Δεν εχω κατι να γραψω... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Senior Member
    κηπε μου καλο Πασχα

κουρασμενος εισαι επειδη ψαχνεις να αποδειξεις σε ολους κατι

υποθετω να αποδειξεις πως εισαι νορμαλ ανθρωπος και καλο παιδι ουτως ωστε να μη μεινεις η μενεις μονος και εκτος?

το λεω απο προσωπικη πειρα

εγω δεν γνωριζω πολυ πως να ξεφυγω απο αυτο παντως

δυσκολο λιγο

ιδιως οταν ειναι κανεις εαισθητος στα λογια των αλλων

γιατι αυτο μεν ξεπερνιεται με το να εχεις ενα δυο φιλους και υποστηριξη εξ αυτων

ωστοσο εγω και στις φιλιες μου κουραζομαι αφου και εκει θελω να ειμαι το καλο παιδι

οποτε δυσκολα θα πω οχι και παλι κουραζομαι

τι σε κουραζει κηπ?

ζητησες καλη κουβεντα

θα σου πω

σε θεωρω εξυπνο δικαιο και καλο

εαν ζουσαμε στην ιδια πολη θα ηθελα πολυ να εχουμε φιλια

ερωτευσιμο δεν ξερω γιατι δεν σε εχω δει...αν και δεν με ενδιαφερει το εξωτερικο κομματι τοσο οσο το πως κοιταζει καπιος ...δεν ξερω.... στο περιπου λεω

παντως ανετα παρεα!!!!

Κηπε μου αισθανομαι πως καταλαβαινω την κουραση σου

ετσι οπως την εγραψα

τι θα σε ξεκουραζε αληθεια?

ν φυγεις?

να αλλαξεις γειτονια?

να αλλαξεις τοπο?

ειπες σε κουραζει και το οτι δεν εχεις λεφτα?????????

αυτα

αντε πες και τα λεμε....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν , δεν εχω να απολογηθω για κατι. Βγαινω εξω πινω το καφε μου και συζηταω. Με πονανε ανευ λογου και αιτιας και το βλεπουν οτι με πονανε , με παραλογα πραγματα. Θελω να πινω τον καφε μου να αφαιριεμαι και να ανταλλασω καμμια κουβεντουλα. Τοσο παραλογο ειναι? Τι θελουν απο μενα?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Δεν αντεχω αλλο...ολα μπηκαν σε αναμονη για αλλη μια φορα , πρεπει να ανασκουμπωθω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Θελω να φυγω για παντα απο δω...ω ποσο το θελω. Ενα μαγικο ραβδακι να' χα:(

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανεναν , δεν εχω να απολογηθω για κατι. Βγαινω εξω πινω το καφε μου και συζηταω. Με πονανε ανευ λογου και αιτιας και το βλεπουν οτι με πονανε , με παραλογα πραγματα. Θελω να πινω τον καφε μου να αφαιριεμαι και να ανταλλασω καμμια κουβεντουλα. Τοσο παραλογο ειναι? Τι θελουν απο μενα?
    ετσι ειναι κιπ.
    εχεις απολυτο δικιο.
    ο καθενας βγαζει τα απωθημενα του οπου (νομιζει εκεινος) οτι τον παιρνει.δεν υπαρχει λογος, ο λογος ειναι οτι μπορουν να το κανουν.
    δεν ζητας κατι παραλογο.
    αυτο που θελουν απο εσενα, δεν το θελουν πραγματικα απο εσενα.
    απλα θελουν να νοιωσουν οι ιδιοι καλυτερα με τον εαυτο τους κι επειδη ειναι αναξιοι να το κανουν λογω καποιας ικανοτητας τους, το κανουν ενοχλωντας καποιον που θεωρουν ευκαιρο..
    μη δινεις σημασια, το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο, αλλα αυτοι οι ανθρωποι δεν αφορουν εσενα, απλα ειναι μειωμενων δυνατοτητων και φερονται ετσι..

Senior Member
    Δεν ξερω ρεμ...ειμαι απιστευτα κουρασμενος. Αν δεν φυγει αυτη η αισθηση δεν ξερω τι θα κανω.

Senior Member
    Νομιζω οτι συνερχομαι σιγα-σιγα...οχι οτι ειχα πεσει και καθολου , δεν ηταν πτωση σε καμμια περιπτωση. Ηταν πληγες. Καιρος να παιρνουμε τα μπογαλακια μας και να αγωνιστουμε σε εναν στοιβο μαχης πραγματικο και οχι ενα στοιβο μαχης "στημενο" , να δινουμε
    ψευτικες μαχες με την προκαταληψη , την ηλιθιοτητα και δεν ξερω τι αλλο. Ναι θα κανω οτι χρειαστει να κανω και αν με βλεπετε και βολευομαι να μου λετε ακομα δεν εφυγες? Θες να χασεις και αλλο χρονο απο τη ζωη σου? Θες να μαυριζεις? Και να με κλωτσατε στο κεφαλι ναι να με κλωτσατε.

Ημουν γεναιος που καθισα , ναι ημουν αλλα η γεναιοτητα σε πολλες περιπτωσεις ισοδυναμει και με ηλιθιοτητα . Εγω θα το ελεγα οτι ημουν γενναιος αλλα και ηλιθιος .

Senior Member
    Ειναι αυτη η προκαταληψη ,ειναι που θα υπαρχουν γυρω μας καθε λογης ανθρωποι..εγω να φανταστεις πιστευα καποτε οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση καποιος να θελει να μου κανει κακο,οποτε ισως και να εχει δικιο!!!φαντασου μεγαλειο βλακειας!!
    Εγω πιστευω σε εσενα θα τα καταφερεις,αρκει να φτιαξεις τις προυποθεσεις..ξερεις δουλεια και λιγα λεφτα στην ακρη..
    φιλια!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Ειναι αυτη η προκαταληψη ,ειναι που θα υπαρχουν γυρω μας καθε λογης ανθρωποι..εγω να φανταστεις πιστευα καποτε οτι ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση καποιος να θελει να μου κανει κακο,οποτε ισως και να εχει δικιο!!!φαντασου μεγαλειο βλακειας!!
    Εγω πιστευω σε εσενα θα τα καταφερεις,αρκει να φτιαξεις τις προυποθεσεις..ξερεις δουλεια και λιγα λεφτα στην ακρη..
    φιλια!
    Εγω το πιστευω ακομα οτι κανεις δεν θελει να μου κανει κακο....ειμαι απιστευτα βλακας και εγω. Τεσπα μου αρεσω που ειμαι τοσο βλακας , δεν θελω να αλλαξω σε αυτο.

Senior Member
    α ρε κηπ...κι ομως η σκληρη αληθεια ειναι οτι δυσκολα βρισκεις καλοπροαιρετο ανθρωπο..κι εγω ηθελα και θελω να το αλλαξω αυτο,γιατι αμφισβητουσα τον εαυτο μου σε ολα ,ακομα και σε αυτα που ημουν σιγουρη...
    να σκεφτω οτι καποιοι με εκτιμουν τοσοοοο ωστε να με σαμποταρουν?σε καμια περιπτωση!
    Απλως τωρα σκεφτομαι ξανα πριν δεχτω μια γνωμη...την επεξεργαζομαι πριν την αφησω να με ριξει..

Υ.Γ
    Διαλεξε ενα θεμα να τα πουμε..:)

Senior Member
    Χμπφ...τελικα φωτεινη πετυχες το σημειο , ναι μου ειναι αδιανοητο να θελει καποιος να μου κανει κακο , για αυτο περπατουσα τοσο καιρο...πρεπει να το διορθωσουμε ε?

Senior Member
    ναι κηπ..λεγεται αφελεια,δεν μας αφηνει να αξιολογησουμε σωστα τα πραγματα..
    Εγω δεν θελω να γινω μια καχυποπτη αλλα μια επιφυλακτικη Κηπ..
    π.χ σου λεω τωρα για μενα..ξεκιναω απο το πιο ασημαντο μεχρι το πιο σημαντικο..
    ------φωτεινη μου, τα μαλλια σου ειναι χαλια,δεν σου πανε καθολου οι φουστες, τα ποδια σου ειναι στραβα..τα μαλλια μου ΔΕΝ ειναι χαλια ,αλλιως δεν θα εκανε τα δικα της ιδια..και τα ποδια μου ΔΕΝ ειναι στραβα ,καποιος θα μου το ελεγε!!
    ------φωτεινη μου,το παιδι σου δεν μιλαει ακομα ε?(12 μηνων).....να το πας σε εναν λογοθεραπευτη!!
    ------φωτεινη μου,ο αντρας σου αργει πολυ τα βραδια ε?(ειναι στο μαγαζι μας απεναντι).....ξερει να διασκεδαζει ο ανθρωπος!!

Senior Member
    μηπως εχεις κατι να γραψεις?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234