SOS BOITHIA EPIGONTOS... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Junior Member
    ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ? ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΨΕΥΤΗΚΟ...
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    H αποψη μου ειναι οτι πρεπει να ενδιαφερθεις για τον εαυτο σου, και αυτη τη στιγμη για αυτο ακριβως υποφερειες, επειδη εισαι μονος, νιωθεις συναισθημαιτκη μοναξια, δεν περνας καλα με λιγα λογια, αυτο καταλαβαινω εγω απο οτι γραφεις, αυτο που εγινε με τον πανοθλη ειναι απλα ενα συμπτωμα, εκει εκδηλωθηκε ολη αυτη σου η αναγκη και το στρες. Κλαις για κατι που δεν υπηρξε, καθως ενας αγνωστος σε "αγαπησε" παντρεμενο με παιδια και με αλλη εμφανιση. Προφανως αρχισε να σου μιλαει και ενδιαφερθηκε για τα ωραια ματια του τυπου στις φωτογραφιες που του εστειλες, μη γελιομαστε μεταξυ μας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by aimilios View Post
    ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ? ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΕ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΨΕΥΤΗΚΟ...
    αιμιλιε γιατι συνεχως κατηγορεις ρε συ τον εαυτο σου κ αυτομεμφεσαι οτι φταις εσυ?? εισαι συναισθηματικα φορτισμενος μετα απ ολο αυτο , λογικο ειναι , αλλα μην τα βαζεις κ με τον εαυτο σου...προσπαθησε να τα βρεις με τον εαυτο σου κ να ξεκολλησεις απ αυτη την ιστορια..
    αληθεια πως νιωθεις?? εισαι λιγο καλυτερα??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    ΕΙΜΑΙ ΟΛΙ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΗΟ ΝΑ ΦΑΩ 9 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΗΝΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    αιμιλιε γιατι συνεχως κατηγορεις ρε συ τον εαυτο σου κ αυτομεμφεσαι οτι φταις εσυ?? εισαι συναισθηματικα φορτισμενος μετα απ ολο αυτο , λογικο ειναι , αλλα μην τα βαζεις κ με τον εαυτο σου...προσπαθησε να τα βρεις με τον εαυτο σου κ να ξεκολλησεις απ αυτη την ιστορια..
    αληθεια πως νιωθεις?? εισαι λιγο καλυτερα??

Senior Member
    Να πας σε εναν γιατρο, ενα ψυχιατρο και εναν ψυχολογο, να βρεις ενα χομπι, να πας στο σουπερ μαρκετ να ψωνισεις, να κατσεις να μαγειρεψεις και να φας, και να με πιστεψεις οταν σου λεω οτι η ζωη σου θα γινει πολυ καλυτερη αν κανεις εστω και ταμισα απο αυτα.

Senior Member
    ΕΙΜΑΙ ΟΛΙ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΗΟ ΝΑ ΦΑΩ 9 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΗΝΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
    αιμιλιε ξεκολλα κ συνελθε πια μην κανεις κακο στον εαυτο σου ειναι πολυ αυτοκαταστροφικο αυτο που κανεις ζητα βοηθεια αμεσα γιατι απ ο,τι σε κοβω μονος σου δεν τα βγαζεις περα...

Senior Member
    Αιμίλιε πήγαινε πάρε μερικές καλές βιταμίνες από το φαρμακείο, να σου ανοίξουν την όρεξη και φαε με ρέγουλα, Πήγαινε σε εναν ψυχίατρο και περιέγραψέ του την κατάσταση, κράτα σημειώσεις από το σπίτι αν συγχύζεσαι εύκολα...Αν θελεις πληροφορίες για γιατρό ή οτιδήποτε άλλο μην διστάσεις να ρωτήσεις. Να θυμάσαι ότι δεν ευθύνεσαι για όλα αυτά που περνάς και ότι υπάρχει λύση!

Junior Member
    ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ...ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ...ΜΕΝΩ ΚΥΠΡΟ
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Αιμίλιε πήγαινε πάρε μερικές καλές βιταμίνες από το φαρμακείο, να σου ανοίξουν την όρεξη και φαε με ρέγουλα, Πήγαινε σε εναν ψυχίατρο και περιέγραψέ του την κατάσταση, κράτα σημειώσεις από το σπίτι αν συγχύζεσαι εύκολα...Αν θελεις πληροφορίες για γιατρό ή οτιδήποτε άλλο μην διστάσεις να ρωτήσεις. Να θυμάσαι ότι δεν ευθύνεσαι για όλα αυτά που περνάς και ότι υπάρχει λύση!

Senior Member
    ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΗΣΤΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΩ...ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ...ΜΕΝΩ ΚΥΠΡΟ
    αιμιλιε το καταλαβαινεις κι εσυ οτι χρειαζεσαι βοηθεια κ αρα πρεπει να τη ζητησεις αμεσα...στην κυπρο δεν υπαρχουν ψυχολογοι-ψυχιατροι ?? επειδη λογω αγχους κ συγχυσης μπορει να μη ξερεις που να πρωτοψαξεις μπορεις επισης να πας κ σ ενα δημοσιο νοσοκομειο να σε δει γιατρος εκει...αλλα κανε κατι ρε συ, μην αφηνεσαι ετσι...
    πως εισαι σημερα??

Junior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΩΤΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
    αιμιλιε το καταλαβαινεις κι εσυ οτι χρειαζεσαι βοηθεια κ αρα πρεπει να τη ζητησεις αμεσα...στην κυπρο δεν υπαρχουν ψυχολογοι-ψυχιατροι ?? επειδη λογω αγχους κ συγχυσης μπορει να μη ξερεις που να πρωτοψαξεις μπορεις επισης να πας κ σ ενα δημοσιο νοσοκομειο να σε δει γιατρος εκει...αλλα κανε κατι ρε συ, μην αφηνεσαι ετσι...
    πως εισαι σημερα??

Senior Member
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΩΤΗ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ
    δεν καταλαβα γιατι να μην μπορεις να πας σε καποιον ιδιωτη?? ειναι τελειως απορρητα δεν προκειται να μαθευτει τιποτα, ξερεις ποσος κοσμος πηγαινει?? κ ειναι ανθρωποι τους με τους οποιους συναναστερφομαστε καθημερινα, κανουμε παρεα, συνεργαζομαστε, συνανταμε στο δρομο...χιλιαδες ανθρωποι για τον α η β λογο απευθυνονται σε καποιον ειδικο κ στις περισοτερες των περιπτωσεων βοηθιουνται...

γιατι να σε διωξουν απ τη δουλεια, σου δεν καταλαβα?? δεν χρειαζεται να τους το πεις τι θα κανεις, ετσι δεν ειναι??

επισης οπως σου ειπα αν δυσκολευεσαι σε ιδιωτη μπορεις να πας κ σε δημοσιο νοσοκομειο..κανε κατι ομως οσο συνεχιζεις να μην νιωθεις καλα, μην το αφηνεις ετσι...

Junior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΗΓΗΣΩ...ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΥ ΓΡΙΓΟΡΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΔΥΝΑΤΑ ΠΩΣ ΠΟΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Senior Member
    αιμιλιε σου στελνω personal message...

Junior Member
    ΣΟΥ ΕΣΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ
    αιμιλιε σου στελνω personal message...

Senior Member
    ΣΟΥ ΕΣΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑ
    σου απαντησα!