Παρενεργειες των ψυχοφαρμακων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 88
    Senior Member
    μην περιμενεις μονο απο αυτον να σε παρει τηλ..το μυαλο του τωρα ειναι ενα χαος!

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    <... αλλα η ψυχωση γενικα ειναι δυσκολη υποθεση. εσυ, τι περιμενεις? ο φιλος σου να γινει οπως ηταν πρωτα? μπορει κ ναι, μπορει κ οχι ομως. θα δειξει η πορεια. θελεις καποιος να σε καθησυχασει οτι ολα θα πανε καλα?......><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<< Lou ,,λιγη αισιοδοξια δε βλαπτει ! . ειναι φιλος της . Τι προτεινεις να τον εγκαταληψει τωρα στα δυσκολα ;. ..δηλαδη σκεψου τι θα κανουν οι ασχετοι συνανθρωποι η οι εχθροι του .....
    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να φυγω απο διπλα του εκτος αν ο ιδιος το θελησει..!!! Αυτο ειναι το μονο σιγουρο..και οντως η ψυχωση φενεται πως ειναι κατι βαρυ ..και θελει δυναμη και για τον ιδιο και γι αυτους που τον περιβαλλουν!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    Είμαι διπλα του για ώρες και μπορει να μην λεμε απολυτως τίποτα...Απλά ρωτησα αν αυτα θυμίζουν παρενέργειες φαρμάκων !<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<mallon prokeitai gia παρενεργειες των φαρμακων. Η ψυχωση αυτη καθευαυτη δεν κανει καποιον κατατονικο με τρεμουλα και τετοια, αυτα μοιαζουν με παρενεργειες ,,που υποχωρουν αμεσα σχεδον με τη μειωση των φαρμακων.
    Οσο γαυτο {ειμαι διπλα του για ωρες και δε λεμε τιποτα }. Φροντισε να κανετε πραγματα, να μην μενεται απραγοι. Δηλαδη οσες απ τις δραστηριοτητες ειναι εφικτο, πχ ,βολτα , η με φιλους , . Κανε μια ανδρομη σ αυτα που κανατε πριν , ισως διαπιστωσεις οτι αρκετα απο αυτα να μπορουν να γινουν (μερικως εστω) και τωρα . Θα χρειαστει χρονος και θεληση, αλλα σαφως ειναι κατι που παλευεται.
    Μακαρι να ηταν τοσο απλο!! Πριν μια εβδομαδα βγηκε απο την κλινικη και οι γιατροι ειπαν πως σιγα σιγα θα γινουν ολα. Δηλαδη για αρχη δεν μπορει να βγαινει εξω μονος του η να τον αφηνουμε μονο στο σπιτι...επισης οχι πολλες βολτες! Το πολυ μεχρι το παρκο για περιπατο και πισω. Ο φιλος μου ειναι σαν ρομποτ.. Μακαρι να μπορουσαμε να μην μεναμε απραγοι αλλα βλεπω πως ακομα και οταν ειμαι μαζι του δν εχει την διαθεση να μιλησει..Η εκφραση του ειναι παντα ιδια. Αγελαστη και σοβαρη, και οταν μ λεει ''σ'αγαπω'' το κανει μηχανικα...Πιστευω ειναι λογικο να ανησυχω και να μου φαινονται παραξενα και δυσβασταχτα ολα αυτα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by εσωτερική_σήψη View Post
    μην περιμενεις μονο απο αυτον να σε παρει τηλ..το μυαλο του τωρα ειναι ενα χαος!
    Ναι, φενεται πως ειναι χαμμενος στις σκεψεις του ολη την ωρα..Πλεον νιωθω πως ουτε εγω του κανω καλο...Και που πηγαινω εκει δν μου μιλαει καθολου, ελαχιστα πραγματα, τι να πω, δυσκολα μ φενονται ολα αυτα αλλα θα το παλεψω οσο μπορω !! ευχαριστω για τις απαντησεις!!

Senior Member
    Μην απελπιζεσαι..

Ετσι ειναι τα φαρμακα.. Μαστουρωνεσαι και ηρεμεις πληρως..

Οταν ελαττωθουν θα γινει καλυτερα, σχεδον οπως και παλια.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Μην απελπιζεσαι..

Ετσι ειναι τα φαρμακα.. Μαστουρωνεσαι και ηρεμεις πληρως..

Οταν ελαττωθουν θα γινει καλυτερα, σχεδον οπως και παλια.
    Λεγε μου τετοια να παιρνω κουραγιο!!!!!!!! Του αλλαξαν ενα φαρμακο που δεν τον αφηνε να φαει..δεν μπορουσε να μασησει..και τωρα ειναι comple!! Ρε, τρελες παρενεργειες μιλαμε..! τεσπα ειναι καλυτερα .....

Senior Member
    γεια σου καρολ διαβασα το θρεντ σου κ πραγματικα δεν ξερω τι να πω...ειναι πολυ σημαντικο για το φιλο σου που εχει εσενα, εναν ανθρωπο που ενδιαφερεται πραγματικα κ ειναι κθε στιγμη διπλα του...ευχομαι ολα να πανε καλυτερα κ χαιρομαι που ειναι ηδη καλυτερα ο φιλος σου...αυτα που νιωθει ειναι παρενεργειες των φαρμακων αλλα σιγα σιγα θα επανελθει ο οργανισμος του κ μπορει ο γιατρος να του χαμηλωσει τη δοση....τα ιδια συμπτωματα (απαθεια, συναισθηματικη αμβλυνση κτλ) ειχα κι εγω οταν μετα απο το μανιακο επεισοδιο που εκανα (ειμαι διπολικη) μου διπλασιασε τερμα το abilify για να ηρεμησω με αποτελεσμα να παραπεσει κατω απ το φυσιολογικο η διαθεση μου κ να νιωθω σαν ζομπι κ σαν μαστουρωμενη...αλλα μετα απο λιγες μερες σταδιακα αρχισα να επανερχομαι τωρα ειμαι πολυ καλυτερα εχω διαυγεια κ σκεφτομαι κανονικα...

Κουραγιο καρολ ολα θα πανε καλα κουκλα θα το δεις!!:)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    karol τι φαρμακα εχουν δωσει στο φιλο σου απο την αρχη μεχρι τωρα?κ εγω με ψυχωσικη συνδρομη εχω διαγνωσθει κι εχω παρει πολλα φαρμακα, αλλα καταστολη οχι δεν ειχα παθει.
    ο καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα στο καθε φαρμακο.

Senior Member

Senior Member
    καινουργιο κ ενδιαφερον! thanks insect.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    γεια σου καρολ διαβασα το θρεντ σου κ πραγματικα δεν ξερω τι να πω...ειναι πολυ σημαντικο για το φιλο σου που εχει εσενα, εναν ανθρωπο που ενδιαφερεται πραγματικα κ ειναι κθε στιγμη διπλα του...ευχομαι ολα να πανε καλυτερα κ χαιρομαι που ειναι ηδη καλυτερα ο φιλος σου...αυτα που νιωθει ειναι παρενεργειες των φαρμακων αλλα σιγα σιγα θα επανελθει ο οργανισμος του κ μπορει ο γιατρος να του χαμηλωσει τη δοση....τα ιδια συμπτωματα (απαθεια, συναισθηματικη αμβλυνση κτλ) ειχα κι εγω οταν μετα απο το μανιακο επεισοδιο που εκανα (ειμαι διπολικη) μου διπλασιασε τερμα το abilify για να ηρεμησω με αποτελεσμα να παραπεσει κατω απ το φυσιολογικο η διαθεση μου κ να νιωθω σαν ζομπι κ σαν μαστουρωμενη...αλλα μετα απο λιγες μερες σταδιακα αρχισα να επανερχομαι τωρα ειμαι πολυ καλυτερα εχω διαυγεια κ σκεφτομαι κανονικα...

Κουραγιο καρολ ολα θα πανε καλα κουκλα θα το δεις!!:)
    Ρε πραγματικα δεν ξερω για ποσο ακομα 9α αντεξω να μεινω κοντα του. Ειμασταν μαζι μονο 2 μηνες πριν παθει το επεισοδειο και τωρα συνολο παμε στους 5. Ομως εχουν αλλαξει τα παντα. Δεν εχει ορεξη να βγει ,δεν θελει να εχει επικοινωνια με κανεναν φιλο του , ουτε υπολογιστη ανοιγει, που ητανε συνεχεια παλια στο ιντερνετ. Δεν μιλαει, λεει πως τον κουραζει να μιλαει πολυ, καλα οσο για το σεξ , δεν υπαρχει αυτο...αν και ισως γι αυτο ειναι νωρις ακομα...!!Τον αγαπω , ειδικα μετα απ ολα αυτα που εζησα μαζι του..αλλα σορρυ που θα το πω αλλα εχω αρχισει και κουραζομαι και εγω, πηγαινω κα9ε μερα σπιτι του και καθομαστε μεσα και δεν κανουμε τιποτα...νιωθω πως ειμαι η νοσοκομα του..Σαν να εχει πεσει πανω μου 100/100..Το ξερω πως θα γινει καλα και επισης προσπαθει και αυτος , μικρα βηματα αλλα προσπαθει μερα με την μερα...αλλα φενεται πως εμενα δεν μου ειναι αρκετο...Αυτα τα φαρμακα τον εχουν ριξει πολυ..μακαρι να τα ελλατωσει γιατι ειναι σκετο βασανιστηριο και πανω απ ολα για τον ιδιο!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros2985 View Post
    karol τι φαρμακα εχουν δωσει στο φιλο σου απο την αρχη μεχρι τωρα?κ εγω με ψυχωσικη συνδρομη εχω διαγνωσθει κι εχω παρει πολλα φαρμακα, αλλα καταστολη οχι δεν ειχα παθει.
    ο καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα στο καθε φαρμακο.
    Ενω εχω αριστες σχεσεις με την οικογενεια του , δεν εχω ρωτησει τι φαρμακα περνει ουτε τον ιδιο!...Ξέρω πάντως 2 πραγματα. Οτι παιρνει ενα που κανει 70 ευρω (αν σου λεει κατι αυτο) και πως παιρνει 4 χαπακια το πρωι και 4 το βραδυ..!!

Senior Member
    Οχι καρολ , ο φιλος σου τωρα εναι σαν λαβωμενο αγριμι κ σεχει αναγκη οσο ποτε! δεν μπορει να σου το δειξει ,γιατι τα φαρμακα του δημιουργουν συναισθηματικη απαθεια κ υποφερει κ γιαυτο κ δεν μπορει να το εξηγησει γιατι μπερδευεται κ απο τη δραση των φαρμακων κ απο τη ψυχωση! ειναι δυστηχισμενος ,κ κλεινεται ολο κ πιο πολυ στον εαυτο του ,επειδη ξερει οτι στεναχοριεσαι κ δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτε για να το αλλαξει ,γιατι θελει αλλα δεν μπορει!ειναι σαν να θελεις να πεταξεις κ σουχουν κοψει τα φτερα!
    Κανε υπομονη ,μη του δειχνεις οτι στεναχοριεσαι ,να εισαι σταθερη στο προγραμμα σου -συναντησεις- μαζι του , και να του φερεσαι οπως παλια! ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ Κ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. Ισως χρειαστει να ψαξετε πολυ μαζι με το φιλο σου για να βρειτε το καταλληλο γιατρο κ θεραπεια για τη περιπτωση σου

Senior Member
    πολλα χαπια !8 την ημερα.
    Last edited by katerinaki; 05-05-2011 at 13:05.

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    πολλα χαπια !8 την ημερα.
    Ναι ρε γαμωτο, παιρνει πολλα φαρμακα και σε 3 εβδομαδες 8α τον ξαναδει ο γιατρος του που ισως του κοψει κανενα...ποσο ακομα ρε γαμωτο θα αντεξω...?!ειναι πολυ ψυχοφθορο..και εγω δεν παιρνω δυναμη απο κανεναν..Πηγαινω τον βλεπω μου ρουφαει ολη μου την ενεργεια χωρις να το καταλαβαινω και μετα γυρναω σπιτι κομματια σαν να εχω δουλεψει 11ωρο ενω στην ουσια δεν κανουμε τιποτα..! παλιο φαρμακα!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast