δυο-τρεις σκέψεις και ένα "αντίο" - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    Θεοφανία εσενα σου ζητησα συγνωμη στο αλλο θεμα, αν και δεν εφταιγα εγω, ουτε σε κατηγορισα γιαυτο το πραμα. οποτε εχει ληξει εκει και μη ξαναμπλεκεις στα ποδια μου, δεν αναφερομουν σε εσενα.
    Αν και δεν το είδα, δεκτή η συγνώμη σου.
    Όμως ρε ΚΕΝΟ έλεος.
    Μπαίνεις σε ένα φόρουμ που υποτίθεται πως όχι μόνο οι άλλοι αλλα και ΕΣΥ ο ίδιος καταθέτεις πράγματα από την ψυχή σου και το περιγράφεις σε ένα νέο μέλος έτσι?

Αρχικά καταχωρημένο από KENO
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
    .
    Οκ, να δεχτώ πως δεν έχεις και την καλύτερη γνώμη για τον εαυτό σου και βγάζεις συνέχεια μίρλα.
    Ο χώρος τι σου φταίει?
    Και να σου πω πως απ όλα με πείραξε πιο πολύ το "καθυστέρια"?
    Με ποιο δικαίωμα μιλάς έτσι? Έχεις συνηδειτοποιήσει πως εδώ μπαίνουν ευαίσθητα ψυχολογικά άτομα και ακόμη και αυτή η λέξη μπορεί να τους προξενήσει τεράστια ζημια?

Senior Member
    ποτης. επισης ειμαι ξεχωριστη περιπτωση hikikomori και ναρκομανης wannabe.

συγνωμη αλλα δεν εγραψα με ιχνος κακιας εδω. απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους. ισως φταινε οι λεξεις που χρησιμοποιω, ομως υπαρχουν χρηστριες που πολλα μελη τις βγαλανε πουτανες (και δε θελω να το αναπαραγαγω παλι, απλα λεω οτι συνεβη), οπως υπαρχουν χρηστες που πινουν, κι ενα σωρο αλλοι που ο καθενας εχει το προβλημα του. και δε καταλαβαινω προς τι η επιθεση χωρις να σου εχω δωσει σημασια. δεν εχω ορεξη να τσακωθω και σε αυτο το θεμα.

Θεοφανία εσενα σου ζητησα συγνωμη στο αλλο θεμα, αν και δεν εφταιγα εγω, ουτε σε κατηγορισα γιαυτο το πραμα. οποτε εχει ληξει εκει και μη ξαναμπλεκεις στα ποδια μου, δεν αναφερομουν σε εσενα.
    Ναι, τώρα μ' έπεισες! Φταίνε οι λέξεις που χρησιμοποιείς.
    Βρε, δεν πας να τα πουλήσεις πουθενά αλλού αυτά!

Senior Member

ποτης. επισης ειμαι ξεχωριστη περιπτωση hikikomori και ναρκομανης wannabe.

....συγνωμη αλλα δεν εγραψα με ιχνος κακιας εδω. απλα λεω τα πραγματα με το ονομα τους. ισως φταινε οι λεξεις που χρησιμοποιω, ομως υπαρχουν χρηστριες που πολλα μελη τις βγαλανε πουτανες (και δε θελω να το αναπαραγαγω παλι, απλα λεω οτι συνεβη), οπως υπαρχουν χρηστες που πινουν, κι ενα σωρο αλλοι που ο καθενας εχει το προβλημα του. και δε καταλαβαινω προς τι η επιθεση χωρις να σου εχω δωσει σημασια. δεν εχω ορεξη να τσακωθω και σε αυτο το θεμα.

.
    εισαι και ψευτης εκτος απο ποτης(αυτο το δηλωσες μολις, δεν ειναι δικο μου συμπερασμα)
    ποια ειναι τα πολλα μελη που ειπαν καποιες πουτανες?
    γιατι εγω ειδα μονο την ολγα
    εσυ που το επαναλαμβανεις απο χθες, υποτιθεται οτι δεν το ειπες καν, απλα το επανελαβες...

οποτε, η ολγα ειναι λιγη, το ξερουμε αυτο.
    ακομα κι εσενα να συμπεριλαβουμε (κακως βεβαια, γιατι ποτε δεν το ειπες), κι εσυ εισαι λιγος!!!!
    μα ειστε και οι δυο σας πολυ λιγοι!!!!!

τα πολλα μελη, ποια ειναι, μπορεις να τα κατονομασεις, γιατι μπορει και να χρειαστει να το κανεις πολυ συντομα...

ευχομαι επισης να αποκτησεις και καμια αλλη φιλοδοξια εκτος απο το να γινεις ναρκωμανης...

Banned
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Αν και δεν το είδα, δεκτή η συγνώμη σου.
    αν εισαι τυφλη και δε διαβαζεις αυτα που γραφω, μη μπαινεις καν στη διαδικασια να τσακωθεις μαζι μου. οριστε.

Ο χώρος τι σου φταίει?
    ειπα πως μου φταιει ο χωρος ? απλα περιγραφω αυτο που συμβαινει εδω περα μεσα. οταν εγω απ'τη πρωτη μερα εδω νιωθω να μου κανεις επιθεση, τι περιμενεις να γραψω στο παιδι ? οτι εδω μεσα ειναι ενα φορουμ για ψυχολογικη υποστηριξη ? ε συγνωμη εμενα κανεις δε με υποστηριζει, ουτε μου προσφερε καμια βοηθεια ποτε! αντιθετως ολο επιθεση μου κανετε, με κακοχαρακτηριζεται, και με κρινετε σαν να με ξερετε προσωπικα!

Και να σου πω πως απ όλα με πείραξε πιο πολύ το "καθυστέρια"?
    Με ποιο δικαίωμα μιλάς έτσι? Έχεις συνηδειτοποιήσει πως εδώ μπαίνουν ευαίσθητα ψυχολογικά άτομα και ακόμη και αυτή η λέξη μπορεί να τους προξενήσει τεράστια ζημια?
    αρα σας φταινε οι λεξεις που χρησιμοποιω. το καθυστερια το ειπα σαν το κομπλεξικοι, κατι που ισχυει για ολους μας, αφου ολοι τρεχουμε να προλαβουμε κατι σ'αυτη τη ζωη. και δε γινεται να πεις δεν ειμαστε κομπλεξικοι, ακομα κι ονειρεμενη ζωη να λεει οτι ζει καποιος, παλι αυτο εκφραζει κομπλεξ...

στις αλλες δυο δεν απαντω γιατι δε τις εχω πλεον σε εκτιμηση, κι αντε καντε μου μηνυση! και τρωνε παλι ignore, για να μη βλεπω οσα γραφουν. εντελως τυχαια ο admin μου δωσε και αλλη προειδοποιηση, βρε μαλλον καλα τα ελεγε το olgaki82. κι επειδη εχω κουραστει να τσακωνομαι, αντε γεια καντε κουβεντα μονοι σας!

αν εισαι τυφλη και δε διαβαζεις αυτα που γραφω, μη μπαινεις καν στη διαδικασια να τσακωθεις μαζι μου. οριστε.!

Συγνώμη, εσύ το παρακάτω κείμενο το θεωρείς συγνώμη?

Θεοφανία σου ζητω συγνωμη που σε ειπα *******, αλλα οι χαρακτηρισμοι αυτοι οταν σε βριζουν αισχρα τοσα αλλα μελη, ειναι αναποφευκτοι. ακομα και τα στραβα ματια να θελα να κανω, και να μη μου ειχες προκαλεσει προβληματα στο παρελθον, παλι για να σας βριζουν αυτοι που σας βριζουν, σημαινει κατι παιζει, ψαχτε το.!

αρα σας φταινε οι λεξεις που χρησιμοποιω. το καθυστερια το ειπα σαν το κομπλεξικοι, κατι που ισχυει για ολους μας, αφου ολοι τρεχουμε να προλαβουμε κατι σ'αυτη τη ζωη. και δε γινεται να πεις δεν ειμαστε κομπλεξικοι, ακομα κι ονειρεμενη ζωη να λεει οτι ζει καποιος, παλι αυτο εκφραζει κομπλεξ...!
    Άστο ρε ΚΕΝΟ μη το κουράζεις που θα μας ξαναμάθεις ελληνικά! Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούσες όπως το ξέρουμε όλοι μας.

εντελως τυχαια ο admin μου δωσε και αλλη προειδοποιηση, βρε μαλλον καλα τα ελεγε το olgaki82. κι επειδη εχω κουραστει να τσακωνομαι, αντε γεια καντε κουβεντα μονοι σας!
    ..ναι, έχει δίκιο η όλγα μια χαρά κατάλαβες....ο αντμιν δεν σου έδωσε προειδοποίηση επειδή αποκαλείς τα μέλη του φόρουμ του καθυστερημένους, αρχιπουτανες, αλκοολικούς κλπ, αλλά επειδή τα έχει μαζί μου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12