Τα εχετε καλα με τους γειτωνες? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Οχι την επομενη θα κανω κεικ με σκ$$τα μεσα χααχαχ.
    Μολις ακουσε ο πατερας μ οτι παρεξηγησε η γειτωνησα μια κουβεντα μου λεει "παλυ τα ιδια" για μενα και καλα οτι τσσακωνομαι .
    Σπανια να τσακονομαι.Απλα εγω μενω μονη με το παιδι και μαλλον πρεπει να τα εχω καλα με ολους.
    Αλλα ρε παιδια δεν μπορω να χομεψω αυτο που κανει ο γειτωνας.Φυσαει τις μυξς στου στον δρομο με δυναμη με αιδιαζει και αυτο ειναι ελειψη σεβασμου προς εμενα.
    κοιτα ειναι ορισμενοι ανθρωποι τοσο μ@$#^ες που δεν χαμπαριαζουν με τιποτα...δεν πα να εχεις εσυ ολη την καλη διαθεση να τους γνωρισεις η εστω αν σου τη σπανε να αδιαφορησεις, ψαχνουν τροπους να σου κανουν τη ζωη κολαση..δλδ ενω εσυ τους γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια κ κοιτας τη δουλεια σου αυτοι θαρρεις κ δεν εχουν δικια τους ζωη κ το μονο που τους νιαζει πως θα σε τσαντισουν κ θα σε κανουν να ασχοληθεις μαζι τους..ελεος πια... GΕT A LIFE ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Εχω αντιμετωπισει κι εγω προβληματα με γειτονες οπως σχεδον οι περισσοτεροι...κ σε μια μ@#$%^η κωλογρια που μας εκανε διαφορα τελοσπαντων ενω η μανα μου ελεγε οτι "αστηνα καλυτερα μπελαδες γυρευεις?" ανελαβα μονη μου να ξεκαθαρισω την κατασταση την πετυχα μια μερα καθως εμπεινε σπιτι της κ της τα ψαλλα αγρια μονο που δεν τη χτυπησα..(ειχα παρεκτραπει τελειως δεν θελω γενικα πολυ να νευριασω..) ειναι ορισμενοι που πραγματικα ο σκοπος τους ειναι να σου σπαν συνεχεια τα νευρα..κ παρολο που αδιαφορεις δεν λεν να σταματησουν οι μ@#$%ες...

δεν χρειαζεται ουτε κεικ να τους κανεις ουτε τιποτα δεν νομιζω οτι ετσι θα αλλαξουν, οι στραβοι ανθρωποι δεν αλλαζουν..(εκτος αμα θες βαλε μεσα τιποτα σκ@τ@ χεχε)..
    προσπαθησε οσο μπορεις να μην δινεις σημασια κ οταν το παρακανουν ανελαβε πρωτοβουλια κ ξεκαθαρισε τη θεση σου..."δεν ασχολεισαι μαζι μου, δεν ασχολουμε μαζι σου κ ληγει εδω"..

οσο για τα παιδια σας που λες θα ηταν καλο να του ξεκαθαρισεις οτι ο καθενας οφειλει να μαλωνει το ΔΙΚΟ του το παιδι κ οχι του αλλουνου...
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Νεες εξελιξεις σημερα με τον γειτωνα τον μυξιαρη.
    Εβαλα στη 9 το πρωι τερμα μουσικη και βγηκε εξω και σφυριζε λες και σφιριζει στην στανη με τα προβατα.Τους συχενομαι του κωλο κρητικους με την απαισια ομηλια τους εμεις δεν μηλαμε ετσι.Βεβαια χαμηλοσα την μουσικη μην το τραβηξω πολυ αλλα οταν γυριζω απο το πατρικο θα το ξανακανω.
    Δεν καταλαβα 9 ειναι ωρα κοινης υσιχιας?Γουσταρω να τους την μπαινω.πλεον θα παιζουμε με ισους ορους κιας ειμαι μια εναντιον 4.Οσο εχουν το κωλοσκυλο και γαυγιζει μεσημερι και φυσαει την μυτονγκα του στο δρομο που παιζει ο γιος μου,και οσο φωναζει στον γιο μου θα του την μπαινω πολυ αγρια!
    Mισω και την σκατομογκολα την κουνιαδα του που εχει ενα στομα ολο δοντια και μοιαζει με γιαπωνεζικο ανταλακτικο που μισει και βριζει τα παιδια της και καθε χρονο κανει και αλλο ενα.Σταζω μισος γιαυτους και ειναι σοι ολοι μαζι.Γ^*&^ω την ρατσα τους λολ
    Χαχαχαχαχ εχω λιωσει!!!! Που τους βρηκανε ολους αυτους μαζεμενους????? Στα γαριδακια τους βρηκανε λολ???
    9 η ωρα που εβαλες τη μουσικη πρωι η βραδυ??

Banned
    Πρωι ποιος κοιματε τετοια ωρα?Και αυτος δουλευει 2 ωρες καθε μερα απο τησ 3-5 εξαλου.Τους συχενομαι γιατι δεν με σεβοντε χωρις να τους εω δωσει λογο.
    Βλεπουν ποσο σκληρα παλυεω μονη να μεγαλοσω το παιδι αλλα ο καθενας κοιταει τα δικα του προβληματα δεν παει να πεθενει ο αλλος διπλα δεκαρα δεν δινουν.
    Δεν εχω την αναγκη τους βεβαια αλλα να μην με σεβονται με χαλαει ασχημα αυτο.
    Και αν το σινεχισουν δεν ξερω που θα φτασω μπορει να σκοτοσω κανεναν τους.τοσο με εχει πειραζει το οτι δεν με σεβονται και μηλανε ασχημα στον γιο μου που μονο μια κουβεντα τους θα βγω και θα τους σφαξω ολους!

Banned
    ευτηχως θα λειπω 15 μερες στο πατρικο.μεχρι να ξαναπαμε σπιτι μας πρεπει να σκεφτω πως να τους αντημτωπησω.
    με χαλαει πολυ το να μην τα εχω μαζι τους καλα κριμας τα κουκουρακια τα κεικ και η καλη μου διαθεση.
    δεν ειναι του τυπου μου να ειμαι παθητικη δλδ να κανουν αυτοι τις μαγκιες τους και εγω να το βουλονω.δεν σηκονω εγω τετοια αλλα σκεφτομαι τον γιο μου μετα αν σφακτω μαζι τους θα ξεκοψουν τον γιο τους απο τον δικο μου και θα ειναι ολομοναχος ο δικος μου.δεν υπαρχει αλλο συνομιλικο στην γειτωνια.

Banned
    ευτηχως θα λειπω 15 μερες στο πατρικο.μεχρι να ξαναπαμε σπιτι μας πρεπει να σκεφτω πως να τους αντημτωπησω.
    με χαλαει πολυ το να μην τα εχω μαζι τους καλα κριμας τα κουκουρακια τα κεικ και η καλη μου διαθεση.
    δεν ειναι του τυπου μου να ειμαι παθητικη δλδ να κανουν αυτοι τις μαγκιες τους και εγω να το βουλονω.δεν σηκονω εγω τετοια αλλα σκεφτομαι τον γιο μου μετα αν σφακτω μαζι τους θα ξεκοψουν τον γιο τους απο τον δικο μου και θα ειναι ολομοναχος ο δικος μου.δεν υπαρχει αλλο συνομιλικο στην γειτωνια.
    Βρητε μου μια λυση δεν εξρω τι θα κανω μαζι τους.Με μια κουβεντα που λεω ειναι ετημοι να αρπακτουν μαζι μου και αν πλακοθουμε ο μικρος δεν θα εχει παρεα.

Senior Member
    Φυσικα κ δεν πρεπει να εισαι παθητικη κ να υπομενεις τη βλακεια του καθε μ@#$%α γιατι οσο βλεπουν οτι δεν αντιδρας τοσο το εκμεταλλευονται κ παιρνουν θαρρος κ συνεχιζουν τις μ@λ@κιες τους..
    Πρεπει ηρεμο αλλα ταυτοχρονως δυναμικο κ αποφασιστικο υφος να ξεκαθαρισεις την κατασταση τουλαχιστον αμα δεν τα χετε καλα να μην τα εχετε κ ασχημα δλδ να ξηγηθεις οτι εσυ δεν θα ασχοληθεις μαζι τους, αυτοι θα κανουν το ιδιο, ο καθενας θα κοιταει τη δουλεια του κ θα κανει σαν να μην υπαρχει ο αλλος, δλδ να αλληλοαγνοηθειτε..

Banned
    Ειναι νευρικοι ανθρωποι και παλιοχαρακτηρες και δεν μπορω να τους ξεκαθαρησω θα το παρουν σαν προσβολη.Το μονο αποτελεσμα θα ειναι να μαλωσουμε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
    Θα ειμαι ηρεμη κιαν το παραχεσουν θα βγαλω τα νυχια μου!
    Εσβησες τα μηνυμτα σου ζουζουνιτσα μου?θελω να σου στειλω αλλο.:cool:

Senior Member

Senior Member
    Βρητε μου μια λυση δεν εξρω τι θα κανω μαζι τους.Με μια κουβεντα που λεω ειναι ετημοι να αρπακτουν μαζι μου και αν πλακοθουμε ο μικρος δεν θα εχει παρεα.
    Για το οτι ο μικρος δεν θα χει παρεα μην εισαι τοσο σιγουρη..τα παιδια ειναι παιδια κ δεν καταλαβαινουν τις κοντρες των μεγαλων κ αν ειναι κ δεμενα μεταξυ τους θα αναζηταει το ενα την παρεα του αλλου..
    Θυμαμαι οταν πηγαινα δημοτικο ειχαν μαλωσει οι γονεις μου με τους απο κατω κ αυτοι ειχαν ενα κοριτσακι στην ηλικια μου κ μετα οι γονεις μου μου απαγορευαν να κανω παρεα μαζι της κ εγω τσαντιζομουνα κ πηγαινα κ την ευρισκα κ παιζαμε ταιριαζαμε αλλωστε τι εφταιγε το κοριτσακι αν οι γονεις της ηταν μ@%$#ες..αργοτερα στο γυμνασιο με την κοπελα αυτη βεβαια μαλωσαμε για γκομενικα κ ειχαμε τρελη κοντρα ουτε τωρα μιλαμε ενα τυπικο "γεια" κι αυτο γεματο ξινιλα..

ειναι δυσκολο επειδη κανουν κ τα παιδια παρεα κ μπαινει κ αυτος ο παραγοντας στη μεση, δεν θελεις ισως να κανεις κατι το οποιο θα εχει ασχημες επιπτωσεις στις σχεσεις του με τα αλλα παιδακια..

Banned
    Δεν ξερω τι θα κανω μαζι τους ειναι πολυ κοκορομυαλοι.

Senior Member
    Ειναι νευρικοι ανθρωποι και παλιοχαρακτηρες και δεν μπορω να τους ξεκαθαρησω θα το παρουν σαν προσβολη.Το μονο αποτελεσμα θα ειναι να μαλωσουμε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
    Θα ειμαι ηρεμη κιαν το παραχεσουν θα βγαλω τα νυχια μου!
    Εσβησες τα μηνυμτα σου ζουζουνιτσα μου?θελω να σου στειλω αλλο.:cool:
    Ναι τα εσβησα!! Στειλε!! Insect στειλε μου κι εσυ ειδα οτι προσπαθησες 2 φορες νομιζω αλλα ηταν γεματο..

Page 3 of 3 FirstFirst 123