Results 16 to 30 of 58
Thread: Δεν εχω κατι να γραψω...
-
20-04-2011, 11:41 #16
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 20-04-2011, 11:44 #17
Δεν ειμαι ελευθερος Rain. Με καταπιεζουν.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-04-2011, 11:44 #18
Α, αν εννοούσες αυτό, τότε βρε τι το συζητάς, αμέσως! Έφτασεεεε.:P
Zεστασιά, μεγάλο πράγμα στις κρύες ώρες."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-04-2011, 11:49 #19
Όλοι καταπιεζόμαστε από κάτι βρε Κηπ μου. Από εμάς, από τους άλλους, από ελλείψεις τους ή δικές μας, από συνθήκες, μέρη, μνήμες, εμπειρίες, ένα σωρό και περισσότερα. Εκεί που είσαι, μπορείς να "μεταφέρεις" το Νικόλα για λίγο, διανοητικά κάπου αλλού? Νομίζω πως μπορείς να το κάνεις, για να έχεις ζήσει τόσα χρόνια σε αντίξοες συνθήκες, το έχεις κάνει κι άλλες φορές. Κάντο και τώρα. Πάρε τον Κηπ και πήγαινέ τον στα δικά του μέρη. Μπορείς να είσαι παρών, να διασκεδάσεις αλλά με τους δικούς σου εσωτερικούς όρους. Δεν ξέρω αν στο κάνω λιανά, ρώτα με αν δεν το κατανοείς.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
20-04-2011, 11:52 #20
20-04-2011, 11:54 #21
Θα σου στείλω κάτι πιο χρηστικό που λειτουργεί και σαν θετική ανατροφοδότηση!
Πάρε ένα κομμάτι σοκολατόπιτας http://tastytour.pblogs.gr/files/f/1...colateCake.jpg
:)
Κι επειδή τα περί φυγής σου τα έχουμε ξαναπεί, ξέρεις πώς μπορείς να αλλάξεις περιβάλλον. Θέλει λίγη μεθόδευση και υπομονή. Μην αρχίσω να λέω πόσα προσόντα έχεις και πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω!! :Ρ) ...
20-04-2011, 11:57 #22
Ευχαριστω iberis....:)
20-04-2011, 12:10 #23
κηπ, ξέρω πως ζητάς την ανωνυμία που σου προσφέρει η μεγάλη πόλη.
πιστεύεις αλήθεια πως αυτό αρκεί?
ο ίδιος άνθρωπος θα είσαι.
ναι, το πλεονέκτημα αυτό θα υπάρχει.
χωρίς όμως ευρώ στην άκρη, δν τα κατφέρνεις εύκολα.
δύσκολα ναι.
αν πράγματι το θέλεις τόσο πολύ, πρέπει να κάνεις οικονομίες.
σε ένα σπίτι μόνος σου πρέπει να υπολογίσεις τα πάγια έξοδα.
κ είναι αρκετά.
θα εργάζεσαι κ θα πρέπει να συντηρείς ένα σπίτι.
πιστεύεις πως είσαι σε θέση να τα κάνεις όλα αυτά?
εσύ θα πρεπει να πας στο σουπερ μάρκετ, εσύ θα πρεπει να μαγειρέψεις, να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού.
πρέπει να έχεις πρώτα στο μυαλό σου αυτά.
αν πιστεύεις πως θα τα βγάλεις εύκολα πέρα, ναι προχώρα!http://www.mazi.org.gr/
20-04-2011, 14:45 #24
Πιστεύω κι εγώ πως σε μια μεγάλη πόλη μπορεί κανείς να νιώθει πιο ελεύθερος. Είναι θέμα ανωνυμίας, νοοτροπίας, περισσότερων επιλογών. Βεβαίως και εκεί εξαρτάται πού ζεις και με ποιους συναναστρέφεσαι. Υπάρχουν περιοχές και γειτονιές, που δεν διαφέρουν από επαρχιακές πόλεις και χωριά στη νοοτροπία των κατοίκων, το κουτσομπολιό κλπ. Αλλά, σίγουρα έχεις τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών.
20-04-2011, 14:52 #25
Κοιταξτε , κατα τη γνωμη μου ειμαι ειναι ενα καλοπροαιρετος ανθρωπος , που σκιζομαι για τους αλλους και δεν ζηταω για ανταλλαγμα τιποτα. Αλλα μου ξεσκιζουν την αξιοπρεπεια με το ετσι θελω...γιατι τους ηρθε κατι στο μυαλο ή δεν ξερω τι σκεφτεται ο καθενας.
Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ασχημα νοιωθω. Ποσο πικραμενος.
Δεν εχει νοημα να το πολυσκεφτομαι... καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη λολ...μελοδραματικος λιγο.
Οχι εδω δεν υπαρχει ζωη , υπαρχει κατι σαν ζωη.
Ναι θα φυγω αρκτος...και ελπιζω να τα καταφερω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2011, 08:52 #26
Καθισα λιγο στον ηλιο μονος , φυσουσε αερας και εκανε κρυο. Γυρω- γυρω μια ερημικη εκταση χωρις ψυχη. Καπως αισθανομαι οτι οι σκουτουρες φυγανε και ανανεωθηκα.
Αλλα θα ξαναρθουν ξανα και ξανα. Δεν θελω να ερθουν. Εχω να κανω τοσα πραγματα .[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2011, 12:39 #27
Σε βοήθησε, έτσι Κηπ? Κι εμένα πάντα με βοηθάει να μένω στο κέντρο αυτό των πραγμάτων, στη φύση. Με ποιον τρόπο σε βοηθάει, το έχεις σκεφτεί? Τι σου χαρίζει? Δεν είναι φυγή από τα προβλήματα, είναι επιστροφή στη ροή, παλιννόστηση στο αυθεντικό, στο δίχως ανάγκη απόδειξης, εξήγησης, μετασχηματισμού, ερμηνείας. Σε βοηθάει γιατί σε κάνει να πετάς στην άκρη τα μη σημαντικά, που δε σε αφήνει ίσως το περιβάλλον σου?
Οι σκοτούρες σου επισημαίνουν κάτι. Πως υπάρχει μία διάσταση ανάμεσα σε σένα και στο περιβάλλον σου. Είναι-νομίζω- το φορτίο των κρίσεων που έχεις δεχτεί και σε έχουν πονέσει. Αν δε σε ξέρουν πραγματικά, με το σύνολό σου ακέραιο, αλλά έχουν διαλέξει ένα μέρος σου, αυτό που είναι η συμπεριφορά και που μπορεί να επηρεαστεί από πολλά διαφορετικά πράγματα και έχουν σταθεί σ'αυτό, έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους και νιώθουν ασφάλεια μέσα στην εικόνα που έχουν δημιουργήσει για σένα, εσύ μπορείς να τους αλλάξεις τον τρόπο που θέλουν να σε βλέπουν? Μπορείς να ελέγξεις το μυαλό και την κρίση άλλων? Για να αλλάξουν θα πρέπει να το δουν οι ίδιοι και να το επιθυμήσουν πρώτα. Όμως μπορεί να μην σε πονάει η εικόνα αυτή των άλλων, όταν δεν την θεωρείς σημαντική για σένα. Δεν εξαρτάσαι από τη γνώμη κανενός Κηπ. Και μπορείς να ξεχωρίσεις πιστεύω αν είναι αξιόπιστη η κρίση αυτών που αγνοούν τον Κηπ στο όλον του. Δε σου λέω πως είναι εύκολο. Αλλά πως υπάρχει τρόπος να ελευθερωθείς από το να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία, νομίζω πως υπάρχει. Μπορείς ν'αρχίσεις δίνοντας μικρότερη και σταδιακά να μειώνεται ολοένα.
Αν το επιθυμείς, κάποτε θα φύγεις από κει. Μέχρι τότε θα πρέπει να κάνεις τις κρίσεις τους ένα κομματάκι πιο ουδέτερες για σένα.
Δες πως παλεύεις ενάντια στο να μην έρθουν ξανά, προσπάθησε να μην παλεύεις. Υπάρχει φόβος μέσα στο παλεύω, ανάγκη για να κρατηθώ έξω από το κέντρο μου, να ελέγξω κατά κάποιον τρόπο τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος. Αχ, τι να σου πω κι εγώ...Κι εγώ στην προσπάθεια Κηπ. Δεν είσαι ο μοναδικός που τρώει φλασιές.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-04-2011, 12:50 #28
Εγω θα ελεγα οτι με εχουν για κατωτερο , ωσαν τρελλος και πρεπει να δειχνω τετοιος , αν και φυσικα δεν προκειται ποτε να το παραδεχτουν στον εαυτο τους. Χτυπανε λιγο απο δω λιγο απο κει μεχρι που καταρεω για ενα διαστημα.
Τεσπα , ναι θα φυγω γαμω την οικονομικη κριση μου.
Ευχαριστω rain μιλας πολυ ωραια:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-04-2011, 13:00 #29
Σ' έχουν για κατώτερο γιατί έχουν ανάγκη να είναι ανώτεροι. Αυτό είν' όλο.
Τίποτε καλέ! Κι εσύ το ίδιο θά'κανες για μένα κι άλλους. Το ξέρω.:)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
21-04-2011, 13:03 #30
Το κυριως προβλημα ειναι μην αποκτησω εξτρα καλλο στο κεφαλι...με επηρεαζουν , δεν μπορω να ειμαι γραψαρχιδης.