Results 61 to 75 of 156
Thread: Περι ευθιξίας.....
-
19-04-2011, 08:40 #61
Αρχικά καταχωρημένο από sabb
Δεν καταλαβαίνω που το πας...
.......
Κι εγώ έγινα στόχος προσβλητικής συμπεριφοράς από μέλος που χαριεντίζονταν όλο το φόρουμ , σε σημείο να σκέφτεται κανείς πως η ad hoc νομιμοποίηση από την θετική ανατροφοδότηση , ακυρώνει το θύμα κι επιβραβεύει τον θύτη. Ωστόσο δεν θυμάμαι να επικαλέστηκα την ηθική συμπαράσταση κανενός δημόσια, έχω την ικανότητα να ανταπεξέρχομαι σε τέτοιου είδους καταστάσεις και το ίδιο ικανή πιστεύω πως είσαι κι εσύ. Όποιος μου συμπαραστάθηκε , είτε δημόσια είτε με πμ, εκτιμώ τη στάση του αλλά δεν την απαίτησα, ούτε κάν την ζήτησα...
.....
δεν ειμαι σιγουρη για ποιο περιστατικο μιλας εδω, μιας και δεν λες ονοματα.
αν δεν με απαταει η μνημη μου ομως (που δεν με απαταει), οταν σε εβρισε τοσο αδικα και απαραδεκτα η πανικουλα, παραπονεθηκες πανω απο μια φορα, οχι για την εμπνευση της, αλλα για την υποστηριξη που ΔΕΝ ειδες απο το φορουμ και ειδικοτερα απο την γουιρντ και την νατουρ τοτε. (σχωρα με κιολας που αναφερομαι σε απουσες).
στην συνεχεια κι ενω πραγματι το φορουμ σου εδειξε κατα την δικη μου γνωμη, την συμπαρασταση του για τον αδικο υβρισμο σου, εφυγες και δηλωσες ανικανοποιητος απο την σταση συγκεκριμενων ατομων, που δεν καταδικασαν, αλλα θεωρησαν καλο να δωσουν αλλοθι "παιδικοτητας" τοτε στην πανικουλα.........
αυτα, για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι...
εγω, σε αντιθεση με σενα, δεν καταδικαζω μετα βδελυγμιας οποιαδηποτε υβριστικη επιθεση, απλα και μονο γιατι ειναι τετοια....
για τον ιδιο λογο, δεν μετανοιωσα ποτε για την δικη μου αντιδραση προς την αποχωρημενη (μην κατονομασω ξανα μιας και ειναι απουσα και ΕΣΥ επιλεκτικα ανεφερες αν και απουσα....). καταλαβαινω την θεση σου, δεν ζητησα κατι αλλο απο σενα.
σε αυτο διαχωριζω κιολας την θεση μου απο την θεοφανια.
δεν σου εχω ζητησει ποτε στηριξη και δεν θα το κανω και στο μελλον.
για μενα, (στα ματια μου) εχεις δειξει πανω απο μια φορα στο παρελθον οτι μεροληπτεις.
ξερεις, η καλη χρηση των ελληνικων (μεχρι στραμπουληγματος συχνα) που σαφως απολαμβανω πολυ ακομα κι οταν φτανει σε διασκεδαστικες υπερβολες, δεν μας κανει να εχουμε και δικιο :)
μερικοι τα ταυτιζουν αυτα. εγω, οχι...
δεν ειμαι δικαστης, (που λες κι εσυ) απλα οταν για κατι διαμορφωσω ιδιαν γνωμη, απλα δεν μπαινω σε διαδικασιες..
δεν μπαινω στην διαδικασια να ζητω το δικιο μου, δεν μπαινω στην διαδικασια να αλλαξω την γνωμη ωριμων ανθρωπων, γενικα, δεν μπαινω στην διαδικασια...
ολα καλως καμωμενα λοιπον, αλλα οτι παραπονεθηκες για ελλειπη στηριξη, παραπονεθηκες...Last edited by Remedy; 19-04-2011 at 09:56.
- 19-04-2011, 11:05 #62
19-04-2011, 13:39 #63
καλημέρα, μόντελ-πασπαρτού!
http://www.mazi.org.gr/
19-04-2011, 13:41 #64
το μήνυμα διαγράφηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης (πολλαπλό προφίλ)
Last edited by diamadenia; 19-04-2011 at 14:10.
19-04-2011, 13:43 #65
γιατί εδώ δν είναι φέις.
εγώ πάλι που την έχω δει, παραβλέπετε.
για ν μν έχεις απορίες δλδ.http://www.mazi.org.gr/
19-04-2011, 13:45 #66
το μήνυμα διαγράφηκε απο τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης (πολλαπλό προφίλ)
Last edited by diamadenia; 19-04-2011 at 14:08.
19-04-2011, 14:22 #67
δν ξερω τι ειπαν οι αλλοι.
στον καθρεπτη μόνο τη μουρη μου βλέπω.
τους υπόλοιπους τους κοβω όταν τους έχω απεναντι μου.
από όσα γνωρίζω για την ζωή της δν τραβάει κάποια ιδιαίτερα ζόρια.
το ουσιώδες είναι πως εδώ δν μπαίνει για πλάκα.
έχω διαβάσει πολλά ποστ της.
προσωπικά έχω βοηθηθεί στις δύσκολες.
εσύ γιατί γίνεσαι τόσο πικροχολη?http://www.mazi.org.gr/
19-04-2011, 14:23 #68
19-04-2011, 15:27 #69
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...402#post143402
Εψαξα τα παλια ποστ και βρηκα οτι η diamadenia ειναι η πανικουλα κατα 9999% . Τωρα επειδη εμαθα αναφερθηκε το ονομα μου και επειδη εχω συναντησει την Θεοφανια ειναι μια πολυ ομορφη γυναικα. ( Η πανικ εγραψε οτι ειπα οτι ειναι ασχημη). Αυτο οχι γιατι με κυνηγαει με κανα τηγανι η Θεοφανια , αλλα γιατι ειναι η αληθεια και δεν μου αρεσει να μου βαζουν λογια στο στομα η καθε-μια/νας[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
19-04-2011, 15:40 #70
κηπ και άρκτος ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...:)
το μέλος πανικούλα και όλα τα υπόλοιπα προφίλ της μεταξύ αυτών και το διαμαντένια με έχει προσβάλει άπειρες φορές και απ ότι μαθαίνω και από άλλα μέλη το συνεχίζει και εκτός φόρουμ κυκλοφορώντας για μένα φήμες που θίγουν την τιμή και την αξιοπρέπεια μου.
Δυστυχώς, αν και ήθελα να το αποφύγω, την επόμενη φορά που θα αναφερθεί με τον οποιονδήποτε τρόπο στο όνομα μου, θα καταφύγω σε νόμιμες ενέργειες.
νομίζω πως έχω δείξει περισσότερη ανοχή απ όση έπρεπε.
20-04-2011, 00:54 #71
Αγαπητή Θεοφανία,
Σε όσα μου καταλογίζεις - μεροληψία , επιλεκτική ευαισθησία, ασοφία στη παρέμβαση μου, άκαιρη τοποθέτηση - ακόμη ψάχνω την επιχειρηματολογία που θα απογύμνωνε τις θέσεις μου...
Η παρέμβαση μου δεν ήταν αήθης, ελλειμματική σε αξία ή ενάντια σε δικές σου αξίες.
Η carrie, που υποτίθεται κατηγόρησα ως κουτσομπόλα (πράγμα που δεν ισχύει), έκανε μια επισήμανση για τον τρόπο που χειρίστηκα το θέμα, της εξήγησα πως χρησιμοποίησα την παράθεση σαν σημείο αναφοράς και πιστεύω ότι η συζήτηση θα μπορούσε να τελειώσει εκεί - τουλάχιστον όσον αφορά την οποιαδήποτε χειριστική σημασία, ειδ' άλλως το δικαίωμα του καθένα να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είναι κατά την άποψη μου μία σημαντική παράμετρος στην εφαρμογή της ισονομίας σε θέματα διαλόγου και φυσικά η συζήτηση θα μπορούσε να περιστραφεί αποκλειστικά γύρω απ' αυτό . Αντ' αυτού, αντιμετώπισα την αντίδραση σου που με κατηγόρησε για μεροληπτική συμπεριφορά - μάλλον νόμισες πως ο νταλκάς μου είναι η υστεροφημία του κρίνου. Όσο και να εξηγώ επομένως πως άλλο κρίνο κι άλλο κομοδίνο, εσύ θα επιμένεις στην άποψη σου πως βλέπω τα πράγματα με κλικαδόρικη διάθεση, πράγμα που όσο με αφορά είναι απαράδεκτο , γιατί αν ήθελα να λειτουργώ έτσι , δεν θα ήμουν αυτός που είμαι.
Οι φίλοι μου στο φόρουμ είναι 6 τον αριθμό, είναι μεγάλη μου τιμή που ζήτησαν την διαδικτυακή μου φιλία , αλλά μου είναι επίσης αδιανόητο για χάριν αυτής της εικονικής σχέσης, να κάνω οποιουδήποτε είδους εκπτώσεις στις πεποιθήσεις μου, όπου τυχόν διαφωνήσω μαζί τους. Αυτός δεν είναι ένας στείρος δογματισμός, αλλά μια βασική αρχή που διέπει τις δικές μου αξίες - κι είμαι άλλο τόσο σίγουρος πως συμβαίνει το ίδιο και με όσους είναι φίλοι μου σ'αυτή τη κοινότητα.
Στην παρατήρηση μου για την σιωπή σου στο "στόλισμα" της nature από την ρέμεντι , το μόνο πράγμα που επικαλείσαι είναι πως συμμετείχα κι ο ίδιος (?) στους καυγάδες. Πως καυγάδιζα , όταν εκείνη την εποχή που γράφτηκε το ποστ, δεν συμμετείχα ενεργά στο φόρουμ αφού είχα αποστασιοποιηθεί από τέτοιες συμπεριφορές ? Διαφωνούσα πολλές φορές με την nature αλλά δεν την έβρισα ποτέ, όπως δεν έχω κάνει άλλωστε με κανέναν. Το επίμαχο ποστ της ρεμ, ήρθε σε γνώση μου αρκετό καιρό εκ των υστέρων, το καταδίκασα και απείχα για επίσης αρκετό καιρό από την κοινότητα, φαντάζομαι πως κατανοείς τους λόγους....
Πως μεροληπτώ υπέρ του κρίνο, όταν την εποχή του πάνου12345, διαφώνησα ανοιχτά μαζί του και με την nature για την εμμονή τους να υπερασπίζονται την αλαζονική συμπεριφορά του εν λόγω χρήστη ?
Με κατηγορείς σε άλλη σου αποστροφή πως δεν κάνω "κάτι" που προφανώς θα σε ικανοποιούσε, αδυνατώ να κατανοήσω τι ακριβώς θα ήθελες να κάνω. Είπαμε, το ολγάκι που σ'έβρισε και το κενό που αναπαρήγαγε τις βρισιές, είναι κατακριτέοι, συμπαράσταση δεν ζήτησες, λοιπόν τι στο καλό είναι αυτό που δημιούργησε το άνοιγμα ενός θέματος όπου διαφωνούμε συμφωνώντας ?
Μιλάς τέλος για το ότι δεν συμμετείχα στο θέμα που ανοίχτηκε για το προηγούμενο μπαν της πάνικ...
1. Δεν μ' ενδιαφέρουν τα μπαν
2. Δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια το φόρουμ - υπάρχουν δεκάδες θέματα με ενδιαφέροντα ζητήματα και δεν έχω χρόνο να τα παρακολουθήσω.
3. Η πανικούλα προς τιμή της σε ανύποπτο χρόνο και με πμ , μου είχε ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της και φυσικά δεν τίθεται θέμα για μένα να μην την αποδεχτώ. Ο υπαινιγμός σου επομένως καλή μου Θεοφανία, πέφτει στο κενό....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
20-04-2011, 01:06 #72
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι....
Μια επισήμανση μόνο στα όσα γλαφυρά αναφέρεις... Το να αναφέρεται κανείς σε πρόσωπα που δεν είναι παρόντα δεν είναι κακό, αν ήταν έτσι δεν θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε οποιαδήποτε φράση σε παρελθόντα χρόνο . Η παρέμβαση μου στο θέμα, αφορά την αναφορά με απαξιωτική διάθεση σε πρόσωπα που δεν έχουν εκ των πραγμάτων την δυνατότητα να υπερασπίσουν τον εαυτό τους...Το ότι ανέφερα την nature επιλεκτικά όπως λες, δεν την απαξιώνει η αναφορά μου στο πρόσωπο της...
Λίγη προσοχή στο τι θέλουμε να πούμε...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
20-04-2011, 01:32 #73
χαχαχαχαχαχ
ε πειτε μας, οτι σας χρωσταμε κιολας :):):)
α ρε σαββ
πλακα εχεις τελικα..
δεν ξερω αν το προσεξες.
αλλα ολο μου το μηνυμα μιλουσε για τον αναληθη σου ισχυρισμο οτι εσυ ποτε δεν θελησες η ζητησες την ηθικη υποστηριξη του φορουμ σε επιθεσεις που δεχτηκες...
οχι μονο παραπονεθηκες για την ελλειψη της, αλλα αποχωρησες εξαιτιας αυτης...
αλλα προς μεγαλη μας χαρα, επανηλθες :)
αλλα μαλλον ειναι πιο βολικο να μην μιλας για την ταμπακερα ε? δεν πειραζει..
ματακια εχουμε και βλεπουμε..
πι.ες ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ Ν... Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΑΒΒ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
εκτος αν εχεις την αξιωση να μας λες οτι θες για τους αποχωρησαντες κι εμεις να το κανουμε γαργαρα για να μην τους θιξουμε...
δηλαδη σαββ μας, πυροδοτεις παλιες διαμαχες ανευ λογου, για να στο κανω πιο λιανα.. και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις..
τις αλλες φορες παρεβλεψα τις εμπρηστικες σου διαθεσεις...σαν μια αδυναμια δικια σου, χωρις αξια να λαβει συνεχεια. δεν θα παραβλεπω μονιμως..:)
λιγη προσοχη σε απροκλητα σκαλισματα του παρελθοντος προς οφελος της ηρεμιας του φορουμ,δεν θα εβλαπταν σαββ :)
να προσεχουμε λιγο τι λεμε,....Last edited by Remedy; 20-04-2011 at 02:22.
20-04-2011, 01:59 #74
σαββα...μεροληψία και επιλεκτική ευαισθησία σου καταλόγισα....."ασοφία" και "άκαιρη τοποθέτηση", ειναι λέξεις/εκφράσεις/σάλτσες εντυπωσιασμού που εγώ δεν θυμάμαι να χρησιμοποιησα.
Είναι γνωστό άλλωστε πως ποτέ δεν υπήρξα βαρύγδουπη στις εκφράσεις μου, εν αντιθέσει με σένα, που τις χρησιμοποιείς κατά κόρον πιστευοντας προφανώς πως κάπου εκεί ο συνομιλιτής σου θα πατήσει φρένο.
Εγώ δεν είμαι από αυτούς.
Αήθης δεν ήταν γιατί δεν ένιωσα να με προσβάλλεις ή να είσαι επιθετικός απέναντι μου ή στις αξίες μου, (τις οποίες δεν θυμάμαι να πρόβαλα/προέβαλα στην κουβέντα μας).
Ελλειμματική επίσης δεν θα την χαρακτήριζα, γιατι δεν ένιωσα να μειώνεις τις αρχές μου, (τις οποίες ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω απο που και ως που ανασύραμε).
Αφού τελειώσαμε με την ανταλλαγή και την μετάφραση των ελληνικών μας, ας πάμε παρακάτω.....
Σε αυτό το σημείο θα παραθέσω δικά σου λόγια και ελπίζω διαβάζοντας τα να έχεις ακόμη την ίδια άποψη:
...και συνεχίζοζυμε......
Φυσικά και θα μπορούσε να τελειώσει εκεί αν όταν σου είπε..."τοτε σαββ μην το κανεις quote κιολας, αμα θελησω να το σβησω, εκτος κι αν ειναι τιμωρια για υπενθυμιση τι κουτσομπολα ειμαι!"...και φανταζομαι πως θα το έκανες αν ήθελες πραγματικά να καταλαγιάσεις τις εσω-φορουμικές αντιπαραθέσεις που αφορούν σε μέλος που έχει πάψει να υφίσταται εδώ και πολύ καιρό.
συγνώμη αλλά όταν λες χειριστική σημασία, τι ακριβώς εννοείς?
τα φτωχά νεοελληνικά μου, είναι ανίκανα να μεταφρασουν αυτή τη βαρύγδουπη έκφραση.
Αν δεν σου είναι κόπος, πολύ θα ήθελα να με βοηθήσεις...(και μένα και αυτά)
Όσο γι αυτό δεν έχεις παράπονο. Σου έχω εξηγήσει γύρω στις δέκα φορές πως δεν υφίσταται ΜΗ δυνάμενο το συγκεκριμένο μέλος να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά από ότι φαίνεται πάντα πηδάς αυτή την παράγραφο, με συνοπτικές διαδικασίες.
Κάπου εκεί δεν τα βρήκαμε: στην ισονομία της δικής σου ευαισθησίας και εκτιμώ πως γι αυτό συνεχίζεται ακόμη η κουβέντα μας.
Εγω θεωρώ πως εκτέθηκες και συ συνεχίζεις να κάνεις πως έχεις κινέζικο διαβατήριο.
Αφού λοιπόν δεν ειναι ο νταλκάς σου το συγκεκριμένο μέλος και η υστεροφημία του, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις την παρακάτω υποδειξη σου στην κάρι?
Δεν βλέπω που μπορεί να βοηθήσει αυτή η αναφορά σου την κουβέντα μας. Το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ, είναι να τους κανεις περισσότερους από εξι.
Σόρι, αλλά μάλλον δεν ήμουν σαφής: ΔΕΝ σιώπησα ποτέ για το στόλισμα που έκανε η ρεμ στην νάτσουρ γιατί πολύ απλά συμφωνούσα μαζί της σε ότι και αν της έσουρε. Είχε απόλυτα δίκιο και λίγα της είπε.
Εκτιμώ όμως και ελπίζω να συμφωνείς, πως δεν είναι αυτό το θεμα μας τώρα.
Όπως επίσης δεν είναι το θέμα μας, αν όταν φτάνεις εσύ εκτός εαυτού βρίζεις ή όχι.
Όσον αφορά στο αν δεν ήσουν ενεργό μέλος την περίοδο που έγινε το σχετικό συμβάν, να σου θυμίσω πως οι καβγάδες εδώ εκείνη την εποχή, διαρκούσαν επί μήνες, οπότε αν βρω το χρόνο να ασχοληθώ, μπορώ να ξεθάψω δεκάδες ποστ σου που έλεγες τη γνώμη σου, όταν σχεδόν όλο το φόρουμ τσακωνόταν εκείνο το, (μεγάλο ομολογουμένως), διάστημα.
Ήταν τοσο οφθαλμοφανές το πρόβλημα του ανθρώπου αυτού που δεν χρειαζόσουν και ιδιαίτερα δυνατά επιχειρήματα.
Σάββα...δεν ζήτησα πουθενά τη συμπαράσταση σου. Είναι ξεκάθαρο πως δεν χρειάζομαι τη συμπαράσταση κανενός.
αυτό που έθιξα είναι πως μεροληπτείς πιάνοντας εν μέρει ένα θέμα΄.
Για το συγκεκριμένο μέλος δεν θα μιλήσω πια από δω. Έκανα σαφής τις προθέσεις μου και τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Ελπίζω να σε κάλυψα...(αν και κατά βάθος δεν το πολυ πιστεύω)Last edited by Θεοφανία; 20-04-2011 at 03:19.
20-04-2011, 12:17 #75
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από sabb Εμφάνιση Μηνύματος
Η παρέμβαση μου δεν ήταν αήθης, ελλειμματική σε αξία ή ενάντια σε δικές σου αξίες.
Παλι λεξη ,βαρυγδουπη, ελληνικη ,που χρησιμοποιειται σπανια, ουτε στην ποιηση δεν θυμαμαι νατην εχω συναντησει
ΑΗΘΗΣ ,απο το ηθος κ το στερητικο α
ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ, παλι το στερητικο α
Σαμπ πως τα πας με την ετυμολογια? κανενα τοπικ με λεξεις ελληνικες να παιξουμε , δεν ανοιγεις?
η δεν παιζεις πια ,γιατι μεγαλωσες κ πρεπει να εισαι αξιοσεβαστος?
Προς Θεου ! μη πιστεψεις πως σε ειρωνευομαι!Last edited by katerinaki; 20-04-2011 at 12:33.
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.