Results 1 to 4 of 4
Thread: Ιντερνετικό "σεξ".
-
21-04-2011, 02:50 #1
Ιντερνετικό "σεξ".
Σόρρυ αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα, δεν έκατσα να το ψάξω.
Για να γίνω κατανοητή, εγω όταν λεω ιντερνετικό σέξ εννοώ πχ αυτό που μιλάμε με κάποιον με chat,msn.κλπ. (δε λεω με κάμερα πάντως).
Αυτό που αντί να τα κάνεις τα γράφεις.(και παράλληλα κάνεις).
Με έχει βάλει σε σκέψεις αρκετές φορές. Δε ξερω γιατί σχεδόν με όλα τα άτομα(άντρες) που έχω μιλήσει στο msn καταλήγει εκεί το θέμα, στο σεξουαλικό. Οχι κάθε φορά που μιλάω, συνήθως στην αρχή της γνωριμίας.
Παλιά όταν το έκανα και δεν είχα σχέση, δε με πείραζε.. ίσα ίσα είχα κάποιον και καλά να "φλερτάρω" και να μιλάμε για τέτοια θέματα.
Όμως τωρα που έχω σχέση (κοντεύει 2 χρ με κατι διαλείματα) κάθε φορά που το κάνω νιώθω πολλές τύψεις! Η σχέση μου με καλύπτει απόλυτα και με το παραπάνω ερωτικά. Δε θεωρώ απιστία το να μιλήσω με κάποιον στο msn ερωτικά. Απλά μετά νιώθω πολλές τύψεις.
Τη τελευταία φορά που πήγε να ξαναγίνει έκοψα τη συζήτηση, χάλασα τελείως το "κλίμα" που είχε η συνομιλία και δε κατέληξε όπως άλλες φορές.
Το αποτέλεσμα είναι οτι δε θέλω να το ξανακάνω, νιώθω άσχημα με μένα οτι προδίδω τη σχέση μου. Θα μου πείτε που ξέρεις μπορεί και αυτός να μιλάει με καμία(σαν εμένα) στο ίντερνετ και να κάνει τα ίδια. Δε μπορώ όμως να το μάθω, και δε το θεωρώ απιστία.
Εσείς τι πιστεύετε? Νιώθετε τύψεις μετα(σε όσους το έχουν κάνει)?
- 21-04-2011, 03:33 #2
well, cyber sex εκανα πριν χρονια οταν ειχα τη κοπελα μου να σπουδαζει εξωτερικο, και επειδη ημουν μικρος και δε μπορουσα να κρατηθω να περιμενω και την ηθελα, για να μη τη κερατωσω μεχρι να τη ξαναδω, αναγκαστικα κι απο το πολυ παθος γυρνουσε στο σεξ η κουβεντα μας οταν μιλουσαμε στο msn. τι θα μου κανεις μωρο μου οταν ερθεις και τετοια. αλλα αυτα ειναι μαλακιες φαντασιωσεις απλα, οταν τπτ δε προκειται να συμβει και ξερεις οτι μολις κλεισεις τον υπολογιστη ο ανθρωπος που μιλας μενει εκει που ειναι. ακομα χειροτερα αμα σου ειναι αγνωστος και δε τον ξερεις εξω ή δε κανονισεις να βρεθειτε. πλεον το θεωρω χασιμο χρονου, προτιμω να κανω απο κοντα ολα οσα λεμε εδω. αν ομως ειναι περιπτωση σαν τη δικια σου, δλδ να ειμαι με καποια ηδη εξω και να μιλαω με αλλη εδω και να κανω cyber sex, τοτε το θεωρω κερατωμα. συγνωμη και λογικα γιαυτο εχεις τυψεις, στο μυαλο σου "βαζεις" αλλον...
21-04-2011, 04:07 #3
ε αφου δεν θελεις να το κανεις και νοιωθεις τυψεις, τοτε γιατι το κανεις? υποχρεωτικο ειναι?
21-04-2011, 09:44 #4
πολλες φορες κανουμε πραγματα που δεν θελουμε...