Νιωθω μονη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by empar View Post
    1. εγώ και πολλές γυναίκες αντέξαμε όχι απλώς μία μέρα αλλά χρόνια. είμαι 20 ετών και τώρα ΕΠΕΛΕΞΑ να κάνω την πρώτη μου κανονική σχέση.
    2. αν είχες περισσότερη κατανόηση και δεν έβλεπες τις γυναίκες σαν ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων (υποστηρίζεστε μεταξύ σας λέει.. λες και γνωριζόμαστε και κάναμε κόμμα εναντίον σου! που ξέρω εγώ ότι αυτός που μιλάει είναι όντως γυναίκα ρε πάολο; και εσύ ακόμη μπορεί να είσαι γυναίκα, κρυμμένη πίσω από ένα αντρικό όνομα...βέβαια......πολύ περίεργη γυναίκα!!) και σαν αντίπαλο δέος/στρατόπεδο μπορεί και να έβρισκες όχι μία, αλλά πολλές που να έβλεπαν κάτι θετικό σε σένα
    3. δεν θα αποφασίσεις εσύ πόσα και ποια πρέπει να λείπουν από έναν άνθρωπο για να έχει κατάθλιψη (ή να αισθάνεται άσχημα για μια περίοδο της ζωής του). πότε θα καταλάβεις ότι κάθε κράση αντέχει διαφορετικά βιώματα;
    4. σταμάτα να κλαίγεσαι, δεν είναι καθόλου γοητευτικό να προσπαθείς να στρέψεις πάνω σου την προσοχή!
    Θέλω να απαντήσεις εσύ προσωπικά:τώρα που όπως λες δεν έχεις πολλούς φίλους,αν δεν είχες ούτε την σχέση σου,πώς θα ήσουνα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Ανθρωποι που με ειλικρινεια επιθυμουν την δημιουργια μιας ωραιας σχεσης την βρισκουνε, γιατι βγαινουν απο το καβουκι τους (μες στο καβουκι κανεις δε σε βλεπει εκτος αν εχει την οραση του Σουπερμαν), σταματανε να κατηγορουνε ολο τον κοσμο (ακρως ξενερωτικο και αντιερωτικο), και επικεντρωνονται στο να βρουν σχεση, οχι σε ολα τα αλλα εμποδια που ειτε φανταζονται ειτε υπαρχουν.
    Έλα όμως που δεν βρίσκουν αν δεν πέσει κονέ ή δεν είναι στην ίδια σχολή ή δεν είναι στον ίδιο εργασιακό χώρο.Εξ'ου και γεμίσαμε μόνους άντρες και λιγούρια.

Senior Member
    και οι γυναικες που δεν εχουν σχεση με τους αντρες που δεν εχουν σχεση, και αυτες μονες δεν ειναι; Δεν γινεται ολες οι γυναικες να εχουν σχεση και οι μισοι αντρες να μην εχουν, εκτος αν ο πληθυσμος των γυναικων ισουται με το μισο των αντρων, κατι που δεν ισχυει, καθως οι γυναικες ειναι περισσοτερες. Εκτος αν υποθεσουμε πως οι γυναικες αυτες θελουν να ειναι μονες ή απλα τους αρεσει να πηδιουνται, κατι που ξερουμε πως ισχυει κυριως για τον αντρικο πληθυσμο.

Senior Member
    Εννοώ ότι για τις γυναίκες η μοναξιά,είτε η απλά σεξουαλική είτε η συντροφική,είναι ΕΠΙΛΟΓΗ.Κοιτάξτε σε κάθε καφετέρια που βγαίνετε,στο δρόμο,πάντου πόσα αντρικά βλέμματα τραβάτε.Άντρες πρόθυμοι παντού,αρκεί απλώς μια λέξη από μέρους σας για να γίνει η αρχή και να πάψετε να είστε μόνες.Μπορεί ένας άντρας(χωρίς να είναι πλούσιος εννοώ) να βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση;

Senior Member
    Δε νομιζω οτι υπαρχουν αλλα μετρα και σταθμα για γυναικες και αντρες. Εχω δυο κολλητους αντρες που βρισκουν γυναικες ανετα. Και δυο κολλητες οι οποιες ψαχνουν για αντρα και δε βρισκουν, η μια ειναι 2 χρονια μονη, και η αλλη δεν εχει κανει σχεση ποτε. Εχω και μια αλλη που κανει σχεσεις με βλαμμενους, ενω θελει να κανει οικογενεια. τα ξαδερφια μου ολοι οι αντρες μια χαρα ποτε δεν ειχαν προβλημα με γυναικες, οι ξαδερφες μου αντιθετως δε μπορουσαν να βρουν γκομενο, η μια γενικα δε μπορουσε να βρει γκομενο μεχρι που βρηκε τον πρωτο της στα 25 της, και η αλλη εμπλεκε με μαλακες, ενω ηθελε κι αυτη να κανει οικογενεια.

Με λιγα λογια οπως υπαρχουν γυναικες που επιλεγουν να ειναι μονες/σε σχεση/να γκρινιαζουν που ειναι μονες, ετσι υπαρχουν και οι αντιστοιχοι αντρες. Εγω αυτο πιστευω και το βλεπω. Εσυ βλεπεις αλλα. Εγω αλλα.
    Last edited by carrie; 27-04-2011 at 18:20.

Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Εννοώ ότι για τις γυναίκες η μοναξιά,είτε η απλά σεξουαλική είτε η συντροφική,είναι ΕΠΙΛΟΓΗ.Κοιτάξτε σε κάθε καφετέρια που βγαίνετε,στο δρόμο,πάντου πόσα αντρικά βλέμματα τραβάτε.Άντρες πρόθυμοι παντού,αρκεί απλώς μια λέξη από μέρους σας για να γίνει η αρχή και να πάψετε να είστε μόνες.Μπορεί ένας άντρας(χωρίς να είναι πλούσιος εννοώ) να βρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση;
    Άμα βρεις ποτέ γυναίκα με τα μυαλά που κουβαλάς, πάρε με τηλ να το γιορτάσουμε!
    Έλεος ρε πάολο!
    Δεν είναι επιλογή μιας γυναίκας να είναι μόνη της, επιλογή της είναι να είναι με αυτόν που θέλει και όχι με τον οποιονδήποτε.
    Φυσικά και αν βγει έξω μπορεί να πηδηχτεί με εκατό ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Το θέμα όμως δεν είναι το σεξ, είναι ΤΟ ΘΕΛΩ.

Για την παπαριά που αναμασάς συνέχεια με το θέμα πλούσιος/φτωχός, ο ένας πηδάει ο άλλος όχι, στην έχω πει τόσες φορές την αποψή μου, που καταντώ γραφική, αλλά δε βαριέσαι, ας τα ξαναπούμε.
    Οι γυναίκες δεν ψάχνουν πλούσιους/ομορφους/πετυχημένους.
    Ψάχνουν αυτούς που θα τους @@ πρώτα το μυαλό και μετά την ψυχή τους. Σε αυτή την περίπτωση, πιστεψε με, η πλειοψηφία των γυναικών δεν κοιτάζει τίποτα απ όλα που έχεις βρει εσύ ως δικαιολογίες για το ότι δεν έχεις βρει ακόμη κάποια.

Senior Member
    Θέλω να απαντήσεις εσύ προσωπικά:τώρα που όπως λες δεν έχεις πολλούς φίλους,αν δεν είχες ούτε την σχέση σου,πώς θα ήσουνα;
    το 'χω περάσει και αυτό! όσο έκλαιγα και τότε, έκλαψα και τώρα. αυτή τη φορά μην σου πω ότι είχα και ένα έξτρα άγχος γιατί δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, έκλαιγα και καθόμουν με πρησμένα μάτια όλη μέρα στον καναπέ, ερχόταν ο φίλος μου και καθόμασταν αμίλητοι επειδή εγώ δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου αυτά που με απασχολούσαν, σίγουρα τον είχα πρήξει με την άθλια συμπεριφορά των "φιλενάδων" μου, οπότε περίμενα ανά πάσα στιγμή να σηκωθεί και να μου πει, "σταμάτα να κλαίγεσαι για 2 τσογλάνια, σήκω, πλύνε τα μούτρα σου, και φέρσου σαν ενήλικη γυναίκα", πράγμα που εγώ δεν θα ήμουν σε θέση να κάνω. πάντως είχα το άγχος ότι θα τον κατέθλιβα με την ηλίθια στάση μου.

διάβασα χτες κάτι ωραίο: δεν είναι τα πράγματα που μας στεναχωρούν, αλλά ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα.
    τόσα χρόνια μου το έλεγαν οι γονείς μου, ο κολλητός, ο καλύτερός μου φίλος, και ποτέ δεν το άκουσα τόσο απλά και ωραία διατυπωμένο.
    για αυτό προσπαθώ να αλλάξω τον τρόπο που βλέπω το θέμα φιλία, για αυτό σου λέμε όλοι να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις τόσο απόλυτα, paolo, διότι δεν θα λειτουργήσει θετικά για σένα (ειδικά στον τομέα των γυναικών).

το να ρωτάς εμένα όμως είναι λάθος, εγώ είμαι σε άλλη κατηγορία, διότι έκανα σχέση με τον καλύτερό μου φίλο. έτσι αν δεν είχα σχέση θα είχα σίγουρα τον καλύτερό μου φίλο, αλλά και τώρα που διανύω περίοδο όπου δεν έχω φίλες, δεν λέω ότι δεν έχω κανέναν όχι μόνο γιατί έχω τη σχέση μου, αλλά γιατί η σχέση μου είναι ο καλύτερός μου φίλος. δλδ τον μετράω και στους φίλους και στη σχέση, κατάλαβες;;;;; γιατί ήταν περίπλοκα γραμμένο

σίγουρα κάποια που είναι ολομόναχη αισθάνεται χάλια, αλλά και κάποια που αισθάνεται μοναξιά ενώ έχει ανθρώπους γύρω της, πάλι μπορεί να αισθάνεται χάλια, επίσης κάποια που έχει ανθρώπους γύρω της και δεν αισθάνεται μοναξιά, μπορεί να μην αισθάνεται πληρότητα για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής της, κλπ κλπ κλπ. κάθε άνθρωπος είναι μια διαφορετική περίπτωση, γιατί κάνουμε διακρίσεις του στυλ: έχει σχέση-δεν έχει κατάθλιψη/στεναχώρια/προβλήματα και δεν έχει σχέση-έχει κατάθλιψη/στεναχώρια/προβλήματα; με ποια λογική; λες και η ζωή είναι μετρημένα κουκιά, κι αν βρούμε όλοι ένα σύντροφο δεν θα έχει κανείς πρόβλημα στον κόσμο. πρόσεξε, πάολο, νομίζω στηρίζεις τις ελπίδες σου ότι θα λυθούν τα προβλήματά σου με το που θα βρεις γυναίκα... πρόσεχε γιατί μπορεί να αυξηθούν τα προβλήματά σου τότε...

Senior Member
    πρόσεξε, πάολο, νομίζω στηρίζεις τις ελπίδες σου ότι θα λυθούν τα προβλήματά σου με το που θα βρεις γυναίκα... πρόσεχε γιατί μπορεί να αυξηθούν τα προβλήματά σου τότε...
    Πάντως της γυναίκας σίγουρα θα αυξηθούν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Άμα βρεις ποτέ γυναίκα με τα μυαλά που κουβαλάς, πάρε με τηλ να το γιορτάσουμε!
    Έλεος ρε πάολο!
    Δεν είναι επιλογή μιας γυναίκας να είναι μόνη της, επιλογή της είναι να είναι με αυτόν που θέλει και όχι με τον οποιονδήποτε.
    Φυσικά και αν βγει έξω μπορεί να πηδηχτεί με εκατό ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Το θέμα όμως δεν είναι το σεξ, είναι ΤΟ ΘΕΛΩ.

Για την παπαριά που αναμασάς συνέχεια με το θέμα πλούσιος/φτωχός, ο ένας πηδάει ο άλλος όχι, στην έχω πει τόσες φορές την αποψή μου, που καταντώ γραφική, αλλά δε βαριέσαι, ας τα ξαναπούμε.
    Οι γυναίκες δεν ψάχνουν πλούσιους/ομορφους/πετυχημένους.
    Ψάχνουν αυτούς που θα τους @@ πρώτα το μυαλό και μετά την ψυχή τους. Σε αυτή την περίπτωση, πιστεψε με, η πλειοψηφία των γυναικών δεν κοιτάζει τίποτα απ όλα που έχεις βρει εσύ ως δικαιολογίες για το ότι δεν έχεις βρει ακόμη κάποια.
    Ε τώρα εσύ λες παπαριές.Έχεις μείνει σε μια ρομαντική εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.Ποιο μυαλό κοιτάνε οι γυναίκες;Αν δεν είσαι επιτυχημένος σε όποιον τομέα απασχολείσαι και δεν έχεις λεφτά καμία δε σου δίνει σημασία.Αλλά ακόμα και αν σου δώσει,δε θα κρατήσει πολύ διότι αν βρει κάτι καλύτερο θα σε παρατήσει με τη μια.Καλός ο έρωτας τον πρώτο καιρό,αλλά μετά αν ο άντρας δεν βγάζει λεφτά ή βγάζει μόνο η γυναίκα τότε διαταράσσονται και οι ισορροπίες στη σχέση.Και να σου κάνω μια ερώτηση;Αν την ίδια μέρα σου την έπεφταν πχ ένας γιος μεγαλογιατρού ή μεγαλοδικηγόρου και ένας άνεργος του ΟΑΕΔ,έστω κι αν ήταν εξυπνότερος και ωραιότερος,ε μη μου πεις ότι θα έδινες σημασία στον δεύτερο;Αν μου το πεις,θα πω ότι το λες καθαρά από αντίδραση.Με το μυαλό μόνο ούτε οικογένεια ζεις,ούτε ψώνια κάνεις,ούτε τίποτα.Αν λείπει το χρήμα,μόνο προβλήματα αντιμετωπίζεις.Ακόμα κι εσύ που είσαι τόσο ρομαντική,ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς έχουν τώρα τα πράγματα.

Senior Member
    Ε τώρα εσύ λες παπαριές.Έχεις μείνει σε μια ρομαντική εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.Ποιο μυαλό κοιτάνε οι γυναίκες;Αν δεν είσαι επιτυχημένος σε όποιον τομέα απασχολείσαι και δεν έχεις λεφτά καμία δε σου δίνει σημασία.Αλλά ακόμα και αν σου δώσει,δε θα κρατήσει πολύ διότι αν βρει κάτι καλύτερο θα σε παρατήσει με τη μια.Καλός ο έρωτας τον πρώτο καιρό,αλλά μετά αν ο άντρας δεν βγάζει λεφτά ή βγάζει μόνο η γυναίκα τότε διαταράσσονται και οι ισορροπίες στη σχέση.Και να σου κάνω μια ερώτηση;Αν την ίδια μέρα σου την έπεφταν πχ ένας γιος μεγαλογιατρού ή μεγαλοδικηγόρου και ένας άνεργος του ΟΑΕΔ,έστω κι αν ήταν εξυπνότερος και ωραιότερος,ε μη μου πεις ότι θα έδινες σημασία στον δεύτερο;Αν μου το πεις,θα πω ότι το λες καθαρά από αντίδραση.Με το μυαλό μόνο ούτε οικογένεια ζεις,ούτε ψώνια κάνεις,ούτε τίποτα.Αν λείπει το χρήμα,μόνο προβλήματα αντιμετωπίζεις.Ακόμα κι εσύ που είσαι τόσο ρομαντική,ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς έχουν τώρα τα πράγματα.
    Οι γυναίκες που έχουν μυαλό ψάχνουν άντρες που έχουν μυαλό, γιατί δεν αντέχουν έναν βλάκα δίπλα τους. Τις περισσότερες φορές, ένας έξυπνος άντρας (και γυναίκα αντίστοιχα), έχει καταφέρει κάποια πράγματα στη ζωή του, οπότε δεν είναι απένταρος. Από κει και πέρα, ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του. Υπάρχουν κάποιοι -και άντρες και γυναίκες- που έχουν σαν πρώτη προτεραιότητα το χρήμα, οπότε ψάχνουν κάποιον με αυτά τα κριτήρια.
    Προσωπικά, τα χρήματα ήταν από τα τελευταία πράγματα που μ' ενδιέφεραν σε έναν άντρα. Ίσως επειδή ποτέ δεν μου έλειψαν. Και δεν είμαι η μοναδική.
    Αυτό όμως που έχω παρατηρήσει, είναι ότι συνήθως οι άντρες που παραπονιούνται ότι τους απορρίπτουν οι γυναίκες επειδή δεν έχουν χρήματα, είναι αυτοί που πρώτα απ' όλα τους λείπουν πολλά άλλα, τα οποία μια γυναίκα επιζητά. Αλλά τους βολεύει να επικεντρώνονται εκεί και να κλαιν για την κακιά τους μοίρα που είναι φτωχοί από το να εξετάσουν που κάνουν λάθος.
    Υπάρχουν άντρες που κυριολεκτικά δεν έχουν μία -επειδή είναι σπάταλοι, επειδή δεν βγάζουν πολλά- αλλά κάποιες γυναίκες λιώνουν γι' αυτούς.

Senior Member
    ναι παολο ειναι αληθεια. Ολα αυτα που λες ετσι ειναι. Εισια καταδικασμενος να μη βρεις ποτε γυναικα. Εκτος κι αν γινεις πλουσιος, παρτυ ανιμαλ, ή μποντιμπιλνταρας.

Senior Member

το να ρωτάς εμένα όμως είναι λάθος, εγώ είμαι σε άλλη κατηγορία, διότι έκανα σχέση με τον καλύτερό μου φίλο. έτσι αν δεν είχα σχέση θα είχα σίγουρα τον καλύτερό μου φίλο, αλλά και τώρα που διανύω περίοδο όπου δεν έχω φίλες, δεν λέω ότι δεν έχω κανέναν όχι μόνο γιατί έχω τη σχέση μου, αλλά γιατί η σχέση μου είναι ο καλύτερός μου φίλος. δλδ τον μετράω και στους φίλους και στη σχέση, κατάλαβες;;;;; γιατί ήταν περίπλοκα γραμμένο
    Εσύ είσαι εξαίρεση,δεν το βλέπεις και συχνά δυο κολλητοί να γίνονται και ζευγάρι.Εγώ ξέρω ότι αν κοπέλα σε δει απ'την αρχή φιλικά δεν υπάρχει περίπτωση να σε δει και ερωτικά.Άρα θα έχετε σίγουρα σχέση εξάρτησης ο ένας από τον άλλο.Αλλά εδώ που τα λέμε,οι περισσότερες σχέσεις εξάρτησης είναι αν τα άτομα είναι συναισθηματικά και δεν έχουν και άλλες παρέες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post

Υπάρχουν άντρες που κυριολεκτικά δεν έχουν μία -επειδή είναι σπάταλοι, επειδή δεν βγάζουν πολλά- αλλά κάποιες γυναίκες λιώνουν γι' αυτούς.
    Εντάξει ρε κορίτσια,διαφωνείτε όλες μαζί μου αλλά μην πετάτε και τέτοιες μ@λ@κίες από αντίδραση.Yπάρχει καμιά νορμάλ γυναίκα που θέλει να φορτωθεί και να συντηρεί κάποιον τέτοιο τύπο;

Senior Member
    Εντάξει ρε κορίτσια,διαφωνείτε όλες μαζί μου αλλά μην πετάτε και τέτοιες μ@λ@κίες από αντίδραση.Yπάρχει καμιά νορμάλ γυναίκα που θέλει να φορτωθεί και να συντηρεί κάποιον τέτοιο τύπο;
    Ναι, υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και ξέρω αρκετές τέτοιες περιπτώσεις. Βεβαίως, κάποια σημαντικά άλλα προσόντα βλέπουν σ' αυτούς τους άντρες, τα οποία όμως δεν είναι οικονομικά.
    Τώρα, τι είναι νορμάλ και τι όχι, δεν θα το κρίνω εγώ. Για μένα είναι λιγότερο "νορμάλ" να παντρεύεται και να φορτώνεται μια κοπέλα 25 χρονών έναν 50άρη για τα χρήματά του.
    Και μην είσαι τόσο απόλυτος. Όποιος διαφωνεί μαζί σου, δεν το κάνει από αντίδραση. Στο συγκεκριμένο θέμα δείχνεις να βλέπεις τα πράγματα τελείως μονόπλευρα, είτε γιατί δεν θέλεις να τα δεις αλλιώς, είτε γιατί έχεις πολύ λίγες εμπειρίες κι ένα πολύ μικρό κύκλο γνωριμιών. Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.

Senior Member
    Εσύ είσαι εξαίρεση,δεν το βλέπεις και συχνά δυο κολλητοί να γίνονται και ζευγάρι.Εγώ ξέρω ότι αν κοπέλα σε δει απ'την αρχή φιλικά δεν υπάρχει περίπτωση να σε δει και ερωτικά.Άρα θα έχετε σίγουρα σχέση εξάρτησης ο ένας από τον άλλο.Αλλά εδώ που τα λέμε,οι περισσότερες σχέσεις εξάρτησης είναι αν τα άτομα είναι συναισθηματικά και δεν έχουν και άλλες παρέες.
    τι λες μωρεεεεε; ο φίλος μου έχει ένα σωρό φίλους και παρέες. ενδεικτικά αναφέρω ότι έχει φίλους από τότε που ήταν στο νηπιαγωγείο.

τι σχέση εξάρτησης και μ@@κίες;;

πήγα μαζί του επειδή είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο, τον αγαπώ και με αγαπάει. και φυσικά υπάρχει περίπτωση να σε δει ερωτικά, αρκεί να μην είναι ηλίθια, ή να μην είσαι εσύ ηλίθιος. τότε ούτε φιλικά θα σε δει ούτε ερωτικά, απλώς θα σου μιλάει από λύπηση.

αχ βρε παολο, θα ήθελα να ήξερα από που κατεβαίνουν όλες αυτές οι βλακείες στο κεφάλι σου.. τι κοσμοθεωρία έχεις διαμορφώσει, μέσα στις απόλυτες και στερεότυπες ιδέες. δεν έχεις δει τίποτα από τον έξω κόσμο; εκεί έξω υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι και δεν υπάγεται κανένας μας σε κατηγορίες.. κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, κάθε ανθρώπινη αλληλεπίδραση είναι διαφορετική.. πως βγάζεις αυτά τα συμπεράσματα βρε χριστιανέ;; ειλικρινά, και μουλάρι θα χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο μετά από συζήτηση με σένα... παραδίνω τα όπλα... πως ονοματίζεις τις ανθρώπινες σχέσεις, "εξαρτημένη" "όχι προβληματική" "νορμάλ" χωρίς να ξέρεις τίποτα για τους ανθρώπους στους οποίους μιλάς και χωρίς να ξέρεις τίποτα ο ίδιος από σχέσεις... βγες έξω στην κοινωνία, ήρθε ο καιρός να μάθεις κάποια πράγματα. ειλικρινά λυπάμαι για σένα, είσαι ο πιο περίεργος άνθρωπος με τον οποίο έχω συνομιλήσει ποτέ... :`(

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast