Περι ευθιξίας..... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 156
    Quote Originally Posted by claire View Post
    η αλήθεια είναι πως όχι! δεν ξέρω καμία που να κάνει αυτό το επάγγελμα, εκτός αν το κάνει και το κρατάει κρυφό.
    εγώ που έχω δει πολλές σε πληροφορώ πως πολύ θα ήθελα να μοιάζω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ο παλιός, καλός ίνσεκτ......(μερικές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτέ).
    Αν μιλάς για τον δικό μας τον καβγά ινς να σου θυμίσω πως έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές για τον κηπ που η ευγένεια και η ανατροφή του τον εμπόδιζαν να σου την πει όταν τον έπαιρνες από πίσω σε δεκάδες θέματα, τον ειρωνευόσουν και προσπαθούσες να τον μειώσεις, κάτι που δεν κατάφερες ποτέ και απ ότι φαίνεται ακόμη σε καίει. Κάπου εκεί στην έλεγα εγώ, (αλλα και άλλες κυριούλες), και σου χαλάγαμε το γλυκό.
    Δεν είπα πουθενά πως έχω ονειρεμένη ζωή. Είπα πως απολαμβάνω όλα τα καλά που πάλεψα και ίδρωσα για να έχω όπως τη δουλειά μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου.
    Αν εσύ θεωρείς πως σε ένα φόρουμ ψυχολογίας μπορούν να μπαίνουν μόνο αποτυχημένοι και δυστυχισμένοι, είναι δικό σου θέμα.
    Αν έκανες τον κόπο και διάβαζες το πρώτο μου θέμα σε αυτό το φόρουμ, θα ανακάλυπτες πως μπήκα με πρόβλημα και όχι για να κάνω την έξυπνη ή τον σωτήρα.
    Βοηθήθηκα και ένιωσα αυτό τον χώρο οίκειο και φυσικά για όσο μπορώ και θελω να μπαίνω, θα βοηθάω αλλά και θα την λέω στον οποινδήποτε μπαίνει εδώ μέσα για να βγάλει στους άλλους την κακία που προκύπτει από δικά του συμπλέγματα.
    Δεν θυμάμαι να είχαμε τσακωθεί εμείς? Τι να σου πω τώρα... σημειώσεις κρατάς με ποιον τσακώνεσαι εδώ μέσα? Δεν θυμάμαι να μου έχεις μιλήσει άσχημα ούτε να έχω μιλήσει άσχημα σε σένα. Θα έπρεπε να θυμάμαι διαφορετικά?
    Με τον χρήστη keep_walking δεν έχω κάτι το προσωπικό και δεν κατάλαβα εσύ τι του είσαι? Ναι , έχω κάνει και γω κάποιες πλάκες, έχω πει και μαλακίες, έχω μπει και πιωμένος αλλά δεν θέλω να δώσω έκταση σε ότι γίνεται εδώ μέσα. Είναι κρίμα να μην γράφουν παιδιά εδώ μέσα μετά από καιρό και να λενε εγώ έγινα φίλος με τον τάδε/ την τάδε και κάνουμε παρέα. Αυτό δείχνει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα αποδοχής ακόμα και έτσι...
    Δεν είπα ότι εδώ μπαίνουν μόνο οι αποτυχημένοι αν και όποιος μπλέκει με τέτοια (αμφίβολα) θέματα υγείας έχει πέσει σε έναν λάκκο.
    Ένα ψυχολογικό πρόβλημα είναι μια αποτυχία του εαυτού, μπορεί όμως να μην είναι μόνιμη η αποτυχία. Αρκετοί άνθρωποι τα ξεπερνάνε αυτά και συνεχίζουν τη ζωή τους... και άλλωστε..
    Υπάρχει κάποιος αιώνιος νικητής σε κάτι... δεν νομίζω?
    Συνεχίστε τώρα, μην διακόπτω την διαμάχη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Το να βρίζει κάποιος χυδαία, δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από το επίπεδό του.
    Και συνήθως δεν παίζει ρόλο αν μας κατηγορούν ή μας υποστηρίζουν, αλλά ποιος μας κατηγορεί ή μας υποστηρίζει. Και με ποιον τρόπο και με ποια αφορμή.
    Να συμπληρώσω ότι μιλάω γενικά, με αφορμή αυτό το θέμα και όχι για να υποστηρίξω κάποια άτομα. Προσωπικά δεν ανήκω σε καμιά κλίκα ή παρέα, γιατί δεν έχω καμιά τέτοια ανάγκη εδώ μέσα.

Όσο για την εμμονή κάποιων, ότι όσοι συμμετέχουν στο φόρουμ, πρέπει κατ' ανάγκη να είναι δυστυχείς, θα έλεγα μην κρίνουν εξ ιδίων τ' αλλότρια. Όσο και αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα.
    αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. μπαίνει πχ κάποιος και γράφει "ζήτω ο μπάοκ,εσείς φτείτε που δεν πήρε το πρωτάθλημα και πιο ειδικά εσύ κούλα. κούλα έισαι ζώο". πως γίνεται να αποκτά τόση βαρύτητα ο λόγος του?

Banned
    απλά θεωρώ πως ο άνθρωπος είναι ον κοινωνικό και έχει ανάγκη την παρέα (και όχι δεν αρκεί μόνο ένας άνθρωπος) οπότε τέτοιες δηλώσεις δεν μπορώ να τις πάρω σοβαρά. μου φαίνεται ότι προέρχονται από πληγωμένους ανθρώπους σαν άμυνα.

ωστόσο, καλή επιτυχία στην εύρεση συντρόφου, αν δεν έχεις ήδη!
    οταν η παρεα δεν ειναι οπως πρεπει δε σε εκφραζει και καταντα δυσαρεστη, ειναι καλυτερη η μοναξια!
    εχω μια μικρουλα 19χρονων, με την οποια αν και ταιριαζω σε ορισμενα θεματα κι εχουμε παρομοιο γουστο, δυστυχως δε θελει κατι σοβαρο γιατι ζει στο κοσμο της ακομα. οποτε ψαχνω για καμια μεγαλυτερη για κατι πιο σταθερο.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Το να βρίζει κάποιος χυδαία, δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από το επίπεδό του.
    Και συνήθως δεν παίζει ρόλο αν μας κατηγορούν ή μας υποστηρίζουν, αλλά ποιος μας κατηγορεί ή μας υποστηρίζει. Και με ποιον τρόπο και με ποια αφορμή.
    Να συμπληρώσω ότι μιλάω γενικά, με αφορμή αυτό το θέμα και όχι για να υποστηρίξω κάποια άτομα. Προσωπικά δεν ανήκω σε καμιά κλίκα ή παρέα, γιατί δεν έχω καμιά τέτοια ανάγκη εδώ μέσα.
    το να φτανει να τις βριζει ομως ετσι τοσο ασχημα, σημαινει κατι εγινε κι εχασε τον οποιον σεβασμο και κυρος της βγαζαν αυτα τα ατομα. γιαυτο λεω πως και η Remedy με τη Θεοφανία σιγουρα δεν ειναι αθωες, και πρεπει να κατσουν να το ψαξουν λιγο, που εκαναν λαθος, τι εγινε και εφτασε το olgaki82 και τα αλλα μελη να τις βριζουν.

δε γινεται να μπαινουν εδω μεσα ομαδικα καποιοι και να επιλεγουν τυχαια αυτες τις δυο χρηστριες παρολο που ειμαστε ολοι αγνωστοι μεταξυ μας, και να τις βριζουν χωρις λογο...

κοινη λογικη!

κι επετρεψε μου να εχω διαφορετικη εικονα για σενα, σιγουρα ανηκεις σε κλικα, αφου σε εχω δει να χαριεντιζεσαι με την Remedy κι εχετε ανταλλαξει και θετικη πολλες φορες. οι αποψεις σας συμπιπτουν εξαλλου...

Senior Member
    αυτό μου έκανε κι εμένα εντύπωση. μπαίνει πχ κάποιος και γράφει "ζήτω ο μπάοκ,εσείς φτείτε που δεν πήρε το πρωτάθλημα και πιο ειδικά εσύ κούλα. κούλα έισαι ζώο". πως γίνεται να αποκτά τόση βαρύτητα ο λόγος του?
    Ωραία το έθεσες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    το να φτανει να τις βριζει ομως ετσι τοσο ασχημα, σημαινει κατι εγινε κι εχασε τον οποιον σεβασμο και κυρος της βγαζαν αυτα τα ατομα. γιαυτο λεω πως και η Remedy με τη Θεοφανία σιγουρα δεν ειναι αθωες, και πρεπει να κατσουν να το ψαξουν λιγο, που εκαναν λαθος, τι εγινε και εφτασε το olgaki82 και τα αλλα μελη να τις βριζουν.
    κι επετρεψε μου να εχω διαφορετικη εικονα για σενα, σιγουρα ανηκεις σε κλικα, αφου σε εχω δει να χαριεντιζεσαι με την Remedy κι εχετε ανταλλαξει και θετικη πολλες φορες. οι αποψεις σας συμπιπτουν εξαλλου...
    Θα ξαναεπαναλάβω, ότι άλλο να συμπίπτουν οι απόψεις μου σε κάποια θέματα και άλλο να "χαριεντίζομαι" ή να ανήκω σε κλίκα. Τώρα, από πού κατάλαβες εσύ ότι έχουμε ανταλλάξει θετική ανατροφοδότηση πολλές φορές, ενώ εγώ δεν το έχω αντιληφθεί, είναι απορίας άξιο. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, δίνω θετική ανατροφοδότηση σε κείμενα και απόψεις και όχι σε άτομα. Και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει όποιος θέλει, γιατί το κάνω πάντα ενυπόγραφα.
    Όσο το να φτάνει κάποιος να βρίζει τόσο άσχημα τον οποιονδήποτε, μου δείχνει μόνο ότι είναι άτομο που βρίζει άσχημα και τίποτα άλλο!

Senior Member
    Έχει κάποιο ίχνος λογικής αυτή η πρόταση? Να έλεγε ο άνθρωπος αυτός ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο θα είχε πιο λογική από αυτό που είπε.

Senior Member
    Διαβάζω ένα θέμα όπου χωρίς να το θέλω είμαι επίτιμος προσκεκλημένος.
    Αποδέχομαι την πρόσκληση μετά χαράς, φαντάζομαι πως στο τέλος το πάρτι θα έχει και γλυκό...

Να απαντήσω πρώτα στην carrie :
    - Έκανα quote την αποστροφή σου για να υπάρχει σημείο αναφοράς. Η παρέμβαση μου δεν καταφέρεται επί προσωπικού , κάτι ενόχλησε τις αξίες μου και έγραψα πάνω σ' αυτό που είπες, χωρίς να αναφέρομαι προσωπικά σε σένα. Αν δεις την παρέμβαση μου, είναι επιλεκτικά γραμμένη σε τρίτο πρόσωπο, για να μην θίξω κανέναν...
    Παρ' όλα αυτά , ενοχλήθηκες και κακώς.. Δεν δικηγορώ υπέρ κανενός κρίνο, συνηγορώ υπέρ όλων εκείνων που στην απαξίωση δεν έχουν δικαίωμα απάντησης . Αν λέγονται κρίνο ή carrie ή θεοφανία ή sabb, για μένα είναι αξίωμα δημοκρατίας - ισονομίας - ισοτιμίας, και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ.
    Να απαντήσω και στη φίλη μου τη Θεοφανία :
    - Αρνούμαι κατά βάση να μπαίνω σε διαμάχη άνευ ουσίας για να διαλέγω πλευρά, γιατί δεν ανήκω σε καμιά πλευρά...Ούτε στη δική σου , ούτε του κρίνου, είναι αστειότητες όλα αυτά. Είπα κάτι πολύ απλό. Είναι δικαίωμα του καθένα να έχει το δικαίωμα απάντησης σε όσα όλοι οι άλλοι - δίκαια ή άδικα - του καταμαρτυρούν. Το τι είναι άδικο, δεν θα το κρίνουμε εμείς ή εν πάσι περιπτώσει εκείνοι που ερίζουν, αλλά οι τρίτοι που με καθαρό μυαλό και διαύγεια θα φροντίσουν να κρίνουν με αίσθημα δικαίου...
    Δεν κρίνω τα όσα είπε το ολγάκι...Αν θέλεις τη γνώμη μου, με τα όσα είπε το ολγάκι, διαφαίνεται μια μεροληψία υπέρ του κρίνου και εναντίον όλων όσων - αυτή πιστεύει πως τον αδίκησαν - με χαρακτηρισμούς που δικαιώνει τον αντίλογο του κρίνου σε όποιο παρελθόν - εσύ, εγώ ή ο φούφουτος, πολύ λίγη σημασία έχει..Εν ολίγοις, αν ήμουν κρίνος, μια τέτοια συμπαράσταση , με ύβρεις εναντίον όλων, όχι δεν θα την ήθελα...Και θέλω να πιστεύω πως κι ο ίδιος , δεν την επιδίωξε μια τέτοια συμπαράσταση σ' ένα φόρουμ όπου από άποψη ηθική δεν μπορεί να ανταπαντήσει πια - έστω και με άλλο νικ - γιατί η ανταγωνιστική του θέση στο φόρουμ σαν ιδιοκτήτης παραπλήσιας διαδικτυακής κοινότητας , δεν του το επιτρέπει. Είναι διπλή η αδυναμία του να απαντήσει, κι αυτό ίσως δεν μπορείς να το αντιληφθείς.

Μιλάς για δικό μου παράπονο για την προσβλητική συμπεριφορά του alexandros3, που εσύ κατονόμασες κι όχι εγώ...Και ξέρεις γιατί δεν τον κατονόμασα ? Γιατί δεν τον βλέπω ενεργό κι όσο δεν τον βλέπω ενεργό, δεν ξέρω αν έχει το δικαίωμα από την διαχείριση να απαντήσει, στη δική μου θέση - κι όχι στη δική σου. Μα σοβαρά μιλάς ? Σε τι παραπονέθηκα ? Καλύτερα να με πει κάποιος ********* παρά να καταλογίσει τα όσα είπε για τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Τι συγκρίνεις ? Τα ασύγκριτα ? Δεν έβρισε εμένα τον ίδιο - γιατί όσο με αφορά χέστηκα. Δες όλα τα πόστ σε τι αναφέρονται....
    Το γενικό concept είναι πως ο alexandros3 είναι "εξαίρετο" παιδί, αλλά ελέω 400 + πόντων ανατροφοδότησης που όλοι όσοι χαριεντίζονταν του χάρισαν, καμιά φορά και με λίγο ποτούλι , δεν βαριέσαι...
    Και πάλι, δεν είχα πρόβλημα να αποδεχτώ τη συγγνώμη του και να ευχηθώ να είναι μακριά από προβλήματα...Μέχρι εκεί φτάνει η μεγαθυμία μου, είναι ένα θέμα που το αντιλήφθηκες εκ των υστέρων , μια και δεν το αναφέρεις στο πρώτο σου ποστ.

Αν θα πρέπει να παρακολουθώ το τι λέει το κάθε ολγάκι ή το κάθε κενό ή ο καθένας που θέλει να περάσει στο ίντερνετ διοχετεύοντας τον αρνητισμό του, επίτρεψε μου να έχω τον χρόνο που μου ανήκει και να επεμβαίνω όπου εγώ κρίνω σκόπιμο...

Το δάσος για μένα είναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μπορείς να απαντήσεις στο κάθε ολγάκι και στο κάθε Κενό...
    Όλα τ' άλλα είναι ένα απλό δεντράκι που ούτε καν τη σκιά μας δεν μπορεί να κρύψει...
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Ολοι αυτη φασαρια γινεται να καταλαβω , επειδη μπηκε η ολγα για πολλοστη φορα και χωρις αφορμη εβρισε τις γνωστες αντιπαθειες του φιλου της που εχει φαει μπαν?

Ο κενο μετα τις εβρισε γιατι λεει κατι μπορει να καναν (οπως λεει) και δεν τις χωνευω οποτε ευκαιρια ειναι να χωσω?

Και συνεχιζουμε και μιλαμε? Δεν εχω προλαβει και να τα διαβασω ολα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Ολοι αυτη φασαρια γινεται να καταλαβω , επειδη μπηκε η ολγα για πολλοστη φορα και χωρις αφορμη εβρισε τις γνωστες αντιπαθειες του φιλου της που εχει φαει μπαν?

Ο κενο μετα τις εβρισε γιατι λεει κατι μπορει να καναν (οπως λεει) και δεν τις χωνευω οποτε ευκαιρια ειναι να χωσω?

Και συνεχιζουμε και μιλαμε? Δεν εχω προλαβει και να τα διαβασω ολα.

Όχι αλλά επειδή υπάρχει ευθιξία σε αυτό το φορουμ. Το λέει και το θρεντ. Είσαι αρκετά εύθικτος για να συμμετάσχεις? (συνεχίζει και τρώει τα ποπ-κορν) :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Όχι αλλά επειδή υπάρχει ευθιξία σε αυτό το φορουμ. Το λέει και το θρεντ. Είσαι αρκετά εύθικτος για να συμμετάσχεις? (συνεχίζει και τρώει τα ποπ-κορν) :P
    Σιγουρα ευθιξια υπαρχει , αν μπαινει ο αλλος στο ξεκαρφωτο και σε βριζει...καταλαβαινω πως το θετεις εγω γιατι φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν , οπως κανουν και οι αλλοι? Κανω ανακεφαλαιωση...

Φταικτες για μενα ειναι η ολγα που χωρις λογο και αιτια μπηκε και εβριζε (ποσο πιο ξαστερο απο αυτο?) και ο κενο που εχει αντιπαθειες με τα συγκεκριμενα μελη...αλλα κυριως η ολγα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Σιγουρα ευθιξια υπαρχει , αν μπαινει ο αλλος στο ξεκαρφωτο και σε βριζει...καταλαβαινω πως το θετεις εγω γιατι φυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν , οπως κανουν και οι αλλοι? Κανω ανακεφαλαιωση...

Φταικτες για μενα ειναι η ολγα που χωρις λογο και αιτια μπηκε και εβριζε (ποσο πιο ξαστερο απο αυτο?) και ο κενο που εχει αντιπαθειες με τα συγκεκριμενα μελη...αλλα κυριως η ολγα.

Αστειευόμουνα keep :P

Όλοι είναι/είμαστε φταίχτες σε αυτές τις καταστάσεις IMO :P

Senior Member
    Αστειευόμουνα keep :P

Όλοι είναι/είμαστε φταίχτες σε αυτές τις καταστάσεις IMO :P
    Μη με τσαντισεις μονο...γιατι θα σε κλωτσαω μεχρι το υπερπεραν:P

Senior Member
    Μη με τσαντισεις μονο...γιατι θα σε κλωτσαω μεχρι το υπερπεραν:P

Μην γίνεσαι εύθικτος :P

Senior Member
    Μην γίνεσαι εύθικτος :P
    μπουαχαχαχααχχααχχχχχαχαχ χχχχχχχ

Υ.Γ
    κι εμενα μ αρεσει να με βριζουνε..δεν λεω τιποτα..τα ακουω και δεν τρεχει τιποτα!Ντοινγκκκκκκκκκ
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Page 3 of 11 FirstFirst 12345 ... LastLast