αυτοκτονια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 98
    Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Απροσδοκητα ευχαριστο ειναι οτι εκπλησσω τον εαυτο μου συνεχεια. Απροσδοκητα ευχαριστο ειναι οτι βρηκα παλι δουλεια μετα απο μερικους μηνες ανεργιας. Απροσδοκητα ευχαριστο ειναι οτι επικοινωνω με πολυ κοσμο τωρα στην δουλεια , γιατι δεν εχει πολυ πιεση.
    Ενα σωρο απροσδοκητα εχω. Φυσικα υπαρχει και η ρουτινα (σκεφτομαι μια ζωη γεματη απροσδοκητα , χωρις ρουτινα...ξερω γω μετα για να εντυπωσιαστεις πρεπει να πεσει κανας μετεωριτης μπροστα σου ή να βγαλει τα ρουχα της μια γυναικα και να σου πει σε θελω εδω στο δρομο)
    Τεσπα Παολο που διαφωνεις? Προσπαθεις να προβαλλεις τον εαυτο σου στους αλλους?
    Εκεί φτάσαμε δυστυχώς,να θεωρείται απροσδόκητο όταν βρίσκει κάποιος δουλειά.Αν εσένα σε γεμίζει αυτό οκ δεν θα σε κοντράρω,εγώ άλλα 'απροσδόκητα' εννούσα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Paolo_1 View Post
    Εκεί φτάσαμε δυστυχώς,να θεωρείται απροσδόκητο όταν βρίσκει κάποιος δουλειά.Αν εσένα σε γεμίζει αυτό οκ δεν θα σε κοντράρω,εγώ άλλα 'απροσδόκητα' εννούσα.
    Μπα τι εννοεις στιγμιαια απροσδοκητα ή με διαρκεια?

Καλα ξερω δεν χρειαζεται να μου πεις...εννοεις να σου κατσει γυναικα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Quote Originally Posted by Militon View Post
    Οκ μια απλή παρατήρηση έκανα, απλά αφού ένας κατάλαβε ότι παροτρύνω σε κατάχρηση είπα να το διορθώσω. Κατά την ταπεινή μου άποψη η ψυχιατρική θεραπεία ήταν αποτελεσματικότερη της ψυχολογικής. Θα έλεγα ότι η δεύτερη λειτουργεί περισσότερο επικουρικά όταν δεν υπάρχει προφανές αίτιο. Πάντως γενικά δεν νομίζω ότι κάποιος θέλει τελικά να αυτοκτονήσει
    παίρνοντας μερικά χάπια. Πολλές φορές πιστεύουμε ότι η αυτοκτονία μας ίσως κινητοποιήσει κάποιους αλλά δυστυχώς αυτοί δεν είναι άλλοι από το προσωπικό μιας εντατικής η μιας ψυχιατρικής κλινικής για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. ;-)
    Θα χεις περάσει αρκετα δυσκολες καταστάσεις φιλε μου, αυτό βγαζω από τα λόγια σου. Σε καταλαβαίνω. Όμως το παλεύεις, δεν τα βάζεις κάτω, κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για σενα. Κουράγιο.

Η αυτοκτονία σίγουρα δεν είναι λύση. Αυτοί που καταναλώνουν χάπια με σκοπό αυτοκτονίας κατά βάθος καθόλου δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν απλά το κάνουν μέσα στην απόγνωση τους για να τους δώσει ο περίγυρος τους σημασία, το να στρεψουν μ αυτο τον τρόπο πάνω τους το ενδιαφερον των αλλων, κατι που έντονα έχουν ανάγκη επειδή πάντα απαλύνει την όλη τους κατάσταση. Είναι μια ακραία μορφή ξεσπάσματος μέσα στην απόγνωση, ποτέ όμως δεν στοχευει να τους στερήσει την ίδια τους της ζωή, επειδή οι άμυνες του υποσυνήδητου τους και η εμφυτη αγάπη τους για τη ζωή και μέσα από αυτήν οι έστω λίγες ακτίνες ελπίδας για καλήτερο αυριο τους προστατεύουν, δεν τους επιτρεπουν το επικυνδυνο παραπέρα.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Θα χεις περάσει αρκετα δυσκολες καταστάσεις φιλε μου, αυτό βγαζω από τα λόγια σου. Σε καταλαβαίνω. Όμως το παλεύεις, δεν τα βάζεις κάτω, κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο για σενα. Κουράγιο.

Η αυτοκτονία σίγουρα δεν είναι λύση. Αυτοί που καταναλώνουν χάπια με σκοπό αυτοκτονίας κατά βάθος καθόλου δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν απλά το κάνουν μέσα στην απόγνωση τους για να τους δώσει ο περίγυρος τους σημασία, το να στρεψουν μ αυτο τον τρόπο πάνω τους το ενδιαφερον των αλλων, κατι που έντονα έχουν ανάγκη επειδή πάντα απαλύνει την όλη τους κατάσταση. Είναι μια ακραία μορφή ξεσπάσματος μέσα στην απόγνωση, ποτέ όμως δεν στοχευει να τους στερήσει την ίδια τους της ζωή, επειδή οι άμυνες του υποσυνήδητου τους και η εμφυτη αγάπη τους για τη ζωή και μέσα από αυτήν οι έστω λίγες ακτίνες ελπίδας για καλήτερο αυριο τους προστατεύουν, δεν τους επιτρεπουν το επικυνδυνο παραπέρα.
    Συμφωνώ και επαυξάνω. (Μπααα... τόσο το ίδιο το forum όσο (και παλιότερα) η διαδικασία της θεραπείας μου με έχουν πείσει ότι υπάρχουν άτομα σε πολύ δυσκολότερη θέση.)

Senior Member
    Insect, όλα cool? Αισθάνεσαι καλύτερα?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    παιδια ελατε να οργανωσουμε ομαδικη αυτοκτονια.εγω ειμαι μεσα!

Senior Member
    Μη με υπολογίζεις. Αγαπώ τη ζωή παρόλα τα εμπόδια και τα σκατά που έχω συναντήσει στην πορεία. Συνάντησα και ομορφιές και καλοσύνες και ηλιαχτίδες και όνειρα. Είναι ανεκτίμητο αγαθό η ζωή και θέλω να την κρατάω και να την εκτιμώ, όπως και τους ανθρώπους στη ζωή μου, τα πράγματα που μου δίνουν χαρά, τους φίλους/ες με τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον τους και τις στιγμές που χαρίζουμε ο ένας στον άλλον. Και αν ακόμη κάποια πράγματα μας λείπουν, αν ακόμη δεν τα βρήκαμε, γιατί να μην σκεφτούμε τρόπους να τα πλησιάσουμε, γιατί να μην μάθουμε, να εκπαιδευτούμε στην αναζήτηση της ευτυχίας?
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by katestrammeni View Post
    επειδη σε αφησε ο γκομενος θα παμε να σκοτωθουμε?
    τι λες κοπελια?
    δλδ οταν σε αφησει ο επομενος θα ζητησουμε να σκοτωθουν και οι γειτονες?

Senior Member

για κανεναν δεν αξιζει να χασεις την ζωη σου

Senior Member
    προφανως κανω χιουμορ.και οχι αυτο το σε αφησε ο γκομενος και θελεις να αυτοκτονησεις ακουγεται πολυ γελοιο. για την ψυχολογικη μου κατασταση αν διαβασεις αυτα που εχω γραψει(που σιγα μην μπηκες στον κοπο), ευθυνονται πολλα πραγματα κι οχι μονο αυτο.

Senior Member
    προφανως κανω χιουμορ.και οχι αυτο το σε αφησε ο γκομενος και θελεις να αυτοκτονησεις ακουγεται πολυ γελοιο. για την ψυχολογικη μου κατασταση αν διαβασεις αυτα που εχω γραψει(που σιγα μην μπηκες στον κοπο), ευθυνονται πολλα πραγματα κι οχι μονο αυτο.
    φυσικα και "μπηκα στον κοπο" !!! για αυτο το διακωμωδω!
    προσπαθησε να κανεις φοκους σε αυτο που μολις ειπες , ειναι γελοιο να σκεφτεσαι να αυτοκτονησεις επειδη σε αφησε ο γκομενος, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Insect, όλα cool? Αισθάνεσαι καλύτερα?
    Ναι ίσως επειδή έκανα αποτοξείνωση από το ιντερνετ! θα το συνεχίσω έτσι μου φαίνεται

Senior Member
    Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου, εσύ μπορείς να ξέρεις τι σου είναι χρήσιμο ή όχι ανά εποχή.
    Αν το κρίνεις καλύτερο για σένα, κάντο.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    εντομο κανε εκκαθαριση στα μηνυματα σου γιατι δεν εχεις χωρο για καινουρια!

Χμ, ευτυχώς πάντως που υπάρχει και η επιλογή της αυτοκτονίας. Φεύγεις απ αυτή την ζωή όποτε γουστάρεις και...τέλος στον πόνο.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast