Results 31 to 45 of 46
Thread: ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ...
-
23-08-2006, 23:49 #31
εμ δεν μπορω να βλεπω τσακωμους για το τιποτα και ως Peace maker apo αλλο φορουμ που μπαινω λεω να γινω και εδω Peace maker εστω και αν εχω ουτε 1 τισ 1000 απο τα ποστς στο αλλο φορουμ.οχι βλακειες τσακωμοι πλεαζε.(pleaze)
- 23-08-2006, 23:52 #32
Ποιο κατηγορητιριο λες; Για καντο μου λιανα να καταλαβω. Να σου πω τι γραφεις για κολοτριπιδες στο τσατ θες; Στο λεω. Με αηδιαζεισ. Στο λεω. Τιποτα αλλο θες;
23-08-2006, 23:56 #33
τα νευρα μου.βρε ηρεμιστε 8α κανουμε και τσακωμο τωρα για μια λεξη.γραφτηκε γραφτηκε.σοκολατα ειπε 8α βγαζει οχι πουτιγκα δαμασκηνο ουτε κροκο αυγου.απλα δεν ειπε αν ειναι σοκολατα υγειας η με φραουλα.
24-08-2006, 00:09 #34
Μιλάω berg για τις κατηγορίες περί συμπεριφοράς που μου έθεσες σε επίπεδο chat και εσύ ο ίδιος ανέφερες στην προηγούμενη δήλωσή σου.....χωρίς καν βέβαια να έχεις προσδιορίσει τελικά κάτι συγκεριμένο όσων αφορά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο chat από τη γενικότερη συμπεριφορά μου μέχρι σήμερα μιας και είμαι μήνες εδώ.........
Τώρα για το τί λέω γενικότερα σε επίπεδο chat φαντάζομαι θα το έχει ήδη κρίνει το σύνολο των μελών και όχι μεμονωμένα εσύ ............
Αφού σε αηδιάζω σε προσωπικό επίπεδο λυπάμαι......... Η επιλογή συναναστροφής εδώ μπορεί να γίνει και επιλεκτική!!!
Προσωπικά η εμπιστοσύνη μου προς τα μέλλη εδώ στο σύνολο έχει ήδη δοκιμαστεί και η στάση μου είναι και σταθερή και δεκτική.
Πέραν όλων όμως σίγουρα δεν δεσμεύεται κανένας εδώ να αποδέχεται απόλυτα κανέναν εδώ. Όλοι μοιραζόμαστε, συγκρίνουμε, συμπάσχουμε και αναλύουμε απροκατάλυπτα....
Καλό είναι βέβαια οι συγκρούσεις να αποφεύγονται......
Αν για κάποιο προσωπικό λόγο λοιπόν σε αηδιάζω μπορείς απλά να με αποφεύγεις........
Όταν όμως κατακρίνεις δημοσίως τη συμπεριφορά μου και την γενικεύεις όχι με αφορμή μιαν απάντηση σε ένα θέμα , είναι κατανοητό ότι θα ζητήσω εξηγήσεις και περετέρω αποδείξεις......
Λυπάμαι πάντως ειλικρινά............
24-08-2006, 00:12 #35
δεν υπαρχει περιπτωση καποιον 8α αρχισω να δερνω.8α τον παρω τον βουρδουλα και αφου σας αλειψω με σοκολατα 8α σας βγαλω σε κοινη θεα.
24-08-2006, 00:12 #36
Βαλε υποψηφιοτητα. Αποδειξεις για τις κολοτριπιδες που λες στο τσατ θες; Δεν κραταω σημειωσεις. Αν κανενας τιμα τα παντελονια του και εχει διαβασει για αυτην τη λεξη ας το πει. Εμενα θα μου πεις για αποδειξεις και οτι σε κατηγωρω που μονη σου λες οτι ετσι μιλας; Και γουστο σου να λες για αυτην την λεξη για που πας για χεσιμο και γουστο μου να το λεω οτι με αηδιαζεις. Αν εσυ δεν εχεις τα κοτσια να το παραδεχτεις οτι χρησιμοποιεις και στο τσατ αυτες τις εκφρασεις. Αν δεν εχεις κατσε να παρακαλας τους αλλους να σε υποστηριζουν.
24-08-2006, 00:35 #37
Εμενα οποιος με λεει οτι τον κατηγωρω εχω να του απαντω. Πανε που μου θες και αποδειξεις και μου κανεις την εξυπνη εδω http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1008&page=4 ποθ σου ειχα γραψει και τοτε για το λεξιλογιο σου. Μονη σου παραδεχτηκες οτι το χρησιμοποιεις γιατι σε αρεσει να μας πειραζεις! Αντε και οταν ζητας αποδειξεις πρωτα να εχεις το θαρος να πεις οτι μιλας ετσι οπος ειπα. Μου το παιζεις κινεζος εμενα. Εσυ θα εκθεσεις ρε εμενα οτι ειπα ψεματα; Στα 30 μου χρονια ενας δε βρεθηκε να μου το πει και εσυ θα μου το πεις; Που μου το το παραδεχτηκες και μετα βγαινεις και μου το παιζεις αγια.
24-08-2006, 00:38 #38
καλα ρε γαμοτο.ευκαιρεια για τσακωμο ψαχνουν σε ολα τα φορουυμ.δεν περνω το μερος κανενος αλλα ηρεμια.μια λεξη ειναι και την ειπε γενικα οχι συσκεκγριμενα για καποιον.δηλαδη δεν γινεται να μην τσακωθουμε.?????
24-08-2006, 00:56 #39
Αλέκο μου δυστυχώς αντιπαραθέσεις υπάρχουν σε όλα τα forum.....
Απο τη στάση μας όμως δημιουργείται σταδιακά και η εύννοια , αλλά και η απόρριψη μας από τους υπόλοιπους.....
Το σύνολο των μελλών του έκαστου forum πάντα είναι ο τελικός κριτής!!!!! Εγώ ανέκαθεν δεν φοβάμαι τη γενική κριτική και δέχομαι τις όποιες θέσεις και επικρίσεις τρίτων χωρίς επίθεση αλλά ουσιαστικό διάλογο βάση επιχειρημάτων που στέκουν και είναι αληθινά....
ʼλλοι όμως είναι λιγότερο δεκτικοί......Δεν φέρω λοιπόν ευθύνη για τις απόψεις της κάθε οντότητας χωριστά δεδομένου ότι υπάρχει ποικιλομορφία χαρακτήρων και ιδεολογίας.....
Καλό είναι όντως η αντιπαράθεση ιδεών να μην γενικεύεται σε ολική σύγκρουση.....
Σε ένα forum όμως όλα τα σενάρια είναι ενεργά....Δυστυχώς!!!!!
Σε ευχαριστώ Αλέκο μου για την ειρηνευτική σου παρέμβαση!!!
24-08-2006, 01:06 #40
olga τα εχω δει απειρες φορες σε αλλο φορουμ που γραφω εδω και πολυ καιρο και νευριαζω οταν βλεπω tetoia.ισως μπαινεις και εσυ στο αλλο φορουμ αφου οπως ειδα κανουμε την ιδια δουλεια περιπου.Νευριαζω να βλεπω τσακωμους.ολα μπορουν να λυ8ουν με σωστο τροπο.απλα σαν πιο ρομαντικοι εδωμεσα μπορουμε να προσαρμοστουμε σε νεου ιδους λεξεις πιο ευγενικες και πιο ρομαντικες.
24-08-2006, 03:56 #41
Το σταματαω γιατι δεν αξιζει.
24-08-2006, 09:37 #42
Originally posted by berg
Το σταματαω γιατι δεν αξιζει.
παιδια ας το κλεισουμε το 8εμα εδω.οτι εγινε εγινε δεν υπαρχει λογος να γινει τοσος τσακωμος για μια λεξη και ειναι κριμα ενα τετοιο τοπικ να γεμισει με 2 σελιδες μυνηματα που τσακωνομαστε.Off topic off
25-08-2006, 00:12 #43
Λάθος παράδειγμα βρήκες δυστυχώς Νάσο μου να δημοσιεύσεις το topic αυτό ως κατηγορητήριο για την όλη μου συμπεριφορά , μιας και ήταν σε αυτό που επισήμως σου δήλωσα τη συμπάθεια και τον σεβασμό μου απέναντί σου για την μέχρι τότε στάση σου. ʼλλωστε όποιος διαβάσει ολόκληρο το topic που αναφέρεις θα το διαπιστώσει αυτό περίτρανα..... Με τη στάση σου μπορώ να σου πω ότι αν ήθελες να χάσεις την εκτίμησή μου απέναντί σου το κατάφερες χωρίς να καταλαβαίνω απόλυτα τους λόγους μιας και συμπάσχουμε από συγγενικά ψυχολογικά συμπτώματα....
Τώρα περί επιθετικότητας τα δεδομένα όλα δείχνουν ότι μόνος σου ξεκίνησες επίθεση......εγώ δεν σου έκανα καμιά μέχρι τώρα.....
Εκτός των άλλων επειδή τα υπόλοιπα μέλη εδώ δεν φταίνε σε τίποτα να διαβάζουν ανούσια μηνύματα έντασης που έχουν πυροδοτηθεί αποκλειστικά από εσένα ως προσωπική αντίδραση απέναντί μου , κλείνω αναγκαστικά το θέμα που ξεκίνησα για την δράση της σοκολάτας και δεν θα σου απαντήσω πλέον σε όποιο μήνυμα δημοσιεύσεις στο εν λόγο topic ακόμα και αν θίξεις εις βάθος τα ιδανικά μου......
Λυπάμαι για ακόμα μια φορά που τερματίζεται η επικοινωνία μας .......και ζητάω συγνώμη από όλα τα μέλη που αναγκάστηκαν λόγο δημοσίευσης να αναστατωθούν με τα όσα ειπώθηκαν.....Σε όποια πρόκληση του berg στο θέμα που άνοιξα δεν θα υπάρχει πλέον απάντηση μιας και είναι ανούσια και γελοία δεδομένου των συνθηκών.
Ας κριθεί ο καθένας από το σύνολο της συμπεριφοράς του εδώ!
25-08-2006, 00:27 #44
Ολγα ποτε δεν ειχα το κομπλεξ για το τι θα πουν οι αλλοι. Ουτε με ενδιαφερει πως θα με κρινουν. Παντα κοιτω με ποιους ταιριαζω. Καθεσαι μιλας σε ολους και με λες πως θα κρινουν οι αλλοι. Στη ζωη μου μονος τα εβγαζα περα. Κατσε να ζητας επεμβασεις και παρεμβασεις αλλον. Σαν πολιτικος μιλας που σε εχουν εκλεξει. Αν θες να καθεσαι και να ρητορευεις καντο απο εμενα εχει κατι να βλεπεις. Την πλατη μου.
25-08-2006, 00:49 #45
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΞΕΙ ΤΟ 8ΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ� �ΑΑΑ
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....