ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    εγω 8α φερω σοκολατεσ φραουλα παυλιδης και lacta με βαφλα.μιαμ μιαμ οι καλυτερες μου

Senior Member
    Τι αποδείξαμε δηλαδή δανάη;

Senior Member
    Δανάη μου με κόλλασες βρε σκασμένο με το σοκολάτα-πάρτυ!!!:P:P

Εγώ λέω να το παίξω Οβελίξ.......θα μας φτιάξω ένα τεράστιο σοκολατένιο τοτέμ (κρύο μιας και έχει ζέστη...) και θα πέσουμε όλοι με τα μούτρα έως ώτου σκάσουμε και θα βγαίνει η σοκολάτα μέχρι και από την κωλοτρυπίδα μας!!!!
    :P:P:P:P

Senior Member
    Originally posted by olga_soul
    Δανάη μου με κόλλασες βρε σκασμένο με το σοκολάτα-πάρτυ!!!:P:P

Εγώ λέω να το παίξω Οβελίξ.......θα μας φτιάξω ένα τεράστιο σοκολατένιο τοτέμ (κρύο μιας και έχει ζέστη...) και θα πέσουμε όλοι με τα μούτρα έως ώτου σκάσουμε και θα βγαίνει η σοκολάτα μέχρι και από την κωλοτρυπίδα μας!!!!
    :P:P:P:P
    ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ .ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΠΕΛΑ.ΤΙ ΑΛΛΟ 8Α ΔΩ.

Senior Member
    Έλα βρε Αλέκο.....χαλάρωσε βρε πλάκα κάνω.......μπα.........
    Σε σόκαρα???
    Έτσι είμαι αυθόρμητη στην έκφραση τί να κάνουμε......Παίζει ρόλο που είμαι γυναίκα??

Senior Member
    ε δεν εχω συνι8ισει να ακουω αυτην την λεξη αλλο τοσο απο κοπελες.

Senior Member
    Χαλαρωσε ρε!!! Αλλη ορεξη δεν εχουμε την τετοια σου που θα βγαζει σοκολατα θα διαβαζουμε??? Μας αηδιαζει με τετοιες μα.....ες στο τσατ θα μας αηδιαζεις και στο φορουμ τωρα? Και εγω ειμαι αυθορμητος αλλα συγκρατιεμε. Να σε χερετε ο δοδονις που σε εκανε και συντονιστρια. Μη μου την πει κανενας μεγαλος εδω τιποτα για το πως θα μιλαω οταν η Συντονιστρια μιλα ετσι.

Senior Member
    Αλέκο μου στα πλαίσια πλάκας δεν προσβάλεις κανέναν είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άντρας. Τώρα πώς το πήρες έτσι στραβά δεν κατάλαβα........ειλικρινά..... Δεν έβρισα κανέναν....... Τέλος πάντων...

berg αν θεωρείς ότι σε επίπεδο chat ότι σε έχω αηδιάσει με κάποιον τρόπο σε ακραία μορφή ώστε να το δηλώσεις σε επίπεδο forum θα πρέπει με την ίδια λογική να δημοσιεύσεις και τους λόγους μιας και από άλλα μέλλη εδώ δεν έχω εκλάβει μέχρι στιγμής τέτοιου είδους παράπονα σχετικά με τους διαλόγους που αναπτύσω σε on-line χρόνο.
    Όποια σου απάντηση ή θέση θα σε παρακαλούσα να μην την στείλεις στο προσωπικό μου u2u . Επιθυμώ να δημοσιευτεί σε όλους εδώ και να κριθώ από το σύνολο. Αυτό φαντάζομαι ότι είναι και το πιο δίκαιο. Σίγουρα αντιθέσεις απόψεων πάντα έχουμε όλοι μας εδώ , αλλά υπάρχει σεβασμός και κατανόηση σε πολλά.
    Αν όμως θεωρείς ότι όλοι εδώ έχουν αηδιάσει με εμένα σε επίπεδο συνύπαρξης τότε θα πρέπει να αποχωρήσω για να μην σας δημιουργήσω περετέρω προβλήματα!
    Περιμένω τις απόψεις σου , μιας και εγώ προσωπικά με εσένα όπως και με τους υπολοίπους εδώ δεν έχουν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις μέχρι τώρα.....
    Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα....ιδιαίτερα σε επίπεδο προσωπικής εμπιστοσύνης!!!!!!!

Senior Member
    Στο φορουμ εφραστηκες εκει θα εκφραζομαι. Αν σου αρεσει.

Senior Member
    Originally posted by olga_soul
    Αλέκο μου στα πλαίσια πλάκας δεν προσβάλεις κανέναν είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άντρας. Τώρα πώς το πήρες έτσι στραβά δεν κατάλαβα........ειλικρινά..... Δεν έβρισα κανέναν....... Τέλος πάντων...
    βρε δεν το πηρα στραβα ουτε με πειραξε δεν παρεξηγουμαι αυτο ελειπε.απλα καιρο ειχα να ακουσω αυτην την λέξη χυμα αυτο εννοοω.ειναι λιγο παραξενη σαν λεξη για αυτο.θα πρεπε να πεις μεχρι να βγει σοκολατα απο τον ποπο μας :P .xixi.auto ελειπε να σε παρεξηγησω για αστειο απλα αυτη η λεξη ειναι λιγο σπανια να την ακουσεις.

Senior Member
    Καλά Αλέκο μωρό μου!!!!
    Είδες όλα τα σπάνια μου βγαίνουν στην αθώα χιουμοριστική μου διάθεση ...... γι\'αυτό και από ότι μου λένε μέλη εδώ που μιλάω προκαλώ γέλιο με κάποιες μου αυθόρμητες εκφράσεις.........
    ʼλλοτε βέβαια είναι πιο light και άλλοτε είναι πιο καυστικές......

Ας ξεχωρίσουμε το αστείο από το σοβαρό! Όταν μιλάω σοβαρά μιλάω σοβαρά. Όταν κάνουμε πλάκα κάνουμε πλάκα και η σκέψη μας είναι πιο χαλαρή.....
    Μήν τρελαθούμε τώρα......
    Χαίρομαι Αλέκο που μου εξήγησες τη στάση σου!
    Sorry αν σε κόμπλαρα!

Senior Member
    δεν ειναι να με κομπλαρεις.απλα μου ακουστηκε παραξενο.εννοειτε οτι τα αστεια ειναι αστεια.πρεπει να σασ μα8ω να μιλατε καλυτερα εδωμεσα.απο εδω και μπρος ποπουλινι να το ακουω αλλιοσ πιπερι στο στομα.

Senior Member
    Berg αυτό που ανέφερες δεν αποτελεί απάντηση.....Σε επίπεδο forum σου ζητάω και εγώ να απαντήσεις για όσα ισχυρίζεσαι ότι διαπράτω σε επίπεδο chat.....
    Ακόμα δεν βλέπω να έχεις λάβει επίσημες θέσεις...Θα ήθελα να γνωρίζω το κατηγορητήριο σχετικά με εμένα σε επίπεδο chat για να κριθεί από το σύνολο.....

Περιμένω ακόμα.........

Senior Member
    Ηρεμηιστε γιατι 8α βαλω τις φωνες.τσακωμος για μια λεξη .ελεος .Make love not war.

Senior Member
    lol Αλέκο.............:P

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast