Παρενεργειες των ψυχοφαρμακων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 88
    Senior Member
    lost body τι λες ρε συ?? Σοβαρα τωρα ?? Εχω φαει φρικη δλδ οχι οτι αλλιως ρε παιδι μου θα ζησεις πολλα χρονια αλλα ετσι ακομα χειροτερα... αντε με βλεπω να ζω καμια δεκαρια χρονακια ακομη κ μετα αντε γεια.....:P
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    αν πεις οτι 78 ειναι το οριο ηλικιας για μας θα ειναι 60.

Senior Member
    60 ?? μακαρι κ ως τα 60 να φτασω κ θα ειμαι πολυ ευχαριστημενη.....:P

Senior Member
    Κανε υπομονη 2 χρονια , μπορεις ; Τοτε θα του τα ελαττωσουν μαλλον και θα επανερχεται οπως ηταν και πιο χαλαρος.

Quote Originally Posted by Karol View Post
    Ναι γιατι στα αυξησε ιnsect??? ποιος ητανε ο Λογος?? Εμενα το αγορι μου μου ειπε πως αν δεν του τα μειωσει ο γιατρος θα πεσει σε καταθλιψη...Εκει τον εκραξα, δεν αντεξα!!! :/ Θελω να το παλεψει ρε γαμωτο...ζηταω πολλα??? Διπλα του θα μεινω για οσο με θελει σαν φιλη του, εκει θα ειμαι και θα τον στηριζω...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Γιατι να μην φτασεις?Απο ποια ειδους αρρωστια περιμενεις να πεθανεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by lost body View Post
    Γιατι να μην φτασεις?Απο ποια ειδους αρρωστια περιμενεις να πεθανεις?
    Ρε συ δεν πιστευω οτι θα φτασω μεχρι εκει το πολυ να ζησω ως τα 30κατι ειτε θα πεθανω αυτοκτονωντας πανω σε καποιο επεισοδιο ( το φοβαμαι το ενδεχομενο της αυτοκτονιας γιατι γενικα ειμαι παρορμητικη κ κανω βλακειες) ειτε με ολα οσα εχω (διπολικη, ψυχοσωματικα , βουλιμια κ δεν συμμαζευεται) κ τα φαρμακα θα γινει κατι κ θα παρω τον πουλο......:P

Banned
    θελει πολλα αρχιδια για να αυτοκτονησεις κασι τρελλη δυναμη.Οσο για το να πεθανεις απο την διπολικη λιγο δυσκολα δεν πεθαινει κανεις.Εγω ηδη ειμε στον 11ο χρονο ψυχωσης.Μετραω 2 αποπειρες αυτοκτονιας με την 2η να ξεφευω ασχημα και τον σεπτεμρβη φτανω στην χαμηλοτερη δοση που πηρα ποτε γιορταζοντας ταυτοχρονα τα 31 μου.Η ψυχη μου ειναι οντως μαυρη.Αλλα μετραω πολλες καλες στιγμες

Senior Member
    lost body στεναχωριεμαι για οσα περασες κ περνας.... σου ευχομαι καλη δυναμη κ με το καλο να φτασεις στην χαμηλοτερη δοση κ προσπαθεις να κρατας τις καλες στιγμες.... εγω αντιθετως ειμαι στη μεγιστη δοση.... σε κανα μηνα ευελπιστω να ελλατωθει... αντε να δουμε... κ εγω εχω αγανακτησει αλλα προσπαθω να το παλευω... αλλα ειναι στιγμες που δεν αντεχεται...

οσο για τη διπολικη ειναι πολυ μεγαλο το ενδεχομενο αυτοκτονιας σε ασθενεις με δδ.... αλλα οντως θελει αρχιδια, κ δεν ξερω κ αν θα πετυχει , γιατι εχω παρει καποιες φορες χαπια κ δεν επαθα τιποτα.... γιατρος μου λεει οτι αν θελει καποιος πραγματι να αυτοκτονησει πας στις ραγιες των τρενων η σ ενα γκρεμο κ πεφτεις κ οχι κοβω τις φλεβες μου κ κατι τρεχει στα γυφτικα... αλλα δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι με τετοιο σκληρο τροπο.... :P

Banned
    Πες τον γιατρο σου τρελλος παπας τον βαφτησε που σε λεει τετοιεσ μαλακιες.Πλακα πλακα θελω να παω σε εναν γιατρο να τον τρελλανω και αυτον γτ τρων πολλα φραγκα απο το προβλημα μας

Senior Member
    ειναι η απελπισια της στιγμης εκεινης και κολλαει το μυαλο!και η μονη εντολη που σου δινει ειναι: αυτοκτονησε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by lost body View Post
    Πες τον γιατρο σου τρελλος παπας τον βαφτησε που σε λεει τετοιεσ μαλακιες.Πλακα πλακα θελω να παω σε εναν γιατρο να τον τρελλανω και αυτον γτ τρων πολλα φραγκα απο το προβλημα μας
    χαχαχαχαχα μ αρεσε αυτο!!! Ασε παλιοτερα πηγαινα σε εναν αλλον κ τον ειπα οτι σκεφτομαι να αυτοκτονησω κ μου λεει ο τυπος "Μην το κανεις, γιατι αν το κανεις θα στεναχωρηθω πολυ" !!!!!! Ο,τι να ναι καλα ορισμενοι γιατροι ειναι χειροτεροι απ τους ασθενεις δεν παλευονται κ το ποσα μας τρωνε αστο μεγαλη υποθεση.......

Senior Member
    Ρε παιδια δηλαδη ελεος...Μην ακουω για αυτοκτονιες...Παλεψτε με την αρρωστια σας παρακαλω...Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως εισαστε τοσο χαλια στην ζωη σας και θελετε να δωσετε τελος? δεν μπορειτε να πιαστειτε απο καπου για να συνεχισετε??? Απο μια σχεση, απο ενα φιλικο προσωπο, απο την δουλεια σας...Απο κατι.... αναρωτιεμαι πραγματικα...

Senior Member
    Παλευουμε με τις αρρωστιες ενοειται οσο μπορουμε κ αντεχουμε αλλα μας παλευουν κ αυτες γαμωτο !!!!
    Υπαρχουν στιγμες που εισαι τοσο χαλια, σε απελπισια κ απογνωση, που δεν παλευεται αλλο κ το μονο που θες ειναι να πεθανεις.... ειναι δυσκολο εκεινη τη στιγμη να πιαστεις απο καπου, γιατι συνηθως ειναι τοσο μεγαλη η δυστυχια που δεν σου επιτρεπει να σκεφτεις ψυχραιμα...

Senior Member
    Ναι αλλα περνετε φαρμακα...δεν μπορει να εισαστε τοσο χαλια αφου περνετε φαρμακα..Πως νιωθετε με τα φαρμακα??? δεν εισαστε καλυτερα?? δεν σας ανακουφιζουν απο τις ψευδεσθησεις, παραισθησεις , και οτι αλλο σας συμβαινει???

Senior Member
    Χαλια!!!! Αναγκαιο κακο γαμω την τυχη μου μεσα!!! Κι ομως δεν ειμαστε κ κατα πολυ καλυτερα... Γιατι μπορει ναι μεν να αντιμετωπιζουν καποια συμπτωματα μιας ψυχικης παθησης, αλλα το πως σε κανουν στην καθημερινοτητα κ τι παρενεργειες εχουν ειναι χεσε μεσα...
    Αλλα ετσι ειναι, απο καπου κερδιζεις, απο καπου χανεις...
    Κ αυτο που σε κανουν ειναι να εχεις περιεργη αισθηση του εαυτου σου, να μη νιωθεις πολλες φορες κ να εισαι ψιλοχαμενος στον κοσμο σου... βεβαια καποιοι γιατροι αυτο το ονομαζουν "σταθεροποιηση"... οκ ο,τι πει κανεις......:P

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast