Results 31 to 38 of 38
-
28-04-2011, 17:24 #31
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 20
αχ εχετε δικιοοοο ολοι σας!!!! αν βλεπω οτι με αποφευγει? ειναι φυσιολογικο? μακαρι να με θελει ξανα, να ειμαστε οπως ειμασταν! ειμαι καλα τωρα και μου περασε αυτο που ειχα, δεν υπαρχει λογος να γκρινιαζω!
- 28-04-2011, 23:26 #32
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 20
μαλλον υπαρχει λογος να γκρινιαζω!! γιατι με αποφευγειιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!! μου κανει αυριο δεν μπορει καθολου να μιλησουμε! παντα με κυνηγουσε! παντα τον κυνηγουσα! τι ηθελα να το χαλασω! ξαφνικα το να τα αλλο! εκλεισα το κινητο μου μην στειλω καμια μαλβλακεια!!!!!!!!!!! Ε: πφφ μου κανει δεν μπορω κτλ με ρωτησε τι θα κανω κτλ και του λεω κ τελος τεσπα καληνυχτα!θα τα πουμε:/ δεν περιμενε τετοιο μηνυμα απο οτι καταλαβα, ποναει παρα πολυ ολο αυτο... τι στο καλο του συμβαινει... δεν εκανα και ΤΟ σφαλμα!
28-04-2011, 23:41 #33
- Join Date
- Mar 2011
- Location
- στις σκέψεις και στα όνειρά μου..
- Posts
- 202
τιποτα βρε κοπέλα μου, είναι αυτό που σου είπαν τα παιδιά πιο πριν, σου κάνει λίγο το ζόρικο. ηρέμησε και χαλάρωσε. ασ'το να λυθεί από μόνο του.. μην βιάζεσαι.. θα το παίξει λίγο, θα το βγάλει από μέσα του, θα ηρεμήσει. μην αναλύεις την κάθε βλακεία που λέει. αφου σου είπε δεν θα μιλήσετε αύριο, μην τον πάρεις, σεβάσου αυτό που είπε. να δουμε, αυτός θα το τηρήσει; μην γκρινιάζεις τόσο πολύ και μην προδιαγράφεις τα πράγματα.. περίμενε. ο χρόνος θα δείξει. αυτή τη στιγμή ό,τι και να κάνεις θα χειροτερέψεις την κατάσταση, θα δείξεις πολύ ανασφαλής, ότι τρέχεις ξοπίσω του και ότι σε χαλάει όλο αυτό!
πέρασες μια επέμβαση, δυσκολεύτηκες, αγχώθηκες, ξέσπασες σε κάποιον που αισθανόσουν οικείο, μετάνιωσες, ζήτησες συγνώμη, τέλος. ξέρεις γιατί είναι απαισιόδοξος;; γιατί ακόμη δείχνεις αγχωμένη και υπερβολική, αυτός θέλει να σε δει ήρεμη και δυναμική. μπορεις να του κάνεις το χατίρι;;; αφού αυτό θέλει; μην τον ζορίζεις γιατί όχι μια μερα, ούτε μια αιωνιότητα δεν θα θελει να σου μιλήσει!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ!
28-04-2011, 23:47 #34
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 20
οταν με ειδε καλα ειπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣ αυτο ακομα ηχει στα αυτια μου! μπορω να του κανω το χατιρι,,, το δυσκολο ειναι να του δειξω οτι δεν ειμαι δεδομενη... πως,,, τι να κανω? εγω δειχνω χαλαρη, ηρεμη, αλλο το τι δειχνω εδω:/, δεν του ανοιγομαι τοσο, προσπαθω να του μιλαω γλυκα και να του δειχνω ενδιαφερον! αλλα φοβαμμαι μηπως παει αλλου αν ελαχιστοποιηθει η επικοινωνια μας, δεν του εκφραζω καμια ανασφαλεια ουτε τον κραταω,,,
29-04-2011, 01:39 #35
- Join Date
- Oct 2009
- Posts
- 4,495
Θα μου φύγει. Φοβάμαι μην πάει αλλού. Δεν είμαι δεδομένη. Πάντα τον κυνηγούσα.
Να γιατί ελαχιστοποιήθηκε η επικοινωνία. Με τόσο φόβο δεν υπάρχει χώρος για επικοινωνία."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
29-04-2011, 07:51 #36
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 20
οπως με κυνηγουσε τον κυνηγουσα....εκεινος χειροτερα... δεν τα εδειχνα αυτα ,.. απλα οποτε ειχε κατι εκει ημουν!! δεν υπηρχε και λογος να τον κυνηγησω με την εννοια την κανονικη,που εισαι τι κανεις οχι μην με αφηνεις κτλ... παντα εβγαινε και μονος του, δεν τον πιεζα πουθενα... τα χαλασα ολα μα ολα... και δεν ξερω αν θα το αντεξω..ειναι τοσο καλο παιδι και τα εκανα μανταρα,,,δεν λεω και εκεινος φταιει αλλα δεν μου εφταιγε σε τπτ να ξεσπασω πανω του, τεσπα παω δουλεια! γεια σας!
29-04-2011, 18:15 #37
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 20
πφφφ απο οταν τα βρηκαμε μιλαμε λιγοτερο... δεν το μπορω... ποναει τοσο :'( http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=9JMYQ...eature=related
01-05-2011, 04:30 #38
- Join Date
- Apr 2011
- Posts
- 20
εχω αδιιαφορισει και δειχνει τελικα ενδιαφερον!! εν τω μεταξυ μιλατε μου καλε!!! πειτε κ αλλοι την γνωμη σας! συζητηση να γινεται να βλεπουν και αλλοι που εχουν ιδια προβληματακια ...
Similar Threads
-
Θα ήθελα πολύ να τον φερω κοντα μου....
By Christine in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 17Last Post: 26-03-2010, 23:00 -
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΩ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ;
By Marnek in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 1Last Post: 08-01-2009, 00:21 -
κοντά στο θάνατο..
By mstrouf in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 48Last Post: 20-06-2008, 13:14 -
Πως να φέρω την ηρεμία στη σχέση μας
By Kelly in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 103Last Post: 13-06-2007, 16:37 -
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ???
By olga_soul in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 2Last Post: 01-08-2006, 23:05
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση