Results 46 to 60 of 131
Thread: diataraxi panikou + seroxat
-
21-06-2008, 11:41 #46
Μου φαίνεται ή σου γράφω απο 2 πλευρές?????????????
Λοιπόν τα seroxat πιάνουν σε 14 μέρες. Μιλάω για πλήρη ισχύ. Τώρα το γεγονος ότι είσαι κομμάτια δεν είναι τίποτα άλλο παρά το ότι τώρα ο οργανισμός σου σε βρίσκει πιό χαλαρή και προσπαθεί να ισορροπήσει και επειδή του χρειάζεται καύσιμο = ενέργεια , σε νυστάζει , σε κάνει να νιώθεις κουρασμένη. Σε λίγες μέρες θα είσαι καλύτερα. Απλά προσπάθησε να ανταποκριθείς στο κάλεσμα του οργανισμού σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου για τίποτα εάν είσαι κουρασμένη.Απλά κοσμήσου.
Είναι ένα φάρμακο που είναι γνωστό με γνωστά και καλά αποτελέσματα. Σε αυτό να είσαι σίγουρη. Και ούτε είναι ανάγκη να το παίρνεις μια ζωή.
Κάτι άλλο????
- 21-06-2008, 12:11 #47
oxi me boi8hes poli kai 8a prospa8iso na mhn to skeutome allo.filakia kai perastika mou /mas.
21-06-2008, 12:28 #48
Ένα μικρό μυστικό ....επειδή είναι αδύνατο να μην σκεφεσαι κάτι , αφού και μόνο που προσπαθείς να μην το σκεφτεσαι ήδη το σκεφεσαι .......το μυστικό είναι να απασχολείς το μυαλό σου με άλλη σκεψη..... κάνε ότι είναι δυνατόν να απασχολείς το μυαλό σου με κάτι άλλο.
21-06-2008, 14:33 #49
ok to ksero auto kano ixix
25-06-2008, 13:21 #50
γεια σας παιδια σας ειχα πει οτι αρχισα πριν ενα μηνα το σεροξατ και το αποτελεσμα ειναι να ξαχασω τι ειχα και ξεχναγα μα μπενω και στο σαιταποτι καταλαβατε ειμαι τζαμι μια αρχισα και διαιτα χαχχα ποδηλασια κανω ο χειμονετος μαρια διαβασα τα ποστ σου δεν εχουμε τιποτα ειμαστε καλα δοξα τον θεο ολοι οι ανθρωποι ποια κατι περνουν για να ειναι καλα εχτεσ ακουγα στις ειδησεις πλεον 1 ατα δυο παιδια εχουν ανχος καταθλιψη κλπ εμ λεο τι να κανω ειμαι και γω ενας συχρονος ανθρωπος με αμαξι τρια μηχανακια 3 κινητα τεσσερισ υπολογιστες 5τηλεκοντρολ και ανχοσ ιδεοψυχαναγκασμους και φοβιες μια χαρα δηλαδη δεν μας λειπει τιποτα και ολα τωρα οπως ειπα ειμαι τζαμι και βλεπω την ευχαριστη πλευρα της ζωης καμια φορα ο ανωμαλος ξεχναω τι εχω περασει τοσα και λεω γαμοτο ναχα μια ψιλομελανχολια τωρα χιιχιχχιχιχιχχιχι
α παιδια μην σας δουλευοθν με ψυχαναλισεις και μπουρδες πολλα πραγματα ειναι χημεια και μονο χημεια το 90τις εκατο και αφου πατε στον ψυχολογο σιγουρα θα σας λεει προχωρα πας καλυτερα δεν χρειαζεσαι καμια φαρμακευτικη αγωγη αιστανεστε λιγο χαι και σε μια μερα αντε παλι τα ιδια την παλευεις και ετσι μην μπλεξεις με φαρμακα σας λενε τριχες θα χαλασεται μια περιουσια και θαστε σαν ουφο εξαρτημενοι αποτον καθε κομπογιαννιτη ο σωστος γιατρος ειναι ο ψυχιατρος και αυτος ναναι δικος σας ανθρωπος .ελεος δηλαδη παιζουν και κανουν πειραματα με εμας .λοιπον για να παρουμε τα πανω μας μαρακι πανω τους αντε καλοκαιρι ειναι να πας διακοπες να ευχαριστηθεις αντε καρδουλα μου μμμμακια σολους κατερινα μμμακια δεν σας ξερω αλλα σας αγαπω γιατι σας αισθανομαι .και μην ξεχνατε μας αγαπαει και ενας αλλος που τον θυμομαστε καθε πασχα μονο .
25-06-2008, 13:23 #51
παιδια το email το βλεπεται οιποιος θελει ειναι επροσδεκτος μην φοβαστε δεν ειμαι ουτε γκομενοβοσκος ουτε ψυχολογος ενας απο μας ειμαι μμμακια σολους
25-06-2008, 13:28 #52
και μεις σε αγαπαμε εισαι πολυ γλικος.εμενα η ψυχολογος μ με βοη8ησε πολυ πριν 10 χρονια π ειχα πολυ δυσκολη εφηβια κ την εμπιστευομαι,μου ειπε να κανω την 8ερπαιεα με τα φαρμακα δεν μ ειπε να μην τα παρω απλα 8ελει να με βοη8ησει να ζω και χωρις αυτα.μονο τα σεροξατ περνει γιατι απο τι ειδα περνουν πολα.εγω μονο λιγα νευρακια παραπανο ειχα κ ανχος τπτ αλλο.και τα σεροξατ σκευτικα πολυ να τα απρω δεν ειχα ξαναπαρει ποτε φαρμακα τετιου ειδους,
25-06-2008, 13:31 #53
και γω εχω τα κιλακια μ μην ανισηχεις αλλα με την ταλεπορια το καλο ειναι οτι αρχισα να χανω και με τα φαρμακα τα σεροξατ δλδ δεν σκευτομε κα8ολου το φαγητο μονο απο αναγη αν εχουν αρχισει να δρουνε γιατι τα περνω μονο 6 μερες.
25-06-2008, 13:35 #54
ναι μα θα μαθεις και χωρις αυτα απο μονη σου εγω απο τοτε που πηγα σε εναν γιατρο και μοθ δοσε τα σεροξατ μου ειπε παρτα και αμα χρειαστεις ξαναελα ε δεν ξαναπηγα οπτε περνω αναποδες το αρχιζω και μετα το ξεχναω απο μονο του και παντα στη αρχη νιωθω λιγο βαρεμαρα τεμπελια η λιγο τσιτομενος μετα ομως μια χαρα εσυ θα το ρυθμιζεις να κοιταξεις και τον θυροειδη σου οποτε ευκαιρησης και αυτο δεν το λενε οι ψυχοτετοιοι πχ ο αδελοσ μου και η νυφη μου ειχαν θυρεοειδη και τωρα περνουν και αυτοι απο ενα χαπακι εφορου ζοης το ταφ 4
ειναι οπως το κρυωμα αμα βλεπεις οτι αρρωστησες περνεις αντιβιωση ε αμα βλεπεις οτι εχεις ανχος κλπ περνεις ρο φαρμακο σου
25-06-2008, 13:40 #55
ναι μ ειπαν οτι κατι παιζει με τον 8ιροηδη μ και 8α το ψαξω εκλεισα ειδη ραντευου,αλλα αν εχω ιροηδη αδικα περνω ανχολιτικα.μου προτειναν να παο σε καπιο κεντρο ψυχικης υγειας για να βρω καποιον να μου τα γραφει τα φαρμακα να μ ανοιξουν φακελο κλπ αλλα δεν μαρεσει αυτη η ιδεα.λες να τα περνω κ οποτε τα σταματαω και υποτροπιαζω να πηγενω σε εφιμερευων ψυχ να μ τα ξαναγραψει?
25-06-2008, 13:56 #56
χαχααχχααχ βρε τι λες ? ακου κοιτα τον θυροειδη σου αμα εχεις το 90τισ εκατο ειναι απο αυτο
και δευτερον εγω περνω σεροξατ αμα καλυτερευο το ξεχναω και δεν το περνω αμα δω τα σκουρα το ξαναρχιζω δεν παω σε εφημερευον ψυχιατρειο η ψυχολογο σιγα το φαρμακο χωρις κοκκινη γραμμη ειναι παω στην φαρκακοπειο μου και αμα βρεθω στο ικα η οπυ ειναι ο συζηγος ασφαλισμενοσ το γραφεις και πας και το πληρωνεις ασε που στην αρχη μουχε γραξει δεκα κουτια ναχω χωρις συμετοχη χωρις να πληρωσω τιποτα και τ κεντρα ψυχικης υγειας και στο ικα να πας στο γραφουνε εγω βαζω την μανα μου στον οειραια και παει και τα γραφει αμα βαριεμαι και μενω σπετσες μην ανχωνεσαι ουτε ειναι τρελοφαρμακο απλα ειναι κατι σαν βιταμινες χημεια του εκγεφαλου
25-06-2008, 14:02 #57
ειμαι χωρισμενη αχαχαχα και ειμαι στον ογα ασφαλισμενη.δεν ξερω που να παω να με συμβουκλεψει καποιος για τις δωσεις κ εχω φρικαρει.
25-06-2008, 14:10 #58
ακου δεν ειμαι γιατρος τις πρωτες τρεις μερες περνε μισο καθε βραδυ μετα τις τρεις μερες περνε και μισο καθε πρι και μετα τεσερισ μερεσ μισο καθε μεσημερι καθε μεσημερι αυτη ειναι η δοση που περνω εγω μισο πρωι μισο μεσημερι και μισο βραδυ αλλα στην αρχη αν αιστανθεις κατι μην τα σταματησεις μετα την τδετερη βδομαδα οποσ ειπε και η κατερινα τελος ολα αλλα και παλι μην το σταματησεις κανε μια θεραπεια κανα δυομισαμηνο και μετα παλι το ελατωνεις σταδιακα οπωσ το αρχιζες δεν χρειαζεται τρελες δοσεις να δεισ με μισο μισο μισο θασαι μια χαρα και αν θες και ενα το βραδυ αργοτερα αν δεν δεισ αλλαγη οχι παραπανω θα γινεις ο κεντερης μετα χαχαχαχα και πηγενε στον ογα να σου γραψουν εκει χωρις συμετοχη νομιζω γινεται θα ρωτησω και εγω
25-06-2008, 14:12 #59
οκ αλλα δεν περνω τοσο πολυ μονο μισο το πρωι και ηδη νιο8ω καλυτερα μετα απο 6 μερες.
25-06-2008, 14:13 #60
εμ ειδες εσυ να το κανονιζεις αντε παω να κανω μαμ τε λεμε φιλακια
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία