Τα εχετε καλα με τους γειτωνες?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
    Banned

Τα εχετε καλα με τους γειτωνες?

Θα ηθελα να μαθω ποσοι απο εσας τα εχετε καλα με τους γειτωνες και αν δεν τα εχετε γιατι?
    Σας σεβοντε ?Εγω εδω και 7 χρονια περιπου δεν τα παω καλα εμ τους γειτωνες.
    Στην αρχη πιναμε και κανενα καφεδακι παρεα αλλα γενικα παντα και ειδηκα μετα που χωρησα ειναι τσιτωμενοι απεναντι μου.
    Μολις πω καμια κουβεντα περιεργη οπως π.χ ο γιος σου βριζει πολυ πες του κατι μην αρχηζει να βρισει και ο δικος μου,ειναι ετημοι για καυγα.
    Νιωθω οτι δεν με σεβονται καθολου και με εχει επιρεασει αυτο.
    Παλια ειχα αγριο καυγα μαζι τους για θεμα παρκιν αλλα μετα καπως τα βρηκαμε.

υ.γ μαλιστα τους εχω παει πολλες φορες κουλουρακια και κεικ αλλα αυτοι το χαβα τους.:(

Senior Member
    Μπορει να μην κανεις καλο το κέικ :(

Banned
    χααχχαχχα λες?

Senior Member
    έχω μια σχέση του τύπου "από μακριά και αγαπημένοι".

Senior Member
    Μόνο με όσους γουστάρω. Προκαλώ κιόλας όσους δε γουστάρω. πχ τις Κυριακές καθώς μένω κοντά σε εκκλησία βάζω πρωινιάτικα το Ερωτικό από Μουσικές Ταξιαρχίες τέντα και τα λέμε. Αφού με ξυπνάνε αξημέρωτα με ψαλμωδίες, τους το ανταποδίδω. Θεωρώ υποκριτικό το να τα πάει κάποιος πάντα και παντού καλά με όλους. Γιατί να σέβομαι πχ έναν συντηρητικούρα καμμένο πατριώτη χριστιανό? Σταμάτα τους μπακλαβάδες και τους χαλβάδες σου λέω,λολ.Κάνα κέικ με θειάφι, ναι.χαχααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Οχι την επομενη θα κανω κεικ με σκ$$τα μεσα χααχαχ.
    Μολις ακουσε ο πατερας μ οτι παρεξηγησε η γειτωνησα μια κουβεντα μου λεει "παλυ τα ιδια" για μενα και καλα οτι τσσακωνομαι .
    Σπανια να τσακονομαι.Απλα εγω μενω μονη με το παιδι και μαλλον πρεπει να τα εχω καλα με ολους.
    Αλλα ρε παιδια δεν μπορω να χομεψω αυτο που κανει ο γειτωνας.Φυσαει τις μυξς στου στον δρομο με δυναμη με αιδιαζει και αυτο ειναι ελειψη σεβασμου προς εμενα.

Banned
    Και επεισης αυτος ο ηλιθιος γειτωνας οταν κανει καμια διαολια ο μικρος του φωναζει και ριχνει παναγιες και στον δικο μου και ειδη μια φορα του τα ψαλα να μην φωναζει στον δικο μ γιο αν κανει λαλακειες ο δικος του.Και σημερα παλυ του φωναξε.Επειδη δεν ζουμε με τον πατερα του πρεπει να του φωναζουν οι παλιολαλακες?:mad:

Senior Member
    είναι ηλικιωμένος? πολλοί ηλικιωμένοι έτσι φυσάνε τη μύτη τους. αλλά κι εσύ μην το βλέπεις σαν έλλειψη σεβασμού, δε νομίζω ότι το κάνει επίτηδες!

Banned
    Οχι δεν ειναι μεγαλος ειναι 42 περιπου και τα παιδια μας ειναι συνομιληκα και κοληταρια.Μου την δινει αφανταστα οταν φωναζει ΚΑΙ στο δικο μου γιο.
    Εγω ποτε δεν εχω φωναξει στον δικο του.
    Και να φανταστεις φυσαει την μυτη στον δρομο στον οποιο παιζουν τα παιδια μας.Τους μισω πραγματηκα.

Senior Member
    Κοίτα, το ότι είσαι δίχως άντρα δε συνεπάγεται αυτόματα το πρέπει να τα πας καλά με όλους. Μήπως έχεις κρατήσει μέσα σου τόσο βαθιά την έλλειψη του συζύγου που εφευρίσκεις δυσκολίες για να νιώθεις θύμα των συγκυριών? Σιγά, κι ας μη σε γουστάρει ο καθένας. Εσύ τους γουστάρεις όλους? Ε, αυτοί γιατί να το κάνουν?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Κοίτα, το ότι είσαι δίχως άντρα δε συνεπάγεται αυτόματα το πρέπει να τα πας καλά με όλους. Μήπως έχεις κρατήσει μέσα σου τόσο βαθιά την έλλειψη του συζύγου που εφευρίσκεις δυσκολίες για να νιώθεις θύμα των συγκυριών? Σιγά, κι ας μη σε γουστάρει ο καθένας. Εσύ τους γουστάρεις όλους? Ε, αυτοί γιατί να το κάνουν?
    Αυτο το θεμα το ξεπερασα οσο να ναι αλλα το αλλο να φωναζει στον γιο μ και να ριχνει παναγιες δεν το μπορω.
    Καμια ωρα θα παω και θα του ρηξω μπουνια δεν ξερω τι θα γινει με τα νευρα του.Να φωναζει στον δικο του το δικο μου δεν κανει διαολιες οταν ειναισ ε ξενα σπιτια ειναι σοβαρος.

Senior Member
    κοίτα, δεν χρειάζεται να είστε και τα πρώτα κολλητάρια. να έχεις μια απλή τυπική σχέση μαζί τους. στο θέμα του παιδιού σου μπορείς να του πεις "σας παρακαλώ κύριε τάδε μου, μην φωνάζετε στο γιο μου". απλά και ήρεμα, δε νομίζω να μην το καταλάβει.

Banned
    Quote Originally Posted by claire View Post
    κοίτα, δεν χρειάζεται να είστε και τα πρώτα κολλητάρια. να έχεις μια απλή τυπική σχέση μαζί τους. στο θέμα του παιδιού σου μπορείς να του πεις "σας παρακαλώ κύριε τάδε μου, μην φωνάζετε στο γιο μου". απλά και ήρεμα, δε νομίζω να μην το καταλάβει.
    Του το εχω πει ειδη μια φορα δεν το καταλαβε.Ειναι χωριαταρος με χωριατικους τροπους και λεξιλιγιο δεν καταλαβενει.
    Και οι δικοι μ στο θεμα αυτο με κανουν να νιωθω οτι εγω εχω το προβλημα.Να κατσω να με πηδηξουνε κιολας?

Senior Member
    Νομίζω πως σε απασχολεί γενικά η αδικία του κόσμου απέναντι στο γιο σου. Καλό θα ήταν να μην αναλαμβάνεις την "προστασία" του από τα πάντα. Σκέψου το παστέλι, δεν μπορείς να τον θωρακίσεις απ' όσα πρέπει ο ίδιος να φροντίσει να θωρακιστεί. Καταλαβαίνω την υπερευαισθησία σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι υγιές και για το γιο σου όλο αυτό. Πρόσεξε το θέμα της συνεξάρτησης, μαμά-γιος ενάντια σε ολόκληρο τον ντουνιά δεν τσουλάει καλά για το γιο.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Νομίζω πως σε απασχολεί γενικά η αδικία του κόσμου απέναντι στο γιο σου. Καλό θα ήταν να μην αναλαμβάνεις την "προστασία" του από τα πάντα. Σκέψου το παστέλι, δεν μπορείς να τον θωρακίσεις απ' όσα πρέπει ο ίδιος να φροντίσει να θωρακιστεί. Καταλαβαίνω την υπερευαισθησία σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι υγιές και για το γιο σου όλο αυτό. Πρόσεξε το θέμα της συνεξάρτησης, μαμά-γιος ενάντια σε ολόκληρο τον ντουνιά δεν τσουλάει καλά για το γιο.

Πως να θωρακιστει απεναντι σε εναν 42χρονο γαιδαρο ενα 8χρονο παιδακι?
    Δεν τον προστατευω οταν προκειτε για καυγαδες π.χ με συνομιλικου κλπ αλλα οχι να του ριχνει παναγιες ενας αντε μην τον πω και φαω μπαν.Τον μισω και αυτον και την ταπα την γυναικα του.λολ.

Page 1 of 3 123 LastLast