Results 1 to 2 of 2
-
02-05-2011, 22:12 #1
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ
ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩς ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ....
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ ΟΠΩς ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,, ΠΟΥ ΠΑΜΕ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΖΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ..ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ? ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΛΟΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΤΟ EMPTY MINDNESS ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ ΠΟΤΕ?
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΟΥΛΕΥΩ, ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ...ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕΣ ΤΕΛΙΚΑ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ...
- 03-05-2011, 11:27 #2
Athens, δεν μπορώ να σε συμβουλέψω(μιας και δεν είμαι ψυχολόγος)΄αλλά μπορώ να σου πώ οτι σε καταλαβαίνω.Προφανώς κάτι σε ενοχλεί έστω και υποσθνείδητα.Καλό θα ήταν να βρείς κάποιον να σου μιλήσει και να του μιλήσεις για το πως νιώθεις.Ουτως ή άλλος είναι τόσα τα προβλήματα που ακούς πλέον γύρω σου που αναγκαστικα σε ποιάνει κατάθλιψη. Εγώ πχ, ούτε εργάζομαι με απέλυσαν 15 ημέρες μετάτην ανακοίνωση του γάμου μου, ο άντρας μου ετοιμάζεται να κλείσει το μαγαζί και κάθε μήνα έχω πάγια έξοδα 1200 ευρώ μαζί με το δάνειο του σπιτιού.Εγώ μπαίνω στα 33 και ο άντρας μου στα 44.Θέλω πολύ να κάνω παιδί και ενώ μπορώ(είμαι γόνιμη δλδ) δεν κάνω γιατί δεν θα έχω να του προσφέρω τπτ.Εχω ήδη κάνει μείωση δανείου μιας και τα έσοδα μας είναι ταμιο ανεργίας που λήγει και 150 ευρώ το μήνα απο τον άντρα μου.Πάσχω απο κατ'αθλιψη και νεύρωση και πρέπει να πληρώνω και τον ψυχολόγο.Απο παντού ζητούν χρήματα και εγώ είμαι στα πρόθυρα.Διάλεξε λοιπόν σε τι κόσμο θες να είσαι..