καθε μηνα και 1 ταξιδακι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    μεσα στο κουτακι , το χαρτακι γραφει: Η ημερησια δοση του ζυπρεξα βελο ειναι απο 5μγρ εως 20 μγρ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinaki View Post
    Επαθα κ εμαθα. Τα κοψα ισως γρηγορα μετα απο χρηση 2 χρονων, ισως επρεπε 3 χρονια να μεινω με τα χαπια, αλλα τοκανα κ τωρα ειναι ενας χρονος που δεν παιρνω τιποτα αλλα ειμαι εως πολυ θαλεγα αποδιοργανωμενη κ φυσικα δεν εχω καταφερει το τριπτυχο -ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΕΞ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
    δεν ξερω αν περα απο το αποδιοργανωμενη πώς αισθανεσαι.ισως καποιες φορες να ειναι αδυνατο να μπορουμε να δρασουμε ταυτοχρονως σε πολλα μετωπα ή σε πολλες καταστασεις.καποιες φορες ειναι απαραιτητο να αποσυρθουμε για να μαζεψουμε δυναμεις ή να αδειασουμε πριν μαζεψουμε δυναμεις, να δουμε πώς ειμαστε κ πώς θελουμε να ειμαστε κ πώς μπορουμε να ειμαστε τελικα μεχρι να μπορεσουμε να ξαναβγουμε προς τα εξω κ να διεκδικησουμε αυτο που θελουμε. Ετσι το τριπτυχο: εργασια-σεξ-διασκεδαση δεν ειναι νομιζω τοσο αυτοννοητο ή τοσο απλο οσο φαινεται. Ή τοσο συνηθισμενο: ας πουμε το ενα δεν προυποθετει το αλλο. Η συνυπαρξη ολων αυτων σηματοδοτει μια προοδο νομιζω, μια εσωτερικη ισορροπια καλη ετσι κι αλλιως....αλλα ειδικα οταν μετραμε στο παρελθον μας μια σημαντικη απωλεια ή δυσκολια που μας στερησε πολλα. Κατερινακι σου ευχομαι να τα αποκτησεις ολα οσα θελεις και το ιδιο ευχομαι κ σε ολους οσους προσπαθουν κατι με προσηλωση κ υπομονη....
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by path View Post
    μεσα στο κουτακι , το χαρτακι γραφει: Η ημερησια δοση του ζυπρεξα βελο ειναι απο 5μγρ εως 20 μγρ .
    ασε αυτο το κωλοχαπο μου το δινανε με το ζορι οταν νοσηλευομουν με νευρικη ανορεξια κ ο λογος που μου το δινανε ητανε επειδη δεν μπορουσα να φαω κ επειδη αυτο ανοιγει υπερβολικα την ορεξη κ σκεφτηκαν οι μαλακες ετσι να μου ανοιξουν την ορεξη:mad:....κ επαιρνα 20 mg δηλαδη τη μεγιστη δοση με αποτελεσμα να βαλω 17 κιλα σε 2 μηνες κ να ειμαι ολη μερα υπνωτισμενη σαν κοτοπουλο...:mad:
    σκατα ειναι μονο που το σκεφτομαι τσαντιζομαι κ αηδιαζω χειροτερο δεν υπαρχει τα νευρα μου ......:mad:
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Page 2 of 2 FirstFirst 12