DΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΟΝΕΙς ΜΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Φυσικά και θα πρέπει να βρει άκρη μόνος του. Γιατί έτσι θα μάθει να εντοπίζει ο ίδιος τα σωστά και τα λάθη στη συμπεριφορά του, όπως και τα σωστά και τα λάθη στις συμπεριφορές των άλλων. Και να ελίσσεται και να διορθώνει. Να έχει τη δική του κρίση. Δικά του τα γένια, δικά του και τα χτένια.
    Με γεια τις κουρτίνες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Φυσικά και θα πρέπει να βρει άκρη μόνος του. Γιατί έτσι θα μάθει να εντοπίζει ο ίδιος τα σωστά και τα λάθη στη συμπεριφορά του, όπως και τα σωστά και τα λάθη στις συμπεριφορές των άλλων. Και να ελίσσεται και να διορθώνει. Να έχει τη δική του κρίση. Δικά του τα γένια, δικά του και τα χτένια.
    Με γεια τις κουρτίνες.
    TY!! ειναι φανταστικες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    Ρε ινσεκτ ελα να ενωσουμε την μοναξια μας και εγω αντικοινωνικη ειμαι λολ.
    Λίγο μακριά δεν σου πέφτω; Αν μέναμε κοντά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να κάνουμε παρέα.

Banned
    Ναι κριμα ομως.Θα ταιριαζαμε ανθρωποδιωχτα εγω ανθρωποδιωχτης και εσυ μοναχικια εγω μοναχικος εσυ ..........εγω βεβαια ειμαι και περιεργη οταν ερχοντουσαν φιλες η καθε μια ρε γαμωτο τους εχει απο 3 παιδια και μου χαλαγανε τα επιπλα κλπ.Δεν μπορει καμια να κανει 1 παιδι και στοπ?
    τι διαολο κουνελς ειναι?

Senior Member
    Ναι κριμα ομως.Θα ταιριαζαμε ανθρωποδιωχτα εγω ανθρωποδιωχτης και εσυ μοναχικια εγω μοναχικος εσυ ..........εγω βεβαια ειμαι και περιεργη οταν ερχοντουσαν φιλες η καθε μια ρε γαμωτο τους εχει απο 3 παιδια και μου χαλαγανε τα επιπλα κλπ.Δεν μπορει καμια να κανει 1 παιδι και στοπ?
    τι διαολο κουνελς ειναι?
    Χαχαχαχα παστελι σε παω πολυ ρεεε !!!!! Λολ κουνελες εχω λιωσει !!! Κατσε ρε συ εσυ 30 δεν εισαι ?? Κ εχουν αλλες στα 30 τους 3 παιδια?? Λολ απ τα 20 παιδια κανανε ??
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Banned
    Ειδες?Μα οι δικοι μου δεν θελανε να κανω παιδι τοσο νωρις.Καλα τα λεγανε λολ.Εγω κανονικα ακομα επρεπε να σπουδαζω αλλα ετσι οπως τα φερε η μοιρα δεν μπορω να κανω διαφορετικα.Λατρευω ομως το μικρουλι μου και νομιζω οτι αν μπορουσε να γυρισει ο χρονος πισω θα εκανα τα ιδια πραγματα.
    Ναι γαμωτο κουνελες ειναι κανουν ενα σωρο παιδια ξεκινοντας απο τα 19 και τελειωνουν στα 45.Η γειτωνισα μ ειναι 45 και χ8ες εκανε το 5ο παιδι.ελεος.
    Λογικα η καλητερη ηλικια για να γινει μανα μια γυναικα ειναι 30-35 και ο αντρας 40 μεχρι και 50.Αυτοι αντεχουν χααχ.

Υ.Γ Οταν εμεινα εγγυος στα 23 και εκανα τον πρωτο πρωινο εμετο μου λεει κλαιγοντας ο πατερας μου ¨"αχ παιδι μου τι ηθελες και εμεινες εγγυος απο τωρα?γιατι το κανες αυτο γιατι δεν μας ακουγες? "

Senior Member
    λολλ παστελι !! 23 ειναι οντως μικρη ηλικια για παιδι, αλλα ειναι πανεμορφο κ σουπερ γλυκουλικο το παιδακι σου !!
    εγω εχω μια γνωστη που παντευτηκε στα 16 ενω ακομα ηταν μαθητρια κ τωρα ειναι 22 κ εχει 3 παιδια !! Ελεος !! κ ποσα θα κανει αραγε ακομα....:P

Banned
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    λολλ παστελι !! 23 ειναι οντως μικρη ηλικια για παιδι, αλλα ειναι πανεμορφο κ σουπερ γλυκουλικο το παιδακι σου !!
    εγω εχω μια γνωστη που παντευτηκε στα 16 ενω ακομα ηταν μαθητρια κ τωρα ειναι 22 κ εχει 3 παιδια !! Ελεος !! κ ποσα θα κανει αραγε ακομα....:P

Oσα αντεξει το κρεβατι χααχ.Εδω κρητη παντρευονται πολυ μικροτερες απο οτι εγω.Επισης το εχω ξαναπει οτι ποτε δεν μετανιωσα π εκανα παιδι το λατρευω και δεν θα το αλλαζα με τπτ κιας εχω χασει τον υπνο μου και την ζαχαρενια μου :P

Senior Member
    Oσα αντεξει το κρεβατι χααχ.Εδω κρητη παντρευονται πολυ μικροτερες απο οτι εγω.Επισης το εχω ξαναπει οτι ποτε δεν μετανιωσα π εκανα παιδι το λατρευω και δεν θα το αλλαζα με τπτ κιας εχω χασει τον υπνο μου και την ζαχαρενια μου :P
    χαχαχαχαχα το κρεβατι αντεχει αρκει να ειναι γερο λολλ αλλοι μετα πως θα αντεχουν με τοσα παιδια !!
    μπορει να σε κουραζει το παιδι, κτλ αλλα αυτες ειναι γλυκιες κ ευχαριστες "στεναχωριες" !!

Banned
    Καλα τον εχεις δει τι παιδι ειναι ε?Καμια μανα που θα ειχε εναν τετοιο γιο δεν θα παραπονιοταν ειμαι περηφανη και πολυ ευτηχησμενη που τον εχω για γιο.Και η συμπεριφορα του ειναι πολυ σωστη αν και κακομαθημενος σε μερικα πραγματα.Που θα παει θα μεγαλωσει και θα ηρεμησει.) δεν προλαβενω να του παιρνω ρουχα παει στα 8 και του παιρνω ρουχα για 12χρονο.ο παιδαρας μου!!:P
    Θελω να τον δω να μεγαλωνει δεν θελω να πεθανω νομιζω οτι δεν εχω πολλα χρονια μπροστα μου.

Senior Member
    Toν εχω δει !!! Και ειναι παιδαρος οπως τα λες !! Που να μεγαλωσει κιολας, εχει να καψει καρδιες !! χεχε !!
    Δεν θα πεθανεις ρε συ, φυσικα κ εχεις πολλα χρονια μπροστα σου , don ' t think about death, just live your life !!!!

Banned
    Αφου εχω προβληματα εχω αναπνευστικα προβληματα και ομως απνιζω 5 τσιγαρα την ημερα.Ποσο θα αντεξω?Και σιγουρα θα εχω χολυστερινη τοσα κιλα π εφτασα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12