Results 31 to 45 of 75
-
21-04-2011, 23:24 #31
Συμφωνώ με αρκετά όσα έγραψες Rabola. Ωστόσο δεν κατάλαβε τα όσα γράφεις για καλούπια όταν αναφέρεσαι σε αυτα που έγραψα. Αλλά δεν εχει και τόση σημασία.
Εσύ 15 χρόνια με αλκοόλ, ήσουν πάντα όπως περιγράφεις; Δεν υπήρξαν διακυμάνσεις και διαφοροποιήσεις. Εγώ ας πούμε για ένα διάστημα έπινα περισσότερο από ένα μπουκάλι ουίσκι, τζιν κά. και ήμουν μια χαρά. Επινα ενα κασάκι μπύρες, ακουγα μουσική, εγραφα ποιήματα Υπηρξε περιοδος που έπινα καφέ και συνέχιζα όλη την ημέρα με αλκοόλ, διάβαζα ένα βιβλίο την ημέρα, Υπήρξε όμως και περίοδος, αργότερα, που τα μάτια μου έκλειναν, με έπαιρνε ο ύπνος σε μπαρ, μεθούσα με μικρές ποσότητες και έκανα πολλά άλλα για τα οποία δεν είμαι περηφανη.
Τελοσπάντων , ισως δεν εχει και τοση σημασία να απαντήσεις, σημασία εχει να καταγράφουμε εδώ απόψεις και εμπειρίες που εχουμε βιωσει, χωρίς να κρίνουμε.
Εύχομαι να εισαι πάντα καλά και να καταφέρουν να κάνουν πολλοί ο,τι κατάφερες και συ. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!
- 21-04-2011, 23:39 #32
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δε ξέρω πόσο θαυμάσια είναι η ψυχή μου αλλά η ζωή μου είναι σχετικά βαρετή εδω και καιρό, και είναι φορές που τα βλέπω όλα τόσο απαισιόδοξα...σαν να μην εχω να περιμένω κάτι...............
Δεν ξέρω αν μπορεί να ισχυεί το "η πορεία μας είναι προδιαγεγραμένη από την στιγμή της γέννησης μας" μπορεί και να ισχυεί. Όχι λόγω αξίας αλλά επειδή έτσι ευνουούνται μερικοί και άλλοι δεν ευνοούνται, άλλωστε
όλοι έχουμε κάποιες αξίες αλλά δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες να δείξουμε τις αξίες μας. Τι να πουν και άλλοι βέβαια που έχουν χειρότερα προβλήματα υγείας...
Όσο γι'αυτό:
Δεν ξέρω αν είναι επίσημη η διάγνωση της σχιζοφρένειας, λολ, αισθάνομαι ελαφρά καταθλιπτικός κάποιες φορές και έχω λόγο να αισθάνομαι έτσι
Ταμπέλα δεν κρατάω για μένα, ούτε με τοποθετώ στους "σχιζοφρενείς", δεν θα μου άρεσε να με έβλεπαν όλοι έτσι. Το θεωρώ υπερβολικό από την στιγμή που μπορώ και καταλαβαίνω τουλάχιστον.
Θα χαρώ να ακούσω και για σένα. Πως περνάς, τι κάνεις στη ζωή σου, πόσο ευχαριστημένη είσαι.
Καλή ανάσταση σου εύχομαι και να είσαι πάντα καλά :)Last edited by carrot; 22-04-2011 at 12:05.
23-04-2011, 22:35 #33
Γενικα, εχει τυχει να μου στριψει απο το πολυ αλκοολ και να κανω πραγματα, τα οποια δεν θα εκανα σε αλλη περιπτωση. Ομως αναφερομαι σε περιστατικα εκτος σπιτιου και με παρεα, οποτε θα μπορουσα να πω οτι παρασυρθηκα απο καποιους πιο εκδηλωτικους. Σε μια τετοια περιπτωση, θα μπορουσα να εξηγησω -αν οχι να δικαιολογησω- την συμπεριφορα καποιου.
Παρ' ολα αυτα και επειδη το αρχικο ποστ αναφερεται σε περιστατικα στο φορουμ, η δικη μου αποψη ειναι οτι, οταν μπαινει καποιος απο το σπιτι του, μεθυσμενος και γραφει ο,τι γραφει, απλα βγαζει μια ασχημη πλευρα του εαυτου του. Ισως νηφαλιος να μην εγραφε ποτε τετοια πραγματα, αυτο ομως δεν τον δικαιολογει για μενα.
Αυτος ειναι ο τροπος που αντιμετωπιζω μια τετοια κατασταση, χωρις φυσικα να ειμαι απολυτος και λαμβανοντας παντα υπ' οψιν τις συνθηκες που επικρατουν....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
24-04-2011, 02:40 #34
φαντάζομαι πως δν έγραψε κανείς μεθυσμένος εδώ...
http://www.mazi.org.gr/
08-09-2011, 03:22 #35
ζητω συγνωμη που ξεθαβω αυτο το θεμα, αλλα με οσα συμβαινουν στη ζωη μου μου μοιαζει τοσο μα τοσο αστειο, ολα οσα γραφτηκαν εδω ακομα και απ'τη Rabola και τον αλλον τον *******ς γιο δεν εχουν καμια σχεση με τη πραγματικοτητα. μονο οταν νιωσεις εθισμενος απο κατι χωρις να μπορεσεις να κανεις διαφορετικα θα καταλαβεις.
08-09-2011, 12:11 #36
Κενο,
λες δλδ οτι δεν εχεις καμια επιλογη?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
08-09-2011, 12:46 #37
αστα Σοφια πινω παρα πολυ τελευταια και νιωθω οτι δε μπορω να με ελεγξω καθολου. χτες παλι εχασα τον ελεγχο και επεσα σε κωμα, τωρα συνηλθα λιγο, με βλαβη στο αριστερο μου ματι. τα αιματα στη μπλουζα ακομα υπαρχουν.
08-09-2011, 15:48 #38
Ρε συ ΚΕΝΟ, τι συμβαίνει στη ζωή σου που πρέπει να πέφτεις σε κώμα για να αισθανθείς καλύτερα; Τι είναι τοσο χάλια δηλαδή; Γαμώτο ξεκόλλα και χρησιμοποίησε την ευστροφία σου για καλό!
08-09-2011, 17:10 #39
η ζωη μου ολη ειναι χαλια. χτες το παρακανα πολυ με το κρασι, εσπασα το μπουκαλι οταν τελειωσε απ'τα νευρα μου (απο κει και τα αιματα), επεσα ξερος και σημερα ξυπνησα με φρικτο πονοκεφαλο σε ολη την αριστερα πλευρα ξεκινωντας απ'το ματι. δε ξερω αν ειμαι εθισμενος ή οχι, νομιζω πως δε θα μπορεσω να κοιμηθω αμα δε πιω .
08-09-2011, 17:52 #40
Ημικρανία είναι, γι΄αυτό είναι τόσο έντονος ο πόνος από την μία πλευρά. Φαίνεται να έχεις ψυχολογική εξάρτηση από το ποτό, αφού το καταναλώνεις για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να κοιμηθείς. Το θέμα είναι αν συνειδητοποιείς πόσο κακό σου κάνει και τι βλάβες μπορεί να σου προκαλέσει στον οργανισμό και στην ψυχική σου υγεία μακροπρόθεσμα.
Ναι μεν το αλκοόλ σε βοηθάει να κοιμηθείς το βράδυ αλλά ταυτόχρονα σε κάνει νευρικό, σου προκαλεί πονοκεφάλους και πιθανολογώ κομμάρες, αίσθημα κόπωσης, αδυναμία συγκέντρωσης κλπ.
08-09-2011, 18:01 #41
ναι ειναι για να μπορεσω να κοιμηθω αλλα και για να ξεφυγω εστω και λιγο απ'τη πραγματικοτητα. δεν εχω τπτ αλλο που με κανει να νιωθω καλα, ναρκωτικα και να θελω δεν μπορω να βρω ευκολα, κι αλλες χαρες δεν εχω. το ποτο ειναι το βαλσαμο μου, και μονο οταν πινω γινομαι ο εαυτος μου. ξερω οτι μου κανω ζημια αλλα δεν βρισκω λογο να σταματησω και δεν εχω λογο υπαρξης γενικοτερα αφου οι παντες με εχουν χεσμενο. αλλα ακομα κι αν θελω να το κοψω τελειως, δε νομιζω πως μπορω μονος μου, και δε ξερω που να απευθυνθω. το οκανα ειναι μονο για τους ναρκομανεις, για τους αλκοολικους τι υπαρχει ? αν και ετσι οπως ημουν σημερα, που δε μπορουσα να σταθω στα ποδια μου το πρωι και μου ρχοταν εμετος με τη παραμικρη κινηση, δε πιστευω πως θα καταφερω να παω πουθενα, ουτε καν στο νοσοκομειο. εψαξα και βρηκα στο διαδικτυο τι βοηθαει για οταν ειμαι πιωμενος, το μελι λενε κανει καλο γιατι διωχνει τοξικες ουσιες.
08-09-2011, 18:45 #42
Χωρις να θελω να σου την πω η να σου κανω τον εξυπνακια ,τον εμπειρο και αλλα τετοια επιθετα ¨) θα σου πω οτι διαφωνω ! (λυπαμαι τοσο πολυ που καθε φορα πρεπει να γραφω αυτον τον προλογο σε μερικα ατομα εδω γτ. με παρεξηγουν η τα παιρνουν προσβλητικα τα λογια μου)
ΔΙΑΦΩΝΩ λοιπον γτ. το δικο σου παραδηγμα που ανεφερες εχει να κανει ΜΑΛΟΝ με ενα απο τα σταδια του αλκοολ ,μαλον το ενδιαμεσο ,συγουρα παντως οχι το τελειωτικο!!¨) καθε ενας μας που πινΕι αλκοολ εχει τα δικα του ορια και εχουν να κανουν ειτε με το αν ειναι ξεκουραστος ,φαγωμενος και κεφατος την ωρα που θα μεθυσει , ακομα παιζει και το αν τον τελευταιο καιρο πινει κανα ποτιρακι ολο και πιο συχνα¨) .
Το αλκοολ εχει καποια σταδια ,οσο πιο πολυ πινεις τοσο και αλλαζουν οι παρενεργειες του ,απο τα λιγα που θυμαμαι -απο το κεντρο αποτοξινωσης οχι δικες μου ερευνες , το αλκοολ διαφερει καπως με τις αλλες ουσιες γτ. εχει πολυ εντονες διαφορες απο ποσοτητα σε ποσοτητα - στα πρωτα ποτηρακια του μας αλλαζει καπως τις γευσεις , μας ψλο δυσκολευει στις αισθησεις μας και δεν νιωθουμε ευκολα πονο , στο επομενο υπάρχει μια αλλαγή στη διάθεση και τη συμπεριφορά. Η μνήμη εξασθενίζει, η κριτική ικανότητα γίνεται πιο δύσκολη, η ταχύτητα αντίδρασης είναι περιορισμένη. Επηρεάζεται ο συντονισμός των μυών και η όραση αλλάζει. Στο τριτο η συμπεριφορά γίνεται εξαιρετικά συναισθηματική. Οι αυτοκριτικές εξαφανίζονται. Το πρόσωπο γίνεται κόκκινο και πρησμένο, και οι κόρες των οφθαλμών διαστέλλονται.Υπαρχει μεγαλη ζαλαδα "οπως και σε εσενα "ΡΕΜΕΝΤΥ" Η πιθανότητα της ναυτία και του εμετού είναι μεγαλη! Στο τεταρτο οι αισθήσεις υπολειτουργούν. Αυτός που έχει πιει βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Με δυσκολία παρατηρεί αυτά που ακούει ή βλέπει ,εκει ειναι και που μπορει να γινει επιθετικος η κι επικινδυνος ακομη!! ΣΤο τελειωτικο σταδιο μπορεί να πέσει σε κώμα και τελικά πεθαίνει από μια καρδιακή κρίση ή διακοπή της αναπνοής δλδη μπορει και να ΠΑΙΘΑΝΕΙ!!!
Αυτα ειναι οτι γνωριζω η εχω διαβασει και οτι εχω ακουσει απο τις μερες μου στο ¨κεντρο" . Για εμενα "ΡΕΜΕΝΤΥ" δεν εχει τυχη να πιεις τοσο πολυ ωστε να μην ξερεις τι κανεις που λεμε, να μην θυμασαι που εισουν και τετοια , κατι σαν το "hang over"
08-09-2011, 21:31 #43
- In this old house where every door is open
08-09-2011, 21:38 #44
08-09-2011, 21:48 #45
θα μου πεις το λογο που πινω κι ολας δλδ ? οκ ακουω που ειναι το προβλημα και πως θα το λυσω ? αφου ζεις τη ζωη μου και ξερεις τα παντα για μενα, θα εχεις δικιο!
επισης το να κρινεις τους παντες συμφωνα μονο με τους γνωστους σου, νομιζω πως ειναι λιγακι λαθος. δεν ειμαστε ολο ιδιοι, ετσι δεν ειναι ?