Θελω εναντιον Πρεπει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Senior Member
    γίνε παίκτης ριάλιτι

Banned
    ναι θα παω στο Next Top Serial Killer. βαλτε και τη Broken_Doll μεσα, ο ενας θα καταστρωνει το σχεδιο, κι ο αλλος θα το κανει πραξη!

Senior Member
    θελω κ εγω να κανω πραξειιιιιις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Τις πιο πολλές φορές μόνοι μας τα βάζουμε τα όρια. Αυτό παρατηρώ κι εδώ.
    Καμιά κοινωνία δεν μας λέει ότι στα 40 πρέπει να είμαστε παντρεμένοι, με παιδιά ή να έχουμε μία μακροχρόνια σχέση, αλλιώς δεν είμαστε σοβαροί. Εγώ πάντως, δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο. Μια χαρά μπορείς να ζεις τη ζωή σου όπως θέλεις και να αποφασίζεις για τον εαυτό σου. Οπωσδήποτε, είναι σημαντική η οικονομική ανεξαρτησία για να ορίζουμε τη ζωή μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι θα παω στο Next Top Serial Killer. βαλτε και τη Broken_Doll μεσα, ο ενας θα καταστρωνει το σχεδιο, κι ο αλλος θα το κανει πραξη!
    τέλεια! εγώ δεν θα σας βλέπω ωστόσο, γιατί δεν έχω τηλεόραση

Senior Member
    Quote Originally Posted by claire View Post
    τέλεια! εγώ δεν θα σας βλέπω ωστόσο, γιατί δεν έχω τηλεόραση
    γιατι δεν εχεις τηλεοραση????????
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    KENO μου μοιάζεις για μεταλάς....!!!! Έγω πάντως λέω οτί πρέπει να συνδυάζουμε και τα δυο εκεί που πρέπει και εκεί που θέλουμε φυσικά και αν κάποια "πρέπει" σου είναι δύσκολα τότε δεν χρειάζεται να πιέζεσαι...

Banned
    μεταλλας ειμαι απο το λυκειο!!!!!! αν και πλεον ακουω τα παντα κι εχω ψαχτει με καμποσα αλλα ειδη μουσικης...

Senior Member
    χαχαχα! το κατάλαβα...δικός μου είσαι!

Senior Member
    Το μυστικό κρύβεται στις ισορροπίες. Πρέπει να ισορροπήσεις τα πρέπει με τα θέλω σου. Προφανώς το να κάνεις παιδιά επειδή το θέλουν οι γονείς σου ή να παντρευτείς επειδή έτσι "πρέπει" είναι λάθος. (Ετσι γίνονται οι κακοί γονείς, κανουν παιδια επειδη το θέλει η μαμά και βγάζουν το άχτι τους σε αυτά). Εγω πιστεύω οτι "πρεπει" να κάνεις αυτό που θέλεις αλλά σε λογικά πλαίσια πάντα..και να σκέφτεσαι και τον αντίκτυπο των πράξεων σου στους άλλους.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Banned
    οπως σου γραψα κι εχτες, προσπαθω να βαζω πρωτα τα θελω μου για να τα εχω καλα με τον εαυτο μου. αν δε τα εχω καλα με τον εαυτο μου, τοτε δε θα μπορεσω να ανταπεξελθω και στα πρεπει των αλλων. ορισμενα πρεπει αναγκαστικα με σπρωχνουν σε καταστασεις τις οποιες δε τις θελω, ομως αργα ή γρηγορα ολοι σ'αυτες καταληγουμε. οποτε τι να γινει, πρεπει να εξελιχτουμε και να μεγαλωσουμε σιγα σιγα, ακομα κι αν στο κεφαλι παραμενουμε παιδια.

Senior Member
    οπως σου γραψα κι εχτες, προσπαθω να βαζω πρωτα τα θελω μου για να τα εχω καλα με τον εαυτο μου. αν δε τα εχω καλα με τον εαυτο μου, τοτε δε θα μπορεσω να ανταπεξελθω και στα πρεπει των αλλων. ορισμενα πρεπει αναγκαστικα με σπρωχνουν σε καταστασεις τις οποιες δε τις θελω, ομως αργα ή γρηγορα ολοι σ'αυτες καταληγουμε. οποτε τι να γινει, πρεπει να εξελιχτουμε και να μεγαλωσουμε σιγα σιγα, ακομα κι αν στο κεφαλι παραμενουμε παιδια.
    Καλά κάνεις..και εγω σε κάποια θέματα έτσι κάνω. Απλα οταν πχ πρόκειται για υποχρεώσεις πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα και ας μην το θέλεις..Δεν λεω για συμβιβασμούς σε προσωπικές σχέσεις..αλλα αυτό κοστίζει βέβαια μερικές φορές. Αν οχι τις περισσότερες!

Senior Member
    Κενό για εμένα δεν υπάρχει η διάκριση μεταξύ "πρέπει" και "θέλω"..δηλαδή δεν υπάρχουν δύο λίστες όπου στη μία γράφουμε: Πρέπει να κάνω μπάνιο, πρέπει να επισκεφτώ τους γονείς κλπ...ή επίσης Θέλω να ερωτευτώ, θέλω να χάσω κιλά κοκ...Το σημαντικό βρίσκεται αλλού: θέλω να κάνω αυτό που πρέπει???..πχ Πρέπει στους ανθρώπους που αγαπάς να φέρεσαι σωστά..αυτό είναι κάτι το αντικειμενικό.Είναι μια αξία που λέμε που αντανακλά και μια συγκεκριμένη κοινωνική ηθική.Το ερώτημα είναι:Θέλω να φέρομαι σωστά?ακόμα περισσότερο..Μου βγαίνει αυθόρμητα να φέρομαι σωστά?
    Εγώ κάπως έτσι το βλέπω πάντως....
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    αυτο που λες το απαντησα στη πορεια του θεματος, πχ θελω να ερωτευτω και να κανω παλι σχεση με μια κοπελα (γιατι ετσι νιωθω καλυτερα και κανω περισσοτερα πραγματα απ'οτι μονος) και να το παμε σοβαρα... ΑΛΛΑ δε θελω να κανω παιδια, γιατι πρωτον δεν πιστευω πως θα καλωπερασουν σ'αυτο το κοσμο, αλλα κι επειδη εγω δε βρισκω οτι ειμαι ωριμος να μεγαλωσω ενα παιδι σωστα (οχι πως θα γινω ποτε). γενικα δε γουσταρω καθολου τους ανθρωπους, και φερνοντας εναν νεο στο πλανητη ειναι βαρος σε μενα αλλα και στους αλλους αργοτερα (οπως ειμαι εγω τωρα στους γονεις μου και στη κοινωνια). τεσπα δεν ειναι μονο αυτο το πρεπει αλλα ενα σωρο αλλα. κι οσον αφορα το πρεπει να φερομαι καλα στους ανθρωπους που αγαπω, νομιζω πως αυτο εννοειται, μονο που κανεις δε με αναγκαζει και μου λεει πρεπει, αλλα θελω εγω να φερομαι καλα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ και θελω να παραμεινουν μαζι μου, αλλιως δεν υπαρχει ουτε αγαπη...

Senior Member
    αυτο που λες το απαντησα στη πορεια του θεματος, πχ θελω να ερωτευτω και να κανω παλι σχεση με μια κοπελα (γιατι ετσι νιωθω καλυτερα και κανω περισσοτερα πραγματα απ'οτι μονος) και να το παμε σοβαρα... ΑΛΛΑ δε θελω να κανω παιδια, γιατι πρωτον δεν πιστευω πως θα καλωπερασουν σ'αυτο το κοσμο, αλλα κι επειδη εγω δε βρισκω οτι ειμαι ωριμος να μεγαλωσω ενα παιδι σωστα (οχι πως θα γινω ποτε). γενικα δε γουσταρω καθολου τους ανθρωπους, και φερνοντας εναν νεο στο πλανητη ειναι βαρος σε μενα αλλα και στους αλλους αργοτερα (οπως ειμαι εγω τωρα στους γονεις μου και στη κοινωνια). τεσπα δεν ειναι μονο αυτο το πρεπει αλλα ενα σωρο αλλα. κι οσον αφορα το πρεπει να φερομαι καλα στους ανθρωπους που αγαπω, νομιζω πως αυτο εννοειται, μονο που κανεις δε με αναγκαζει και μου λεει πρεπει, αλλα θελω εγω να φερομαι καλα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ και θελω να παραμεινουν μαζι μου, αλλιως δεν υπαρχει ουτε αγαπη...
    Γιατί τόσο μίσος προς τους ανθρώπους βρε κενο? Ντάξει οι περισσότεροι δεν αξίζουν αλλα δεν πιστεύεις οτι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα κάποιοι ελάχιστοι να αξίζουν? Να φανταστώ με την οικογένεια σου δεν τα πάτε καλά? Αυτοι σου έβαλαν την ιδέα οτι είσαι βάρος?

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast