αυτοκτονια - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 98 of 98
    Senior Member
    Δεν κανουμε ψυχαναλυση και φιλοσοφιση
    Ψαχνω να βρω κινητρα που ειναι ικανα να κρατησουν εναν ανθρωπο στην απελπισια του.
    Κι ανεφερα αυτα που κραταν εμενα.
    Μπορουσες να μας πεις τα δικα σου κινητρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by manner View Post
    Κανείς δεν γράφει αηδίες.... όσο για την πολύωρη χρήση υπολογιστή..... μισή μέρα .... την υπόλοιπη φαγητό, ύπνο (χεχεχε), και πολύ μουσική....

Μόνο ανόητες απαντήσεις μπορεί ν αλαβει κάποιος... έτσι λένε κάποιοι.. και έχουν δίκιο, καμιά ερώτηση η σκέψη δεν μπορεί να είναι ηλίθια όταν παίζεται μια ζωή έστω και σαν σκέψη.... από την στιγμή που αρχίζεις να σκέπτεσαι να τρυπήσεις το δέρμα σου κατα την οποιαδήποτε έννοια χρίζεις προσοχής.... αλοίμονο εάν κάποιος δεν είναι εκεί να σε προσέξει....Όσο για το λινκ ... διαμαντένιο διαμάντι.... δεν καλυνηχτίζω ακόμα!!!!
    Ρε φίλε δεν έχω κάνει τίποτα λέμε, ούτε να τρυπήσω τη φλέβα μου, ούτε τα μουστάκια μου δεν έχω ξυρίσει καλά καλά εδώ και λίγες μέρες. Σε μια στιγμή απόγνωσης έγραψα αυτό το μήνυμα στο φορουμ. Κάποιες άλλες φορές, όταν είμαι σε μπαλκόνι μου έρχετε να πηδήξω αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Βασικά με το ύψος συμβαίνει μόνο και μόνο από το μπαλκόνι η απο κάποιο ψηλό κτίριο/ ταράτσα... Επίσης μικρός έβλεπα όνειρα πως είχα πάει σε ένα παιδικό πάρτι και έπεσα από το μπαλκόνι.. ποιος ξέρει τι διάολο συμβαίνει εκεί μέσα...

Κατα τ'άλλα όλα καλά.

Senior Member
    Πολλά.... απόλαυσέ το αξίζει... και το καλύτερο το γεύεσαι μια ζωή :-) ....
    Υψωμένα, γυμνά χέρια.... Σαν κλαδιά τον Νοέμβρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Ρε φίλε δεν έχω κάνει τίποτα λέμε, ούτε να τρυπήσω τη φλέβα μου, ούτε τα μουστάκια μου δεν έχω ξυρίσει καλά καλά εδώ και λίγες μέρες. Σε μια στιγμή απόγνωσης έγραψα αυτό το μήνυμα στο φορουμ [...] Κατα τ'άλλα όλα καλά.

insect, σκέφτομαι ότι ίσως, τελικά, να βοήθησε που έγραψες εδώ το μήνυμα εκείνο επάνω στην απόγνωση..
    Αυτό όμως, αν σε βοήθησε δηλαδή το συγκεκριμένο νήμα που ξεκίνησες και όλα όσα γράφτηκαν σε αυτό, το ξέρεις καλύτερα εσύ.

Το θετικό είναι ότι δεν κάνεις άλλο τέτοιες σκέψεις, ότι τώρα βλέπεις αλλιώς το θέμα και χαίρομαι γι' αυτό.

Senior Member
    Αυτό είναι το καλό!!!!!
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    insect, σκέφτομαι ότι ίσως, τελικά, να βοήθησε που έγραψες εδώ το μήνυμα εκείνο επάνω στην απόγνωση..
    Αυτό όμως, αν σε βοήθησε δηλαδή το συγκεκριμένο νήμα που ξεκίνησες και όλα όσα γράφτηκαν σε αυτό, το ξέρεις καλύτερα εσύ.

Το θετικό είναι ότι δεν κάνεις άλλο τέτοιες σκέψεις, ότι τώρα βλέπεις αλλιώς το θέμα και χαίρομαι γι' αυτό.
    Υψωμένα, γυμνά χέρια.... Σαν κλαδιά τον Νοέμβρη

Member
    kανεις και καμια ψυχαναλυση δεν μπορει να μας βοηθησει μονοι μας πεφτουμε μονοι μας σηκωνομαστε εγω εχω να σου πω μονο ενα και εγω πηρα χαπια για καποιο λογο βρεθηκε ο κολλητος μου εκει δεν ξερω ποιος και τι τον εφερε εκει και αμεσως με βοηθησε να κανω εμετο μπορει και να μην υπηρχα μπορει και να υπηρχα δεν ξερω το μονο που ξερω ειναι οτι δεν γλυτωνεις ποτε απο ενα προβλημα οσο το αποφευγεις το αντιμετωπιζεις στα ισια μονο ετσι βρισκεις την λυση....και εγω καθε μερα βυθιζομαι καπου βαθια και χανομαι δεν ξερω πια τι με χαλαει ολα και τιποτα ολα ειναι πολυ ανακατα....

Senior Member
    Μπράβο ρε παιδιά που δείχνετε ενδιαφέρον. Τα λόγια όμως δεν μου λένε τίποτα. Όταν εσύ πονάς και ο άλλος είναι καλά είναι άσχημο. Γιατί ρε παιδιά πρέπει να πονάνε κάποιοι για να νιώθουν κάποιοι άλλοι καλά? Όταν πονάω ψυχικά νομίζω ότι ο άνθρωπος που θα δεχθεί αυτή την πληροφορία (ακόμα και δια αέρα) θα είναι δια μαγείας καλά. Το ίδιο όταν εγώ είμαι στα hi μου είναι ο άλλος ξενερωμένος...
    Γιατί είναι τόσο διεστραμμένη η ανθρώπινη φύση?

Banned
    Γιατι ειμαστε για τα μπαζα ολοι.
    Last edited by Παστελι; 13-05-2011 at 18:01.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567