Ποιος θυμαται τον Δημητρη Πατμανιδη ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    α ωραια!(λολ)
    χαχαααα

Κενό, let me picture it.
    Εχμ, το σχημάτισα. Θα σου έκοβε τον κώλο?
    Πάρντον μι, αλλά αυτό φαντάστηκα εγώ.
    Και δε μου γούσταρε καθόλου η βαρβατίλα που ξεχείλιζε το κομμάτι της άνωθεν κεκαλυμμένης απειλής εν είδει φαντασιακού.
    Υπερβάλλεις-προσωπική μου άποψη-σε αρκετά σημεία όσων έγραψες. Και για τα μέλη και για το χώρο.
    Στο κάτω κάτω της γραφής, δε βλέπω να σε έχει πολυνοιάξει το safeline θέμα, φαίνεται
    και από το ίδιο το νήμα δλδ, τότε γιατί το αναφέρεις συνέχεια?
    Για να αποδείξεις τι ακριβώς? Ρητορικό το ερώτημα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ(ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠ'ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ "ΤΣΑΦ",ΣΑ Ν'ΑΝΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ! ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΙΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΑΜΠΟΥ... Ο ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΣΑΦ" ΟΧΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ! Η ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Σ'ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    .....! Η ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Σ'ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!
    ΕΤΣΙ ακριβως!
    (αν δεν σε πειραζει, γραφε με πεζα γραμματακια γιατι ειναι σαν να μας φωναζεις :))

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εχμ, το σχημάτισα. Θα σου έκοβε τον κώλο?
    ναι θα καθομουν να μου τον κοψει, γιατι την εχω τοσο σε εκτιμηση που θα κανα μεχρι και harakiri για παρτυ της!!

Και δε μου γούσταρε καθόλου η βαρβατίλα που ξεχείλιζε το κομμάτι της άνωθεν κεκαλυμμένης απειλής εν είδει φαντασιακού.
    ξεχειλιζε βαρβατιλα ? δλδ αν πω οτι μ'αρεσει να σακατευω κοριτσακια, οι μεγαλες παλι μου βρωμανε και τις βρισκω αρρωστες και κυρατσες οποτε τις διωχνω, πως θα σου φανει ?

Υπερβάλλεις-προσωπική μου άποψη-σε αρκετά σημεία όσων έγραψες.
    προσωπικη σου αποψη κι αυτο σου φαινεται απλα. το εχω ξαναπει οτι για μενα μετραει η κινηση και ισχυει το αποτελεσμα παντα. αλλα ριχτε το στην υπερβολη γιατι ειναι ευκολοτερο να το κατανοησετε. ο ΚΕΝΟ ειναι ultraviolent και ειναι οκ το συνηθιζει. ολα μαυρο ασπρο τα βλεπω εξαλλου (χωρις να ειμαι ΜΠΑΟΚ).

Για να αποδείξεις τι ακριβώς? Ρητορικό το ερώτημα.
    απαντωντας μεταφορικα, την ελλειψη ελευθεριας λογου. αυτη που θα επρεπε να υπαρχει αλλα χανεται απλα επειδη καποιος εξεφρασε μια σκεψη του και δεν εγκρινεται απο τους αρχηγους του φορουμ, το τι θεωρειται γενικοτερα σωστο και πρεπον, και τη κοτουλα που φοβισμενη τρεχει να βρει τροπο να προστατεψει το κοτετσι της.

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΑΛΙΚΟΓΛΟΥ(ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΩΣ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠ'ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ "ΤΣΑΦ",ΣΑ Ν'ΑΝΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ! ΜΕΣΑ Σ'ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΙΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΑΜΠΟΥ... Ο ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΣΑΦ" ΟΧΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ! Η ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Σ'ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΗΔΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΚΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!!!
    αν και δεν σεβομαι ουτε τους ψυχολογους/ψυχιατρους (ειδικα με τους δευτερους στο στρατο δεν τα ειχα καλα και το μονο που κανουν τελικα ειναι να σε ταϊζουν χαπια για να αποκτησεις προβλημα ακομα κι αν δεν εχεις), συμφωνω πως θελει απλα μια στιγμη για να γινει το κακο, ειναι μια κινηση μονο! αλλα αυτο δε το καταλαβαινουν οι περισσοτεροι, και ειδικα αυτοι που εδω μεσα γραψαν πως απο τη θεωρια στη πραξη θελει καμποσο. τα περι αμεσης κι εγκαιρης προσφυγης σε εναν ειδικο ψυχικης υγειας και γενικοτερα αναψυχης (ροφλμαο) μου ακουγονται σαν θελουμε τα λεφτα σου αμεσα να σε κανουμε μαλακα προβατακι ακινδυνο ξανα. παπαργια μαντολες, εγραψα τι χρειαζεται, τα γιατρουδακια δε μου το προσφερουν αυτο.

Senior Member
    Να και μια μαθηματικη ιδεα :p

Μια φραση που χρησιμευει ταυτοχρονα ως κινητρο και ως παγιδα

"Ποσο ευτυχης θα ημουν αν ειχα αυτο που δεν εχω"

Aυτο που δεν εχω ειναι ακριβως αυτο-που-δεν-εχω, δηλαδη κατι αδυνατον. Ετσι, αν καταφερνα να αποκτησω καποτε αυτο-που-δεν-εχω, δεν θα γινομουν ευτυχης, διοτι αυτο το κατι (αυτοκινητο, σπιτι, συντροφο, δουλεια κ.ο.κ.), θα εχει παψει πια να ειναι αυτο-που-δεν-εχω, και συμφωνα με το αξιωμα, μπορω να ειμαι ευτυχης μονο οταν εχω αυτο-που-δεν-εχω!

;) :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post

Aυτο που δεν εχω ειναι ακριβως αυτο-που-δεν-εχω, δηλαδη κατι αδυνατον. Ετσι, αν καταφερνα να αποκτησω καποτε αυτο-που-δεν-εχω, δεν θα γινομουν ευτυχης, διοτι αυτο το κατι (αυτοκινητο, σπιτι, συντροφο, δουλεια κ.ο.κ.), θα εχει παψει πια να ειναι αυτο-που-δεν-εχω, και συμφωνα με το αξιωμα, μπορω να ειμαι ευτυχης μονο οταν εχω αυτο-που-δεν-εχω!

η απαντηση μου στο σχολιο οτι "ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!ειναι η ΑΓΑΠΗ..αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σ΄αυτη την ζωη.."

κενο,
    φιλε μου δεν ειμαστε ολοι εναντιον σου (ουτε η Ρεμεντυ αν θες τη γνωμη μου)..δειξε κι εσυ λιγη δεκτικοτητα μην αγριευεις αμεσως :)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Χειροτερη μαλακια δεν εχω ακουσει. Αυτην ποιος την παρακολουθει? Φυλαχτειτε κοσμε , γινεται πιο επιφυλακτικοι μεταξυ σας γιατι μπορει απεναντι σας να εχετε τον επομενο Φρεντυ Γκρουγκερ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Quote Originally Posted by carrie View Post

ερμ, οκ, σαν να λες πως αν ειχα αυτα που θελω δε θα ημουν εγω. και τωρα ειμαι ο εαυτος μου, και τωρα καποιες στιγμες ειμαι ευτυχισμενος. δυστυχως ομως δεν ειναι κατι σταθερο να πεις ειμαι μονιμως ετσι. αλλα υποτιθεται πως θετουμε και στοχους, τους πετυχαινουμε και παμε παρακατω κυνηγωντας κατι αλλο. και καπως ετσι εξελισομαστε. οταν δε μπορεις ομως να εξελιχτεις και να προχωρησεις τι γινεται ? οταν δε μπορεις να εχεις πχ τη κοπελα που θελεις ? ή θα προσπαθησεις παλι, ή θα κολλησεις σκεφτομενος γιατι δεν σου εκατσε, γιατι αποτυχες και ενα σωρο αλλα. και καπως ετσι κολλαν και υποφερουν οι ανθρωποι. οσο σκεφτομαστε μια κατασταση, τοσο υποφερουμε και μας αρρωσταινει και καταληγουμε σε λαθος συμπερασματα. και στη περιπτωση του Δημητρη νομιζω η ερωτικη απογοητευση ηταν αυτη που τον εσπρωξε να κανει τελικα αυτο που εκανε. για σας τα κοριτσακια το να χωρισετε μαλλον ειναι κατι συνηθισμενο, αφου βρισκετε πανευκολα αντικαταστατη...

Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    η απαντηση μου στο σχολιο οτι "ΝΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ!!ειναι η ΑΓΑΠΗ..αλλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σ΄αυτη την ζωη.."

κενο,
    φιλε μου δεν ειμαστε ολοι εναντιον σου (ουτε η Ρεμεντυ αν θες τη γνωμη μου)..δειξε κι εσυ λιγη δεκτικοτητα μην αγριευεις αμεσως :)
    μπορω να δειξω και δεκτικοτητα, και υπομονη, και κατανοηση. το ξαναειπα παλι οτι δε γραφω παντα με την ιδια διαθεση. ουτε ομως ολοι οι χρηστες ειναι ιδιοι. το κακο ειναι πως οσα πραγματα κι αν γραψει καποιος εδω, οσα "υπομονη, πιστη κι ελπιδα" κι οτι αλλο που δειχνει παρηγορια κλπ, παραμενουν εδω και ειναι απλα γραμματα και τπτ αλλο. εκει εξω ολοι μου ειναι αχρηστοι και δυστυχως δεν αλλαζει κατι προς το καλυτερο. και δεν αλλαζει γιατι εχει γινει ρουτινα και συνηθεια η μοναξια, ενας κυκλος απ'τον οποιο δυσκολα ξεφευγεις. κι ετσι περνανε τα χρονια διχως κανενας να νοιαζεται για σενα, ωσπου τελικα πεθαινεις. χρειαζεται να αλλαξω αμεσα περιβαλλον και να ξαναβρω επιτελους ενα ατομο σταθερο να μου προσφερει αυτη τη καταραμενη αγαπη για να γινω φυσιολογικος.
    Last edited by deleted-member30-03; 29-04-2011 at 03:54.

Page 3 of 3 FirstFirst 123