Results 61 to 75 of 75
-
10-09-2011, 17:13 #61
λοιπον νομιζω οτι παρατραβηξε αυτο το θεμα, και πρεπει να σταματησω ολες τις καταχρησεις και μαλακιες, με πεισατε.
θα υιοθετισω το straight edge στυλακι απο δω και περα, θα κοψω το αλκοολ και τους καφεδες, και θα γυρισω εναντια στα ναρκωτικα και το σεξ χωρις σχεση. στη χειροτερη αν το φτασω στα ακρα παλι να γινω vegetarian! θα γεμισω και το σωμα μου με τατουαζ, το μαλλι το εχω ηδη ξυρισμενο οπως αυτοι, θα γινω αλλος ανθρωπος παρολο που δε μπορω να εχω ολα οσα θελω και να ζω μια φυσιολογικη ζωη.
αλλα και τοτε θα αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο ? παλι στα ιδια σκατα παραμενω, με τους ιδιους μαλακες ανθρωπους γυρω μου.
συγνωμη αλλα ορισμενοι με γνωριζουν ηδη κι εξω! αλλα παρολαυτα δεν ειμαι ανθρωπος της παρεας απ'οτι φαινεται, αλλα μοναχικος. ισως φταιει και η κακια μου σ'αυτο, δεν την αντεχουν οι περισσοτεροι...
οσον αφορα το τελευταιο, ολοι μου λετε για το μυαλο μου, μα ποιο μυαλο επιτελους, εγω απλα κανω οτι θελω χωρις να σκεφτομαι αν θα φανει εξυπνο ή χαζο, δε με νοιαζει πως με βλεπουν οι αλλοι!
- 10-09-2011, 18:48 #62
"ΚΕΝΟ !" . Δεν νομιζω να ειναι ακριβεστατα τα πραματα για εσενα ετσι οπως τα γραφεις , τωρα θα λες "τι μου λες ρε πρεζακια?" ,αλλα πιστευω πως εισαι πιο λογικος και πιο κοινωνικος ανθρωπος , δεν δειχνει ο τροπος που γραφεις ατομο αντικοινωνικο και ξενερωτο στην παρεα.
Βεβαια αυτο ειναι δικια μου αποψη και γνωμη , δεν ειναι πορισμα ουτε καν διαπιστωση , ειναι απλα μια ιδεα μου .
10-09-2011, 18:51 #63
10-09-2011, 18:58 #64
10-09-2011, 18:59 #65
10-09-2011, 19:00 #66
10-09-2011, 19:02 #67
10-09-2011, 19:17 #68
δεν εχω σκοπο να κακοχαρακτηρισω κανεναν εδω μεσα, κι οχι δε θα σου πω "τι μου λες ρε πρεζακια" γιατι δε μου κανες ποτε σου επιθεση για να σου κανω κι εγω, απλα μια γνωμη εξεφρασες απο αυτα που διαβαζεις μονο. ομως λογικος δεν θελω να ειμαι, κι οσο για το κοινωνικος ενω μπορει να φαινεται ετσι εδω, εξω δεν ειμαι καθολου και λιγες γνωριμιες που μπορει να κανω οταν κανω κι οσοι θελουν να γνωριστουμε απο κοντα, δε κραταμε επαφη και τελικα καταληγω παλι μονος. ειμαι δυσκολος χαρακτηρας και παραξενος, γιαυτο με παρεξηγουν ευκολα, αν δε με σιχαθουν και με μισησουν τελειως (οπως επαθε και η Χριστινα πχ). δυστυχως πολλα ατομα εδω με τη φαντασια τους πλαθουν τη δικια τους εικονα για μενα και νομιζουν οτι ειμαι κατι σπουδαιο ή δε ξερω κι εγω τι αλλο, η πραγματικοτητα ομως δεν ειναι ετσι (το ιδιο ισχυει και για ολα τα αλλα μελη φυσικα)...
Last edited by deleted-member30-03; 10-09-2011 at 19:28.
10-09-2011, 23:40 #69
10-09-2011, 23:48 #70
ε τωρα θα μου πεις αν ειμαι κοινωνικος ή οχι ? σου λεω περναω το 24ωρο μου μονος μου και κανω πολυ σπανια γνωριμιες γιατι κανεις δε γουσταρει τη παρεα μου. αλλα και να τη γουσταρει καποιος μπορει να ξυνισω εγω αν δε μου ταιριαζει και δε με καταλαβαινει, και να ξεκοψω. δεν εχω οχι μονο κοπελα, αλλα ουτε καν φιλους! δε θα ημουν εδω αν δεν υπηρχε η μοναξια στη ζωη μου. και τα γραπτα τα παιρνει ο καθενας οπως θελει. το ειπα και στον giorgo panou στο μηνυμα που μου εστειλε, πως οτι γραφεται εδω, ο καθενας το μεταφραζει συμφωνα μ'αυτα που νομιζει μονο. πχ πανω εγραψα οτι ορισμενοι με ξερουν κι εξω. αυτο αν το διαβασει καποιος μπορει να νομιζει οτι γνωριζω ολο το φορουμ, ειμαι πολυ γνωστος, κοινωνικος, εχω φιλους απο δω μεσα και βγαινω μαζι τους κλπ. ΔΕΝ ειναι ετσι ομως, γιατι ειμαι αντικοινωνικος και δυσκολος και πολυ επιλεκτικος πλεον, οποτε γιαυτο καταληγω παλι μονος. και το οτι γνωριστηκα με καποιον δε σημαινει τπτ, δε σημαινει καν οτι θα τον ξαναδω, ειδικα οταν χαλιουνται κι αυτοι με μενα...
11-09-2011, 00:31 #71
Αν κατάλαβες κάτι τέτοιο οκ... Βάλε ότι λογής ταμπέλες θες πάνω σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας το εγω σου κι αν είναι κενο ή σάπιο ή ότι άλλο.
Εγώ ξέρω πως δεν ξύπνησες ένα πρωί και είπες είμαι ο ΚΕΝΟ. Οι καλοί την πατάνε
δεν θα το αναλύσω παραπάνω διότι αυτά ειναι δικά σου προσωπικά. Εσύ θα τα λύσεις με τον εαυτό σου.
Α! Ένας άνθρωπος που συχνάζει σε φόρουμ υποστήριξης μόνο μισάθρωπος δεν είναι για μένα.[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
11-09-2011, 01:00 #72
βασικα οχι. ποιος χεστηκε για το θεμα της μισανθρωπιας. ρε γμτ δεν με ενδιαφερουν οι ταμπελες και οι χαρακτηρισμοι. δεν ακολουθω κατι συγκεκριμενο, δεν ειμαι κατι συγκεκριμενο, ειμαι ο εαυτος μου, κανω οτι θελω, κανω οτι νιωθω. δε σκεφτομαι πχ αν δε πιω σημερα δε θα μετραω πλεον για αλκοολικος, αν δε μπω στο φορουμ δε θα μετραω πλεον για μισανθρωπος, αν δε βγω με το τσουλι που πηρε τηλεφωνο δε θα ειμαι αντικοινωνικος κ.ο.κ. απλα μου κολλανε ταμπελες και χαρακτηρισμους πανω μου, τους οποιος μερικους μπορει να τους ασπαζομαι κι εγω (σαν αυτους που αναφερω), ε και τους αναφερω μπας και βοηθηθει αυτος που μιλαω να καταλαβει τι ειμαι. απλα να περιγραψω τον εαυτο μου προσπαθω, αλλα οταν εχεις μια αυθορμητη συμπεριφορα και σκεψη, δεν γινεται να περιγραφτεις κι ευκολα. τεσπα ουτε σημερα ηπια κρασι, αυριο δε θα πιω ουτε καφε το πρωι, τα κοψα ολα!
11-09-2011, 01:10 #73
11-09-2011, 01:58 #74
Κενο καλησπερα. Ειμαι και εγω αντικοινωνικη οπως λεσ η καλυτερα μοναχικη θα ελεγα. εμενα θα με ενδιεφερε περισσοτερο να μου μιλησεις για το πως νιωθεις και για το πως σκεφτεσαι και ετσι ισως αυτο το φορουμ να κανει καλο και σε εσενα και σε πολλους ακομα που στα λογια σου θα βρουν κατι οικειο..ολοι πανω κατω αυτο ψαχνουμε εδω μεσα , αυτο το κατι οικειο που θα μας κανει να νιωσουμε λιγοτερο μονοι και λιγοτερο "ιδιαιτεροι"..πολλες φορες σκεφτομαι ποσοι ανθρωποι προσπαθουν να δειξουν πως ξεχωρζουν απο το μεσο ανθρωπο και τελικα αυτοι που ξεχωριζουν ειμαι σιγουρη πως θα ηθελαν το αντιθετο..ειρωνεια ε?
11-09-2011, 03:44 #75
οι απαντησεις στις απλες αυτες ερωτησεις ειναι τοσο συνθετες και αλλαζουν καθε ωρα και στιγμη. το πως νιωθει και σκεφτεται ενας ανθρωπος ειναι κατι που εξελισεται συνεχεια, οποτε αν θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη, πχ να ρωτησεις πως νιωθω και τι σκεφτομαι οταν πινω καλυτερα. τεσπα ειπα και στη προηγουμενη σελιδα το κανω γιατι θελω εναν τροπο να ξεφευγω απ'τη πραγματικοτητα, οταν δεν νιωθω καλα σε αυτη. σαν να ανοιγω πορτα σε μια αλλη διασταση και να μην ειμαι χαλια. πινω λοιπον οταν νιωθω υπερβολικη μοναξια και σκεφτομαι οτι δεν υπαρχει αλλη διεξοδος, δεν υπαρχει εστω ενας ανθρωπος να με καταλαβει και να δω μελλον μαζι του (οι γονεις δε μετρανε γιατι θα πεθανουν πρωτοι και δε θα μενω μια ζωη μ'αυτους). ζωη τελειως μονος δε μπορω να με φανταστω οτι κανω, γιατι δεν εχει αξια, δεν εχει νοημα. οι αλλοι μας δινουν χαρα κι ενεργεια, οι αλλοι μας γεμιζουν. οποτε αφου δεν υπαρχουν οι αλλοι να μας γεμισουν, τα κενα γεμιζουν με το αλκοολ. σκεφτομαι οτι τπτ δε προκειται να αλλαξει, και πως ηδη εχω χαραμιστει μονος, αφου εμαθα στη μοναξια, η αρνητικοτητα με εχει κανει κακο και ψυχρο ανθρωπο, γιατι δεν εισεπραξα αγαπη και καλωσυνη.
Last edited by deleted-member30-03; 11-09-2011 at 03:55.