μπορει να υπαρχει και καμια 40αρα η 50αρα δεν σου αρεσουνε αυτες?:rolleyes:
    αν υπηρχε θα το ηξερα, αφου εχω σκαναρει τη περιοχη.
    και οχι με τις μεγαλυτερες δε νιωθω ανετα, απο 25 και κατω γουσταρω, μη πω 20 λολολ...

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Πέτα το μαχαίρι, πέστηνε στην ξανθούλα Κενό.:P
    Πάντως ένα περίεργο συμβαίνει, όσο τρομαχτικά πράγματα και να λες για τον εαυτό σου, δε φοβάμαι.
    Δε νομίζω πως είσαι επικίνδυνος τελικά, εμένα δε μου βγάζεις καθόλου μία τέτοια αίσθηση όπως αυτή που περιγράφεις.
    Και σπάνια θέλω να στη λέω, δεν ξέρω γιατί, έχεις ένα στυλάκι που μου φαίνεται τόσο ειλικρινές που το σέβομαι σχετικά.
    Και να σκεφτείς ότι όσα λες δε συμφωνούν ούτε τα μισά με τις αρχές μου, πόσο παράξενο.:P
    δεν εχω μαχαιρι πλεον, μου το πηρε ενας μαλακας μπατσος που μου αδειασε τη βαλιτσα οταν ημουν στο αεροδρομιο και γυρνουσα Αθηνα.
    και δε ξερω τι φανηκε τρομαχτικο, δεν εγραψα κατι για να φοβησω, το θεμα αφορα καθαρα τους γειτονες οχι κατι αλλο, οποτε γιατι να το κανω αυτο ? αν σας φαινομαι καπως κι επικινδυνος γενικα, ειναι καθαρα δικο σας θεμα, εγω ειμαι ενας αθωος και φιλησυχος πολιτης που προσπαθει να μενει μακρια απο μπελαδες (και γενικα μακρια απο το οτιδηποτε του χαλαει την ηρεμια).
    το τελευταιο με τις αρχες δε το επιασα, αλλα δε βαριεσαι.

Senior Member
    καλά, δε σε είπα και μπάτσο.λολ
    με μαχαίρι μόνο πήγες στο αεροδρόμιο? Κακώς! Δεν ξέρεις πως κάτω από καλάσνικοφ δε δέχονται?
    Μα τι λες μωρέ κενό, χαχααα
    Αν εσύ βρεις την αγάπη που ζητάς πάντως, σε κόβω να γίνεσαι αρνάκι.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    οπου μαχαιρι = σουγιας, για να μη νομιζεις οτι κυκλοφορουσα με καμια χαντζαρα.
    καλασνικοφ και οπλα γενικα, και να θελα δεν γινεται, γιατι σιγα μη μου δωσουν αδεια εμενα. παρανομα μονο, αλλα δε το εχω ψαξει ακομα...
    αρνακι δε θα το λεγα, ταυρος ομως ναι (λογο ζωδιου) λολ. και δε πολυπιστευω στην αγαπη, πιο πολυ για θεμα παρεας και καλης συνεργασιας το εχω πλεον.

Banned
    Rein δεν εχεις συναντισει μαλλον λυκο μεσα στο διαδυκτιο αχχα.
    Ο κενο ειναι το αρνακι μπροστα του.Ειχα γνωρησει εναν ελληνα φοιτητη απο αγγλια ρε παιδια εκτος απο χακερ ηταν και θεοτρελος εντελως.
    Τον ειχα γνωρησει σε ενα ταβλι online .Καθε τρεις και λιγακι εμπενε και εβρηζε νεκρους μανες πατερες παιδακια και εκλεινε με καποιον τροπο το σαιτ.
    Δεν εχω ξαναγνωρησει τετοιο ατομο τον φοβομουνα πολυ.
    Μολις εμπενε ελεγε "παλικαροι?μαζεψτε τα τραπεζια κκλεινουμε " το σαιτ δεν ειχε υπευθηνους μεσα αλλα αυτος ο τυπος ειχε προσβαλει πολλα ατομα και ακουσα οτι τον κανανε πολλες μηνυσεις.

Senior Member
    Και οι γείτονες σαν τις πεθερές είναι, πάντα όλοι είναι προκατειλημμένοι για όλους. Κακό αυτό αλλά στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έτσι είναι. Καθολικό το φαινόμενο.

Υ.Γ. Εξαιρούνται ορισμένες γειτόνισσες...
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Banned
    Εχω περισσοτερο προβλημα οτι φωναζουν στον γιο μου.Μου ρχετε να τους σκισω οταν φωναζει Και στον γιο μου.

Banned
    Νεες εξελιξεις σημερα με τον γειτωνα τον μυξιαρη.
    Εβαλα στη 9 το πρωι τερμα μουσικη και βγηκε εξω και σφυριζε λες και σφιριζει στην στανη με τα προβατα.Τους συχενομαι του κωλο κρητικους με την απαισια ομηλια τους εμεις δεν μηλαμε ετσι.Βεβαια χαμηλοσα την μουσικη μην το τραβηξω πολυ αλλα οταν γυριζω απο το πατρικο θα το ξανακανω.
    Δεν καταλαβα 9 ειναι ωρα κοινης υσιχιας?Γουσταρω να τους την μπαινω.πλεον θα παιζουμε με ισους ορους κιας ειμαι μια εναντιον 4.Οσο εχουν το κωλοσκυλο και γαυγιζει μεσημερι και φυσαει την μυτονγκα του στο δρομο που παιζει ο γιος μου,και οσο φωναζει στον γιο μου θα του την μπαινω πολυ αγρια!
    Mισω και την σκατομογκολα την κουνιαδα του που εχει ενα στομα ολο δοντια και μοιαζει με γιαπωνεζικο ανταλακτικο που μισει και βριζει τα παιδια της και καθε χρονο κανει και αλλο ενα.Σταζω μισος γιαυτους και ειναι σοι ολοι μαζι.Γ^*&^ω την ρατσα τους λολ

Senior Member
    ποιους??
    Ξερω μονο ποιος μενει ακριβως διπλα και εχω τυπικες σχεσεις..
    Να φανταστεις μενω σε επαρχιακη πολη και παρολο που ειναι μεγαλη,γνωριζουν οι παντες τους παντες και το θεωρουν αδιανοητο να μην ξερεις ποιος που ποτε,αλλα εγω δεν ασχολουμαι με κανενα..
    Τσακωνονται βριζονται αλλα με εμενα ειναι τυπικοι οπως κι εγω..
    Πιστευω πως ειναι ο καλυτερος τροπος να ζεις ησυχος,ουτε κουλουρακια ουτε μαλακιες ειδικα οταν σου φερονται ασχημα!!
    Μπορεις να δεχτεις οτι ειτε εισαι εσυ οξυθυμη ειτε οι αλλοι δεν ειναι του γουστου σου και να κρατησεις αποστασεις ασφαλειας?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast