Results 16 to 18 of 18
Thread: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ....
-
22-04-2011, 08:09 #16
δεν θυμωσα επειδη γνωριζομαστε η εχω να κερδισω η να χασω ...αλλα γιατι πρεπει να σου εξηγω τι εννοω, κυριολεκτικα σε καθε λεξη που γραφω και οταν το κανω, ετσι και αλλιως το αμφισβητεις..ουτε νοημα εχει αυτο που κανεις,ουτε βρισκω το λογο που το κανεις, ουτε εχω να σου αποδειξω κατι...οπως και να χει,καλες γιορτες να εχεις..
- 22-04-2011, 09:26 #17
Serena, δεν εισέπραξα από το ποστ του John11 όσα ανέφερες για τον ίδιο. Έχει συγκεκριμένο τρόπο γραφής, που κάποιες φορές παρεξηγείται,
αλλά δεν πιστεύω ότι η πρόθεσή του ήταν να σε θίξει, ούτε να κατευθύνει τις απόψεις σου. Μάλλον να σε προιδεάσει για πιθανά μελλοντικά τραύματα προσπάθησε. Μπορεί και να κάνω λάθος και ζητώ συγγνώμη
για την παρέμβαση και από τους δυο σας.
Αν θέλεις να ανταποκριθείς στο κάλεσμα της μητέρας σου, κανένας φυσικά δεν έχει το δικαίωμα να σε επηρεάσει.
Όμως όταν έχουμε ανάγκη την αποδοχή κάποιων ανθρώπων, δε χρειάζεται και να μας επηρεάσει κανένας.
Είναι μέσα μας το θέμα της ανάγκης και μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε κατά πρώτον να το δούμε και μετά να εξετάσουμε
αν τυχόν η ανάγκη μας αυτή έχει κάποιες συνέπειες, μία απ' τις οποίες είναι να τοποθετούμαστε εκ προοιμίου σε ευάλωτη θέση.
Την καλημέρα μου. Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-04-2011, 10:27 #18
για να παρεξηγειται ομως rain, καποιος λογος θα υπαρχει και επειτα εγω ειμαι καινουργιο μελος και δεν μπορω να γνωριζω το υφος γραφης παλιων μελων..αναφερομαι μονο σε οσα διαβαζω γιατι δεν τον ξερω προσωπικα..
αν καταλαβες οτι θα επηρεαζοταν η κριση μου και για αυτο θιχτηκα, εισαι λαθος..μου εγραψε οτι ξαφνικα αλλαξα ''αποψη'' και προσπαθουσε να αποδειξει κατι που δεν ισχυει...επισης δεν σημαινει πως τις επιλογες που εμεις ακολουθουμε πρεπει να τις ακολουθησει και ο διπλανος μας και αν δεν το κανει να τον ''ακυρωνουμε''...αλλο το να προιδεαζεις καποιον για πιθανα μελλοντικα τραυματα και αλλο το να τον αντιμετωπιζεις σαν προβατο που θα φαει τα μουτρα του και δεν ξερει πως να προστατευτει...νομιζω οτι αυτην την διαφορα την τονισα και διαβαζοντας δικες σου αποψεις και σκεψεις ξερω οτι εισαι σε θεση να αντιλαμβανεσαι την ουσια αυτης της διαφορας...
επειτα rain ειτε αποφασισεις να απομακρυνθεις ειτε οχι δεν εχει σημασια,αν το αφηνεις να σε τρωει και να σε επηρεαζει ειναι ενα και το αυτο..το θεμα ειναι η απομακρυνση να προσφερει και αυτοεξελιξη...αυτο που πραγματικα εχει σημασια ειναι να βρουμε τροπους να μην γινομαστε ερμαια του οποιου χειρισμου απο οποιον και αν προκυπτει...δεν νομιζω οτι το να μαθω να θετω ορια και να αποστασιοποιουμαι συναισθηματικα με παει βηματα πισω αλλα ο καθενας εχει την δικη του οπτικη..
περα ομως απο ολα αυτα.. καλο ειναι να γνωριζουμε οτι η καλυτερη λυση για μας δεν ειναι απαραιτητως και η πιο σωστη για τους αλλους..ας εχουμε την δημοκρατικοτητα να το αποδεχομαστε αυτο..
και σε σενα τα καλυτερα ευχομαι και καλες γιορτες... :)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία