Η ιστορία της Μάργκαρετ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Η ιστορία της Μάργκαρετ

χρησιμοποιήσα το γκούγκλ τρανσλάτιον για μετάφραση στα ελληνικά. για όσους ξέρουν αγγλικά: http://www.stuff.co.nz/sunday-star-t...ever-forgotten

Κάθε πόλη έχει μια πολύχρωμη ταυτότητα του δρόμου της που αιχμαλωτίζουν τους περαστικούς. Ένα από τα αξέχαστα πρόσωπα του Ώκλαντ για σχεδόν 30 χρόνια ήταν Μάργκαρετ, της K Rd, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα. Αυτη είναι η ανείπωτη ιστορία της.

Επειδή η ταλάντευση '60 προέβλεπε καταφύγιο για vagrants, επαίτες και ανάμικτες cast των στιλέτο-φορούν οι εργαζόμενοι του σεξ.

Για τους Aucklanders, νέους και γέρους, Karangahape Rd ειναι εδώ και καιρό η πνευματική καρδιά της πόλης: νευρικη, μποέμ, μερικές φορές ελαφρώς ψυχρη και κουρελιασμένη, αλλά, σε γενικές γραμμές, αρκετά υποχρεώνοντας.

Δεν έχει μεγάλη διαφορά, μερικοί θα έλεγαν, στην Margaret Hoffman, την 62-year-old ανεπίσημη πολιούχου της K Rd, η οποία πέθανε ακριβώς όπως έζησε - πεσμενη έξω και μόνη.

Είναι δίκαιο να πούμε Margaret δεν ήταν ιδιαίτερα χαρισματικη ή ευχάριστη, αλλά με την πάροδο των ετών, μέσω της καθαρής της παρουσίας, έγινε ένα μέρος του πλούσιου μωσαϊκόυ της K Rd και, για το λόγο αυτό, η απώλεια την περασμένη εβδομάδα της είναι αισθητη σε όλη την πόλη.

Για τους εκατοντάδες χιλιάδες που διέσχισαν την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, ήταν γνωστή απλά ως "Μαργαρίτα της Κ Rd" - ότι βροντή, κακόηχοι, αλυσίδα καπνιστών και ενίοτε προσβλητικές φωτιστικό κράσπεδο εκτός Arcade Αγίου του Kevin.

«Σας παρατηρήσει για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο ... εκεί ήσουν, με ενα τσιγαρο στο στόμα και υφος. Ένα πραγματικό χαρακτήρα. Εχετε προσθέσει χρώμα στον κόσμο. Μόλις δει, δεν ξεχνιέται ποτέ," έγραψε η Ελένη Saunders στο Facebook αφιέρωμα ιδρύθηκε στη μνήμη της Margaret. Ήδη 8000 μέλη και της αναρρίχησης.

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, Κ Rd ήταν ιερό της Margaret, ένα σπίτι μακριά από $ κρατική 62-α-εβδομάδας της ενοικίασης σπιτιού σε κοντινές Parnell.

Κάθε μέρα στις 9 το πρωί την τελεία εκείνη επερνε το 703 το λεωφορείο από το σπίτι στο «γραφείο της", ένα παγκάκι στο πάρκο το οποίο έχει καταστεί ένα αξιόλογο ιερό προς τιμήν της.

Margaret ήταν ένα πλάσμα της συνήθειας, μια τακτική εννέα σε πεντόλιρο. Κάθε μέρα έρχονται 17:00 ήταν στο σπίτι 540 πίσω το λεωφορείο, το έργο της μέρα τελείωσε. Τελευταία στάση ήταν συχνά σε τοπικό κρεοπωλείο της για μια ενιαία νεφρών αρνί μπριζόλα, αξίας $ 2.

Όμως, στη διάβαση της, παραμένουν τα ερωτήματα.

Γιατί θυσίασε τα πάντα για μια σχέση με το δρόμο παραμένει ένα μυστήριο και, προς το παρόν, ένα μέρος της αφήγησης που γίνεται επιτάφιος της.

Αλκοολισμός και η διάγνωση της σχιζοφρένειας στην ηλικία των 15 είναι σίγουρα πιστεύεται ότι έχουν διαδραματίσει ρόλο στην εξαφάνιση της. Υπάρχουν εκείνοι που προτείνουν βρήκε παρηγοριά και της συντροφικότητας με εφήμερες καθημερινές συναντήσεις της με αποθεματοποιητές αγοραστές και οι πεζοί. Άλλοι απλά πιστεύω Κ Rd προβλέπεται άσυλο από τη μιζέρια της δικής της πραγματικότητας.

Ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Τραπεζών, του οποίου η ίδια η μητέρα ήταν αλκοολικός, θυμήθηκε Margaret πολύ, πολύ καλά »και έχει αναλάβει όλα αυτά.

«Νομίζω ότι ήταν μια θαυμάσια εύψυχη ψυχή. Εκπροσώπησε την τραγωδία της αλητεία και την ιδέα της ύπαρξης ένα ελεύθερο πνεύμα."

Αλλά, σε αντίθεση με πολλούς από τους αχινούς δρόμου που αναζητούν καταφύγιο στο inner-city τις πόρτες και τα σοκάκια, Margaret έκανε τη συνειδητή επιλογή να επιλέξουν μια ζωή στο δρόμο.

Ήταν εν μέρει λόγω του μεγάλου αιματηρή πνεύμα της, την οικογένεια είπε την εφημερίδα Sunday Star-Times, προσθέτοντας ότι, αν και ήταν ευτυχής να δεχτεί τα τσιγάρα και τα κέρματα του δολαρίου από το σύνολο των αγνώστων, την ασθένειά της εμπόδισαν την αποδοχή του είδους πραγματική βοήθεια που χρειαζόταν - από αυτούς που αγαπούσε πραγματικά.

Σκαρφαλωμένο πάνω σε παγκάκι της με ένα κουρελιασμένο γούνινο παλτό και ένα μπουκάλι φτηνή grog για να κρατήσει έξω τον αέρα και το κρύο, Margaret θα περάσουν τις μέρες της παρακολουθώντας νέφος κόσμο. "Πήρε ένα τσιγάρο, η αγάπη;" ότι θα ζητήσει από περαστικούς κοφτά.

Εάν η απάντηση δεν ήταν η απάντησή της ήταν σε γενικές γραμμές: «Λοιπόν, στ --- off τότε."

Με το άχυρο που μοιάζουν με τα μαλλιά της και φθηνή κόκκινο κραγιόν, Margaret κερδίσει μια φήμη ως βασίλισσα της vagrants, κερδίζοντας την καρδιά της πόλης, ενώ, ταυτόχρονα, να γίνει ένα τραγικό σύμβολο της μοναξιάς και της απόγνωσης.

Αλλά για κάποιο λόγο ο θάνατός της έχει προκαλέσει ενοχή, συμπάθεια, συμπόνια, ή ενδεχομένως μια υπόδειξη και των τριών από Aucklanders, ο οποίος είχε μια παράξενη συγγένεια με αυτή την αναποτελεσματική, εξαιρετικά ιδιωτική άπορος.

Τόσο μεγάλο μέρος έτσι ώστε, μετά από πέρασμα της, απαιτεί γρήγορα ήρθαν για ένα μνημείο που θα ανεγερθεί προς τιμήν της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, Margaret άφησαν πίσω τους δεν θα, δεν τύχη, δεν μνήμες του παρελθόντος της. Υπήρξε 244 δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό της, την τελική άκυρο το πληρωμή της παροχής, αλλά είχε λίγη χρέους, εκτός από έναν απλήρωτο λογαριασμό 40 δολάρια για τα τσιγάρα σε τοπικό superette της.

Είχα την τιμή την περασμένη εβδομάδα, που θα προσκληθούν στο σπίτι της Margaret από πιο κοντά το φίλο της, πάστορας Marjory Gibson.

Κρέμεται σε αραιό ντουλάπα της ήταν ότι κακόφημο γούνινο παλτό και μια κατάταξη των ενδυμάτων από δεύτερο χέρι και τα παπούτσια.

Σε κοντινή απόσταση, σκορπισμένα ανάμεσα στα βρώμικα πιάτα, οι ενδείξεις του μισού τρώγεται-γεύμα - ενδεχομένως, τον Μυστικό Δείπνο της Margaret. Κρίνοντας από τα στοιχεία παντοπωλείων που επιτέλεσε - μισή ντουζίνα αυγά ελεύθερης βοσκής, σε συσκευασία των Maggi στιγμιαία σούπα φακελάκια και ένα μεγάλο δοχείο άλατος - μαγειρική δεν ήταν βαθμό προτεραιότητας στην τελική λίγες μέρες της. Ουτε η καθαριότητα - η δυσωδία από το μπάνιο της, ώστε να εξουδετερώνει χτυπήματα σας σχεδόν από τα πόδια σας.

Αλλά, εν μέσω του χάους, είναι κάποια αίσθηση της τάξης - μια jumbled κατάταξη των μισών που χρησιμοποιούνται-μπουκάλια από τα πιο έντονα χρώματα χρήματα καρφί-βερνίκι μπορεί να αγοράσει, και δείγμα μικρογραφία μυροδοχεία σχολαστικά διατεταγμένα κατά μήκος της γυάλινα ράφια του γραφείου ιατρικής της.

Εκτός από το κρεβάτι της ήταν αρκετά μπουκάλια κρασί και ένα άδειο κουτί της Benson & Hedges. Αυτό είπε τόσα πολλά για τη γυναίκα. Δεν είναι ένα προς σπαταλάμε τίποτα, Μάργκαρετ περίμενε μέχρι εκείνη είχε είχε το τελευταίο τσιγάρο του πακέτου της, πριν προβεί σε τελική έξοδο της.

Σύμφωνα με την κοινωνικός σχολιαστής και τηλεόραση σκηνοθέτης Ντέιβιντ Herkt, Μάργκαρετ άφησαν πίσω τους κάτι πολύ πιο σημαντικός σε σχέση με περιουσιακά στοιχεία.

"Margaret και τη θεραπεία μας της μας λέει περισσότερα σχετικά με το αληθινό πνεύμα του Ώκλαντ από κάθε ψεύτικο λογότυπο, ή οποιοδήποτε κατασκευάζονται δήμαρχος θα μπορούσε", δήλωσε ο Herkt, ο οποίος είχε ένα μακροχρόνιο ενδιαφέρον σε αυτό που αποκαλεί «το μυστικό Ώκλαντ».

"Margaret ήταν η σύγχρονη ενσάρκωση αυτού που χρησιμοποιείται για να κληθεί loci ιδιοφυία, το πνεύμα του τόπου. Κάθισμά της για την K Rd ήταν το ισοδύναμο του στους δρόμους, πηγάδια, και τα πεδία που οι αρχαίοι λαοί που χρησιμοποιείται για να αποτίσουν φόρο τιμής στα δεδομένου ότι πέρασαν.

"Ο τρόπος που οι άνθρωποι έδωσαν Margaret μια δωρεά και μερικές φορές πήρε ακριβώς κατάχρηση για χειρονομία τους, όλα είναι μέρος ενός πολύ παλιά παράδοση. Μας συνδέει απευθείας με τη Ρώμη και την Ελλάδα, καθώς και πολλές άλλες κουλτούρες. Είναι ένα καλό πράγμα σε μια όμορφη άψυχο σύγχρονο κόσμο ».
    Last edited by carrot; 05-05-2011 at 16:21.

Senior Member
    MARGARET McDONALD Κουκ έφτασε στον κόσμο με λίγη φιλαρμονική την Κυριακή 20 Ιουνίου, 1948. Ο πατέρας της, Άρνολντ McFarlane Κουκ, 45 ετών, ήταν πωλητής ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ η μητέρα της, Kathleen Τερέζα, 24, ήταν από Whanganui. Πέντε μήνες πριν από τη γέννηση της Margaret, το ζευγάρι αποφάσισε να δέσετε τον κόμβο σε ένα ληξιαρχείο Ώκλαντ.

παιδική ηλικία της Margaret έχει κληθεί "τακτικής" από την οικογένεια. Έχει τελειώσει το σχολείο στο St Patricks Δημοτικό, Panmure (τότε γνωστό ως St Patricks Μονή), στη συνέχεια, Tamaki College, Glen Innes. Κινήθηκε έξω από το σπίτι τους νέους και ήταν «φευγαλέα».

«Ήταν αυτό το πολύ ψηλό και ψηλόλιγνο κορίτσι, που πραγματικά έκανε κρατήσει για τον εαυτό της. Ήταν ένα κομμάτι διαφορετικό, πολύ ήσυχο. Μία από αυτές φοιτητών ήξερες, δεν ήταν μέρος της mainstream,« θυμόμαστε πρώην δημοτικό σχολείο φίλος Noelene Owens.

"Δεν επαφής Μάργκαρετ, που ήρθατε σε επαφή», είπε ένας αμφιθαλή. Είχε δύο αδελφούς και δύο αδελφές - όλοι ζουν ακόμα - αλλά είχε μιλήσει κανένας από το 1980.

Οι μάγειρες ήταν χωρισμένη τσούρμο που σπάνια μίλησε ο ένας στον άλλο. Για ορισμένα από αυτά Margaret ήταν μια αμηχανία, ένα «θέμα ταμπού».

Αυτή η τελευταία εβδομάδα, η οικογένεια της Margaret ήταν πουθενά να δούμε, όταν ήρθε να εντοπίσει το σώμα της.

«Εγώ ποτέ δεν θα πάρετε μια ευθεία απάντηση από τη μαμά μου σχετικά με Margaret Ο καθένας κρατά για να σε αυτή την οικογένεια?. Ανακαλύψουν γι 'αυτήν ήταν σκληρά", είπε ο ανιψιός Τζέρεμι Κουκ.

«Είναι πάντα μια σιγή πράγμα στην οικογένειά μας ότι είναι το είδος της λυπηρό και δεν πήρα ποτέ για να την συναντήσει?... Αυτό είναι ένα από τα πράγμα που με ενοχλεί λίγο"

Κουκ είπε η θεία του »ήταν η εικόνα φτύσιμο" της μητέρας του. Η ομοιότητα οδηγήθηκε σε κάποιο σπίτι νωρίς το πρωί. "Η γυναίκα μου κι ένα ζευγάρι των συντρόφων ήταν εκτός clubbing ένα βράδυ και είδαν Margaret Ήρθε στο σπίτι και είπε:». Μοιάζει με τη μαμά σου είναι εκτός της K Rd »και είπα εγώ,« ναι, αυτή είναι η θεία μου »."

Μετά την αναχώρηση από το σχολείο, Μάργκαρετ συσκευάζονται τσάντες της και φέρει τον τίτλο σε όλη την Τάσμαν - και εκεί ήταν που βρήκε την αγάπη με ένα γερμανικό άνθρωπο. Είναι παντρεμένος και, αμέσως μετά, Margaret γέννησε ένα κοριτσάκι που πέθανε ηλικίας τριών μηνών. Ποιος είναι ο αντίκτυπος που είχε η απώλεια είναι ασαφής, αλλά, τουλάχιστον, φαίνεται να έχει ένα κομβικό σημείο για την κάθοδο της σε αλκοολισμό, μια ασθένεια που θα την μόλυνε για το υπόλοιπο της ζωής της.

Αυτή και ο σύζυγός της επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία και την εγκατάσταση στο Όκλαντ, αλλά βρήκε το "αδύνατο" για να είναι μαζί της, παρά μια «απελπισμένη αγάπη". Είναι γύρω από αυτό το χρονικό διάστημα κοντά σε 30-χρόνια τη σχέση της αγάπης με Κ Rd άρχισε.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών δεκαετιών Margaret έγινε ένα οικείο μέρος του τοπίου, αλλά είχε λίγους φίλους, και λίγο με τον τρόπο των ουσιαστικών σχέσεων των ενηλίκων. Ένα μαύρο βιβλίο διευθύνσεων που βρέθηκαν στο σπίτι της περιείχε μόνο ένα ζευγάρι των αριθμών.

Υπ 'αυτές τις πρώτες ημέρες της K Rd, Margaret είχε την περιστασιακή στρώνεται σύμφωνα με το νόμο, αλλά, τελικά, η αστυνομία αποφάσισε ότι δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσουμε από ανάδευση κάποιον που προφανώς ήταν εκεί για να μείνει. Ένα από τα μικρότερα αδέλφια της Margaret, ο αδελφός του Waikato που δεν θέλησαν να κατονομαστούν, πολλές φορές αναρωτήθηκα αν θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα για να βοηθήσει.

«Θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά κάποια πράγματα για την Μαργαρίτα και αφαιρείται η ελευθερία της, αλλά όπως η ίδια μεγάλωσε, η νοοτροπία της Μαργαρίτας σήμαινε ότι ήταν καλύτερα να την αφήσει να είναι ελεύθεροι, αντί να βάλουμε μέσα από ό, τι θα ήταν ένα άσυλο.

«Πώς αισθάνεστε για τις αδελφές σας είναι το πώς αισθάνομαι για το δικό μου, και δεν νομίζω ότι οποιεσδήποτε αλλαγές άνθρωπο από αυτό.

"Νιώθω σαν αδελφό το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω ήταν να κάνω ό, τι έκανα και αφήστε την να ζήσει τη ζωή της."

Είπε ότι χάνει την κόρη της »θα μπορούσε να είναι ένας συμβάλλοντας παράγοντας« να δηλώσουν της Margaret-of-νου και τις επιλογές που ακολούθησαν, αλλά πρόσθεσε: «Ποιος ξέρει πώς οι άνθρωποι τσιμπούρι"

Ένας άλλος αδελφός συμφώνησε, λέγοντας να βοηθήσει Margaret θα είχε οδηγήσει σε «κλείδωμα της επάνω".

θρύλος spaceAS της Margaret αυξήθηκε, το ίδιο έκανε τις ιστορίες για το παρελθόν πράξεις της. Υπήρξε συζήτηση εκείνη είχε γίνει ένας χειρουργός, ένας δικηγόρος, ένας δάσκαλος, ένας χορευτής, ένα μοντέλο - ακόμα ότι ήταν μεταμφιεσμένη στην έλξη ως τραβεστί. Στην πραγματικότητα, ήταν κανένας από αυτούς.

«Αν μιλήσετε με ανθρώπους για Margaret, τι παίρνετε είναι γενικά μια αντανάκλαση του εαυτού μας, όχι από της», λέει ο Ντέιβιντ Herkt.

«Η ιστορία της ζωής της για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ένας ιστός της φήμη και τη φαντασία, και είναι ως επί το πλείστον για εμάς, δεν της».

Marjory Γκίμπσον πιστεύει ότι μεγάλο μέρος της ζωής της Margaret θα παραμείνει τυλιγμένη στο μυστήριο.

«Εγώ τον θεωρούσε ως έναν θησαυρό κάθε φορά που θα μου πει τίποτα. Δεν είχατε πραγματικά συνομιλίες με τη Margaret, που μόλις μίλησε μαζί της."

Margaret μπορεί να ήταν ένα αίνιγμα, Gibson λέει, αλλά είχε επίσης μια πιο ήπια, πιο εκλεπτυσμένη πλευρά.

«Ήταν η άλλη πλευρά της Μαργαρίτας που κατέληξα να αγαπάει. Ήταν μια αληθινή κυρία. Αν έχεις να έχει το χρόνο με το πραγματικό Μαργαρίτα, είδες αυτό το υπέροχο, κομψό γυναίκα. Έμφυτη ευγένεια και η χάρη της ήταν ανέκαθεν τμήμα της. "

Ενώ κάθε θάνατος είναι μια τραγωδία, στην περίπτωση Gibson Margaret είναι ανακουφισμένος η ταλαιπωρία. Είχε ήδη άσχημα ξυλοκοπήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ επιβιβάζεστε σε λεωφορείο και ποτέ δεν ανακτηθεί πλήρως, και είχε τουλάχιστον δύο άλλα πρόσφατα ατυχήματα τα οποία εμπλέκονται σπασμένα άκρα.

«Η ζωή έγινε δύσκολα για εκείνη. Υπήρχε όλες πόνο που είχαν αντιμετωπιστεί, και όπως την ηλικία σας ... συνεδρίαση της K Rd δεν είναι τόσο ικανοποιητικό όσο ήταν κάποτε».

Αλλά αυτή είναι η πρόταση από την τηλεόραση παραγωγό Γκλεν Elliot, η δραστηριότητα των οποίων βρίσκεται στην K Rd. Είναι άσκηση πίεσης Ώκλαντ πολιτικοί Συμβούλιο να immortalise Margaret με ένα άγαλμα όπου κάποτε Σάβ Είναι μια ιδέα που υποστηρίζεται από τις εκατοντάδες περισσότερο στο Facebook σελίδα της Margaret.

"Ένα άγαλμα ενός καρυδιού, που δεν είχαν καμία σχέση με την αποικιοκρατία ή είναι πλούσιος ή να εφεύρει το πιο ψηλό κτίριο, ακριβώς για να αποτίσω φόρο τιμής σε καθαρό πνεύμα,» δήλωσε ο Έλιοτ.

«Συνέβαλε τίποτα σε κανέναν πραγματικά. Αλλά άγγιξε την ανθρώπινη ψυχή με έναν τρόπο κανείς δεν έχει πραγματικά γίνει πριν. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω με λόγια, αλλά εγώ απλά ότι οι άνθρωποι σεβαστή τη δέσμευσή της σε ό, τι ήταν το έκανε, μέρα νύχτα. "

η ζωή της Margaret θα εορταστεί την Τρίτη, 10.30 π.μ., στο Ώκλαντ Προδρόμου Tabernacle, 429 Queen Στ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ MARGARET

Τη θυμάμαι έντονα επί χρόνια και χρόνια για την K Rd και Ponsonby Rd ​​πάντα ζητώντας για τα τσιγάρα - που ποτέ δεν είχα. Πρέπει να έχω γνωστό της για να πω γεια για 20 χρόνια. Αναπαύσου εν ειρήνη, Μάργκαρετ. - Οδός Maryan, MP Εργασίας

Εκπροσωπεί ένα μνημείο του κάθε τι κακό από μια σύγχρονη πόλη, στον τρόπο που επιτρέπουν στους ανθρώπους να πέφτουν μέσα από τις ρωγμές. - John Τράπεζες, πρώην δήμαρχος Auckland

90-year-old πρόσωπο, 60-year-old σώμα, 30-year-old ψυχή, 400-year-old αστραγάλους. ΠΕΕ. - John Ready

Θυμάμαι ότι ήμουν έγκυος με την κόρη μου και η Μαργαρίτα τρίβονται κοιλιά μου κάθε μέρα για το σύνολο εννέα μήνες. Ελπίζω να πάει στον ουρανό Margaret. - Rochelle Επίσκοπος

Είναι μια από τις καλύτερες αναμνήσεις μου ως παιδί, μιλάμε για μία φορά την εβδομάδα της. - Saagar Haribhai

Πάω στοίχημα ότι ποτέ δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα έχει τόση σημασία όταν πέθανε. - Tikei McGarvey

MARGARET Hoffman

Γεννημένος: Auckland, Ιούνιος 1948

Ζούσε: Avon Flats Street, Parnell

Εκπαίδευση: Σεντ Πάτρικς Convent, Tamaki College

Δικαστήριο εμφανίσεις: Ταξί ναύλος της φοροδιαφυγής (1978, 30 δολάρια πρόστιμο), άτακτη συμπεριφορά (1983, καταδικάστηκαν και απορρίπτονται), loitering σε ένα κτήριο (1983, καταδικάστηκαν και απορρίπτονται)

Φαβορί τσιγάρων: Pall Mall κόκκινα, 30s

Φαβορί με βάση το κρέας: Παϊδάκια καρέ

Φαβορί takeaway: Fishcakes

Αγαπημένο κρασί: Σιράζ

Βιβλία που ανήκουν: Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα από CS Lewis, δύσκολο να πιστέψει κανείς από τον John MacArthur, από αυτή την πρόχειρη Μαγεία της Mary Stewart, ο μεγάλος κακός λύκος από James Patterson

Φαβορί μακιγιάζ: έντονο κόκκινο κραγιόν και το χρυσό καρφί-Πολωνικά

Αγαπημένο άρωμα: Υσάτης από τη Givenchy

Αγαπημένο ρούχο: Γούνα παλτό cloche, μέγεθος 14, Carnaby μόδα, και ψάθινο καπέλο με τα κίτρινα και μαύρη δαντέλα

Φαβορί υποδήματα: Φωτεινό κίτρινο jandals

Senior Member
    αν έχω όρεξη μπορεί να κάτσω να το φτιάξω λίγο το κείμενο

Banned
    Και ποιος εχει χρονο να το διαβασει ολο αυτο?:P εγω εχω 200 δουλέιες να κανω θα τρελλαθω.εβγαλα τα χαλια πλησημο χαλιων κουβερτων σκπυπα ηλεκτρικη τζαμια!!!αααααχχχ!

Senior Member
    Τώρα που βαριέσε κάτσε διάβαστο

Banned
    Bαριεμαι πολυ.Εδω με το ζορι διαβαζω 4 σειρες λολ ινσεκτ κανε κατι να ξεβαρεθω.κανε μου κατι...
    ξεμινα και απο ταινιες.ξερεις καμια καλη σειρα να κατεβασω?ειχα κατεβασει την being human αλλα μου φανηκε βαρετη και οι ηρωες ηταν πιτσιρικαδες.

Senior Member
    Τι να κάνω δηλαδή... να σε κάνω να τρομάξεις για παράδειγμα?

Banned
    Λες να χρειαζομαι αμια τρομαρα να συνελθω?Κατι θελω αλλα δεν ξερω τι.εχεις μηνυμα.

Banned
    καμια σειρα κατι προτεινε μου.δεν ειμαι καλα ανακατευομαι χανομαι.

Senior Member
    Για ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.imdb.com/title/tt0092115/

:p

Banned
    Βρε πιο παλια δεν ειχες?Καινουριο κατι.αχ!κανενα αστειο κατι και γρηγορο.

Banned
    ελα συνομιλικοι ειμαστε δεν βλεπεις καμια σειρα απο τις καινουριες βρε καρδουλα μου?

Senior Member
    Πρόσφατα είδα το scare tactics, την πρώτη σεζον, δεν είναι σειρά ακριβώς.. μπορείς να βρεις και στο youtube βίντεο. ωραίο είναι :)

Banned
    εφυγα!!εσυ βρε ινστεκτ πως εισαι αυτον τον καιρο πως τα πας?παθενεις κρισεις πανικου μπα?

Senior Member
    Όχι, ούτε βγαίνω πολύ αλλά τουλάχιστον κάθομαι και διαβάζω και περνάει η ώρα χωρίς πολλές σπατάλες :)

Page 1 of 2 12 LastLast