Γιατι δεν εχω σχεση??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Γιατι δεν εχω σχεση??

Λοιπον εγω ειμαι 18 χρονων..το ξερω οτι ισως υποθει οτι ειμαι μικρη ακομα για να απαγοητευομαι κτλ κτλ..γενικα ειχα δυο μακροχρονιες σχετικα σχεσεις στο παρελθον..μια εναμισι χρονο και αργοτερο μια 1 χρονο...με την τελευταια κολλησα πολυ..μετα τον χωρισμο εκανα σχεσεισ της μιασ βδομαδας και τις εληγα κατευθειαν..οσο για το σεξ δεν το συζητω δν εκανα με κανεναν αλλον αφοτου χωρισα...τελοσπαντων εχουν περασει σχεδον δυο χρονια απο τον χωρισμο μου και δν εχω καταφερει να ειμαι με κανεναν..οσοι με πλησιαζουν δεν με ελκυουν..δν μπορω να εχω και γω καποιον?ειμαι ετοιμη να δωσω πραγματα και να δεχτω...βλεπω τις φιλες μου και τους φιλουσ μου που ειναι σε σχεση και ειναι χαρουμενοι εχουν καποιον διπλα τους..εμενα παντα κατι μου λειπει...κοντευω να τρελαθω...ειμαι δυο χρονια μονη μου..το εχω πολυ αναγκη...θελω καποιον διπλα μου να ξερω οτι νοιαζεται για μενα κτλ κτλ...αλλα οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ δυσκολη γινομαι και δεν δινω ευκαιριες...γιατι?τι φταιει?

Senior Member
    ίσως ότι οι εμπειρίες σου σε έκαναν επιφυλακτική, προσεκτική και πιο εκλεκτική. μια χαρά είσαι!
    δίνεις πανελλαδικές?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Blackred11 View Post
    το εχω πολυ αναγκη...θελω καποιον διπλα μου να ξερω οτι νοιαζεται για μενα κτλ κτλ...αλλα οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ δυσκολη γινομαι και δεν δινω ευκαιριες...γιατι?τι φταιει?

Αν μπορεις να πεις με πασα βεβαιοτητα οτι θες εναν αντρα διπλα σου να σε αγαπαει και να σε προσεχει, χωρις ενδοιασμους του στυλ νιωθω μικρη ακομα, νιωθω ταλαιπωρημενη απο τις προηγουμενες μου σχεσεις, ειμαι κολλημενη με τον πρωην, μου χουν σπασει τα νευρα οι αντρες και δε θελω να τους βλεπω, δε μου αξιζει εμενα να με αγαπαει καποιος ολοκληρωτικα, δινω πανελληνιες και πρεπει να συγκεντρωθω στα διαβασματα μου, ή καποια αλλη προτεραιοτητα με εμποδιζει αυτη τη στιγμη να κανω σχεση κ.ο.κ., τοτε πιστευω οτι θα σου ερθει ενας τετοιος αντρας συντομα.

Junior Member

Hello

Οχι δεν δινω πανελληνιες..φοιτητρια ειμαι...δεν νομιζω να ερθει ρε παιδια ενας αντρας που να καταφερω να κανω σχεση....2 χρονια μονη μου ειμαι...και πιστευω οτι ετσι θα συνεχισω...μαλλον η τυχη με εχει φτυσει τι να πω...

Senior Member
    Ειναι αυτο που πιστευεις, αυτο γινεται, γιατι αυτο θες!