ΔΕΝ MΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95
    Senior Member
    χαχαχαχα!!!!!!τσαχπινογαργαλ ιαρα!!!!Κοιτα,αν γενικα εισαι αλανακι τοτε δεν ειναι προβλημα..Αν σου βγαινει μονο σε φαση μανιας,ειναι...

Αφου ξερεις πιανο ξεσπασε εκει!!!Μπορει να καταφερεις να γραψεις τιποτα.Εγω πριν 1 βδομαδα ενω ειχα ηρεμησει με τα φαρμακα ετσι ξαφνικα στο ασχετο μετα απο δυνατη ακροαση funk μουσικης νευριασα που μου ειπανε να χαμηλωσω λιγο και εσφαξα το χερι μου σε μια τζαμαρια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by amelie74 View Post
    παντως για τοσο new bipolar εχεις μεγαλη επιγνωση του προβληματος σου.
    πιστευω πως αυτο εχει να κανει και με την ευφυια σου.
    και δεν το λεω αυτο για να σου τονωσω το ηθικο,αλλα επειδη ειναι πασιφανες
    αμελι μου σ ευχαριστω!!!! thankies thankies thankies !!!! ναι, πραγματι αυτο το οτι ειμαι εξυπνη το ξερω κ μου το χουν πει ολοι οσοι μ εχουν γνωρισει κ το πιστευω κι εγω οτι ειμαι μια πανεξυπνη πανεμορφη κ ικανοτατη κοπελα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν κ μαλλον δεν επρεπε να μου τονωσεις κι αλλο το ηθικο ηδη ειναι αρκετα τονωμενο λολλ θα με πιασει παλι μεγαλομανια αλλα δεν πειραζει!!!!!!

καπου ειχα διαβασει οτι τετοιες ασθενειες χτυπαν ευφυεις ανθρωπους κ ειδικα η διπολικη συνδεεται με την δημιουργικοτητα κ την καλλιτεχνικη εκφραση κ τη δημιουργια γενικα αλλωστε εχω διαβασει για παρα πολλους ανθρωπους διασημους ειτε πολιτικοι, ειτε καλλιτεχνες, συγγραφεις, μουσικοι κτλ που επασχαν απο διπολικη διαταραχη!!!!! αυτο απο μονο του νομιζω λεει πολλα!!!!!!!!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by NineWhileNine View Post
    Αφου ξερεις πιανο ξεσπασε εκει!!!Μπορει να καταφερεις να γραψεις τιποτα.Εγω πριν 1 βδομαδα ενω ειχα ηρεμησει με τα φαρμακα ετσι ξαφνικα στο ασχετο μετα απο δυνατη ακροαση funk μουσικης νευριασα που μου ειπανε να χαμηλωσω λιγο και εσφαξα το χερι μου σε μια τζαμαρια!
    LoooLLLL !!!!!!!!!!!!
    Σε τι φαση εισαι εσυ τωρα??? ηρεμησες??

Λολλ θα το δοκιμασω αυτο που λες πιστευω σ αυτη τη φαση που ειμαι μπορω να μεγαλουργησω κ να γραψω κατι πολυ ωραιο ειμαι σιγουρη οτι θα γραψω κατι τελειο!!!
    Αλλωστε οπως εγραψα κ στο προηγουμενο μου ποστ πολλοι καλλιτεχνες, μουσικοι με διπολικη διαταραχη σε φαση μανιας η υπομανιας εγραψαν εξαισια κομματια!!!!!!!!!!!
    Σ αυτο τους βοηθησε η ασθενεια, υπο αλλεσ συνθηκες μπορει να μην μπορουσαν..

Εγραφα κ παλια στιχους κ νοτες αλλα εκεινα ηταν καταθλιπτικα τελειως....τωρα θα γραψω κατι καλυτερο κ μετα θα το ποσταρω εδω να μου πειτε τη γνωμη σας!!!!!!!!!!!
    Stay on guys!!!!!!!

Για να δουμε...Εγω παιζω κιθαρα που και που.
    Τωρα εχω ηρεμησει καπως.Γενικως απανταω θετικα στην αγωγη.Πριν αρχισω να περνω tegretol και zyprexa ειχα αυπνιες και υπερενταση.Μια ξαφνικη εκρηξη ειχα απο το πουθενα.Παλια εγραφα μουσικη και στιχους και μολις απογοητευομουν τα πετουσα ολα και τα ξεχναγα τα περισσοτερα.Τωρα καταλαβαινω πως αυτο ηταν η μεταβαση απο την μανια στη καταθλιψη.

Παντως δειχνεις οτι εχεις κατανοησει αρκετα την δ.δ.Μπορεις να ελεγξεις περισσοτερο τον εαυτο σου πιστευω.

Senior Member
    Παντως δειχνεις οτι εχεις κατανοησει αρκετα την δ.δ.Μπορεις να ελεγξεις περισσοτερο τον εαυτο σου πιστευω.

Σ ευχαριστω!! αυτο που θελω να μαθω ειναι να συνειδητοποιω εγκαιρως τις ενδειξεις μανιας οταν ειμαι ηδη σε υπομανια ωστε να μη μου βγει αλλα ειναι κομματακι δυσκολο γιατι μου αρεσει ειμαι κ new bipolar ακομη κ πιστευω σταδιακα θα βελτιωθω κ θα μπορω να ελεγχω τα επεισοδια!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Για να δουμε...Εγω παιζω κιθαρα που και που.
    Τωρα εχω ηρεμησει καπως.Γενικως απανταω θετικα στην αγωγη.Πριν αρχισω να περνω tegretol και zyprexa ειχα αυπνιες και υπερενταση.Μια ξαφνικη εκρηξη ειχα απο το πουθενα.Παλια εγραφα μουσικη και στιχους και μολις απογοητευομουν τα πετουσα ολα και τα ξεχναγα τα περισσοτερα.Τωρα καταλαβαινω πως αυτο ηταν η μεταβαση απο την μανια στη καταθλιψη.
    Εισαι δηλαδαη σταθεροποιημενος τωρα?? Η εισαι σε καταθλιψη?? Ποσο καιρο εισαι αυτο που εισαι τελοςπαντων??
    Ειναι καλο το οτι ανταποκρινεσαι θετικα στην αγωγη..εγω εκοψα σημερα το αντικαταθλιπτικο κ περιμενω βελτιωση....
    Ποσο καιρο διαρκουσε σε σενα το μανιακο επεισοδιο?? Κ μετα απο ποσο διαστημα επεφτες σε καταθλιψη??

Τωρα ειμαι 25.Στα 18 ειχα κανει 6 μηνες καταθλιψη και 6 μηνες μανια.Ειχαν προηγηθει και αλλα και ακολουθησαν και αλλα επεισοδια.Τωρα ειμαι χαλαρα,πρεπει να εχω μια ταση προς τα πανω αλλα κοιμαμαι καλα,τα νευρα μου δεν μπορω να ελεγξω ωρες-ωρες.Γενικα δεν πρεπει να εχω στανταρ χρονικης διαρκειας και εναλλαγης σχετικα με τα επεισοδια.Οσο το εψαξα βρηκα οτι αλλες φορες παρουσιαζω μανια ή καταθλιψη ετσι στο ασχετο χωρις να εχει υπαρξει καποιο ερεθισμα και αλλες φορες πυροδοτειται απο διαφορα πραγματα που συμβαινουν και με επηρρεαζουν.

Senior Member
    lacrymosa, εισαι καλυτερα?

Νine, τι φάρμακα παιρνεις ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    καπου ειχα διαβασει οτι τετοιες ασθενειες χτυπαν ευφυεις ανθρωπους κ ειδικα η διπολικη συνδεεται με την δημιουργικοτητα κ την καλλιτεχνικη εκφραση κ τη δημιουργια γενικα αλλωστε εχω διαβασει για παρα πολλους ανθρωπους διασημους ειτε πολιτικοι, ειτε καλλιτεχνες, συγγραφεις, μουσικοι κτλ που επασχαν απο διπολικη διαταραχη!!!!! αυτο απο μονο του νομιζω λεει πολλα!!!!!!!!!
    κι αν ο Θεος μας παιρνει μας δινει αλλου το φως?

Παιρνω 5mg zyprexa και 600mg tegretol ημερησιως.Ειναι μεγαλη δοση αυτη?Προσφατα βγηκα και ελαφρα μεταιχμιακος.
    Εσυ πως τα πας?

Senior Member
    Nαι, αυτο με την επιρροη απο εξωτερικους παραγοντες ισχυει...Μπορει να πεσεις σε καταθλιψη λογω καποιου γεγονοτος που σε στεναχωρησε η σε στρεσαρισε η μπορει κατι πολυ ευχαριστο που σου προκυπτει να πυροδοτησει μανια....Πχ να ερωτευτεις ξερω γω λολλ!!

Εμενα η καταθλιψη μου αρχικα ηταν 1 χρονο κ ηταν μονοπολικη μετα επαθα διπολικη διαταραχη κ εκανα 2 μανιακα επεισοδια με προηγουμενο κ ενδιαμεσο διαστημα υπομανιας σε σχετικα κοντινο διαστημα...το πρωτο μου κρατησε μια βδομαδα το δευτερο το περναω τωρα σημερα ειναι η 3η μερα αλλα νιωθω οτι δεν θα κρατησει για πολυ δηλαδη δεν θα με παει μηνα...

Πιστευω δεν εχει στανταρ στη συχνοτητα κ την εναλλαγη των επεισοδιων κ γενικα δεν μπορεις να τα προγραμματισεις αλλα πρεπει να προσεξεις τα προειδοποιητικα σημαδια που οδηγουν σε ενα καταθλιπτικο η μανιακο επεισοδιο αλα ειναι δυσκολο να το σταματησεις αν ειναι να σου βγει.....

να σε ρωτησω οταν εκανες μανιακα κ υπομανιακα σου αρεσαν κι εσενα ?????

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    lacrymosa, εισαι καλυτερα?

Νine, τι φάρμακα παιρνεις ?
    Kαλυτερα ακριβως δεν ειμαι παλι χαζογελαω συνεχεια κ θελω σεξ κ ψωνια κτλ αλλα ξερω πλεον σε τι κατασταση ειμαι, δηλαδη εχω συνειδητοποιησει οτι περναω μανια αλλα δεν μπορω να ελεγξω παλι καποια πραγματα κ νιωθω υπερενταση κ ειμαι στην τσιτα κ εχω καταιγισμο σκεψεων εχω φουλαρει τελειως..

Εκοψα το αντικαταθλιπτικο κ πιστευω ειναι καλο αυτο το οτι το εκοψα κ οτι θα κατεβω αλλα δεν θελω να κατεβω αποτομα θελω σιγα σιγα!!!!!

Senior Member
    Εγω θελω σεξ και ψωνια παντα...ειμαι σε σταδιο διαρκης μανιας?:P (Πλακα κανω , φανταζομαι περιπου πως ειναι...ετσι ειμαι οταν κοβω το αντιψυχωτικο πριν πεσω στα ταρταρα της καταθλιψης).
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast