ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Quote Originally Posted by empar View Post
    αν ήταν σε φάση μετά το πρώτο επεισόδιο, πιστεύεις ότι δεν θα το ανέφερε και δεν θα το γνώριζε ότι έχει κάποια ψυχική νόσο;
    το μόνο που είπε για το παρελθόν είναι ότι έχει άγχος με τη δουλειά. αυτό που θα ήθελα εγώ να ρωτήσω είναι αν συνέβη κάποιο περιστατικό πρόσφατα που να τον/την τάραξε πολύ. κάποια αρρώστια, θάνατος συγγενικού προσώπου, μετακόμιση, ληστεία κλπ. κάτι έντονο τελοσπάντων.
    Εγω ανεφερα την προταση σου ως υπεραπλουστευση , απο κει και περα ημουν ξεκαθαρος νομιζω και δεν καταλαβαινω που διαφωνουμε. Ισως η λεξη που εβαλα "νομιζω" δεν ταιριαζε αλλα γενικα την βαζω σχεδον παντου οποτε μπορει να εκανα λαθος.
    Σιγουρα μακαρι να ελεγε περισσοτερα ο/η φιλος ωστε να μπορουσαμε να απαντησουμε και περισσοτερα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το καταλαβα μετα απο 1,5 χρονο καθαρης τρελλας μονος σε μια καφετερια σε μια πολη που ταξιδεψα...αν θες πιστεψε το και μαλιστα μου το ειπαν οι φωνες που ακουγα εκεινη την περιοδο (ειρωνικο ε?)
    και θυμάσαι ότι δεν είχες κάνει συζήτηση με κάποιον να μοιραστείς το πρόβλημά σου, που να σου είχε πει ότι δεν είσαι καλά, πιο πριν; ότι δεν είχες περάσει κάποια φάση ηρεμίας που να αναρωτιόσουν τι σου συμβαίνει;

Senior Member
    Εγώ καλό μου παιδί δέν θα μπώ σε διάλογο τώρα.Απλά καλό είναι να γράφει ο καθένας εκεί που πρέπει.Γιαυτό αλλωστε υπάρχουν και οι κατοιγορίες.Το να μπαίνεις στην κατηγορία πανικοί ενώ έχεις ψύχωση, μάλλον δέν είναι καλή ιδέα.Αυτά και να σαι καλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by empar View Post
    και θυμάσαι ότι δεν είχες κάνει συζήτηση με κάποιον να μοιραστείς το πρόβλημά σου, που να σου είχε πει ότι δεν είσαι καλά, πιο πριν; ότι δεν είχες περάσει κάποια φάση ηρεμίας που να αναρωτιόσουν τι σου συμβαίνει;
    Το περισσοτερο που μου ειπαν ηταν οτι εχω καταθλιψη...δεν μου ανοιξαν τα ματια με ψυχωσεις και τετοια , τσαντιζομαι λιγο που το σκεφτομαι (αρχες ιντερνετ κιολας , οχι βοηθεια απο κει). Τεσπα καταλαβα οτι ημουν μεσα σε παρανοΪκες ιδεες και σεναρια. Αλλα ας μην μιλησουμε για μενα ε?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by shifter View Post
    Εγώ καλό μου παιδί δέν θα μπώ σε διάλογο τώρα.Απλά καλό είναι να γράφει ο καθένας εκεί που πρέπει.Γιαυτό αλλωστε υπάρχουν και οι κατοιγορίες.Το να μπαίνεις στην κατηγορία πανικοί ενώ έχεις ψύχωση, μάλλον δέν είναι καλή ιδέα.Αυτά και να σαι καλά.
    Δεν ηταν η προθεση μου να τσακωθω και εκπλαγηκα να πω την αληθεια. Αναφερε η κοπελλα για σχιζοφρενεια και απαντησα...νομιζω αποκλειεται. Εχω και την υπογραφη για αυτο το λογο (οτι δεν ειμαι ειδκος). Τεσπα , εδωσα σωστη συμβουλη πιστευω αν και δεν ηταν κατι ασυνηθιστο...το να επισκεφτει ενα ειδικο.

Senior Member
    εντάξει, δεν μαλώνουμε εδώ, να βοηθήσουμε θέλαμε όλοι.
    και εγώ νευρίασα πολύ όταν είχα πάει σε ψυχολόγο και μου είχε πει ότι έχω συμπτώματα υπομανίας, ενώ ο ψυχίατρος μου είπε ότι είμαι υγιέστατη αν εξαιρέσουμε το άγχος. εγώ παρόμοιες σκέψεις με της freit έκανα από τη στιγμή που άρχισα να μένω μόνη και από κάποια περιστατικά που απείλησαν τη σωματική μου ακεραιότητα. είναι λεπτή η διαχωριστική γραμμή του να είσαι πολύ προσεκτικός και του να σε πιάνει πανικός επειδή φοβάσαι ότι θα σε βλάψουν. εγώ επιμένω στην ερώτηση για σοκαριστικό περιστατικό στο παρελθον

Καταρχάς είναι άντρασ,Δευτερον με απείλησαν χωρις να έχω κάνει κάτι ότι θα μου κανουν καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση, και ότι την γάμησα.Δεν ακούω φωνές, δεν κάνω παράλογαα πράγαμτα,δεν μου εχει πει κανεις ότι κάνω κάτι παράλογο.Ο τρελός δεν φοβάται!!!Συμωνώ με την empar, o keep,προσπαθεί να τους κάνει όλους σαν και αυτόν.Τώρα όλα τα ξεπέρασα!!Οταν κοιμάμαι μερικές φορές ναι, ακούω περίεργα πράγματα,είναι φυσιολογικό.Απλως μερικες φορές καταλαβαίνω ότι είναι παράλογες οι φοβίες μου και αγχώνομαι!!Γιατί keep όταν περνάω καλά με παρέα εξαφανίζονται όλα?Ξερεις κάποιον άνθρωπο να τον απειλούν και να μην φοβάται ειδικά όταν δεν μπορει να το αντιμετωπίσει ή όταν είναι μόνος?Στο κάτω κάτω άμα τρελλαθώ τρελλάθηκα, και τι έγινε???τουλάχιστον δεν θα ξέρω και δεν θα στενοχωρίεμε!!!Απλα, καλά να περνάτε!!!!Τελος ο τρελλός δεν είναι δημιουργικός χωρίς φάρμακα σωστά??

Senior Member
    Quote Originally Posted by freit View Post
    Καταρχάς είναι άντρασ,Δευτερον με απείλησαν χωρις να έχω κάνει κάτι ότι θα μου κανουν καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση, και ότι την γάμησα.Δεν ακούω φωνές, δεν κάνω παράλογαα πράγαμτα,δεν μου εχει πει κανεις ότι κάνω κάτι παράλογο.Ο τρελός δεν φοβάται!!!Συμωνώ με την empar, o keep,προσπαθεί να τους κάνει όλους σαν και αυτόν.Τώρα όλα τα ξεπέρασα!!Οταν κοιμάμαι μερικές φορές ναι, ακούω περίεργα πράγματα,είναι φυσιολογικό.Απλως μερικες φορές καταλαβαίνω ότι είναι παράλογες οι φοβίες μου και αγχώνομαι!!Γιατί keep όταν περνάω καλά με παρέα εξαφανίζονται όλα?Ξερεις κάποιον άνθρωπο να τον απειλούν και να μην φοβάται ειδικά όταν δεν μπορει να το αντιμετωπίσει ή όταν είναι μόνος?Στο κάτω κάτω άμα τρελλαθώ τρελλάθηκα, και τι έγινε???τουλάχιστον δεν θα ξέρω και δεν θα στενοχωρίεμε!!!Απλα, καλά να περνάτε!!!!Τελος ο τρελλός δεν είναι δημιουργικός χωρίς φάρμακα σωστά??
    καλά το κατάλαβα εξ αρχής ότι είσαι άντρας. χεχε
    λοιπόν, αν θέλεις να μας πεις λίγα παραπάνω για το περιστατικό, να καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει και πως μπορείς να αμυνθείς.
    τι εννοείς όταν κοιμάσαι ακούς περίεργα πράγματα; γιατί και εγώ όταν είμαι σε φάση να κοιμηθώ μερικές φορές πανικοβάλλομαι ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι να μου κάνει κακό, και προχτές νόμιζα ότι άκουσα μια μπάσα νότα πιάνου. όταν είσαι μεταξύ ξύπνιου και ύπνου, και ειδικά πολύ κουρασμένος δεν το θεωρώ παράλογο.
    εμένα αυτή η κατάσταση άρχισε όταν με λήστεψαν στο δρόμο και άρχισα να αισθάνομαι απειλημένη και ότι πρέπει συνεχώς να προσέχω. αλλά σιγά σιγά τώρα που αντιλήφθηκα το πρόβλημα προσπαθώ να το παλέψω. ο πανικός είναι κατάσταση που περνάμε όλοι λίγο πολύ σε περιόδους έντονου στρες. από τα λόγια σου καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ αγχωμένος. πες μας λίγα παραπάνω για το περιστατικό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by shifter.Το να μπαίνεις στην κατηγορία πανικοί ενώ έχεις ψύχωση, μάλλον δέν είναι καλή ιδέα..[/COLOR
    [/COLOR]
    Ασε μας ρε φιλε! ποιος τοπε αυτο ? και εσυ τι εισαι? αστυνομος των ψυχων?
    Last edited by katerinaki; 01-05-2011 at 15:25.
    Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.

Page 2 of 2 FirstFirst 12