Results 1 to 14 of 14
Thread: Monaxi gia panta
-
26-04-2011, 01:27 #1
Monaxi gia panta
Γεια σας ..! Νιωθω τοσο μονη μου.! Ειμαι 17 χρονων.. Ποτε δεν ειχα αγορι..λογο του οτι ειμαι παχουλη.. Απο μικρη θυμαμαι τα σχολια και τα γελια τον αλλων.. Οι ματιες ολων με ειρωνια να με κοιταζουν και να με δειχνουν..εκανα πολλεσ προσπαθειες να το αλλαξω.. αλλα οχι παντα επιτιχιμενες..! ειμαι μονη μου ..ολεσ οι φιλεσ μου εχουν αγορια περνανε ωραια..εγω παντα εδω μονη μου χωρις κανενα..Ειναι πολυ ασχημο συναισθημα ..πιστεψετε με..παντα να εισαι στο περιθωριο.. :(:(:(
- 26-04-2011, 01:42 #2
καλα κανεις και προσπαθεις κατερινα, αν επιμεινεις θα τα καταφερεις.
παντως, να ξερεις οτι εχουν και οι παχουλες κοπελες αγορια.γιατι οχι κι εσυ?
δεν υποτιμω το προβλημα σου, το ξερω οτι ειναι σοβαρο και ειναι πολυ περισσοτερες οι προτασεις που θα ειχες σαν αδυνατη κοπελα, αλλα δεν υπαρχει λογος να ζεις στο περιθωριο μεχρι να γινεις οπως θα ηθελες, ουτε υπαρχει λογος να σταματησεις τις προσπαθειες.
εκτος απο αγορι, παρεες δεν εχεις? φιλες? δεν περνας καλα μαζι τους?
θεωρεις οτι μονο ενας δεσμος θα σε εκανε χαρουμενη?
26-04-2011, 01:45 #3
..επίσης, αν θεωρείς το πάχος σου πρόβλημα, γιατί δεν κάνεις κάτι για να το ...αλλάξεις?
Μη μου πεις, δεν μπορώ. Αμα το θες πραγματικά μπορείς να το κάνεις....:)
26-04-2011, 02:03 #4
Κατερινάκι δεν είσαι μόνη ... βασικά πολύς κόσμος νιώθει κάπως έτσι είτε επειδή είναι παχύς ή για προσωπικούς λόγους ο καθένας τέλος πάντων. Κι εγώ είμαι παχιά και περνάω κατά καιρούς κάτι χοντρές καταθλιψάρες σκευτόμενη έτσι περίπου όπως εσύ πιο πάνω . Πρώτα απ' όλα δεν είναι ανησυχητικό στα 17 σου να μην έχεις κάνει σχέση με αγόρι . Δε σημαίνει κάτι . Κι εγώ την πρώτη μου σχέση στα 19 την έκανα . Η αλήθεια είναι ότι μετά την πρώτη σχέση αλλάζει πολύ ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου και η αυτοπεποίθηση σου . Το θέμα είναι πως ο περισσότερος κόσμος , ΔΥΣΤΥΧΩΣ , εχει μια προκατάληψη με τους παχείς ανθρώπους , όπως μπορεί να έχει με τους αλλοδαπούς , κοινώς μιλάμε για ρατσισμό . Τα χω αντιμετωπίσει κι εγώ αυτά ... να σου φερονται άσχημα οι συμμαθητές στο σχολείο , να σε δει κάποιος στο δρόμο να τρως κάτι (λες και διαπραττεις εγκλημα ας πουμε) και να σου πεταξει μια πολυ εξυπνακιστικη ατακα ... εχουν δει διαφορα κι εμενα τα ματακια μου μη νομιζεις . Και φυσικά όλοι πάντα σε βλέπουν ως "το ζώον (σορι κιολας) που έχει το ακαταλόγιστο και έχει αφήσει τον εαυτό της κλπ κλπ" και δεν μπορει να τους μπει στο μυαλο οτι μπορει εσυ να εχεις κάνει 8965765365899655754 διαιτες να έχεις κωλοχτυπηθει κατα καιρους αλλά απλώς να μη μπορεις να νικησεις τον ιδιο σου τον εαυτο . Σορι τωρα αν παιρνω πολυ θάρρος , δεν ξέρω ακριβως τι σκευτεσαι εσυ αλλά εκφραζω καποια απ τα πραματα που σκευτομαι εγω ... οταν είσαι έστω και λίγο παχυς και βλέπεις ανθρώπους που σου λένε οτι "έλα μωρέ , κόψε τα ψωμιά τα γλυκά και τα αναψυκτικά , μειωσε και τις μεριδες και θα χασεις , σιγα το δυσκολο !!!" και δεν μπορουν να μπουν στη δικη σου ψυχολογια και να καταλαβουν οτι "ναι φιλε , ξερω παρα πολυ καλα τι να κανω για να χασω κιλα , για την ακριβεια εχω προσπαθησει τοσες πολλες φορες , επιτυχιμενες και μη , που δεν μου χρειαζεται να παω σε διαιτολογο για να με συμβουλεψει!!!" αμέσως περιθωριοποιείσαι γι αυτούς . Γίνεσαι στα μάτια τους αδύναμος. Βασικά σίγουρα είσαι (και ειμαι και γενικως οι περισσοτεροι ανθρωποι που αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα ειναι ως ενα βαθμο) αδυναμη. Αλλά αυτό τους ξενίζει γιατί έχουν το δικό τους σώμα τόσο δεδομένο που δεν τους παει το μυαλο ποσο δυσκολα μπορει να περνας εσυ . Απλά το αγνοουν ! Αυτή όμως είναι η πλευρά του κόσμου , η οποία πάντα θα υπάρχει. Υπαρχουν κακεντρεχεις ανθρωποι που ακόμη και να αδυνατίσεις κάποια στιγμη θα βρεθούν να πουν οτι "ναι βρε παιδάκι μου αλλά παρααδυνάτισε , σαν αρρωστη είναι !!!" τα χω ακούσει και αυτα (για άλλη περίπτωση οχι για μενα) και φρικαρα ... ! Το θέμα είναι λοιπόν εσύ να αρχίσεις να βλέπεις τα πράματα κάπως αλλιώς . Οι φίλες σου πως σε αντιμετωπίζουν γενικά ; με τι πραματα ασχολείσαι ; εχεις τίποτα χομπυ ξερω γω ..; τι σε ενδιαφέρει ; αν θέλεις απαντάς βέβαια ! Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα θετικά στον εαυτό σου (το χεις ακούσει σίγουρα εκατομμύρια φορές , το ξερω αλλα ισχύει . Παρ όλα αυτά κι εγώ παλευω για να το κανω) . Όσο μπορείς τέλος πάντων ! Ένα θετικο κάθε μέρα . Περιποιήσου την εμφάνισή σου και ας είσαι παχιά . Ντύσου και βάψου όμορφα μια μέρα και θα δεις πόσο θα σε ανεβάσει αυτό . Σιγά σιγά ξεκίνα μια δίαιτα με τη βοήθεια διαιτολόγου και , αν νομίζεις οτι το χρειάζεσαι , και ψυχολόγου ... εγώ το σκευτομαι για την επόμενη φορά που θα παω σε διαιτολόγο να πάω και σε ψυχολόγο μαζι ... ! Αλλά πάνω απ όλα κοίτα να μη μένεις πίσω από τον κόσμο επειδή νιώθεις άσχημα με το σώμα σου . ΔΈσου με τους ανθρώπους που σε εκτιμούν . Κάνε πράμτα μαζί τους και παντα να χαμογελάς ... κάνει τους αλλους να ανησυχούν ^^ . Δεν ξέρω αν αυτό θα ισχύει σε εσένα αλλά σε μένα έπιασε ... μετά το λυκειο όλα αλλάζουν ! Βρισκεσαι σε μια σχολη που έχεις να κανεις (κυριως) με ωριμα πλεον άτομα , γνωρίζεις καινούριο κόσμο , είναι μεγάλη αλλαγή και θα σε βοηθησει ... προσπάθησε να βάλεις τα δυνατά σου τώρα να περάσεις εκει που θέλεις για να είσαι ευχαριστημένη και να είσαι καλά απ αυτή την άποψη ... και όλα θα πανε καλυτερα θα το δεις !!!
... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)
26-04-2011, 02:23 #5
ρε κοριτσια σοβαρολογειτε οτι εχετε τοσο μεγαλο προβλημα με το παχος ? εγω αμαν και πως κανω να εχει κιλακια παραπανω η κοπελα, γιατι αλλιως ξενερωνω. κι απ'οσο ξερω σχεδον οι περισσοτεροι -αν οχι ολοι- οι αντρες γουσταρουν τα πιασηματα και τις καμπυλες. δε λεμε να ειναι υπερβαρη ανω των 150, τοτε και λογο υγειας μπορει να νιωθεις ασχημα το καταλαβαινω. αλλα κατω απ'τα 100 ποσο παχουλη να ειναι καποια ? η καθεμια εξαλλου εχει την χαρη της, δεν ειναι ολα τα σωματα ιδια, παει αναλογα και το υψος παντα. απλα μαλλον εσυ εχεις κομπλεξ με το δικο σου, οχι οτι οντως ειναι ασχημο. κι αν ειναι λιγα παραπανω τα κιλα, ψαξε να βρεις αυτους που σου ταιριαζουν, εκει εξω δεν ειμαστε ολοι αδυνατοι...
26-04-2011, 02:47 #6
Εντάξει γούστα από γούστα διαφέρουν . Το κομπλεξ συνήθως το δημιουργεί η συμπεριφορά του κόσμου , όταν η πλειοψηφία του κόσμου σε αποθαρρύνει για το πως είσαι εξωτερικά είναι δύσκολο να σκευτείς τη μειοψηφία των ανδρών που μπορεί όντως να έχει αυτά τα γούστα . Κι εγώ για παράδειγμα έχω ακούσει από πολλούς να λένε ότι τους αρέσουν οι παχουλές γυναίκες, όπως και στους πρωην μου για παραδειγμα , αλλά αυτοί δεν είναι η πλειοψηφία ... δυστυχώς ΚΕΝΟ υπάρχουν άτομα που μπορεί να σου φερθούν πολύ άσχημα μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης σου . Επειδή δεν τους γεμίζεις το μάτι ρε παιδί μου . Η επειδή τους το παραγεμιζεις , παρ το οπως θες ;) Δεν θεωρω οτι ειναι άσχημο αντικειμενικά το να έχεις παραπάνω κιλά . Αντίθετα δεν θα μάρεσε ποτέ να γίνω υπερβολικά αδύνατη ! αλλά δεν μπορώ να πω οτι δεν με "ρίχνει" η άποψη των γύρω . Όσο γι αυτο που είπες "ψάξε να βρεις αυτούς που σου ταιριάζουν" θα διαφωνήσω . "ταιριάζουν" ως προς τι ; ως προς το μέγεθος ; Την εμφάνιση ; Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει αυτό , μπορεί κάλλιστα ένας αντικειμενικά ωραίος άντρας να είναι με μια παχια γυναίκα , το ταιριασμα δεν είναι μόνο στην εμφανιση αλλα και στον χαρακτηρα και στη χημεια που εχουν 2 ανθρωποι ... και στην τελική δεν καταλαβαινω γιατι ενας παχυς ανθρωπος (αντρας η και γυναικα) να πρεπει να ψαχνει αυτους που του "ταιριαζουν" ... γι αυτο λέω ότι υπάρχει ρατσισμός προς τους παχεις ανθρωπους (δεν αναφερομαι σε σενα ως ρατσιστη , μιλαω γενικα , φιλικα παντα) .
... trying to stay on the bright side of life ...
[url]http://eksomologiseistrelas.blogspot.com/[/url] <------ step inside :)
26-04-2011, 02:55 #7
ΚΕΝΟ η κοπέλα είναι 17 και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη ηλικία είναι. Είναι φυσιολογικό να έχει αυτό το κόμπλεξ όπως το αποκαλείς, κυρίως αν έχει σταθεί η αφορμή να γίνει αντικείμενο χλευασμού από τον περίγυρό της. Ακόμα και όταν κάποιος αγαπά τον εαυτό του και το σώμα του έτσι όπως είναι, όταν δέχεται διαρκώς αρνητικά σχόλια είναι λογικό να νιώσει άσχημα. Μπορεί όντως να υπάρχουν άντρες που να προτιμούν τις γυναίκες με παραπάνω κιλάκια, αλλά μάλλον η Κατερίνα δεν έτυχε να συναντήσει κάποιον. Ειδικά αν έχει βιώσει και απόρριψη για τον συγκεκριμένο λογο από άτομα που την ενδιέφεραν, δεν είναι δύσκολο να πέσει ψυχολογικά.
Κατερίνα, εγώ λόγω υπερβολικά καλού μεταβολισμού είμαι πολύ αδύνατη, παρόλο που τρώω φυσιολογικά. έκανα προσπάθειες να το αλλάξω, αλλά τίποτα. Τα αρνητικά σχόλια πηγαίνουν και έρχονται... "Είσαι πετσί και κόκκαλο", "Φάε κάτι να πάρεις κανα κιλό", "Καλά, νευρική ανορεξία έχεις?"... Μου την λένε λοιπόν για κάτι που δεν εξαρτάται από μένα και όσο να ναι ένιωθα πολύ άσχημα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ήμουν δαχτυλοδειχτούμενη ως υπερβολικά αδύνατη. Πλέον έχω αποδεχτεί πως έτσι είμαι και δεν με αγγίζουν(τις περισσότερες φορές) όσα λένε. Αν θέλεις μπορείς να αλλάξεις το σώμα σου, αλλά φυσικά μην δοκιμάσεις την αποχή από το φαγητό. Συμβουλεύσου διαιτολόγο, κάνε σωστή διατροφή και γυμνάσου. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται και σιγά σιγά κάτι θα γίνει. Αλλα κατά τη γνώμη μου, ξέχνα για μια στιγμή το σώμα σου και προσπάθησε να κερδίσεις τον άλλον με την προσωπικότητα σου. Εχω δει άπειρες φορές ευτραφείς κοπέλες να είναι πιο θελκτικές από αδύνατες, μόνο και μόνο επειδή είχαν ισχυρή προσωπικοτητα και είχαν συμβιβαστεί με την εικόνα του εαυτού τους! Οκ, μπορεί το σώμα σου να μην είναι το δυνατό σου σημείο, αλλά στο χέρι σου είναι να το επισκιάσεις με άλλες πτυχές του εαυτού σου!:D
26-04-2011, 03:15 #8
να αυτα γραφεται εδω μεσα, και μου βγαινει το προστατευτικο μου και νιωθω σαν πατερουλης, και μετα σχολιαζουν οι κυρατσες του φορουμ οτι τη πεφτω στα θυληκα μελη και ειμαι λιγουρη...
τι αλλο να της γραψω της καημενουλας, ειδικα μ'αυτο που ειπε στο τελος για το περιθωριο, οταν κι εγω παραμενω εκει (οχι λογο κιλων αλλα αλλης μουρλας) ? το κομπλεξ αυτο οι γυρω της της το δημιουργησαν, οπως κι ολα τα υπολοιπα κομπλεξ που υπαρχουν. οπως και να ειναι ενας ανθρωπος ομως και παλι θα τον σχολιαζουν! ακομα και ομορφος να ειναι καποιος, με το που μπαινει στο λεωφορειο αρχιζουν να σκεφτονται, να κοιτανε επιμονα, και να λενε μπροστα του ακομα (αμα ειναι αλλη παρεουλα), μπορει και να γελασουν κι ολας, κι ενα σωρο αλλα. κι οταν αυτος που του το κανουν αυτο δεν εχει δεχτει το πως ειναι, φυσιολογικα θα νιωσει ασχημα.
εγω δε της προτεινω να αρχισει διαιτα, εκτος αν ειναι υπερβαρη που τοτε και λογο υγειας θα πρεπει να προσπαθησει. απλα να δεχτει την εικονα της, να αγαπησει το σωμα της, τον εαυτο της πρεπει. και να αδιαφορει για οσους τη μειωνουν γενικοτερα, οχι μονο λογο της εμφανισης και των οποιων κιλων εχει. αν μας εγραφε βεβαια περισσοτερα, ισως της απαντουσα διαφορετικα...
26-04-2011, 11:21 #9
ακριβως ολα αυτα που εχεις περιγραψει ειναι αυτα που νιωθω και ζω καθημερινα..! περνω ωραια με της φιλες μου και ειμαστε αρκετα δεμενες.. συμφωνω απολιτα στο σημειο που λες οτι σου λενε κοψε εκεινα και τα αλλα χωρις οι ιδιοι να μπορουν πραγματικα να μπουν στην θεση σου ..! τον τελευτεο καιρο αρχισα μια διαιτα και γυμναστικη.. ελπιζω καποτε να καταφερω να βγω απο αυτο τον κυκλο! Απλα το δικο μου το παραπονω ειναι οτι δεν μπορω να 3επερασω τον εαυτο μου και να τα καταφερω.. οταν αρχισω μια προσπαθεια για κατι καλυτερο ερχετε κατι και με σπρωχνει πισω..ητε ειναι ενα ρουχο που το θελεις και δεν σου κανει ητε ενα σχολιο καποιου..ακομα και απο τα ιδια τα ατομα της οικογενειας μου..το ξερω οτι ειμαι παχουλη αλλα δεν χρειαζομαι υπενθυμηση..μετρο αμετρητα βραδια κλαματος και λυπης λογο υποτιμησης απο τους αλλους.. νε το 3ερω οτι πολλα κοριτσια που ειναι παχουλα εχουν αγορια αλλα μου ετιχε να γνωρισω ενα αγορι που δεν ειχε προβλημα με την εμφανισει μου και οταν το ειπε στους φιλους του αρχισαν να τον κοροειδευουν ..και εμενα μαζι..! απο τοτε δεν ξανα κανω προσπαθεια για να πλησιασω καποιο γιατι ξερω πολυ καλα τι θα ακολουθιση
Last edited by Katerina17; 26-04-2011 at 11:32.
29-04-2011, 20:54 #10
Αφού αυτός δεν είχε πρόβλημα, τι ζόρι τραβούσαν οι φίλοι του?? Πολύ μου τη σπάνε κάτι τέτοιες ηλίθιες αντιδράσεις... Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βουλώσεις τα αυτιά σου στην κάθε προσβολή που θα ακούσεις και να κρατήσεις κοντά σου τα άτομα που σε αγαπάνε για αυτό που είσαι και σε στηρίζουν. Γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις ώθηση και ψυχολογική υποστήριξη σε προσωπικές σου προσπάθειες. Αλλά για μένα προέχει να αγάπησεις τον εαυτό σου έτσι όπως είναι και μετά να προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή. Γιατί πού ξέρεις?? Μπορεί στο τέλος να αποφασίσεις να μην το κάνεις και να συμβιβαστείς με την εικόνα σου! Πάντως ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις, μην βάλεις τη ζωή σου σε κίνδυνο, με ανόητες μεθόδους αδυνατίσματος...
29-04-2011, 21:37 #11
Είχα μια συμμαθήτρια στη δέσμη,η οποία ηταν κοντη και παχουλή..Δεν είχε γκομενο και οι συμμαθητες την κοροιδευαν...Ε,τελικα αυτη παντρευτηκε πριν απο μερικα χρονια..Βρηκε τον αγαπημενο της!
Αλλα μοντελα και μοντελες του σχολειου εμειναν γεροντοπαλικαρα και μεγαλοκορες!!!
Εγω δν κοιταω τοσο την εμφανιση..Μου αρεσει η κοπελα να ειναι καλη,ειλικρηνης,ευθυμη,νε γελαει και να μην το παιζει παρθενοπη....
Μην στεναχωριεσαι..Φυσικα επειδη εισαι στη εφηβεια σε επηρρεαζει αρνητικα οτι δεν εχεις αγορι,αλλα δεν πειραζει...
29-04-2011, 22:56 #12
καλα εχω μια απορια . Παχουλα αγορια δεν υπαρχουν ;
30-04-2011, 01:01 #13
30-04-2011, 01:11 #14
κανένας άνθρωπος δεν είναι αρεστός ή ποθητός σε όλους αντίθετα όλοι μας αρέσουμε σε ομάδες ανθρώπων , σε άλλους μεγαλύτερες και σε άλλους μικρότερες πίστεψε με δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αρέσει σε κανέναν και όποιοι νομίζουν ότι μπορούν να αρέσουν σε όλους καταλήγουν κομπλεξικοί ή πολιτικοί
σκέψου πως υπάρχουν και αγόρια που νιώθουν όπως κι εσύ και επίσης το να έχεις αγόρι στα 17 μπορεί να το θεωρείς "must " αλλά δεν είναι και μην ψαρώνεις από όσα ακούς από τις φίλες σου
εγώ μέχρι τα 21 μου πήγαινα στη παραλία με το μπλουζάκι γιατί με έβρισκα κοκαλιάρη
και δεν ξέρω κατά πόσο είσαι παχουλή αλλά πέρα από το αισθητικό το υπερβολικό βάρος δεν είναι υγεία γι'αυτό (προσωπική μου άποψη) βελτίωσε τη ποιότητα της διατροφής σου