Results 76 to 90 of 131
Thread: diataraxi panikou + seroxat
-
26-06-2008, 14:39 #76
καλα ποτε 8α εμ πιασουν τα σεροξατ?μαλλον 8ελω δωση για ελεφαντα δεν εξηγητε αλιως.τωρα ειμαι καλυτερα μονο δυσπνια εχω ευτιχως.
- 10-07-2008, 19:11 #77
ok με πιασανε τελικα αλλα σημερα νιο8ω λιγο αδια8ετη οχι ομως οπως πρωτα καμια σχεση. τωρα 8α παω για γυμναστικη ευχομαι να κανει να γυμναζομαι.
20-07-2008, 15:59 #78
καλησπερα κι απο μενα!θα ηθελα να πω στην Μαρια για το seroxat...το επαιρνα κι εγω και τοτε με βοηθησε πολυ,απλα κανει γυρω στον ενα μηνα και κατι για να πιασει τελειως και να διωξει τις κρισεις πανικου.εμενα μου ειχαν δωσει και κατι αλλα ηρεμιστικα για να τα παιρνω μαζι με το seroxat οταν θα παθαινω κρισεις...η αληθεια ειναι πως δεν τα χρησιμοποιησσ εκεινα καθολου.επαιρνα μισο για 1 βδομαδα για να συνηθισει ο οργανισμος το φαρμακο και μετα 1 καθε πρωι.τις 2 πρωτες βδομαδες ειχα ψιλοαναγουλες,τρεμουλο και ανορεξια καμια φορα αλλα αυτα κρατησαν μονο 2 εβδομαδες οπως ειπα μετα ειχα τις παρενεργειες που μου ειχε πει ο γιατρος απο την αρχη.1)αυξημενη ορεξη.ηθελα να τρωω παραπανω απο οτι συνηθως και κυριως γλυκα,ειχα βαλει 8 κιλα σε εξι μηνες που τα επαιρνα και 2)δεν ειχα οργασμο αλλα και οταν ειχα ερχοταν μετα απο πολυ κοπο και δεν ηταν κανονικος οργασμος.αυτα τα δυο ειχα σαν παρενεργειες και κρατησαν οσο κρατησε η φαρμακευτικη αγωγη.δεν σου προκαλουν εξαρτηση και ουτε σε αποβλακωνουν.ειναι ελαφριας μορφης αντικαταθλιπτικα.αυτα σου τα γραφω γιατι καταλαβαινω την αγωνια σου με τα φαρμακα τη ιδια ειχα κι εγω και χειροτερη μη σου πω.τις ξεπερασα τοτε τις κρισεις πανικου και μετα ημουν μια χαρα.βεβαια πρεπει να συνδυαζεται απο ψυχοθεραπεια και δυστηχως εγω δεν επεσα σε καλο ψυχοθεραπευτη και δεν με βοηθησε σε αυτον τον τομεα που ειναι και ο σημαντικοτερος γιατι με τα φαρμακα τα συμπτωματα φευγουν και οι κρισεις φευγουν αλλα για να μην επανελθουν πρεπει να τα χτυπησεις στην ριζα τους και αυτο γινεται με την ψυχοθεραπεια.τωρα που σας γραφω εχω μερικους μηνες που παθαινω ξανα κρισεις πανικου σε σημειο παλι να απιφευγω μερη και καταστασεις που φοβαμαι οτι θα μου τις προκαλεσουν..σκεφτομαι να παω ξανα σε γιατρο και να ξεκινησω παλι τα φαρμακα αλλα το κυριοτερο να βρω καποιον για ψυχοθεραπεια σωστη για να τελειωσει μια και καλη αυτο το μαρτυριο.δυστηχως επειδη το εχω ψαξει πολυ και εχω διαβασει πολυ ισως ειναι μια ασθενεια που κραταει χρονια...φευγει κι ερχεται...δεν ξερω αλλα ελπιζω ακομα οτι μπορει και να ξανανιωσω το αισθημα της απολυτης ελευθεριας που ειχα πριν γνωρισω τον φοβο και με σημαδεψει σε οτι και αν κανω.ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι με τις αποριες για το seroxat και αν χρειαστεις οτιδηποτε μπορεις να μου γραψεις...
κουραγιο σε ολους παιδια κι εγω τα ξαναπερναω τωρα και ειναι βασανιστηκο πολυ
20-07-2008, 19:13 #79
και γω μια χαρα τα παω αρχισαν να με πιανουν και 8α τα απρω οσο χριαστει σευχαρηστω πολυ κοπελα μου..δεν με ξαναπιασαν κρισεις πανικου νιο8ω τελια αλλα μου εχουν κοψει καπως την ορεξη.
21-07-2008, 13:05 #80
χαιρομαι που αρχισαν να σε πιανουν και ναι να τα παρεις οσο χρειαστει.οσο για το οτι σου εκοψαν την ορεξη ισως στον καθενα να φερνουν διαφορετικες παρανεργειες η\' ισως να περασει σε λιγες μερες αυτο.το σημαντικοτερο ειναι πως σταματησαν οι κρισεις πανικου
21-07-2008, 13:46 #81
ναι ηλικρινα σταματησαν εντελως.και πυστεω παιζει σιμασια που μονη μου βρικα την ριζα και το πολεμισα μεσα μου.και πυστευω επισης οτι ειμαι η μονη που ειχα τοσο εντονους πανικους εβγαζα τα εντερα μου διαρια ακομα και πανω μου ηταν σε υπερβολικα οξη βα8μο οι πανικοι μου ασε π λιπο8ιμαγα κιολας.ευτιχος τωρα ειμαι πιο καλα απο ποτε ολα μου πανε καλα υπεροχα και μακαρι ολα τα παιδια εδω να ειναι σαν εμενα και να μην πονανε.
με προβληματιζει ομως κατι αλλο.εχω αυπνιες ψιλες και ειμαισ την τσιτα συνεχια να κανω δουλεις να ειναι ολα κα8αρα και στην αντελεια να γυμναζομαι συνεχια κλπ μπα σε καλο μου.λετε στο τελος να με πιασει καμια κριση και να με αφησει στον ντοπο?λολ
21-07-2008, 21:33 #82
οχι καλη μου μη φοβασαι ισως σε εσενα οι παρενεργειες των φαρμακων να ειναι υπερενταση...ξερω οτι απο την κριση πανικου ο μονος φοβος για να μεινεις στον τοπο ειναι να εχεις προβλημα καρδιας και να φοβηθεις τοσο πολυ που να προκαλεσεις ανακοπη...και παλι δλδ δεν θα πας απο την κριση αλλα απο την προβληματικη καρδια...μη φοβασαι γι αυτο...χαιρομαι ειλικρινα που πας καλα αλλα επειδη το περασα δυο φορες και τωρα μαλλον και τριτη θα σου πω να βρεις πραγματικα την ριζα και να την χτυπησεις αλυπητα για να μη σου ξαναπαρουσιαστει γιατι κι εγω οταν περνουσαν οι πανικοι με τα φαρμακα ελεγα τωρα τελος το εμαθα,το παλευω και το νικαω αλλα να που μου ξανατυχε αλλα εγω ξερω οτι δεν ειχα βρει την ριζα...οποτε τωρα που εισαι ετσι βαρα κοπελα μου και να ειναι η πρωτη και τελευταια φορα που περνας το μαρτυριο αυτο...α και να πεις στον γιατρο σου για την υπερενταση ειμαι σιγουρη οτι θα σε καθησυχασει και οτι μαλλον ειναι απο τα φαρμακα...
21-07-2008, 22:58 #83
οκ σευχαρηστω πολυ.σχεδον εναν μηνα χωρις πανικους ειμαι πολυ ευτιχησμενη.........κοιτα αυτα κοβονται σιγα σιγα.εμενα ο γιατρος μ ειπε οτι πρεπει να τα περνω 2 χρονια και εχω σκοπο να το κανω .μονο τοτε 8α εχω 8εραπευτει εντελως και μονο τοτε κ με συμβουλη γιατρου 8α τα κοψω σιγα σιγα.δεν ρισκαρω να με ξαναπιασει πανικος γιατι ηλικρινα οι τελευταιοι πανικοι μου αλαξαν κυριολεκτικα τον αδοξαστο πραγματικα........
22-07-2008, 12:35 #84
Νιώθω φόβο για πολλά πράματα!και αυτό μου έχει βγει σε άγχος.όταν δίνω μαθήματα κάνω συνεχώς επαναλήψεις γιατί νομίζω ότι τα έχω ξεχάσει,μετά κοίταζα επανηλημένα αν ειναι κλειδωμένη η πόρτα ή αν ήταν κλειστές οι ηλεκτρικές συσκευές όταν έφευγα για κάπου είτε κοντινα είτε μακρία.Αυτά όμως τα ξεπέρασα.Πριν λίγο καιρό είχα πόνους στο κεφάλι μου και ζαλάδες και νόμιζα ότι μπορεί να είχα κάτι κακό.Πήγα σε τρεις γιατρούς και μου είπαν ότι είναι αυχενικό και ότι έχεις κακή στάση στον ύπνο και όταν κάθεσει σε γραφείο.Εμένα όμως μου έγινε έμμονή ιδέα ότι κάτι έχω στο κεφάλι και όλο και το σκεφτομαι.Τι να κάνω?
22-07-2008, 12:36 #85
Νιώθω φόβο για πολλά πράματα!και αυτό μου έχει βγει σε άγχος.όταν δίνω μαθήματα κάνω συνεχώς επαναλήψεις γιατί νομίζω ότι τα έχω ξεχάσει,μετά κοίταζα επανηλημένα αν ειναι κλειδωμένη η πόρτα ή αν ήταν κλειστές οι ηλεκτρικές συσκευές όταν έφευγα για κάπου είτε κοντινα είτε μακρία.Αυτά όμως τα ξεπέρασα.Πριν λίγο καιρό είχα πόνους στο κεφάλι μου και ζαλάδες και νόμιζα ότι μπορεί να είχα κάτι κακό.Πήγα σε τρεις γιατρούς και μου είπαν ότι είναι αυχενικό και ότι έχεις κακή στάση στον ύπνο και όταν κάθεσει σε γραφείο.Εμένα όμως μου έγινε έμμονή ιδέα ότι κάτι έχω στο κεφάλι και όλο και το σκεφτομαι.Τι να κάνω?
23-07-2008, 16:49 #86
maria φυσικα και θα κανεις καλα να ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου σου...ξερω οτι αυτα τα φαρμακα για να ισσοροπισουν την σεροτονινη στον εγκεφαλο θελουν τουλαχιστον 6 μηνες για να πιασουν αλλα ο καθε γιατρος αναλογα με την παθηση κρινει για ποσο καιρο θα τα παρεις και αν σου ειπε 2 χρονια τοτε αυτο ειναι το καλυτερο για σενα και φυσικα θα τα κοψεις οταν και οπως σου πει εκεινος για να εισαι εξασφαλισμενη οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα βγουν αποτομα απο τον οργανισμο...
23-07-2008, 16:54 #87
thrasher για να γραφεις εδω μαλλον ηδη ξερεις τι πρεπει να κανεις.πηγαινε σε εναν ψυχιατρο και πες ολα αυτα που νιωθεις.εγω οταν ξεκινησαν οι φοβιες ειχα παει σε ενα σωρο γιατρους...επειδη ενιωθα ταχυκαρδιες πηγα σε καρδιολογο.επειδη ενιωθα κομπο στο λαιμο πηγα σε ωτορυνολαρυγγολογο.επειδη ειχα πονοκεφαλους πηγα σε παθολογο...μεχρι που νοσηλευτικα επειδη πονουσε τρομερα το στομαχι μου και δεν μπορουσα να κρατησω τροφη κι εκει μεσα μου ειπαν οτι ο γιατρος που χρειαζομαι ειναι ψυχιατρος...εκεινος θα σε βοηθησει να αντιμετωπισεις τις φοβιες και τις εμμονες σου ισως με φαρμακα,ισως με ψυχοθεραπεια ισως και με συνδυασμο των δυο που προτιμουν οι περισσοτεροι.παντως μη μεινεις απραγος...γιατι μπορει να χειροτερεψουν και καλυτερα ειναι να δεις τι σου συμβαινει και πως να το αντιμετωπισεις!
23-07-2008, 22:47 #88
nirida mou και γω σε εκατο γιατρους πηγα και μετα απο 20 γενικες αιματος ,απειρα καρδιογραφιματα,ενδοκρινο� �ογους ακτινογραφιες 8ωρακα κλπ μου ειπαν οτι ειμαι μια χαρα οργανικα αλλα μαλλον ειμαι στεναχωρεμενη απο κατι κλπ.τους λεω με δουλευετε?δεν ειχα τπτ ολα μ πηγεναν καλα.και μονη μου ζητησα ψυχιατρο και ολα πηγαν καλα.σημερα μετα απο 1 μηνα με 8εραπεια ειχα μια ψιλη κρισουλα και ειδικα μετα το βραδινο φαγητο και εβγαλα τα αντερα μου.εχω χασει κιλα με την 8εραπεια και αυτο με ευχααριστει λολ.
και κατι αλλο εχω πολυ ενεργεια με την καλη ενοια αλλα και νευρα και με ανησιχη αυτο.δεν 8α επρεπε τα φαρμακα να με ηρεμουν καπως?
24-07-2008, 13:29 #89
καλη μου maria ναι ενδεχομενως θα επρεπε να σε ηρεμουν αλλα ισως ειναι νωρις ακομα...καθε οργανισμος θελει τον χρονο του για να δρασουν τα φαρμακα σε αυτον.κοιτουσα κι εγω το ημερολογιο μου απο τοτε που τα επαιρνα και τον πρωτο καιρο μου εφερναν αναγουλες και ανορεξια κι εμενα.μετα ηρεμησα και ηθελα να τρωω γλυκα κυριως και ειχα βαλει και καποια κιλα και οπως εγραψα και καπου αλλου ειχα μειωμενη λιμπιντο.μη φοβασαι καθε οργανισμος θελει τον χρονο του,δεν ειναι και αυτα φαρμακα που δρουν αμεσως συνηθως θελουν 4-6 βδομαδες για να αρχισουν να εχουν σοβαρα αποτελεσματα.εγω τωρα παιρνω τα lexotanil σε μια προσπαθεια να αποφυγω τα seroxat παλι αλλα δεν το κοβω γιατι δεν μειωθηκε το αγχος μου καθολου και δυσκολευομαι να απομακρυνθω απο το σπιτι και τωρα παλι καλα εχω αδεια(παλι καλα τροπος του λεγειν γιατι αντι να ειμαι σε καμια θαλασσα ειμαι εδω κλεισμενη)αλλα σε λιγες μερες πρεπει να ξαναπαω στη δουλεια και αυτο με φοβιζει και μαλλον θα τα αρχισω συντομα κι εγω.
24-07-2008, 14:25 #90
οχι εγω παω παντου μιλις ηρ8α απο την 8αλασα ειμαι πλημηρισμενη απο ενεργεια δεν μπορω το μεσα.λολ
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία