Χάνω το στήριγμα μου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 180
    Καλημερα σαββα....
    Εύχομαι να είναι μια καλύτερη μέρα αυτή για σένα και την οικογένεια σου.
    Μη μας ξεχνάς.
    Περιμένουμε νέα σου....

Senior Member
    ελπιζω σε ενα καλυτερο νεο...
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Member
    Σαββα! μακαρι να γινει θαυμα! μακαρι!!!
    εγω εχω γραψει και τη δικη μου ιστορια λιγες μερες πριν. και εγω εχω παιδια 11 και 8 χρονων. πηγανε για υπνο-ο μπαμπας ηταν μια χαρα-οπως παντα.
    οταν ξυπνησανε-δεν υπηρχε πια μπαμπας...μεσα σε 5 λεπτα,στα χερια μου,απο μια σπανιοτατη αιτια...
    μια οικογενια που ολοι ζηλευαν...Αντρας,ομορφος,ερ� �ατικος,και τα παιδια και εμενα-μας λατρευει!! *μωρο μου* μου ε'λεγε και αγκαλιτσες κοιμομασταν καθε βραδυ-μετα απο 12 χρονια γαμο! Τωρα δεν υπαρχει τιποτα.εγω καθε μερα στο νεκροταφειο ειμαι.πραγματικα δεν θελω να ζησω.παιρνω τα χαπια-αλα δεν βοηθανε και πολυ.θα παω στο ψυχολογο,δεν να τα καταφερω μονη μου.
    Ηταν τα παντα για μενα! και ελεγε οτι να ζησει 100 χρονια!! ψεμα!!!!!!
    Σαββα,μη τα βαζεις κατω.Κουραγιο και αλλες βλακιες περι των παιδιων...εχω ακουσει και εγω πολλα.Οτι ο χρονος ειναι γιατρος...Ποσος χρονος???? εμενα ο πονος ανεβαινει!!! οι σκεψεις το οτι πρεπει να μεγαλωσω τα παιδια δεν βοηθανε,με το μυαλο το καταλαβαινω αλλα η καρδια δεν αδεχει αλλοοοοοοοο!!!!ειναι και τα οικονομικα...εργαζοταν το μωρο μου...τωρα δεν ξερω πως να τα βγαλω περα,δεν εχω εισοδημα. δεν εχω και κανεναν..ουτε μανα ουτε αδερφο....
    Σαββα τα παιδια πρεπει να ξερουν την αληθεια.εμενα ο ενας πηγε στη κηδεια,ο αλλος δεν ηθελε και δεν τον πηρα.
    Σαββα εσυ ομως εχεις την ελπιδα ακομα.μιλα της! σε ακουει! παρακαλα την Παναγια!
    περιμενουμε τα νεα σου!

Senior Member
    Χριστε μου Σαββα, διαβαζω και σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι αληθεια. Δεν ειχα μπει στο φορουμ για μερες και σημερα το εμαθα απο το Μαρινακι38. Σαββα μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να γινει αυτο το ρημαδι το θαυμα. Δεν θελω να ακουσω και εσενα να θρηνεις και να θλιβεσαι. Εισαι δυνατος το ξερω, αλλα καταλαβαινω οτι καποια απο την δυναμη σου οφειλεται στην υπαρξη της γυναικας σου και νιωθεις οτι χανεις το στηριγμα σου. Τα παιδια .... ναι τα παιδια ειναι ενα μεγαλο θεμα. Αλλα πριν φτασεις στα παιδια θα χρειαστει να επαναφερεις τον ιδιο σου τον εαυτο και να επαναπροσδιορισεις ρολους στη ζωη, που μεχρι σημερα νομιζες οτι ηταν δεδομενοι. Στο λεω με την πειρα ενος ανθρωπου που μεχρι χθες δεν τρομαζε απο τιποτα και μπορουσα να εχω οποιον ρολο διαλεγα εγω. Εδω και 60 μερες που εχασα τον Τακουλη ολοι οι ρολοι εχουν συρρικνωθει στον εξης ενα! ειμαι μονο μανα, μανα και μονο τιποτα αλλο.
    Μεχρι να δεις εαν θα γινει το θαυμα, πρεπει να πιστευεις σε αυτο, ειναι οτι σου εχει μεινει, η ελπιδα. και ευχομαι η 3 μερες να γινουν 3 και οι 3 να γινουν 5 και να παει οσο πιο μακρια γινεται. Τουλαχιστον χρησιμοποιησε καθε ωρα που ακομα αναπνεει εστω και με υποστηριξη για να της πεις οσα θα ηθελες, οσα ισως δεν προλαβεις και θα κουβαλας μεσα σου για ολη την υπολοιπη ζωη. Εγω ποναω που δεν προλαβα να του πω τιποτα, σαν την Ναταλι, ουτε ενα αντιο.
    Σαββα δεν το πιστευω οτι γραφω εγω σε εσενα.
    Θεε μου ποσο αδικος μπορεις να γινεις??????????
    Σορρυ Σαββα αλλα τα δακρυα δεν με αφηνουν να γραψω αλλο.

Εισαι στην σκεψη μου και στην προσευχη μου. Κουραγιο Σαββα, κουραγιο.
    Σημερα το πρωι ο 3χρονος γιος μου ειπε ενω τον ετοιμαζα για τον παιδικο.
    μαμα θα πεθανω.
    γιατι παιδι μου?
    γιατι ειμαι και εγω αρρωστος σαν τον μπαμπα.
    (εχθες εβηχε και του ειπα οτι επρεπε να πιει σιροπι γιατι ηταν αρρωστος!)
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Senior Member
    Σάββα είμαστε δίπλα σου...
    Περιμένουμε νέα σου.

Δεν έχω λόγια μόνο ευχές και αγωνία για καλύτερα νέα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by streidi View Post
    Chr μου, κουράγιο και σε σας, τι δύσκολα τα πράγματα και πόσο θάρρος και υπομονή θέλει... Εύχομαι να πάνε όλα σύντομα καλύτερα...
    Ευχαριστώ πολύ, άλλη μία μέρα ξύπνιος και με λίγες δικές του αναπνοές.. Για να δούμε.. sabb, περιμένουμε νέα σου.. Νιώθω σαν να το περνάμε μαζί όλο αυτό.. Παράλληλα γεγονότα που μπορούν να σε φέρουν τόσο κοντά με τον άλλο, ακόμα και μέσω ενός υπολογιστή..
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Member
    Αχ καλε μου...................κλαιω μαζι σου ΑΛΛΑ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ. Και η δικη μας διαγνωση ήταν μυοκαρδίτιδα, αλλά υπηρχαν κι αλλα θεματα. Αν διαβασεις τα δικα μου και όλων εδω στο θεμα θα δεις τι γινεται στον κοσμο. Αλλα πίστεψε σσε ενα θαυμα. Μεσα απο την καρδια μου να γινει σε σενα ότι δεν εγινε σε μενα, στη boubou, στη Ναταλι............ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΥΨΥΧΑ............ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,Κουραγιο................. .

Senior Member
    Quote Originally Posted by chr1986 View Post
    Ευχαριστώ πολύ, άλλη μία μέρα ξύπνιος και με λίγες δικές του αναπνοές.. Για να δούμε..
    Περαστικά στον αδερφό σου κρις, κουράγιο, δύναμη και σε σας.

Senior Member
    Σάββα, ξέρω ότι αυτό σου αρέσει:
    http://www.youtube.com/watch?v=BcL---4xQYA

Στο αφήνω απαλά εδώ για να μην ξεχάσεις ότι:
    ''a new day will dawn for those who stand long and the forests will echo with laughter''

Συνεχίζω να ελπίζω σε καλύτερα νέα και να εύχομαι να πάνε όλα καλά.. Όλοι μας.
    Βάστα γερά!

Χριστίνα, κουράγιο και ζεστή σκέψη και σε σένα.
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για τον αδερφό σου, εύχομαι κάθε μέρα όλο και περισσότερες δικές του αναπνοές..

Senior Member
    καλησπερα Σαββα
    ας ειναι αυτη μια πιο ευκολη μερα για σενα

Banned
    Αχ μακαρι να ειναι ολα καλα ανυσηχω πολυ γιατι δεν απανταει ο Σαββας?

Junior Member
    Δεν έχω λόγια. Εύχομαι από καρδιάς ένα θαύμα να ανατρέψει τα όσα λένε οι γιατροί.

Banned
    Σαββα οτι κιαν εχει συμβει εμεις ειμαστε εδω για σενα και σε νοιαζομαστε και θα σε στηρηξουμε.

Junior Member
    Εύχομαι τα καλύτερα για την σύζυγό σου στέλνω την θετική μου σκέψη και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να σας πάνε όλα καλά. Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά.

Senior Member
    Έφυγε..

Χτες στις 11.15 κατά πως γράφει το αποβιωτήριο (άκου λέξη) , 4 του Μάη, του μήνα που κι οι δυο αγαπούσαμε πάντα πιο πολύ...
    Έφυγε χωρίς να μου πει αντίο..
    Τι στο καλό κι αν της το είπα εγώ. Το δικό της δεν το άκουσα γαμώτο...
    Κι εκείνο το αντίο που είναι πιο βαρύ, είναι εκεινού που φεύγει. όχι όσων μένουνε ξοπίσω.

Πήγα στις 10.30 χτες όπως κάθε πρωί, γιατί δεν έχει νόημα να πας πιο νωρίς..Οι νοσηλεύτριες με ξέρουν όλες . Είμαι ο μόνος που έχει πρόσβαση στην μονάδα κάθε ώρα και στιγμή. Ίσως γιατί η γυναίκα μου είναι ο μόνος νέος άνθρωπος που χωρίς προηγούμενο ιστορικό καρδιοπάθειας παλεύει να ζήσει. Όλοι οι οι άλλοι τα 80 τα έχουνε καταπιεί προ πολλού. Μ' αφήσανε να μπω , ενώ σε όλους τους άλλους απαγορεύεται. Είδα τους δείκτες ...
    Πίεση 50/28..Δεν είμαι γιατρός..Αλλά ξέρω πως αυτή η πίεση είναι μη βιώσιμη.
    Η ανουρία επιμένει...
    Η νοσηλεύτρια με ρώτησε αν θέλω να φωνάξει γιατρό για να με ενημερώσει. Αρνήθηκα. Δεν θα μάθαινα τίποτε περισσότερο απ'όσα ήδη καταλάβαιναν τα ίδια μου τα μάτια.

Ήθελα μόνο να μιλήσω μαζί της.Της είπα πολλά και διάφορα...
    Όσα είπα αφορούσαν τα παιδιά..Η Ζωή , δεν πήγε σήμερα σχολείο, δεν μπορεί να απαντά συνέχεια στις ερωτήσεις των συμμαθητών της, για το πως πάει η μαμά της, μου είχε ζητήσει από τα χτες να μην πάει. Αντ' αυτής πήγα εγώ στο σχολείο. Έπιασα τον γυμνασιάρχη και του είπα πως η Ζωή δεν μπορεί να έρθει σήμερα γι' αυτό και γι'αυτό το λόγο. Σοκαρίστηκε ο άνθρωπος. Με βεβαίωσε πως η Ζωή αν θελήσει μπορεί να δώσει εξετάσεις τον Σεπτέμβριο. Του είπα πως δεν τίθεται θέμα . Σε γενικό βαθμό βγάζει 19 και δεν μ' ενδιαφέρει αν θα περάσει την τάξη με 10, αν έγραφε παντού 1...Ο άνθρωπος με διαβεβαίωσε και πάλι πως οι καθηγητές, σ'αυτές τις περιπτώσεις βλέπουν τα γραπτά με επιείκεια...
    Ο Περικλής είναι στο σπίτι των φίλων του και σκέφτομαι να τον πάρω...Φτάνει τόσο..Να τον πάρω ?
    Καμία απάντηση....
    Κατέβηκα στο προαύλιο, ξέροντας πως ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε...Δεν ξέρω γιατί αλλά τόξερα...
    Όταν ήρθε μετά από κανένα μισάωρο να με ψάξει ο γιατρός στο προαύλιο, τον ρώτησα πριν μου πει οτιδήποτε , να μου πει την διαδικασία....

Σήμερα την κήδεψα. Μια μέρα που δεν σταμάτησε να βρέχει λεπτό, την ξεπροβοδίσαμε στο τελευταίο της σπιτάκι. Φίλοι , γνωστοί και άγνωστοι, από το χτες και το σήμερα, μαζεύτηκαν και γέμισαν την εκκλησία .Αναπάντεχο για έναν άθεο σαν και μένα να κάθεται στο στασίδι αγκαλιά με τα δυο μας παιδιά, και ν' ακούει για τόπους χλοερούς και τόπους αναψύξεως...

Ήταν αγνωστικίστρια κι ήταν ο μόνος λόγος που δεν ήθελα να στερήσω από αυτό που πίστευε , αυτό που πάντα μου 'λεγε...
    "..βρε μπας και να κρατήσουμε μια πισινή..."
    Γελούσα με τις αμφιβολίες της.
    "Κράτα την πισινή για πάρτη σου.." της έλεγα..."Κι επειδή εγώ θα φύγω πρώτος , εμένα θέλω να μου βάλετε μπουρλότο και να σκορπίσετε τη στάχτη μου στη θάλασσα της Βεριάς" (στο εξοχικό μας)

Κούνια που με κούναγε....

Έφυγε πρώτη κι εύχομαι να κάνω λάθος...

Να είναι πράγματι το αγγελάκι που είπα στον Περικλή μου πως από τώρα και στο εξής θα τον φυλάει από τον ουρανό...

ΥΓ Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους σας για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που μου στείλατε. Δεν σας γνωρίζω, αλλά είναι σαν να είμαστε μια ολόκληρη ζωή μαζί..
    Περίεργο δεν είναι ???
    Last edited by sabb; 05-05-2011 at 21:31.
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Page 5 of 12 FirstFirst ... 34567 ... LastLast