Περι ευθιξίας..... - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 156 of 156
    Σε εννοω ηρω αν δυναμωνα θα εφτιαχνα τις συνθηκες της ζωης μου και φυσικα θα ειχα επιλογη να διαλεξω ποιος μου κανει..σε εννοω αλλα ειναι δυσκολο λιγο.οχι αξεπεραστο πως λες απλα δυσκολο και θα χρειαστω χρονο.ειμαι και λιγο ανυπομονη ..αλλα θα τα καταφερω..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    Δυστυχως παντα ειχα αναγκη απο ενα χερι βοηθειας.νιωθω τοση μονηηηηηηηηηη..δεν αντεχω την μοναξια αλλο.δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωω μονιμα ειμαι σε πανικο,δεν αντεχωωωωωωωωωωωωω
    Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να δουλέψεις ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.
    Να μη ψάχνεις πατερίτσες, γιατί το μόνο που μπορούν να σου προσφέρουν είναι μια πρόσκαιρη στήριξη που στην πορεία μπορει να την πληρώσεις πολύ πιο ακριβά από όσο πιστεύεις.
    Στηρίξου για λίγο σε σένα, όσο πληγωμένη και ευάλωτη νιώθεις.
    Σίγουρα κάπου βαθιά μέσα σου θα υπάρχει μια μικρή δύναμη, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαινει αγάπη για τον εαυτό μας.
    Αγάπησε εσένα, προσπάθησε να βρεις τα κομμάτια της αξίας σου. Όλοι έχουμε.
    Μετά ανναρωτήσου τι σου αναλογεί, τι σου αξίζει και γιατί να μην δικαιούσαι ευτυχία.
    Σκέψου.

ευχαριστω για τις συμβουλες.παντα ειχα μια ευγενεια ψυχης (το ξερω γιατι με ξερω),ευχαριστω...
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Μια ιστορια στο πρωτο προσωπο για ευκολια, για την ολγα και την σημασια που εχει η ατομικη μας προσπαθεια.. Γιατι οι πατεριτσες μας αποδυναμωνουν όταν γινονται συνηθεια..

Ενα πρωι περπατωντας στο δασος ειδα ενα κουκουλι να κρεμεται απο ενα κλαδι. Σκεφτηκα οτι θα ηταν πιο ασφαλες για την καημενη την καμπια να την παω σπιτι και να την προσεχω. Την πηρα, την εβαλα κοντα σε μια λαμπα να εχει ζεστη, και τις επομενες ωρες περιμενα με αγωνια τη μεγαλη στιγμη. Το αλλο πρωι το κουκουλι σχιστηκε λιγο κι ενα μικρο μαλλιαρο ποδαρακι ξεχωριζε στο εσωτερικο. Ολα φαινονταν μαγικα και σαν να συντελειται καποιο θαυμα. Ωσπου το θαυμα αρχισε να μετατρεπεται σε τραγωδια. Η μικρη πεταλουδα φαινοταν να μην εχει αρκετη δυναμη για να σπασει το υφασμα απο το κουκουλι της. Οση δυναμη κι αν εβαζε, δεν καταφερνε να βγει απο τη μικρη σχισμη του προσωρινου σπιτιου της. Δε μπορουσα να μεινω με σταυρωμενα χερια. Πηρα ενα τσιμπιδακι κι ενα ψαλιδακι και με προσοχη γι ανα μην ακουμπησω ρο εντομο ανοιξα το κουκουλι για να βγει εξω η εγκλειστη πεταλουδα. Μετα απο μερικα λεπτα αγωνιας, η καημενη πεταλουδα καταφερε να αφησει τη φυλακη της και να περπατησει προς το παραθυρο. Της ανοιξα το παραθυρο να φυγει, αλλα η πεταλουδα δεν εφευγε, ουτε ακομα και οταν την ακουμπησα με το τσιμπιδακι για να την τρομαξω. Σκεφτηκα οτι τρομαζε απο την παρουσια μου γιαυτο πηγα στον κηπο να παιξω, και μετα απο μερικες ωρες γυρισα σιγουρη οτι η πεταλουδα θα ειχε φυγει. Οταν μπηακ στο δωματιο ειδα την πεταλουδα ακινητη, με τα φτερακια κολλημενα στο σωμα και τα ποδαρακια τεντωμενα προς τα πανω. Εβαλα τα κλαμματα και πηγα την πεταλουδα στον πατερα μου ρωτωντας τι αλλο επρεπε να ειχα κανει για να την βοηθησω περισσοτερο. Ο πατερας μου μου χαιδεψε το κεφαλι και μου ειπε οτι δεν υπηρχε τιποτα παραπανω που θα μπορουσα να ειχα κανει, κι οτι στην πραγματικοτητα, η καλυτερη βοηθεια θα ηταν να ειχα κανει λιγοτερα, και οχι περισσοτερα. Μου εξηγησε οτι οι πεταλουδες χρειαζονται αυτη την φοβερη προσπαθεια να σπασουν τη φυλακη τους για να μπορεσουν αν ζησουν, γιατι κατα τη διαρκεια αυτων των στιγμων, η καρδια χτυπαει πολυ δυνατα και η πιεση που δημιουργειται στο κυκλοφορικο της συστημα στελνει το αιμα στα φτερα, που ετσι ξεδιπλωνονται και της δινουν την ικανοτητα να πετα. Η πεταλουδα που βοηθηθηκε να βγει απο το κουκουλι της ποτε δε μπορεσε να απλωσει τα φτερα της, γιατι δεν την ειχα αφησει να παλεψει για τη ζωη της.

Senior Member
    γεια σου ρε παππου (carrie) , με τις ιστοριες σου!!!!!
    :):):):)

χωρις πλακα τωρα, πολυ διδακτικη και ομορφη κι αυτη η ιστορια σου ! (να μη σου πω οτι ανατριχιασα κιολας... αλλα ρε κοπελια, καημο με τα κουκουλια και τα τσιμπιδακια!!! ασε κανενα ζωυφιο στη θεση του!)

μια μερα θα γινεις πολυ καλη μαμα :)

υ.γ. να συμπληρωσω βεβαια, προς υπερασπιση σου, οτι εκανες αθελα σου μια τοσο μεγαλη ζημια, εχοντας τις καλυτερες προθεσεις. απο καθαρη αγνοια!
    φαντασου τωρα να προσφερθει να βοηθησει την "πεταλουδα" κανενας δολιος τυπος, με σκοτεινους σκοπους κι αμετρητα απωθημενα...

Senior Member
    χαχαχαχ ακου Παππου λολ μαρεσε :p

Εχει αποδειχτει οτι οι ιστοριουλες/παραβολες μενουν πιο ευκολα στη μνημη μας και ετσι ειναι πιο ευκολο να συγκρατουμε τα νοηματα τους.. ;)

Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011