Περίεργη φαντασίωση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Banned
    Δηλαδή ανησυχούσες αν είναι κάτι 'ανώμαλο'? Για εμένα το 'πρόβλημα' καταρχήν εντοπίζεται στο κατά πόσον επηρεάζει-περιορίζει εσένα και κατά δεύτερον στο τι επίδραση έχει στη σχέση σου με το φίλο σου. Από μόνη της, καμία φαντασίωση τέτοιου τύπου δεν είναι 'ανώμαλη'. Αν δεν υπάρχουν ενοχές κι αμφιβολίες από το άτομο κι αν είναι επιθυμητή από το ζευγάρι, δεν υπάρχει θέμα. Όταν γίνεται μονόδρομος κι επιτακτική ανάγκη όμως, τότε συχνά δημιουργεί προβλήματα.

Τώρα, ίσως θα άξιζε τον κόπο να ψάξεις γιατί έχεις τη συγκεκριμένη φαντασίωση. Απ' ότι λες σου βγαίνει στη σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Σκέψου ποιες είναι οι δικές σου ανάγκες σαν άτομο, ποια η προσωπικότητα και συμπεριφορά του φίλου σου και ποια η μορφή της σχέσης σας.

Senior Member
    δεν γινοταν να μην απαντησω σε αυτο το μηνυμα..kali ξεκολλα ουτε αφυσικο ειναι ουτε ανωμαλο??βασικα εξαρταται τι εννοεις αφυσικο και ανωμαλο,απο τη στιγμη που κατι ειναι ανθρωπινο ειναι απολυτα φυσιολογικο..το ιδιο πραγμα μου συμβαινει και μενα με τους αντρες..οταν ειμαι ερωτευμενη με καποιον ειμαι παααρα πολυ ζηλιαρα αλλα μου φαινεται παρα πολυ ερεθιστικη η σκεψη του με αλλη κοπελα..με πιανει εντονο συναισθημα ζηλιας και αυτο με εξιταρει..επειδη με ειχε προβληματισει και μενα ειχα δωσει μια ερμηνεια σε αυτο..γενικα η ζηλεια μας κανει να θελουμε περισσοτερο τον αλλο..οταν μας παρατησει για καποια αλλη ας πουμε νιωθουμε οτι τον ερωτευομαστε πιο πολυ,κατι που δεν ειναι απολυτα αληθεια...αυτο γιατι νιωθουμε μειονεκτικα απεναντι του και αυτοματως τον 'ανεβαζουμε' πολυ στα ματια μας κατα καποιο τροπο ακριβως επειδη μας παρατησε και μας εφτυσε..ε καποια τετοια συνδεση γινεται κ με αυτο..η σκεψη αυτου που ειμαστε μαζι με καποια αλλη μας ενεργοποιει ισως το συναισθημα οτι τον χανουμε,οτι δεν ειναι κατι δεδομενο για μας κλπ και αυτο ειναι ικανο να μας κανει να τον θελουμε περισσοτερο εκεινη τη στιγμη..εγκεφαλικο το θεμα καθαρα...(και τελεια σεξουαλικη φαντασιωση αν με ρωτας :P )

Page 2 of 2 FirstFirst 12