Ποιος θυμαται τον Δημητρη Πατμανιδη ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    κι εμένα μου άρεσε η ιστορία που παράθεσε η κάρυ!!!

Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου. Τον έχασα όταν ήμουν πολύ μικρή, δεν τον έζησα καθόλου σχεδόν και η ανάγκη της παρουσίας του υπήρξε παραλυτική. Ο νονός μου όμως, που εμφανισιακά και συμπεριφοριακά μοιάζει πολύ με τον πατέρα μου και κινούνται και στους ίδιους κύκλους, μου είχε σταθεί πάρα πολύ, αν και δεν τον έβλεπα και συχνά. Δικαιολογεί η έλλειψη (της προσοχής) του πατέρα μου να απαγάγω το νονό μου και να τον εκβιάσω να με υιοθετήσει και να μου φέρεται σαν να ήμουν παιδί του, ειδάλως θα τον σκοτώσω;

Επιπλέον, η μητέρα μου απέχει από τον ορισμό της ιδανικής μάνας. Με χαπάκωνε για να μην αντιληφθώ τα ψέμματά της, με μείωνε επανειλλημένα και ακόμα μου φέρεται σαν να είμαστε εχθροί. Η πιο ελαφριά βρισιά που μου έχει πετάξει είναι "άχρηστη", και αναγκάστηκα να αλλάξω ήπειρο για να γλυτώσω από τη καταπίεσή της (και όχι τόσο επιτυχώς). Τώρα που γύρισα για Πάσχα και είμαι σε κατάθλιψη, έχω ανάγκη από την αγάπη, την κατανόηση και την υποστήριξη της οικογένειας μου... μου δίνει αυτό το δικαίωμα να τη φιμώσω και να τη δέσω χειροπόδαρα στο κρεββάτι, να μην μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει, ώστε να μπορέσω και εγώ επιτέλους να κουρνιάσω δίπλα της σαν παιδί και να αιστανθώ ασφαλής, αλλιώς θα την πνίξω με ένα μαξιλάρι;

Όλοι έχουν τα δικά τους βάσανα και ανάγκες. Δεν είναι ούτε αδιέξοδο ούτε ανάγκη έκφρασης που οδηγεί μερικούς μόνο ανθρώπους στη βία. Είναι αδυναμία συγκεκριμένων ανθώπων να σκεφτούν ή/και να δεχτούν την πραγματικότητα, δηλαδή έναν πιο απαιτητικό και δυσάρεστο τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματός τους, και η (περιστασιακή, θέλω να πιστεύω) επιλογή τους να μην τους νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών τους. Ένα σωρό κόσμος έχει ανάγκη από λεφτά, όμως 1 μόνο πάει να ληστέψει. Ένα σωρό κόσμος περνάει ερωτικές απογοητεύσεις, όμως 1 αυτοκτονεί από τον πόνο. Το 1 είναι μεν σχετικό, αλλά υπογραμμίζει αυτό που θέλω να πω: χιλιάδες έφηβοι δέχονται πειράγματα κάθε μέρα στην Ελλάδα (εκατομμύρια άνα τον κόσμο), αλλά 1 είναι αυτός που έκανε το μακελειό στον ΟΑΕΔ. Ο Δημήτρης δέχτηκε την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση που έχουν δεχτεί 1 εκατομμύριο Δημήτρηδες πριν από αυτόν, ο συγκεκριμένος όμως δεν μπόρεσε να το επεξεργαστεί και να το ξεπεράσει... αυτό είναι δικό του πρόβλημα και ευθύνη.

Κάνεις συχνά μια βασική παρανόηση ρε συ ΚΕΝΟ (καλά, ίσως όχι μία αλλά 3-4) και απορώ πώς ένας άνθρωπος τόσο κυνικός όσο εσύ δέχεται να την επαναλαμβάνει. ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ; Δεν τον δέχτηκαν και αγκάλιαζαν ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ; ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να δεχτεί κάποιον άλλο; ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να αγκαλιάζει κάποιον άλλο; Και -ακόμα χειρότερα- όλα αυτά με συγκεκριμένο τρόπο;! Πέφτω από τα σύννεφα, δεν σε είχα για τόσο ρομαντικό.
    Να έλεγες "όπως χρειαζόταν ο Δημήτρης" να σου έδινα όλα τα δίκια του κόσμου. Αλλά δεν υπάρχει πρέπει πουθενά στον άνθρωπο. Όλα είναι επιλογή σου, και η έκφραση "πρέπει" δημιουργήθηκε για να τονίσει τις (δυσάρεστες) συνέπειες κάποιων από αυτές. Τίποτα στον κόσμο δεν είναι δωρεάν, και τίποτα δεν σου προσφέρεται "έτσι απλά". Αν θέλεις την αγάπη, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη, το οτιδήποτε κάποιου, φρόντισε να τα αξίζεις και όχι απλά να τα περιμένεις "επειδή είμαι και εγώ άνθρωπος"... και δέξου και την πολύ συχνή πιθανότητα η αξία σου να μην εκτιμάται καν από μερικούς ανθρώπους. Με το ζόρι να απαιτείς να σε μεταχειρίζονται με συγκεκριμένη συμπεριφορά επειδή εσύ "είσαι σωστός και το αξίζεις" φίλε ΚΕΝΟ, το δικό σου χρόνο χάνεις και κακό σε εσένα κάνεις (έχεις κάθε δικαίωμα στην απαίτηση αλλά κανένα στην ικανοποίησή της). Η ύπαρξή σου σού δίνει δικαίωμα αέρα στα πνευμόνια σου. Για όλα τα υπόλοιπα, χρειάζεται πολλη, πολλή προσπάθεια.

Και για το καλό σου, για να αναπτύξεις αυτοσεβασμό και να μην χάνεις "πρόσωπο" πουθενά, σταμάτα με την καραμέλα "φταίει η συμπεριφορά των άλλων". Σε χαρακτηρίζει ως μωρό παιδί και σε τυλίγει με έναν αέρα αδυναμίας. Η "συμπεριφορά των άλλων" είναι η ίδια και σε πολλούς άλλους εκτός από εσένα (ή, στην περίπτωσή μας, του Δημήτρη) αλλά αμφιβάλλω αν επηρρεάζονται ή νοιάζονται όλοι τόσο, και σίγουρα δεν γκρινιάζουν τόσο. Είναι ξέρεις πολύ βολικό να φταίνε πάντα οι άλλοι! Έτσι εσύ δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, και ποιος τη χέζει την αυτοκριτική και την αυστηρότητα με τον εαυτό σου και την ατομική προσπάθεια και τον κίνδυνο αποτυχίας και όλα τα άλλα δυσάρεστα που έρχονται όταν αποφασίζεις να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου... γιατί σε περίπτωση που σου διέφυγε, όποιος έχει την ευθύνη του προβλήματος έχει και τις δυνατότητες επίλυσής του.* Όσο η πηγή της δυσαρέσκειάς σου δεν είναι στην εμβέλειά σου, είσαι έρμαιο άλλων, και αυτό είναι φαύλος κύκλος. Αν σου φταίνε συνέχεια οι άλλοι, ουσιαστικά λες ότι είσαι ένας χαμένος κακομοίρης που δεν έχει έλεγχο της ζωής του.... pathetic, no?

Να σου επισημάνω όμως και κάτι τελευταίο; Οι άλλοι δεν έχουν πρόβήμα με την συμπεριφορά τους προς εσένα, εσύ έχεις. Περιμένεις λοιπόν κάποιος να αλλάξει κάτι στον εαυτό του, που δεν του προκαλεί πρόβλημα -μην σου πω τον βολεύει κιόλας- επειδή κάποιος που ούτε τον ξέρει, ούτε ενδιαφέρεται να τον μάθει (και, συγνώμη κιόλας, είναι και δυσάρεστη παρουσία) έχει πρόβλημα μαζί του; Εδώ μανάδες δεν αλλάζουν για τους γιούς τους, και εσύ περιμένεις να αλλάξουν όλοι οι άλλοι την συμπεριφορά τους για εσένα; Ελα τώρα ρε ΚΕΝΟ, σε είχα για κάπως γραμμικά λογικό άτομο...

Φτιάξε εσύ βρε καλό μου πρώτα τη δική σου και άσε τους άλλους να ζούνε με τις συνέπειες της συμπεριφοράς τους. "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω" είπε ο καλός Χριστούλης, ή εις την κοινή ελληνικήν όπως θα το έλεγε η μητερούλα μου "δεν κοιτάς τα χάλια σου που θες να φτιάξεις και τα στραβά των άλλων"; Σε ευχαριστούμε για την συμβουλή, αλλά δεν την δίνεις από την καλή σου την καρδιά, οπότε δεν νομίζω να την πάρει κανείς σοβαρά υπ΄όψιν. Και προσωπικά, σύνδεση μεταξύ αυτού που έγραψες με το forum και τις συμπεριφορές δεν μπορώ να βρω...

Ας κάνω όμως το δικηγόρο του διαβόλου, και ας υποθέσουμε ότι δεχόμαστε πως η συμπεριφορά μας θέλει φτιάξιμο.
    Και αν δε θέλουμε να τη φτιάξουμε; Αν δεν μπορούμε; Αν είμαστε στρεσσαρισμένοι με άλλα 1000 θέματα και δεν έχουμε την ψυχική δύναμη να αλλάξουμε; Αν είμαστε κακοί άνθρωποι και μας αρέσει να την σπάμε στους άλλους; Τι θα κάνεις; Θα κάτσεις να γκρινιάζεις εσαεί και να πήζεις στη μιζέρια ενώ εμείς θα σπάμε πλάκα μαζί σου; Θα προσπαθείς να μας την πεις με βρισιές και προσβολές και παιδικές μαλακιούλες του στυλ "για το αρχείο σας, όχι σαν προειδοποίηση" λες και θα φοβηθούμε και θα "σταματήσουμε" να είμαστε τόσο κακοί άνθρωποι; Με γεια σου με χαρά σου, άλλα τη δική σου ζαχαρένια χαλάς.

Και παραδόξως, αυτό το μήνυμα το έγραψα μάλλον φιλικά διακείμενη απέναντι σου :P

*Αν ξέρεις αγγλικά, σου παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα από μια ταινία για το (Αμερικάνικο) ποδόσφαιρο κοινώς football:
    Anyone can get a pass every now and then, but only those who want it will ever get a touchdown. Because if you hold the ball, you control the game. You control the passes, the crowd, the score -damn, you control the fucking weather. You lead your teammates, just as you answer to them. The decisions are yours to make, and the burden of loss falls on your shoulders.
    Wanting the ball is power, and glory. Wanting the ball is danger, and responsibility.
    Only winners want the ball.
    ντις...για άλλη μια φορά έγραψες....συγχαρητήρια...

(δυστυχώς δεν μπορω να σου ΞΑΝΑ δώσω θετ.ανατροφοδοτηση)

Senior Member
    κι εγώ θέλω να της δώσω και δεν με αφήνει!!!

Senior Member
    Aww λες να φταίει που έχω ίδιο αριθμό μηνυμάτων και θετικών ανατροφοδοτήσεων; Ah well, δεν πειράζει κοπελούδες! Εγώ σας έδωσα + για την σκέψη!

Και επειδή είδα πολλές ταινίες τελευταία, παραθέτω άλλο ένα quote:
    No one told me it was impossible, so I went ahead and did it.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Aww λες να φταίει που έχω ίδιο αριθμό μηνυμάτων και θετικών ανατροφοδοτήσεων; Ah well, δεν πειράζει κοπελούδες! Εγώ σας έδωσα + για την σκέψη!

Και επειδή είδα πολλές ταινίες τελευταία, παραθέτω άλλο ένα quote:
    No one told me it was impossible, so I went ahead and did it.
    ουαου ντις..

δεν μπορούμε να σου δώσουμε γιατί σου έχουμε ξαναδώσει και πρέπει να δώσουμε σε άλλους είκοσι μέχρι να μπορούμε να σου ξαναδώσουμε....(εκατό δώσαμε σε μια πρόταση..λολ)

Senior Member
    εγω μπορω ομως :Ρ
    μπραβο ντις
    very intelligently thought out, as usual!

Senior Member
    πολυ ομορφη ιστοριουλα καρι...
    πολυ συγκινητικη και πολυ σοφη...το νου σας στα παλουκια ρρρεμαλιααααα!!!!!!
    :ΡΡΡΡΡΡΡ

Banned
    πρωτου απαντησω σε ολους, να πω οτι κι αυτο το θεμα δε το εκανα για μενα μονο προσωπικα. οχι μονο τον ΚΕΝΟ που νομιζετε οτι ξερετε, αλλα κι οποιονδηποτε εκει εξω ειναι κενος και ξεχωριζει, μενει μονος και τον αποκαλειται ψυχακι, τρελο, βλακα, καθυστερημενο κι οτι αλλο, χωρις καν να του εχετε δωσει την ευκαιρια να σας μιλησει.

Quote Originally Posted by iberis View Post
    Και καταλήγω... δεν πιστεύω ότι είσαι επικίνδυνος ως άνθρωπος. Οι δηλώσεις όμως που έκανες περί αφαίρεση ζωών ήταν απαράδεκτες και εν δυνάμει επικίνδυνες για κάποιον που τις διαβάζει και φυσικά αποκρουστικές. Μην παραπονιέσαι που σου έκαναν καταγγελία -ήταν μία υπεύθυνη στάση.
    πιστευε οτι θελεις για το θεμα της επικινδυνοτητας. απλα φαντασου τι θα γινοταν αν εκλεινες εμενα και τη Remedy πχ σε ενα δωματιο, με την υποσχεση οτι το αποτελεσμα δε θα μαθευτει πουθενα και δε θα μπλεξω υστερα με την αστυνομια. κι οσον αφορα τα παραπονα, ε με κανεις και γελαω. σαν να ρθεις να μου πεις αργοτερα "μη παραπονιεσαι που σε κλεισαν φυλακη -ηταν μια υπευθυνη σταση" λοοοοοολ.

Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Αν τον κοροϊδευαν ας απειχε απο ολο αυτο το συφερτο.
    προφανως δεν εχεις ζησει πιεση ξερω γω ? μεστην Αθηνα ειδικα, και οταν εισαι αναγκασμενος να κανεις κατι, πχ να πας σχολειο... πως μπορεις να απεχεις οταν βλεπεις τους συμμαθητες σου καθε μερα με το ζορι επειδη ειστε στην ιδια ταξη ?

Quote Originally Posted by streidi View Post
    Μου φαίνεται όμως ότι σκέφτεσαι τον κόσμο σαν ένα τεράστιο μέρος γεμάτο με κομπλεξικούς ανθρώπους. Και βάζεις και τον εαυτό σου μέσα. "Αν μου κάνετε αυτό θα κάνω αυτό, και αν μου συμπεριφέρεστε έτσι, και εγώ φέρομαι έτσι γιατί δε μου φερθήκατε αλλιώς".
    δε το σκεφτομαι, ειναι! ολοι μας κομπλεξικοι ειμαστε. κι αν καποιος πει δεν ειναι, αυτο απο μονο του δειχνει κομπλεξ οτι θελει να το παιξει τελειος και υπερανω. καθρεπτης της κοινωνιας ειμαι, οτι δεχτηκα αυτο επιστρεφω. αν εσενα σου δωσουν χαστουκι, θα γυρισεις και το αλλο μαγουλο ?

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ισως να μην ξερει που να απευθυνθει για να βρει μια λυση κατι που θα τον βοηθησει ,ισως να μην ξερει καν οτι ΥΠΑΡΧΕΙ τροπος..
    ερμ, το μοναδικο που κανει καλυτερη τη κατασταση και με οδηγει παλι σε "φυσιολογικες" για τα δικα σας δεδομενα σκεψεις, ειναι η αγαπη σκεφτομενος οτι μπορω κι εγω να ζησω οπως ολοι οι αλλοι. αλλα αυτη απλα δεν υπαρχει στο κοσμο μας. οποτε ο γυρισμος φανταζει απιαστο ονειρο πλεον...

