Results 76 to 90 of 95
-
03-05-2011, 16:43 #76
Αμελι hi !!
Τα πραγματα πανε πολυ καλυτερα εχω ξεπερασει σχεδον πληρως το μανιακο επεισοδιο, ειμαι πολυ πιο ηρεμη κ συνειδητοποιημενη, εχω βεβαια λιγο πεσμενη διαθεση αλλα οχι σε βαθμο καταθλιψης, νιωθω περισσοτερο ηρεμια, απαθεια κ ασφαλεια...το δευτερο μου επεισοδιο μολις εληξε κ ελπιζω να μην εχω αλλο παρομοιο γιατι τωρα που εχω ηρεμησει κ εχω συνελθει καταλαβαινω οτι ηταν παθολογικα αφυσικα ολα οσα ενιωθα κ εκανα στη μανια, κ για ολα σχεδον εχω μετανιωσει αφανταστα, ντρεπομαι πραγματικα ωρες ωρες ακομα κ τη μουρη μου να δω κ μου ρχεται να μου χωσω καμια μπουνια, προσπαθω να μην σκεφτομαι τις μαλακιες που εκανα γιατι με πιανουν οι τυψεις κ οι ενοχες θελω να παγωσω τη σκεψη κ τα συναισθηματα μου τελειως, για να μη νιωθω κ να μην σκεφτομαι....
ευτυχως κρατησε λιγο περιπου μια βδομαδα οπως κ το προηγουμενο ευτυχως που δεν κρατησε περισσοτερο κ δεν χρειαστηκε να νοσηλευτω, μιας κ εχω τραυματικη εμπειρια απο διμηνη νοσηλεια στα 17 μου κ στο προηγουμενο στο τσακ τη γλιτωσα πιστευω λογω κ του οτι επαιζε κ η διατροφικη διαταραχη στη μεση κ κατα καποιο τροπο με επικαλυψε....
πραγματικα εχω συγκλονιστει με ολα οσα εχω ζησει διαβαζω εντομεταξυ τα προηγουμενα μου ποστς κ εχω ψιλοφρικαρει απ τη μια μου ερχεται να γελασω κ απ την αλλη να κλαψω με τις μαλακιες που βλεπω διατυπωμενες απο μενα σε μια φαση που δεν ειμουν καν εγω, δεν ειχα αισθηση κ επιγνωση της καταστασης , απενεντιας μ αρεσε κ ηθελα να το ζησω κι ολας τρομαρα μου...το εζησα λοιπον κ τωρα που πλεον μπορω κ το βλεπω απο εξωτερικη οπτικη γωνια με πιανει κατι δεν ξερω τι κ σκεφτομαι να στειλω στη διαχειριση να σβηστει το θρεντ αλλα σκεφτομαι μηπως να τα αφησω μηπως βοηθησουν καποιον αλλον που πασχει απο διπολικη διαταραχη...
χαιρομαι που παω καλυτερα κ πιστευω ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο πλεον μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου γιατι παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο ελεγχος , το να μαθεις δηλαδη να αναγνωριζεις τα προειδοποιητικα σημαδια κ να μην δεχεσαι ερεθισματα κ να το αφηνεις να κρατησει μεχρι καποιο σημειο χωρις να γινεις δυσλειτουργικος κ να ξεπερασεις τα ορια...
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 03-05-2011, 17:07 #77
αφου δν σε έκλεισαν μεσα με τη μανια, μν τη χώσεις τη μπουνιά στη μουρη σου κ μπεις σε άλλο νοσοκομείο.....
όλοι στη μανία μας κάνουμε τα απίθανα!
τα σκεφτόμαστε μετα κ αναρωτιόμαστε : μα εγώ...
αλλά είναι λόγω ασθένειας.
don't worry λοιπόν κ πάμε παρακάτω.
τα ποστ είμαι της γνωμης να τα αφήσεις.
σίγουρα θα βοηθηθούν οι επόμενοι.
εκτός αν νοιώθεις πολυ άσχημα.
η διαχείριση άλλωστε θα διαφωνήσει.http://www.mazi.org.gr/
03-05-2011, 17:42 #78
χαιρομαι κοριτσι μου που εισαι καλυτερα!!!
και γω ειμαι καπως καλυτερα.
ξεπερασα την μινι-καταθλιψη που με γυροφερνε εδω και μια βδομαδα.
οσο για τα ποστ για τα οποια μετανιωσες σε καταλαβαινω απολυτα.
και γω εχω ποσταρει πραγματα για τα οποια ντρεπομαι τωρα που ξαναδιαβαζω.
αλλα οκ και αυτα ειναι ενα κομματι του παρελθοντος μας.
μπορουμε να το δουμε και απο αλλη σκοπια του στιλ "οκ τωρα ειμαι καλα...τι μαλακιες ελεγα...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!"
03-05-2011, 18:41 #79
κοριτσια σας ευχαριστω παρα παρα πολυ !!
η αληθεια ειναι οτι νιωθω ασχημα που βλεπω τις μαλακιες που εγραφα κ που δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με αυτο που ειμαι τωρα κ οταν ειμαι γενικοτερα σταθεροποιημενη κ ηρεμη...απ τη μια μου ρχεται να γελασω μ ολα αυτα τα κουφα κ απ την αλλη να κλαψω...λολ...ξερω οτι ηταν στα πλαισια της ασθενειας που εκδηλωθηκα ετσι κ προσπαθω να μην το σκεφτομαι συνεχεια γιατι αλλωστε ο,τι εγινε, εγινε κ δεν ειναι ο,τι καλυτερο να ανατρεχουμε στο παρελθον κ να στενοχωριομαστε ειδικα για κατι που δεν φταιγαμε εμεις...
ευτυχως που δεν μου κρατησε για πολυ γιατι εχω διαβασει αλλους τους πηγε μεχρι κ 6 μηνες πω πω ειναι τρομερο το διαστημα για μανια ακομα κ για υπομανια αν διαρκουσε κ σε μενα τοσο θα με ειχαν κλεισει σε κλινικη στανταρ, δεν θα εγραφα εδω αυτη τη στιγμη...
αυτο που εχει σημασια ειναι να αναγνωριζεις ποτε αρχιζεις να "ανεβαινεις" κ να το "κοβεις" πριν φτασει σε εξαρση...γιατι μετα τα πραγματα καταληγουνε πολυ ασχημα παρολο που εσυ εκεινη τη στιγμη τα βλεπεις ολα τοσο τελεια κ υπεροχα....ειναι δισκολο να μαθεις να κρατας τον ελεγχο γιατι η μανια ειναι κατι σαν τα ναρκωτικα, αλλα πιστευω πρεπει να το εξασκησω κ αλλωστε εχω πολλα ακομη να μαθω πιστευω ωστε να διαχειριζομαι τη διπολικη διαταραχη εξυπνα ωστε να ζω μια φυσιολογικη κ λειτουργικη ζωη χωρις "ανεβασματα" κ "κατεβασματα"....γιατι ουτε το ενα ειναι καλο ουτε το αλλο, μιας κ τα εχω βιωσει κ τα 2 θα λεγα οτι η μανια ειναι χειροτερη απ την καταθλιψη...
τα ποστς τελικα θα τα αφησω πιστευω ισως να βοηθησουν καποιους αλλους που πασχουν απο διπολικη η σε καποια σημεια ισως να ταυτιστουν αμα εχουν ζησει αναλογες φασεις !!
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
03-05-2011, 19:15 #80
03-05-2011, 19:19 #81
03-05-2011, 19:24 #82
κ έτσι είναι...
03-05-2011, 19:32 #83
30-12-2019, 13:03 #84
Καλησπέρα παιδιά. Δεν ταιριάζει αυτό που θα πω αλλά δεν είμαι καλα
30-12-2019, 13:05 #85
Δεν ξέρω τι έχω. Αρχίζω και τρελαίνομαι
30-12-2019, 13:08 #86
Καλησπερα φιλε μου. Ελπιζω το 2020 να σ φερει χαρα και υγεια.
Αν θες ανοιξε ενα θεμα να μας πεις το προβλημα σου πιο αναλυτικα.
30-12-2019, 13:14 #87
Πως ανοίγω θέμα;
30-12-2019, 13:20 #88
30-12-2019, 16:43 #89
καλησπερα
καλα, συγνωμη σταματησες να πηγαινεις στον γιατρο??? εννοειτε πως θα εχεις τετοια ξεσπασματα η διπολικοτητα εχει πολλες μανιες, κι αν επερνες φαρμακα κι ξαφνου τα σταματησες θα ερθουν ολες οι μανιες μαζεμενες!! κι απο οτι καταλαβα εσυ εχεις δυστυως ασχημες κι αυτοκαταστροφηκες μανιες!! αρα πρεπει αμεσα!! πρεπει γρηγορα να πας στο γιατρο σου να ξανα παρεις τ φαρμακα σου!!
μερικες φορες αναροτιεμαι αν θα μπορουσε το φορουμ να εχει επικοινωνια με συγγενεις η με τους συγκατικους των συμφορμιτων!! μονο ετσι περιπτωσεις οπως αυτη θα μπορουσε να εχει καλο μελον!!
30-12-2019, 16:49 #90
αν θυμαμαι καλα συζουσες με το αγορι σου η με τον αρραβονιαρη σου, γιατι δεν τον αφηνεις να σε προσεχει??
θα σου ελεα να διαβαζεις τα μηνυματα του φορουμ οταν δεν εχεις συνδρομο μανιας διοτις οταν σε κατεχει η μανια θα κανεις το αντιθετο απο αυτα που γραφουμε!!
Παιδια, η συγκεκριμενη κοπελα ΟΝΤΩΣ ΚΥΝΔΗΝΕΥΕΙ!! ,, η μανιες ειναι κατις πολυ ασχημο , ειδικα οταν εχουν χαρακτηρα αυτοαταστροφικου ιδεασμου ειναι οτι πιο κακο μπορει να συμβει σε εναν δυπολικο!!!
ευχομαι να διαβασεις τα μηνυματα μας σε κατασταση ηρεμιας!! και να αφησεις ανθρωπους που σε αγαπουν να κανουν για λιγο το κουμαντο στην ζωη σου!! ειναι κριμας να περνας αυτο που περνας !! ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ!!! ξρω οτι δεν ειναι οτι καλητερο τ φαρμακα αυτα, εχουν μερικες φορες ασχημες παρενεργειες! ομως ολα ξεπερνιουντε!! υπαρχουν βιταμινες και συμπληροματα διατροφης που μπορουν να ισοροπησουν τις παρενεργειες, ξερω οτι ειναι μπερδεμα τοσα χαπια αλλα ολα εχουν ενα τιμημα σε αυτην την ζωη ΛΑΚΡΙΜΟΣΑ!!
μπορεις να ζεις μια ομορφη ζωη οπως ολες οι κοπελες της ηλικιας σου, μπορεις να παντρευτεις, να καμεις και ενα ομορφο αγορακι αλλα θα πρεπει να παιρνεις τα φαρμακα σου ειναι ενα πολυ μικρο τιμημα εμπρος σε μι γαληνη συναιθηματων!!