Results 1 to 11 of 11
-
17-04-2011, 20:28 #1
Δεν ξέρει αν θα μπορεί να με ξαναδεί ερωτικά...
Γεια σας και καλώς σας βρήκα!Γνώρισα μια κοπέλα στην αρχή της σχολικής χρονιάς(Γ λυκείου) και της είπα το πως αισθάνομαι για αυτήν.Ότι μου αρέσει και θα ήθελα να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί.Κι αυτή ένιωθε σχεδόν το ίδιο.Με ήθελε κι αυτή αλλά είπε πως έρχεται η Γ λυκείου και θα μπορεί να κάνει σχέση γιατί θα έχει ήδη μία πίεση...Ε τέλος πάντων,συμφωνήσαμε να έχουμε μία (παράξενη)σχέση λίγο ουδέτερη μέχρι να τελειώσουν οι πανελλαδικές.Συμπεριφερόμ� �σταν σαν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι όλο αυτό το διάστημα,μιλούσαμε,γελούσα με,βγαίναμε.Όλο αυτό τον καιρό τα συναισθήματα μου εξουθενώθηκαν ενώ της κοπέλας έμεναν ίδιο και μου έδειχνε ότι με αγαπούσε και με έβλεπε ερωτικά.Πέρασε ο καιρός και εγώ άρχισα σιγά σιγά να ξενερώνω ώσπου έγινε το μεγάλο μπαμ.Έστειλα μήνυμα σε μία παλιά κοπέλα που με ήθελε λέγοντας της πως έχουμε καιρό να τα πούμε κτλ κτλ,θεωρώντας πως έχω την κοπέλα δεδομένη...Της το είπα και βέβαια αυτή τα έπαιξε και μου είπε πως περίμενε κάτι τέτοιο γιατί της έδειχνα τον τελευταίο καιρό έναν άσχημο εαυτό.Από εκεί και μετά εγώ μετάνιωσα και άλλαξα ριζικά.Της έδειχνα πως έχω μετανιώσει για την βλακεία που έκανα και πως ήθελα να είμαστε μαζί.Βέβαια αυτή μου είπε πως δεν ξέρει αν θα μπορεί να με ξαναδεί ερωτικά...Κι εδώ έρχεται η πατάτα...Ήθελα να της κάνω μία έκπληξη και πήγα στο εξωτερικό όταν αυτή ήταν 5ημερη...Όταν με είδε τα έπαιξε,ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει και να κλάψει.Μόνο που δεν ήταν από την χαρά της αλλά από το σοκ...Όταν γυρίσαμε Θεσσαλονίκη μου είπε πως πλέον κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουμε και πως δεν υπάρχουν ελπίδες ούτε καν για μετά τις πανελλήνιες...Της είπα για πρώτη φορά τότε ότι την αγαπάω και πως θα έκανα τα πάντα για να είμαστε μαζί..Τώρα έχουμε λίγες μέρες που συμπεριφερόμαστε σαν φίλοι.Φίλοι χωρίς δεσμεύσεις...Κατάλαβε πως δεν ταιριάζουμε γιατί εγώ της έκανα συνέχεια τέτοιες εκπλήξεις και έβαζα ρομαντισμό.Αυτής όμως δεν της αρέσουν τέτοια αλλά δεν μου το είχε πει.Η ουσία είναι πως την αγαπάω και μου λέει πως μ'αγαπάει κι αυτή αλλά είναι προφανές πως εγώ δεν θέλω να είμαστε φίλοι...Επίσης,πολύ σημαντικός παράγοντας για αυτήν είναι οι Πανελλήνιες...Μου είπε μάλιστα πως δεν την νοιάζει τίποτα άλλο πάρα από τα βιβλία της αυτήν την περίοδο...Αν διαβάσετε όλη την ιστορία μου σας ευχαριστώ πολύ και αν με βοηθήσετε κιόλας....Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα..
- 17-04-2011, 20:41 #2
18-04-2011, 00:14 #3
Τι πάνε να πούνε οι τελείες...?
18-04-2011, 19:20 #4
Για το μήνυμά σου, να φανεί ολόκληρο.
Εσύ για κάποιο λόγο δεν (το) τελείωσες, η Σοφία όμως (το) τελείωσε...:cool::cool:
Προσωπικά, νομίζω ότι πρέπει να σφυρίξεις και συ την λήξη, καλύτερα να το πάρεις απόφαση και να μην ταλαιπωρείσαι άδικα. Μάλλον την πίεσες αρκετά και ένιωσε άσχημα.
Θα προβάλλει πολλές δικαιολογίες για να σε αποφεύγει από δω και στο εξής.
Αν πάλι θέλεις να επιμείνεις, παίξτο και συ αδιάφορος για λίγο, να δεις αντιδράσεις και μετά πράττεις αναλόγως.ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
19-04-2011, 00:43 #5
Πάλι δεν κατάλαβα αυτό με τις τελείες αλλά τέλως πάντων,μάλλον χαζός είμαι!
Τώρα στις πανελλήνιες κρατάμε πολύ low profile...βασικά τι low,δεν μιλάμε καθόλου,οπότε και να το παίξω αδιάφορος τώρα δεν θα έχει νόημα.Άρα μιλάμε για μετά τις πανελλήνιες.Άσε που έχουν κοπεί και τα καθημερινά τηλέφωνα από τότε που έκανα την βλακεία..Δεν ξέρω..μάλλον πρέπει να την αφήσω για το καλό και των δυο μας...