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Αυτό γιατί τον κάνει ήρωα όμως?
    γιατι οταν ειναι ολοι (ή και μια κλικα με αλλα λογια, για να το μεταφερουμε λιγο στα του φορουμ αν θελεις) εναντιον ενος, το να βγεις απο πανω μοιαζει οντως ηρωικο. μη μενεις στα λογια, φαντασου το σε πραξεις και να σε χτυπανε συνεχεια 5-10 ατομα...

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δίχως τις προσδοκίες δε θα υπήρχε οργή.
    η καταληλοτερη λεξη αυτη ειναι. προσδοκιες. οταν γνωριζουμε καποιον βλεπεις, τις εχουμε. περιμενουμε κατι απ'αυτο το ατομο, και το ατομο απο εμας. οταν δε παιρνουμε οτι θελουμε και γενικα καπου χαλασει το πραγμα, τοτε υπαρχει προβλημα. προσωπικα εγω αρχιζω κι αδιαφορω και ξεκουβαλαω. καποιος αλλος θα μπορουσε να προσπαθησει να το αλλαξει. να επιμεινει μεχρι να παρει αυτο που θελει (και να φαει τα μουτρα του). για φαντασου τωρα να παιρνει καποιος το αντιθετο των προσδοκιων του. φυσικα και θα υπαρξει οργη. και αν δεν υπαρχει η παραπανω επιλογη (της αδιαφοριας) καταληγει και να σκοτωσει ναι.

Quote Originally Posted by carrie View Post
    Ο ελεφαντας του τσιρκου δεν το σκαει γιατι τον εδεναν σε ενα παρομοιο παλουκι απο τοτε που ηταν πολυ, πολυ μικρος
    αυτο που καταλαβαινω εγω απ'αυτη τη προταση αφορα περισσοτερο το περιβαλλον μου. εμαθα στα σκατα της Αθηνας, και δε το σκαω απο εδω γιατι μου ειναι δυστυχως γνωριμα, και δεν υπαρχει αλλο μερος που να εχω δικους μου ανθρωπους.

Κάνεις συχνά μια βασική παρανόηση ρε συ ΚΕΝΟ (καλά, ίσως όχι μία αλλά 3-4) και απορώ πώς ένας άνθρωπος τόσο κυνικός όσο εσύ δέχεται να την επαναλαμβάνει. ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ; Δεν τον δέχτηκαν και αγκάλιαζαν ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ; ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να δεχτεί κάποιον άλλο; ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να αγκαλιάζει κάποιον άλλο; Και -ακόμα χειρότερα- όλα αυτά με συγκεκριμένο τρόπο;! Πέφτω από τα σύννεφα, δεν σε είχα για τόσο ρομαντικό.
    DissolvedGirl δικαιολογημενα σε ειχα συμπαθησει στο ξεκινημα γιατι εισαι απ'τις πιο εξυπνες χρηστριες εδω. δυστυχως ομως κανεις υπερβολικα μεγαλη αναλυση, χωρις να με ξερεις καλα, εχωντας σχηματισει απλα μια γνωμη μεσα απ'το φορουμ (οπως κι ολοι οι υπολοιποι). αυτο σε οδηγει σε ορισμενα λαθακια, τα οποια αναγνωριζω και με κανουν να γελαω γλυκοπικρα (χωρις απολυτως καμια προθεση να θελω να σε κοροϊδεψω ή να σε μειωσω). ναι ειμαι κυνικος και αυθορμητος. πολλες φορες δε βρισκω τη καταληλη λεξη να περιγραψω αυτο που εχω στο μυαλο μου και θελω να πω. ειναι λες και υπαρχει ενα χαος και αυτο το χαος πρεπει να το βαλω σε ταξη και να βρω τροπο να το γραψω κατω. το ΕΠΡΕΠΕ που εγραψα λοιπον ηταν απλα η λεξη που μου ηρθε εκεινη την ωρα (βραδυ οπως τωρα). πισω απο αυτο κρυβοταν κατι αλλο. βαλτου το ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ αφου σε χαλασε, και μη κολλας εκει, προσπαθησε να ψαχνεις το νοημα βαθυτερα και γιατι ο αλλος επελεξε τη συγκεκριμενη λεξη...

Ο Δημήτρης δέχτηκε την ίδια συμπεριφορά και αντιμετώπιση που έχουν δεχτεί 1 εκατομμύριο Δημήτρηδες πριν από αυτόν, ο συγκεκριμένος όμως δεν μπόρεσε να το επεξεργαστεί και να το ξεπεράσει... αυτό είναι δικό του πρόβλημα και ευθύνη.
    επετρεψε μου να εχω διαφορετικη γνωμη. ο Δημητρης απλα το εφτασε στο ακρο, οπως θα επρεπε να το φτανουμε ολοι, αν θελουμε καποια στιγμη αυτο να σταματησει. ειδαλως δε θα παραδειγματιστουν, δε θα μαθουν, και θα συνεχιζει να επαναλαμβανεται το ιδιο. οσο σκυβεις το κεφαλι, τοσο θα σε βαρανε.

Αν είμαστε κακοί άνθρωποι και μας αρέσει να την σπάμε στους άλλους;
    ε τοτε θα βρισκετε τους Πατμανιδες να παιρνουν το νομο στα χερια τους και να σας βαζουν στη θεση σας πληρωνοντας το με τη ζωη σας, οταν ο νομος εθελοτυφλει και εμφανιζεται μονο εκει που τον συμφερει!

Quote Originally Posted by LuciFer View Post
    εσυ μπορει να εισαι λογικη και να μην πνιξεις-βασανισεις-σκοτωσεις κανεναν αλλα αλλοι δεν σκεφτονται ετσι και γινεται μπαμ και εν βρασμω γινονται πολλα....
    εισαι πιο ontopic απ'οτι ολοι οι υπολοιποι λεγωντας τα λιγοτερα. ειναι θεμα λογικης οπως το ειπες, εγω πχ την εχω ακομα και δε θελω να καταληξω φυλακη γιαυτο δε σκοτωσα. για φαντασου καποιον σε χειροτερη κατασταση...

Quote Originally Posted by claire View Post
    κενό, γιατί πρέπει να φτιάξουμε εμείς τη συμπεριφορά μας απεναντί σου? γιατί να μην προσπαθήσεις κι εσύ λίγο να είσαι πιο ευγενικός κάποιες φορές?
    νομιζω και πριν κατι μερες σου απαντησα πως δε γραφω με το ιδιο mood συνεχεια, δεν ειναι φυσιολογικο αυτο το πραμα. επειδη ομως εδω τα γραπτα και η εικονα που σχηματιζουν για σενα μενουν, ισως ολοι παιρνουν οσα λεω επιθετικα ή οπως αλλιως. και φυσικα εννοειτε οτι δε μπορω να ειμαι ευγενικος με ολους. δε το αξιζουν ολοι. γιατι πχ να θελω να φερομαι καλα στην Broken_Doll κι οχι στη Remedy ? τι παραπανω εχει η μια απο την αλλη ? γιατι η πρωτη απλα ποτε δε μου δημιουργησε προβλημα, ισα ισα θα επρεπε να με εχει σιχαθει αφου την εχω κι εκτος φορουμ στο facebook κι εχει διαβασει ασχημα πραγματα για μενα... ενω η δευτερη με απειλησε και συνεχιζει να ασχοληται μαζι μου ενω ξερει πως την εχω ignore και πλεον δεν την εκτιμω ουτε στο ελαχιστο και δε θελω καν να τη διαβαζω ? ε και καπως ετσι υπαρχει το οποιο προβλημα. αν κι αρχικα μπηκα με τις καλυτερες διαθεσεις και προσπαθησα να ειμαι ευγενικος, στη πορεια ειδαμε ποιος ξεκινησε και τις απειλες και τις ειρωνιες κι ολα. χωρις να θελω να κανω κουβεντα γιαυτο το θεμα αφου δε με αφορουν πλεον τα μελη του φορουμ κι οσα συμβαινουν εδω.

και για να κλεισω, ξεχασατε μαλλον ολοι τον χωρο που βρισκοσαστε. αν ηταν φορουμ για ανθρωπους που εχουν σπασμενα ποδια ή χερια ή εγκυους πχ, το να πεις οτι πρεπει να σου φερονται καλα και να σε σεβονται οι αλλοι θα ακουγοταν ισως σωστοτερο. τωρα κι επειδη τα ψυχολογικα του καθενος (που ολοι εχουμε) ειναι κατι το αορατο και δεν φαινονται, ναι δε πρεπει να το απαιτουμε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    πιστευε οτι θελεις για το θεμα της επικινδυνοτητας. απλα φαντασου τι θα γινοταν αν εκλεινες εμενα και τη Remedy πχ σε ενα δωματιο, με την υποσχεση οτι το αποτελεσμα δε θα μαθευτει πουθενα και δε θα μπλεξω υστερα με την αστυνομια. κι οσον αφορα τα παραπονα, ε με κανεις και γελαω. σαν να ρθεις να μου πεις αργοτερα "μη παραπονιεσαι που σε κλεισαν φυλακη -ηταν μια υπευθυνη σταση" λοοοοοολ.
    Καλά από αυτά που σου έγραψα, αυτό βρήκες να σχολιάσεις??
    Σαν να έχασα τον χρόνο μου...
    Γενικώς βέβαια σε αντιμετωπίζω με συμπάθεια γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν έχεις την ικανότητα να επεξεργαστείς κάποια πράγματα (δεν το λέω με υποτιμητική διάθεση). Έχεις αντιληφθεί ότι έχεις μία εμμονή με το να εκδικηθείς ανθρώπους που δεν σου φταίνε και να ηρωποιηθείς (:Ρ) και ίσως πρέπει να το δουλέψεις αυτό με τον εαυτό? Ίσως και να ζητήσεις βοήθεια? Nτροπή δεν είναι!!

Ή μήπως νομίζεις ότι υπάρχεις μόνο εσύ σε αυτόν τον κόσμο που αντιμετώπισε προβλήματα (το έχω πει και σε άλλους που διεκδικούν τον τίτλο του πιο αδικημένου από τη ζωή) επειδή σε κορόιδευαν στο σχολείο ή ό,τι άλλο σου συνέβη? Έχεις αναλογιστεί πόσα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι καθημερινά? Άμα όλοι είχαν υιοθετήσει την λογική την δική σου, δεν θα ζούσε ούτε ψάρι!

Grow up! Φιλικά.

Banned
    οχι iberis, μην λες μαλακιες. διαβαζω ΟΛΕΣ τις απαντησεις παντα, απλα εδω επειδη ηταν πολλα, εκανα quote κι απαντησα μονο σε οσα ειχα κατι διαφορετικο να πω, να αναλυσω καλυτερα ή να εξηγησω.

τα περι σχολειου ειναι μια δικια σου υποθεση, εγω δεν ειμαι ο Πατμανιδης. ειπα οτι εχουμε πολλες ομοιοτητες, αλλα ειμαι πλεον μεγαλυτερος, εχουν συμβει καμποσα αλλα γεγονοτα μετα το σχολειο, δεν εμεινα στα τοτε χρονια κολλημενος, ελεος.

τα υπολοιπα δεν χρειαζεται να τα σχολιασω...

Senior Member
    Δεν γνωρίζω τι έχεις αντιμετωπίσει. Εμένα μου κάνει εντύπωση η οργή που δείχνεις ότι έχεις προς τους άλλους- που προφανώς θεωρείς υπαίτιους για την περιθωριοποίηση σου.
    Δεν θα ήθελες να μιλήσεις για κάτι που σε απασχολεί πέρα από την τάση για εκδίκηση που έχεις? Δεν έχεις την επιθυμία να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου? Απορίες απλές είναι, δεν είμαι της ψυχαναλυτικής σχολής :P

Banned
    το εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι απο τη στιγμη που εγινε καταγγελια στη safeline και πεφτουν απειλες και για μηνυση, αυτος ο χωρος ειναι ακαταληλος για κουβεντα, οχι μονο για μενα αλλα και για τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ! εδω μεσα δυστυχως υπαρχουν επιτηδειοι που εκμεταλευονται αρρωστους ανθρωπους (που γραφουν τα προβληματα τους και βγαζουν τα εσωψυχα τους περιμενωντας εστω μια απαντηση μπας και καποιος τους καταλαβει) και ψαχνουν αφορμη για να τους στειλουν και στη φυλακη ακομα! επετρεψε μου λοιπον να μην θελω να μοιραστω τιποτα. και που καθησα και μοιραστηκα μαζι σας τις οποιες σκεψεις μου σας φανηκαν αρρωστες, πολυ σας ειναι. καλο βραδυ!

Senior Member
    προφανως δεν εχεις ζησει πιεση ξερω γω ? μεστην Αθηνα ειδικα, και οταν εισαι αναγκασμενος να κανεις κατι, πχ να πας σχολειο... πως μπορεις να απεχεις οταν βλεπεις τους συμμαθητες σου καθε μερα με το ζορι επειδη ειστε στην ιδια ταξη ?
    Προφανως δεν με εχεις διαβασει αν νομιζεις οτι δεν εχω νοιωσει πιεση....μαλλον κανεις δεν εχει νοιωσει τετοια πιεση και οι αποψη μου ηταν αυτη που παρεθεσα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    το εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι απο τη στιγμη που εγινε καταγγελια στη safeline και πεφτουν απειλες και για μηνυση, αυτος ο χωρος ειναι ακαταληλος για κουβεντα, οχι μονο για μενα αλλα και για τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ! εδω μεσα δυστυχως υπαρχουν επιτηδειοι που εκμεταλευονται αρρωστους ανθρωπους (που γραφουν τα προβληματα τους και βγαζουν τα εσωψυχα τους περιμενωντας εστω μια απαντηση μπας και καποιος τους καταλαβει) και ψαχνουν αφορμη για να τους στειλουν και στη φυλακη ακομα! επετρεψε μου λοιπον να μην θελω να μοιραστω τιποτα. και που καθησα και μοιραστηκα μαζι σας τις οποιες σκεψεις μου σας φανηκαν αρρωστες, πολυ σας ειναι. καλο βραδυ!
    αν θεωρεις μοιρασμα και κουβεντα την προθεση σου να σκοτωσεις ανθρωπους η να εκδικηθεις οσους δεν το βλεπουν αυτο με καλο ματι, πραγματι ΚΑΝΕΝΑΣ χωρος δεν ειναι καταλληλος και οχι μονο αυτος...
    κι εφοσον δεν εχεις διαθεση να μοιραστεις ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ η οτιδηποτε αλλο απο τον φοβο της καταγγελιας, τι ακριβως κανεις εδω? παραμενεις για να μας βριζεις και να μας απειλεις?

οσον με αφορα, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν προκειται να ανεχθω τις απειλες σου ειτε προς εμενα οπως πριν λιγο παλι εκανες ειτε προς αγνωστους σου συνανθρωπους μας και κανε ΟΤΙ καταλαβαινεις.

Senior Member
    ....πιστευε οτι θελεις για το θεμα της επικινδυνοτητας. απλα φαντασου τι θα γινοταν αν εκλεινες εμενα και τη Remedy πχ σε ενα δωματιο, με την υποσχεση οτι το αποτελεσμα δε θα μαθευτει πουθενα και δε θα μπλεξω υστερα με την αστυνομια. κι οσον αφορα τα παραπονα, ε με κανεις και γελαω. σαν να ρθεις να μου πεις αργοτερα "μη παραπονιεσαι που σε κλεισαν φυλακη -ηταν μια υπευθυνη σταση" λοοοοοολ.

......
    α ωραια!(λολ)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast