αντιεπιλιπτικα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Banned

αντιεπιλιπτικα

ενας φιλος μου παιρνει αντιεπιλιπτικα.Θελω να ρωτησω εχουν την ιδια βραυτητα με τα αντιψυχωτικα?

Senior Member
    Διπολικη εχει ο φιλος σου??Ειναι πολυ γενικο ετσι που το ρωτας..κοιτα εξαρταται το φαρμακο υπαρχουν κ αντιεπιληπτικα ελαφρα κ αλλα πιο βαρια ομως κ με τα αντιψυχωτικα αλλα ειναι πιο βαρια κ με πιο πολλες παρενεργειες κ αλλα πιο light..αν κ γενικα εχω ακουσει οτι τα αντιεπιληπτικα ειναι λιγο πιο light..αλλα κ παλι σου ειπα εξαρταται..για ποια φαρμακα προκειται??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    δεν θυμαμε πως λεγεται

Senior Member
    τα πιο γνωστα ειναι τα topepil topamac και lamictal. συνιθως συνδεονται μαζι με αντιψυχωσικα. τα μικρα παιδια ας πουμε παιρνουνε αντιεπιλληπτικα ετσι επαιρνα κ εγω. οι γεροι με αννοια συνιθως παιρνουν συνδιασμο ρισπεριδονης με αντιεπιληπτικο
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    εγω ξεκινησα topamac το παιρνω τωρα 3 μερες γενικα ειναι ελαφρυ προς το παρον δεν εχω παρενεργειες σε συγκριση με το αντιψυχωτικο που παιρνω το βρηκα παντως πιο ελαφρυ..

Senior Member
    επαιρνα topamac για δυο χρονια ,μου ειχε ελατωσει την ορεξη που μου ειχε αυξησει το ζυπρεξα.Πολλους εφιαλτες στον υπνο κ μια σχετικη απαθεια ,γενικα λενε οτι ειναι πολυ καλο φαρμακο και σαν σταθεροποιητη διαθεσης το δινουν οχι μονο στη διπολικη αλλα και σε διαταραχες αγχους.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Senior Member
    περισσοτερη απαθεια μ κανει το lamictal απ το topepil παντως
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    επαιρνα topamac για δυο χρονια ,μου ειχε ελατωσει την ορεξη που μου ειχε αυξησει το ζυπρεξα.Πολλους εφιαλτες στον υπνο κ μια σχετικη απαθεια ,γενικα λενε οτι ειναι πολυ καλο φαρμακο και σαν σταθεροποιητη διαθεσης το δινουν οχι μονο στη διπολικη αλλα και σε διαταραχες αγχους.
    ναι ελαττωνει αρκετα την ορεξη...καλο εναι σε γενικες γραμμες, απο παρενεργειες εγω νιωθω απαθεια κ ζαλη πολλες φορες κ μερικες φορες δεν μπορω να δω καθαρα η τα βλεπω διπλα κ θολα η γυριζει το ματι μου πανω...