θετικη ανατροφοδοτηση κ το αντιθετο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    αι βρε κακομοιρη που θα σε φοβηθούμε ...τις θρασυδειλίες σου εκεί που περνάνε...εδώ είναι άλλη στάνη.
    ειναι η στανη με τα προβατα εκτος Αθηνων, ναι σωστα.
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
    . και μονο που σας βριζουν τοσα πολλα μελη, φαινεται τι καπνο φουμαρετε...

και δεν εγραψα κατι για να φοβηθεις, απλα προτεινα να ρθεις να μου πεις απο κοντα, ολα αυτα που γραφεις εδω. μεσω υπολογιστη βλεπεις μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε. εκει εξω ομως ?

Senior Member
    σάβα...δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία στο θέμα όταν μπήκε μέσα η όλγα και με έβρισε με τον χειρότερο τρόπο επειδή όπως πιστεύει ευθύνομαι εγώ που έφαγε μπαν ο κρίνο..

..προφανώς η ευαισθησία σου φτάνει μέχρι εκεί που θίγονται άτομα που συναναστρέφεσαι....
    Αν πω πως δεν απογοητευτηκα θα είναι ψέμματα...
    Θεοφανία, η παρέμβαση μου αφορά αποκλειστικά και μόνο την αδυναμία υπεράσπισης εκείνων που δεν έχουν πια πρόσβαση στο βήμα αυτό..Δεν μπήκα στη διαδικασία να καταδικάσω τις ανοησίες που έγραφε το ΚΕΝΟ, με κάλυψε η iberis, αλλά κι από την άλλη μεριά δεν νομίζω πως έχεις ανάγκη την δική μου υπεράσπιση ή την διατύπωση της ευαισθησίας μου σε θέματα συμπεριφοράς. Εσύ τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να αμυνθείς, το βήμα σού ανήκει ανά πάσα στιγμή. Γράφω εξάλλου , πως τα όσα συμβαίνουν μεταξύ των μελών είναι αρκούντως θλιβερά - και μέσα σ'όλα , εννοώ την αντιπαράθεση Δώρας - Πανικούλας , τα όσα λέει το ολγάκι για σένα και την ρεμ και τα όσα με άκομψο τρόπο και προφανώς εμπαθή , αναπαρήγαγε το ΚΕΝΟ. Δεν σου είναι αρκετή αυτή η διαπίστωση ή πρέπει να αναφέρομαι και ονομαστικά για να ικανοποιήσω το δικό σου αίσθημα δικαίου ?

Λυπάμαι παρ' όλα αυτά αν η στάση μου σε έχει απογοητεύσει, δεν ξέρω πως αλλιώς να συμπεριφερθώ για να μην εγείρω αντιπάθειες...

Μου προσάπτεις μεροληψία όταν λες πως η ευαισθησία μου φτάνει μέχρι εκεί που θίγονται άτομα που συναναστρέφομαι (!)...Αν εννοείς τον κρίνο, συναντηθήκαμε κάποτε μία και μοναδική φορά όταν ήταν ακόμη ενεργό μέλος του φόρουμ, εκτίμησα την προσωπικότητα του κι έκτοτε τούτου ουδέν... Άρα αυτοί με τους οποίους συναναστρέφομαι εκτός διαδικτύου σαν γνωριμία του διαδικτύου, αγγίζουν το ιλιγγιώδες νούμερο null, zero, ντιπ, πάπαλα , όπως θέλεις πες το, αλλά δεν έχω με κανέναν νταραβέρια - ακριβώς γιατί οι κλίκες δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Quote Originally Posted by KENO View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    και δεν εγραψα κατι για να φοβηθεις, απλα προτεινα να ρθεις να μου πεις απο κοντα, ολα αυτα που γραφεις εδω. μεσω υπολογιστη βλεπεις μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε. εκει εξω ομως ?
    το πουτάνες ελπίζω να το σχολιάσουν οι αντμιν...

Για τη συνάντηση, κανένα πρόβλημα...έχω αποδείξει πολλές φορές αν ότι λέω μπορώ να το πω και λαιβ.

Quote Originally Posted by sabb View Post
    Θεοφανία, η παρέμβαση μου αφορά αποκλειστικά και μόνο την αδυναμία υπεράσπισης εκείνων που δεν έχουν πια πρόσβαση στο βήμα αυτό..Δεν μπήκα στη διαδικασία να καταδικάσω τις ανοησίες που έγραφε το ΚΕΝΟ, με κάλυψε η iberis, αλλά κι από την άλλη μεριά δεν νομίζω πως έχεις ανάγκη την δική μου υπεράσπιση ή την διατύπωση της ευαισθησίας μου σε θέματα συμπεριφοράς. Εσύ τουλάχιστον έχεις την δυνατότητα να αμυνθείς, το βήμα σού ανήκει ανά πάσα στιγμή. Γράφω εξάλλου , πως τα όσα συμβαίνουν μεταξύ των μελών είναι αρκούντως θλιβερά - και μέσα σ'όλα , εννοώ την αντιπαράθεση Δώρας - Πανικούλας , τα όσα λέει το ολγάκι για σένα και την ρεμ και τα όσα με άκομψο τρόπο και προφανώς εμπαθή , αναπαρήγαγε το ΚΕΝΟ. Δεν σου είναι αρκετή αυτή η διαπίστωση ή πρέπει να αναφέρομαι και ονομαστικά για να ικανοποιήσω το δικό σου αίσθημα δικαίου ?

Λυπάμαι παρ' όλα αυτά αν η στάση μου σε έχει απογοητεύσει, δεν ξέρω πως αλλιώς να συμπεριφερθώ για να μην εγείρω αντιπάθειες...

Μου προσάπτεις μεροληψία όταν λες πως η ευαισθησία μου φτάνει μέχρι εκεί που θίγονται άτομα που συναναστρέφομαι (!)...Αν εννοείς τον κρίνο, συναντηθήκαμε κάποτε μία και μοναδική φορά όταν ήταν ακόμη ενεργό μέλος του φόρουμ, εκτίμησα την προσωπικότητα του κι έκτοτε τούτου ουδέν... Άρα αυτοί με τους οποίους συναναστρέφομαι εκτός διαδικτύου σαν γνωριμία του διαδικτύου, αγγίζουν το ιλιγγιώδες νούμερο null, zero, ντιπ, πάπαλα , όπως θέλεις πες το, αλλά δεν έχω με κανέναν νταραβέρια - ακριβώς γιατί οι κλίκες δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου....
    σαββα...
    Ναι, θα προτιμούσα όσα έγραψες τώρα να τα έγραφες πριν πιάσεις απ τα μούτρα την καρι για να της την πεις όταν έλεγε πως ο κρίνο ήταν η αιτία που δεν έγραφε για πολύ καιρό.
    Το θεώρησα σφάλμα από μέρους σου, όταν ξέρεις και έχεις δει πως ο κρίνο μετά το μπαν μπήκε εκατό φορές με εκατό διαφορετικά νικ που κάθε φορά του έσβηναν, και υπερασπίστηκε μια χαρά τον εαυτό του.
    Ασχολήθηκες λοιπόν με το δέντρο της άκομψης συμπεριφοράς της καρι και όχι στο δάσος των κατάπτυστων χαρακτηρισμών που απολαμβάνουμε εγώ και η ρεμ εδώ και δυο μέρες.
    αλήθεια, εσύ τι θα σκεφτόσουν στη θέση μου?

Senior Member
    σαββα...
    Ναι, θα προτιμούσα όσα έγραψες τώρα να τα έγραφες πριν πιάσεις απ τα μούτρα την καρι για να της την πεις όταν έλεγε πως ο κρίνο ήταν η αιτία που δεν έγραφε για πολύ καιρό.
    Το θεώρησα σφάλμα από μέρους σου, όταν ξέρεις και έχεις δει πως ο κρίνο μετά το μπαν μπήκε εκατό φορές με εκατό διαφορετικά νικ που κάθε φορά του έσβηναν, και υπερασπίστηκε μια χαρά τον εαυτό του.
    Ασχολήθηκες λοιπόν με το δέντρο της άκομψης συμπεριφοράς της καρι και όχι στο δάσος των κατάπτυστων χαρακτηρισμών που απολαμβάνουμε εγώ και η ρεμ εδώ και δυο μέρες.
    αλήθεια, εσύ τι θα σκεφτόσουν στη θέση μου?
    Δεν καταλαβαίνω που το πας...

Αν θυμάσαι καλά - που δεν θυμάσαι - είχα επισημάνει στον κρίνο πως η συμπεριφορά του στο φόρουμ, ήταν η αιτία της διαγραφής του και όχι η συμπεριφορά των άλλων. Προς τιμή του, είχε παραδεχτεί σ' ένα ποστ πως η ενασχόληση του με το φόρουμ ήταν υπερβολική ποσοτικά, γεγονός που επηρέαζε και την ψυχική του συγκρότηση. Αυτά έχουν τελειώσει και δεν έχω σκοπό να τα αναπαράγω. Το τι έκανε ή δεν έκανε η carrie δεν με απασχολεί, απλά γιατί δεν μπορώ να το γνωρίζω...Λυπάμαι αν ο κρίνος ήταν αιτία να μην γράφει για πολύ καιρό όπως λες, παρ' όλα αυτά η θέση μου, πως δεν μπορούμε να αναμασάμε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για πρώην μέλη από την στιγμή που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, δεν αλλάζει. Όχι σαν δικονομικό επιχείρημα αλλά σαν αξία συμπεριφορίστικη....

Κι εγώ έγινα στόχος προσβλητικής συμπεριφοράς από μέλος που χαριεντίζονταν όλο το φόρουμ , σε σημείο να σκέφτεται κανείς πως η ad hoc νομιμοποίηση από την θετική ανατροφοδότηση , ακυρώνει το θύμα κι επιβραβεύει τον θύτη. Ωστόσο δεν θυμάμαι να επικαλέστηκα την ηθική συμπαράσταση κανενός δημόσια, έχω την ικανότητα να ανταπεξέρχομαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις και το ίδιο ικανή πιστεύω πως είσαι κι εσύ. Όποιος μου συμπαραστάθηκε , είτε δημόσια είτε με πμ, εκτιμώ τη στάση του αλλά δεν την απαίτησα, ούτε κάν την ζήτησα...

Αν το να απαξιώνεις κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει, για σένα είναι το δέντρο, ενώ δάσος είναι η δική σου δυνατότητα να αντιμετωπίζεις ανάλογα τις καταστάσεις, ναι τότε πράγματι έχουμε διαφορετική αντίληψη για την πανίδα....
    Last edited by sabb; 18-04-2011 at 01:57.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Quote Originally Posted by sabb View Post
    Δεν καταλαβαίνω που το πας...

Αν θυμάσαι καλά - που δεν θυμάσαι - είχα επισημάνει στον κρίνο πως η συμπεριφορά του στο φόρουμ, ήταν η αιτία της διαγραφής του και όχι η συμπεριφορά των άλλων. Προς τιμή του, είχε παραδεχτεί σ' ένα ποστ πως η ενασχόληση του με το φόρουμ ήταν υπερβολική ποσοτικά, γεγονός που επηρέαζε και την ψυχική του συγκρότηση. Αυτά έχουν τελειώσει και δεν έχω σκοπό να τα αναπαράγω. Το τι έκανε ή δεν έκανε η carrie δεν με απασχολεί, απλά γιατί δεν μπορώ να το γνωρίζω...Λυπάμαι αν ο κρίνος ήταν αιτία να μην γράφει για πολύ καιρό όπως λες, παρ' όλα αυτά η θέση μου, πως δεν μπορούμε να αναμασάμε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για πρώην μέλη από την στιγμή που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, δεν αλλάζει. Όχι σαν δικονομικό επιχείρημα αλλά σαν αξία συμπεριφορίστικη....

Κι εγώ έγινα στόχος προσβλητικής συμπεριφοράς από μέλος που χαριεντίζονταν όλο το φόρουμ , σε σημείο να σκέφτεται κανείς πως η ad hoc νομιμοποίηση από την θετική ανατροφοδότηση , ακυρώνει το θύμα κι επιβραβεύει τον θύτη. Ωστόσο δεν θυμάμαι να επικαλέστηκα την ηθική συμπαράσταση κανενός δημόσια, έχω την ικανότητα να ανταπεξέρχομαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις και το ίδιο ικανή πιστεύω πως είσαι κι εσύ. Όποιος μου συμπαραστάθηκε , είτε δημόσια είτε με πμ, εκτιμώ τη στάση του αλλά δεν την απαίτησα, ούτε κάν την ζήτησα...

Αν το να απαξιώνεις κάποιον που δεν μπορεί να μιλήσει για σένα είναι το δέντρο, ενώ δάσος είναι η δική σου δυνατότητα να αντιμετωπίζεις ανάλογα τις καταστάσεις, ναι τότε πράγματι έχουμε διαφορετική αντίληψη για την πανίδα....
    σάββα....

Στριφογυρίζεις γύρω από το θέμα και πάλι σαφή απάντηση δεν μου δίνεις.
    Αυτό που σου είπα είναι ξεκάθαρο. Επιασες το δέντρο και όχι το δάσος.
    Εδώ και δυο μέρες βριζόμαστε ανελέητα κάποια μέλη για κάτι που δεν έχουμε ευθύνη, με κατάπτυστους χαρακτηρισμούς που αν είχαν τα μούτρα να μας τους πουν ιν ριαλ λαιφ θα βγάζαμε πολλά λεφτά από τις αγωγές που θα έτρωγαν.
    Στη συνεχεια, η πανικ σκυλοβρίζει με τα χειρότερα λόγια τη δώρα και εκείνη φρικάρει και απαιτεί να διαγραφεί γεγονός που εμένα με στεναχώρησε πολύ και θεωρώ πως σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο.
    Στη συνέχεια βγαίνει ο Κενο και συνεχίζει να αναπαράγει τις βρισιές για μένα και τη ρέμεντι.

Κάπου εκεί λοιπόν, και μέσα σε αυτό το χαμό, παρεμβαίνεις εσύ και την λες στην καρι επειδή είχε το θάρος να πει τη γνώμη της για τον κρίνο.
    Μήπως αλήθεια δεν διάβασες πως όλο το βρισίδι που φάγαμε εγώ και η ρεμ από την όλγα ήταν για τον κρίνο?
    Μήπως δεν κατάλαβες πως η άποψη της κάρι ήρθε σε συνέχεια όλου του χαμού που δημιούργησε η όλγα?

Πως λοιπόν ευαισθητοποιεισαι εν μέρει και όχι επί του όλου θέματος?
    Δεν απαξιώσα κανένα, αντιθέτως απαξιώθηκα με τον χειρότερο τρόπο και απορώ που πρέπει να στο τονίσω για να το καταλάβεις (?).

Όσο για το ότι έγινες στόχος προσβλητικής συμπεριφοράς από κάποιο μέλος "που χαριεντιζοταν όλο το φόρουμ" δεν το κατάλαβα.
    Αν θες πες τα πράγματα με το όνομα τους. Αφού σε πρόσβαλε κάποιος όπως λες δεν καταλαβαινω γιατί να φοβάσαι να τον ονομάσεις.
    Εμένα προσωπικά δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου.

Senior Member
    ειναι η στανη με τα προβατα εκτος Αθηνων, ναι σωστα.
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
    .

Σιγά ρε Jason του Αθηναικού Παρασκευή και 13 ηρέμησε εντάξει. Άσε το τσεκούρι και την μάσκα σπίτι και βγείτε για κανα καφεδάκι.

Αλλιώς αύριο 3 η ώρα το βράδυ στα λιμανάκια φέρε και παρέα, θα φέρω τον λάκη τον αποκαίδη και τον μάκη τον λεπίδη. There will be blood

http://images.cheezburger.com/comple...1477186039.jpg

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    ε, όχι και νταβαΝΤΖής ο πετράνς.

Banned
    http://www.youtube.com/watch?v=z3Ex8cWjaQg

sorry δε κρατηθηκα παιδια, το γελιο που μου προσφερε το φορουμ σημερα ηταν απιστευτο.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..

http://www.monkeyreview.co.uk/wp-con...7436885305.jpg

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομαδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης. .
    Κατά βάθος κρύβει έναν ρομαντισμό αυτό το ποστ σου ... Δεν περίμενα να δημιουργηθεί βεντέτα για την τιμή των κοριτσιών ... αλλά αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο ας γίνει ό,τι είναι να γίνει...
    Για να προπονηθείς καλά πριν τη συνάντηση σου έχω κι ένα βιντεάκι. Το είχα ποστάρει και σε ένα άλλο μέλος ... τυχαίο? δε νομίζω http://www.youtube.com/watch?v=pL3uG...eature=related

Quote Originally Posted by PETRAN View Post

αχααααααααααααααα!!!! δεν υπάρχεις λέμε!!!

Senior Member
    τελικά ποιος κερδίζει? η αρκούδα?

Quote Originally Posted by iberis View Post
    Κατά βάθος κρύβει έναν ρομαντισμό αυτό το ποστ σου ... Δεν περίμενα να δημιουργηθεί βεντέτα για την τιμή των κοριτσιών ... αλλά αφού φτάσαμε σε αυτό το σημείο ας γίνει ό,τι είναι να γίνει...
    Για να προπονηθείς καλά πριν τη συνάντηση σου έχω κι ένα βιντεάκι. Το είχα ποστάρει και σε ένα άλλο μέλος ... τυχαίο? δε νομίζω http://www.youtube.com/watch?v=pL3uG...eature=related
    ελπιζω η αρκούδα να μην ειμαι εγω....:Ρ:Ρ:Ρ:Ρ

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast