Results 1 to 13 of 13
Thread: Eroteumenos me kolliti......
-
25-04-2011, 22:59 #1
Eroteumenos me kolliti......
Δεν ξερω πως να αρχισω. Αλλωστε ποτε δεν ημουν πολυ καλος σε αυτα.
Πανε 3 χρονια απο τοτε που την πρωτοκαναμε παρεα. Μια συμπαθητικη κοπελα και τιποτα αλλο. Στην αρχη δεν της πολυεδωσα σημασια αλλα αυτη επεμενε με τον τροπο της να γινουμε φιλοι. Με πλησιασε με εναν φιλο μου και απο τοτε δεθηκαμε. Μιλαγαμε για τα παντα. Για τις σχεσεις μας και για πολλα αλλα. Μου εστελνε μηνυματα με ρωτουσε πως παω οταν εγω ειχα να της μιλησω καιρο αυτη μου θυμιζε την παρουσια της. Προσπαθησα να απομακρυνθω μια περιοδο αλλα αυτη εκει. Δεν νομιζω να εχει καταλαβει τιποτα, αλλωστε μου το εχει πει πως δεν με βλεπει ερωτικα! Αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρος. Η συμπεριφορα της ειναι αντιφατικη νομιζω. Με το που το με γνωριζει στις φιλες της μου κανει χαλαστρα. Ψιλοθαβει τις φιλες της οταν μιλαω γι αυτες ερωτικα. Απ την αλλη μου λεει να κανω κατι με μια κοπελα. Μου πεταει υπονουμενα οτι και καλα την κοιταζω καπως στο αστειο και με ψιλοειρωνευεται μπροστα σε αυτες.
Τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να την βγαλω απο το μυαλο μου. Δεν εχω ξαναβιωσει τετοιο συναισθημα. Δεν πιστευα ποτε οτι υπαρχει κατι τετοιο. Οτι αισθανομουν μεχρι τωρα ηταν παντα επιφανειακο. Τι να κανω? Τι πιστευετε απο αυτα που σας ειπα πως νιωθει?
- 25-04-2011, 23:11 #2
Σίγουρα είναι κτητική και την ενδιαφέρεις, (βέβαια δεν μου αρέσουν οι ειρωνείες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα). Δεν ξέρω αν την ενδιαφέρεις για σχέση, μπορεί να θέλει απλώς να μην κακοπέσεις. Το πιο πιθανό να σε θέλει και να μην το ξέρει ακόμα. Εγώ το πέρασα με τον καλύτερό μου φίλο και τώρα είμαστε μαζί και νιώθω ότι ήταν η πιο σωστή μου κίνηση.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να της το φέρεις απ'έξω απ'έξω;; Να δεις την αντίδρασή της;
25-04-2011, 23:26 #3
Εχω κανει κινηση στην πλακα παντα και με το παραμικρο υπονουμενο που θα πεταξω μου λεει πως δεν με βλεπει ερωτικα. Αλλα μου το εχει πει τοσες πολλες φορες και αλλες φορες μου λεει πως εχει δει πως την βλεπω, και οτι αν εκανε σχεση με καποιον που την γνωριζει καλα θα ηταν πιο καλα! Ειμαστε σε κλαμπ και αρχισει να λεει σε φιλες της ποσο δραστηριος και ενεργητικος ειμαι και οτι θα ξεσαλωσω βλεποντας μια αλλη κοπελια, ενω εγω ενδιαφερομαι για μια αλλη στην παρεα. Παιρνει πρωτοβουλια να μιλησει σε αλλη φιλη της κοινη στην αλλη κοπελα ενω εγω γουσταρα αλλη και το ηξερε με την προφαση οτι μπερδευτηκε. Μιλαω για μια κοπελα ποσο ομορφη ειναι και εκει μου λεει σιγα την ομορφη. Ενω σε αλλες περιπτωσεις μου λεει πως αυτη ειναι ομορφη κοπελα κανε κατι. Μου προτεινει να κοιμηθουμε μαζι. και πολλα αλλα. Περιεργα πραγματα!
25-04-2011, 23:35 #4
Σε θέλει, αλλά όταν εσύ λες συνέχεια για την μία και για την άλλη πόσο ωραίες είναι κλπ μπορεί να αμφιβάλλει κιόλας για το πόσο αφοσιωμένος θα της είσαι. και όταν λέει να κάνει σχέση με κάποιον που την ξέρει καλά, δεν εννοεί φαντάζομαι κάποιον που σχολιάζει γύρω γύρω όλες τις άλλες..! σταμάτα να το κάνεις αυτό, δείξε της λίγο περισσότερο ενδιαφέρον χωρίς να κοιτάς άλλες.. και αν σου λέει να κοιμηθείτε μαζί, ε βρε φίλε μου κοιμηθείτε μαζί! εγώ κάπως έτσι εκδήλωσα ενδιαφέρον στον φίλο μου. ερχόταν σπίτι και βλέπαμε ταινίες και μετά μιλούσαμε μέχρι τις 5 το πρωί. ε και ένα ξημέρωμα του είπα, που να τρέχεις τώρα σπίτι θα σου στρώσω στον καναπέ. κάθισα και εγώ λίγο αγκαλιά του και με φίλησε, ε και αυτό ήταν. θέλει και αυτό να μπει νερό στο αυλάκι! χαχα! νομίζω θα πάει καλά το affair όπως το βλέπω!
25-04-2011, 23:50 #5
26-04-2011, 00:30 #6
..χμ...εγώ πιστεύω πως μάλλον έχει καταλάβει τι παίζει και απλώς βγάζει πάνω σου την ανασφάλεια της.
Αν ήθελε να κάνει κάτι θα το είχες καταλάβει, θα της είχε βγει, δεν μένουμε για πολύ καιρό μακριά από το αντικείμενο του πόθου μας, εκτός και αν το ΄χουμε δει σαν συναισθηματική πατερίτσα. Σταμάτα να έχεις το ρόλο αυτού που τη βοηθά να νιώθει σπουδαία, πως κάποιος είναι ερωτευμένος έστω και "κρυφά" μαζί της και βγάζει πάνω του όλα τα απωθημένα της...:)
27-04-2011, 17:32 #7
27-04-2011, 23:59 #8
Το κατάλαβε και σε παίζει η μικρή, μην ψαρώνεις, στο τέλος μόνο εσύ θα χαλαστείς.
ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....
28-04-2011, 00:04 #9
εγώ λέω να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση, να της πεις πως νιώθεις, να της πεις ότι πιστεύεις ότι και αυτή νιώθει πράγματα για σένα, και ότι είναι κρίμα δυο άνθρωποι που γνωρίζονται καλά και μπορούν να καλύψουν ο ένας τον άλλο συναισθηματικά να μην το κάνουν
ή αν δεν νιώθεις έτοιμος ακόμη (φαντάζομαι ότι όλα τα παραπάνω ήταν λίγο απίθανο να τα κάνεις), βάλε κάποιον άλλον από την παρέα να την ψαρέψει, να μάθουμε επιτέλους τι θέλει η χριστιανή.
....................και πήγαινε κοιμήσου μαζί της! :)
28-04-2011, 14:06 #10
Σε περιπαίζει μπροστά στις φίλες της κι εσύ αυτό το θεωρείς εντάξει?
Νιώθει ανταγωνιστικά απέναντί τους και σε κάνει εργαλείο της για δική της άνοδο στα μάτια τους. Μαλακίες έρωτες είναι δαύτοι, πάρντον μάι φρεντς.
Και "ψιλοθάβει" και τις φίλες της! αχαχούχα."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
28-04-2011, 15:38 #11
Βλέπεις πώς μια "συμπαθητική κοπέλα και τίποτα άλλο" αποκτά ξαφνικά αξία στα μάτια σου?
Είτε σε γουστάρει, είτε προσπαθεί να επιβεβαιωθεί, πάντως σε παίζει κι εσύ τσιμπάς.
Μάλλον για κομπλεξική, χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες στο άλλο φύλο την κόβω, που σε χρησιμοποιεί για να κάνει φιγούρα στις φίλες της.
Αν πάντως θέλεις να μάθεις τι θέλει από σένα, πες της στα ίσια, μια και είστε φίλοι, ότι έχεις καταλάβει ότι σε γουστάρει, γι' αυτό σου κάνει χαλάστρα με τις φίλες της. Να δούμε τι θ' απαντήσει! Α, και ότι δεν έχεις λόγο να κοιμηθείς με κάποια αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις σεξ μαζί της.Last edited by marian_m; 28-04-2011 at 15:50.
28-04-2011, 15:49 #12
μαριαν εγραψες παλι!!!!
28-04-2011, 16:01 #13
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή