ερώτηση για σεξ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

ερώτηση για σεξ

έχω σχέση εδώ και 6 μήνες με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ και έχουμε σεξουαλικές επαφές τους τελευταίους 4,5 μήνες. ήταν και για τους δυο μας η πρώτη φορά. εγώ είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να ολοκληρώσω αλλά είχα πέσει σε κάποιον που ή είχε πρόβλημα στύσης ή δεν ήξερε πως να το κάνει, τελοσπάντων, δεν είχα καλή πρώτη επαφή με το άθλημα. στις πρώτες προσπάθειές μου και με τον πρώην και με τον νυν πονούσα πολύ. δυσκολευτήκαμε να...με ξεπαρθενέψουμε, όμως τελικά τα καταφέραμε και από τότε κάνουμε, θα έλεγα, πολύ σεξ.
    το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω καταφέρει να τελειώσω με διείσδυση, δηλαδή καταφέρνω να φτάσω σε οργασμό μόνο με χάιδεμα/γλώσσα. μια-δυο φορές έφτασα πολύ κοντά και από τότε προσπαθώ να αναπαράγω τις συνθήκες αλλά δεν τα καταφέρνω. μου φαίνεται ότι δεν έχουμε σωστή τεχνική, αλλά έχω στερέψει από ιδέες και δεν ξέρω τι καινούργιο να δοκιμάσω. και αυτός προσπαθεί ο καημένος...
    α, να πω ότι ο σύντροφός μου τελειώνει όχι υπερβολικά γρήγορα αλλά τελοσπάντων, θα ήθελα να κρατάει λίγο παραπάνω. έχω ακούσει ότι αυτό είναι φυσιολογικό σε άντρες που έχουν πρόσφατα ξεκινήσει το σεξ.
    επίσης παθαίνω το εξής, μπαίνει αέρας στον κόλπο μου και μπορεί να αισθανθώ πόνο την ώρα της επαφής, και μετά έχω ένα ενοχλητικό αίσθημα φουσκώματος και προσπαθώ να τον...αδειάσω κάνοντας κοιλιακούς.
    τώρα τελευταία και με το τρίψιμο έχω μεγάλη ευαισθησία, τελειώνω πιο δύσκολα και πονάω αν αυξηθεί έστω και ελάχιστα η πίεση. οπότε μπορεί να το κάνω και μόνη μου.

στην αρχή απολαμβάναμε και οι δύο περισσότερο να είμαι εγώ από πάνω, τώρα νιώθω σαν να έχω χάσει λίγο το mojo μου και έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι, δηλαδή μου αρέσει καλύτερα με αυτόν από πάνω. μερικές φορές λέμε και προστυχιές πάνω στην όλη φάση. αυτά.

κάνω κάτι λάθος;; γιατί δεν τελειώνω κανονικά;;;;

Senior Member
    α και κάτι ακόμα. όταν λέμε στύση, διατηρείται συνεχώς το ίδιο σκληρό το πέος. δεν έχει διακυμάνσεις λίγο πιο σκληρό, λίγο λιγότερο μέχρι να τελειώσει οπότε...πέφτει;; γιατί όταν αλλάζουμε στάση με το φίλο μου και βγαίνει προσωρινά, όταν το βγάζει παρατηρώ ότι είναι λίγο πιο μαλακό από ότι στην αρχή. και μερικές φορές το νιώθω λίγο πιο μαλακό, αργότερα λίγο πιο σκληρό, μετά τελειώνει, στοπ. δυο φορές που ήταν πολύ κουρασμένος του έπεσε εντελώς στη μέση της επαφής.

σορρυ για τις περιγραφές αλλά χρειάζομαι πληροφορίες επειγόντως!!!! έχω αγχωθεί

Senior Member
    εχμ
    κατ αρχας, δεν υπαρχει κανονικα κι ακανονιστα στο πως τελειωνεις.
    αν τελειωνεις, ο τροπος που τελειωνεις ειναι "κανονικα" :)
    τα υπολοιπα περι κολπικων και μη γυναικων, ειναι αστικοι μυθοι...
    η στυση δεν ειναι συνεχεια σταθερη, οχι, εξαρταται απο τον βαθμο ερεθισμου της καθε στιγμης κι απο ολες τις διαδικασιες γενικοτερα...
    αυτο που λες για τον αερα σοτν κολπο δεν πολυπαιζει, κατι αλλο πρεπει να σου συμβαινει. ο κολπος δεν ειναι αεροστεγης. και να μπει καποιος αερας, θα βγει αμεσως, δεν μπορει να αισθανεσαι σαν βαρος καποιον αερα στον κολπο...
    το πιο πιθανο ειναι να αισθανεσαι βαρος απο την ολη καταπονηση στην περιοχη...απο τις πιεσεις κλπ...δεν διορθωνεται με κοιλιακους αυτο, αντιθετα...με ηρεμια και κανενα χαμομιλακι..
    μπορει επισης για την μεγαλη πιεση που νοιωθεις τςελευταια αλλα και για την ευκολη ενοχληση σου στην διαρκεια του σεξ να φταιει ο ανεπαρκης ερεθσμος σου, που σου προκαλει ενοχλησεις σε καθε πιεση.
    και υπαρχει και μια μικροτερη πιθανοτητα να υπαρχει καποια φλεγμονη- ερεθισμος- μικρομολυνση κι αυτο να σε ποναει. αυτο θα το δεις μονο στον γυναικολογο τον οποιο φανταζομαι θα επισκεφτηκες εφοσον ξεκινησες την σεξουαλικη σου ζωη και θα πρεπει να συνεχισεις να το κανεις , μια φορα τον χρονο για τυπικες εξετασεις.
    φανταζομαι οτι παιρνεις τα μετρα σου για ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες επισης :)
    αααυτα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχμ
    κατ αρχας, δεν υπαρχει κανονικα κι ακανονιστα στο πως τελειωνεις.
    αν τελειωνεις, ο τροπος που τελειωνεις ειναι "κανονικα" :)
    τα υπολοιπα περι κολπικων και μη γυναικων, ειναι αστικοι μυθοι...
    η στυση δεν ειναι συνεχεια σταθερη, οχι, εξαρταται απο τον βαθμο ερεθισμου της καθε στιγμης κι απο ολες τις διαδικασιες γενικοτερα...
    αυτο που λες για τον αερα σοτν κολπο δεν πολυπαιζει, κατι αλλο πρεπει να σου συμβαινει. ο κολπος δεν ειναι αεροστεγης. και να μπει καποιος αερας, θα βγει αμεσως, δεν μπορει να αισθανεσαι σαν βαρος καποιον αερα στον κολπο...
    το πιο πιθανο ειναι να αισθανεσαι βαρος απο την ολη καταπονηση στην περιοχη...απο τις πιεσεις κλπ...δεν διορθωνεται με κοιλιακους αυτο, αντιθετα...με ηρεμια και κανενα χαμομιλακι..
    μπορει επισης για την μεγαλη πιεση που νοιωθεις τςελευταια αλλα και για την ευκολη ενοχληση σου στην διαρκεια του σεξ να φταιει ο ανεπαρκης ερεθσμος σου, που σου προκαλει ενοχλησεις σε καθε πιεση.
    και υπαρχει και μια μικροτερη πιθανοτητα να υπαρχει καποια φλεγμονη- ερεθισμος- μικρομολυνση κι αυτο να σε ποναει. αυτο θα το δεις μονο στον γυναικολογο τον οποιο φανταζομαι θα επισκεφτηκες εφοσον ξεκινησες την σεξουαλικη σου ζωη και θα πρεπει να συνεχισεις να το κανεις , μια φορα τον χρονο για τυπικες εξετασεις.
    φανταζομαι οτι παιρνεις τα μετρα σου για ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες επισης :)
    αααυτα :)
    στο γυναικολόγο έχω πάει ήδη δυο φορές και αύριο θα είναι η τρίτη. δεν νομίζω να έχω μόλυνση, ίσως αυτό που λες για ερεθισμό της περιοχής να είναι. γιατί φροντίζω πολύ την υγιεινή μου μετά από κάθε επαφή. αυτό με τον αέρα μου φαίνεται και εμένα πάρα πολύ περίεργο αλλά είμαι σχεδόν βέβαιη ότι είναι αέρας και μάλιστα μόλις σφίξω λίγο την κοιλιά μου βγαίνει με πίεση (έχει τύχει να συμβεί μπροστά στον σύντροφο και ντράπηκα πολύ). χάρηκα που μου είπες αυτό με τον οργασμό. είναι γενικά λίγο δύσκολη περίοδος για μένα και είναι πολύ πιθανό να μην ερεθίζομαι αρκετά, η λίμπιντο είναι αρκετά πεσμένη. προφυλάξεις εννοείται παίρνω!
    ευχαριστώ!

Senior Member
    Αμα ειναι πεσμενη η κυρια λιμπιντος, τι να κανεις, θα τελειωνεις και πιο δυσκολα και δεν θα εχεις τοσα κεφια.. Η ψυχολογικη μας διαθεση επηρεαζει μερικες φορες αυτον τον τομεα.. Επισης μην αγχωνεσαι γαι τον κολπικο οργασμο εφοσον τελειωνεις, εισαι και στην αρχη ακομα. Παρολα αυτα μπορεις να δοκιμασεις μερικα πραγματακια που ισως αυξησουν την ηδονη που νιωθεις, οπως να ερεθιζεις παραλληλα την κλειτοριδα, να παιζει καμια τσοντουλα στο ντιβιντι, δεν ξερω, ο,τι μπορει να σε φτιαξει παραπανω, και κυριως να αισθανεσαι ασφαλης, χαλαρη, και να συγκεντρωνεσαι στη δικη σου ευχαριστηση, νομιζω οτι ετσι το ευχαριστιτεται και ο αλλος πιο πολυ, θελω να πω μην ειναι αδειο το κεφαλι σου ή σκεφτεσαι τις εξετασεις ή αν το πεος του ειναι χαλαρο, αν το ευχαριστιτεται κ.ο.κ. Επισης, μπορεις να του πεις να κραταει λιγο περισσοτερο, να βγαινει οταν του ερχεται να τελειωσει και μετα να ξανασυνεχιζει, θελει προπονηση αυτο, μην τον αφησεις να νομιζει ο,τι ολα ειναι καλα και ετσι θα συνεχισουν για παντα, και να μην προσπαθει περισσοτερο.. ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αμα ειναι πεσμενη η κυρια λιμπιντος, τι να κανεις, θα τελειωνεις και πιο δυσκολα και δεν θα εχεις τοσα κεφια.. Η ψυχολογικη μας διαθεση επηρεαζει μερικες φορες αυτον τον τομεα.. Επισης μην αγχωνεσαι γαι τον κολπικο οργασμο εφοσον τελειωνεις, εισαι και στην αρχη ακομα. Παρολα αυτα μπορεις να δοκιμασεις μερικα πραγματακια που ισως αυξησουν την ηδονη που νιωθεις, οπως να ερεθιζεις παραλληλα την κλειτοριδα, να παιζει καμια τσοντουλα στο ντιβιντι, δεν ξερω, ο,τι μπορει να σε φτιαξει παραπανω, και κυριως να αισθανεσαι ασφαλης, χαλαρη, και να συγκεντρωνεσαι στη δικη σου ευχαριστηση, νομιζω οτι ετσι το ευχαριστιτεται και ο αλλος πιο πολυ, θελω να πω μην ειναι αδειο το κεφαλι σου ή σκεφτεσαι τις εξετασεις ή αν το πεος του ειναι χαλαρο, αν το ευχαριστιτεται κ.ο.κ. Επισης, μπορεις να του πεις να κραταει λιγο περισσοτερο, να βγαινει οταν του ερχεται να τελειωσει και μετα να ξανασυνεχιζει, θελει προπονηση αυτο, μην τον αφησεις να νομιζει ο,τι ολα ειναι καλα και ετσι θα συνεχισουν για παντα, και να μην προσπαθει περισσοτερο.. ;)
    το έχω υπόψιν μου αυτό, αντιλαμβάνομαι ότι νιώθει άσχημα αλλά έχει κάπως συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση. και όταν φτάνει κοντά στο να τελειώσει, του λέω διάφορα, τον σταματάω κλπ αλλά δεν είναι πάντα εύκολο άμα έχει πορωθεί ο άλλος. χαχαχα!!!
    ευχαριστώ για τις συμβουλές κάρι μου!

Senior Member
    Δεν παίρνεις κάποια φάρμακα έτσι; (γενικά οτιδήποτε)

Senior Member
    εχεις-εται εξι μηνες εμπειρια και θες να απαντησεις σε ολες τις αποριες σου... αλλοι πανε στα 30 τους και ειναι ακομα στουρνοι ... Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε ,, και μαθε να απολαμβανεις ολη τη διαδικασια οσο ''αποτυχημενη'' κι αν νομιζεις πως ειναι ... Δεν υπαρχει κανα συγκεκριμενο πρωτοκολο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Δεν παίρνεις κάποια φάρμακα έτσι; (γενικά οτιδήποτε)
    οχι, δεν παίρνω τίποτα. στο παρελθόν είχα πάρει αντισυλληπτικά για ένα μικρό διάστημα αλλά έχουν περάσει 4 χρόνια από τότε. φέτος πήρα μόνο κανένα συμπλήρωμα βιταμινών και σίδηρο αλλά τα έκοψα κ αυτά.
    Last edited by empar; 27-04-2011 at 01:39.

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    εχεις-εται εξι μηνες εμπειρια και θες να απαντησεις σε ολες τις αποριες σου... αλλοι πανε στα 30 τους και ειναι ακομα στουρνοι ... Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε ,, και μαθε να απολαμβανεις ολη τη διαδικασια οσο ''αποτυχημενη'' κι αν νομιζεις πως ειναι ... Δεν υπαρχει κανα συγκεκριμενο πρωτοκολο
    χεχε, ευχαριστώ πολύ~~!! :)

Senior Member
    Μη φοβού τον αέρα στα πανιά σου! (την ώρα καλή στην πρύμνη σου ίσως)
    Δεν είναι τίποτε, να στο εικονοποιήσω. Το πέος μερικές φορές λειτουργεί σαν τρόμπα. Όποιος αέρας φυλακιστεί ανάμεσά του και στα ενδότερα του κόλπου
    μένει εκεί και βγαίνει μετά το σεξ. Δε συμβαίνει συχνά, (δις εμένα στην σεξουαλική μου ιστορία) αλλά τυχαίνει και αυτό, έχουμε ρίξει γέλιο με φίλες μου με κάτι τέτοιες εξομολογήσεις, χαχαα
    Να πας όμως και στο γυναικολόγο σου όπως πρότεινε και η ρεμ παραπάνω, να ψάξεις για τίποτε μύκητες, που μπορεί να προκαλούν υπερβολικά υγρά, δεν τα θέλουμε, θέλουμε όσα πρέπει για τη λίπανσή μας.
    Φαγουρίτσες, ερεθισμοί στο εξωτερικό μέρος του αιδοίου, άσπρα "τυρώδη" υπολείμματα, είναι δείγματα αξιόπιστα για να τρέξεις.
    Και να πλένεσαι μετά το σεξ με χαμομήλι, έχε βρασμένο φρέσκο καμιά κανάτα πριν κάθε μαραθώνιο περιπτύξεων, δε χάνεις. Τίποτε καλύτερο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    πήγα σήμερα, με εξέτασε, ωραιότατα όλα, της είπα για τον αέρα, μου είπε ακριβώς αυτό που είπες, και ότι αυτό συμβαίνει σε μένα τακτικά, επειδή προφανώς ταιριάζουμε με τον φίλο μου ανατομικά πολύ καλά και στο μπες βγες εγκλωβίζεται αέρας..
    μετά το σεξ τρέχω πάντα να πλυθώ σαν τρελή, δεν έμαθες ακόμη από τα λεγόμενά μου ότι είμαι υποχόνδρια;;;;; χαχαχαχαχαχα. ευκαιρία να συστηθώ rainandwind μου: ιδού, η υποχόνδρια!!
    τώρα για τον πόνο, μάλλον δεν ερεθίζομαι αρκετά, λόγω μειωμένης λίμπιντο αυτή την εποχή εξαιτίας της χαζοψυχολογίας μου...

ευχαριστώ πολύυυυυυ!! :)