19-04-2011, 00:50 #6
To αρχικό σου μήνυμα για κάποιο λόγο εμφανίστηκε μισό. Δες την αρχική σου καταχώρηση και θα καταλάβεις. Κόβεται στο "Συμπεριφερόμ"
Η Sofia έκανε παράθεση του μηνύματος για να εμφανιστεί πλήρως
Δεν ξέρω αν είναι κάποιο bug του forum, είμαι καινούριος εδώ. Ίσως κάποιος παλιός να ξέρει να απαντήσει
Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες :)[COLOR="blue"]Ciao S. :/[/COLOR]
19-04-2011, 12:32 #7
Koιτα πιστευω τωρα αυτη οπως κ εσυ θα ειστε μαλλον επικεντρωμενοι στις πανελληνιες (καλη επιτυχια btw!!:) ) οποτε κ να μιλησετε θα ειναι δυσκολο στην παρουσα φαση να ξεκαθαριστει η κατασταση...οταν με το καλο τελειωσετε θα σκεφτεις πρωτα κ αποφασιζεις τι θα κανεις αλλα οπως ειπε κι ο βασιλης μαλλον "σφυριξα κι εληξες"!! Aυτα!!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
19-04-2011, 16:00 #8
Όντως δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ή να κοιτάξουμε τα πράγματα πως έχουν την παρούσα στιγμή...Θα περιμένω να τελιώσουν οι πανελλήνιες και θα δούμε...Και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
19-04-2011, 22:16 #9
Nα σαι καλα!! Καλη συνεχεια σ ο,τι κανεις!!:)
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
24-07-2011, 00:03 #10
Λοιπον παιδια...Μετα απο αυτα που εγιναν βγηκαμε για μια τελευταια φορα αλλα δεν πηγε καλα.Μαλωαμε ξανα επειδη μιλουσε συνεχεια αποτομα σε εμενα(πραγμα λογικο γιατι οπως ειπα και πριν δεν ξερει αν θα μπορει να με εμπιστευτει ξανα).Μετα ομως που θυμομασταν παλιες ομορφες μας στιγμες μου ειπε πως τελικα ηταν κατι σοβαρο και πως κρατησε θετικες εντυπωσεις απο την τελευταια μας εξοδο.Οτι δηλαδη μπορει να μην γινει κατι τωρα αλλα στο μελλον μπορει.Μετα για μια ηλιθια παρεξηγηση ξαναμαλωσαμε και εγω στα νευρα μου της ειπα πως δεν θελω να σου ξαναμιλησω ποτε.Απο εκει και μετα μου ειπε ξεκαθαρα πως εχει τελιωσει για αυτην οτιδηποτε για αυτην.Εγω συνεχιζα να την λεω να τα ξαναβρουμε σε σημειο πιεσης.Περασαν 2-3 εβδομαδες λεγοντας την να τα ξαναβρουμε και εκει εκανα μια αλλη βλακεια,πηγα απροσκαλεστος στο μερος που κατεβαινε απο το λεωφορειο.Την ειδα,μ ειπε οτι δεν με περιμενε,μ ρωτησε αν ηρθα για να μιλησουμε και εγω ειπα οχι αφου μ ειχε πει οτι εχει τελιωσει για αυτην.Πηγα πιο πολυ για συναισθηματικους λογους σε εκεινο το μερος.Εφυγε και πηγε σπιτι της.Εγω ετρεξα να την προλαβω για να την πω οτι θα πηγαινα στο Αγιο ορος για λιγο και επιτελους θα μπορεσω να την ξεπερασω και να ηρεμησει και αυτη.Την προλαβα λιγο πριν φτασει στο σπιτι της.Οταν την ειδα ομως εκλαιγε.Μου ειπε να φυγω αμεσως γιατι εδω ειναι το σπιτι της και δεν θελει να δινει δικαιωματα στους γειτονες και εφυγα.Της εστειλα μυνημα πως την ζηταω συγγνωμη και της υποσχεθηκα πως δεν θα με ξαναδει στην ζωη της.Εχουν περασει 21 μερες απο τοτε και δεν εχουμε μιλησει ουτε την εχω δει καθολου.
Νομιζω πως αυτο που κανω αυτην την στιγμη ειναι το καλυτερο και για αυτην αλλα και για εμενα.Εγω ομως την σκεφτομαι και με βασανιζει...Δινω ελπιδες στον εαυτο μου λεγοντας πως θα γυρισει απο μονη της οταν περασει λιγος καιρος...Θελω την γνωμη σας παιδια...ΓΕΝΙΚΑ στο θεμα...Ευχαριστω..
24-07-2011, 00:20 #11
φιλε ο αορατοσ σου ειπε την λυση στην οποια συμφωνω κ εγω γενικα δεν τα δινουμε ολα απο την αρχη και δεν πιεζουμε καταστασεισ θα εκπλαγεισ αμα καταλαβεισ τι γινεται αμα σε θελει λιγο η γκομενα βρισκεστε στο κρεβατι και δε προλαβενεισ να καταλαβεισ πωσ βρεθηκατε παει μονο του το πραγμα