Results 91 to 105 of 113
Thread: Δεν αντέχω άλλο!!!
-
12-05-2011, 13:27 #91
και τι εγινε οταν τους το ειπες?
- 12-05-2011, 13:43 #92
Ax fearg σε καταλαβαινω.σημερα το μεσημερι θα τους τα πω και ο θεος να βαλει το χερι του.εχω τοσο αγχος μαλλον εχω και πιεση εχω ενα σφιξιμο στο κεφαλι πανω ελπιζω μονο να μην πεθανω μεχρι το μεσημερι.....
12-05-2011, 14:11 #93
ενα απο τα βασικα πραγματα που πρεπει να κανει ειναι να τους πεις τους πως νιωθεις, πες τους οτι νιωθεις ετσι.
12-05-2011, 14:34 #94
Τι εγινε γιαν τους το ξεφουρνησες η ακομα?
12-05-2011, 14:35 #95
Σιγουρα δεν εγινε αυτο που φανταζομουν, δηλαδη φωνες και τετοια. Μαλλον καταλαβαν οτι υπηρχε σοβαρο προβλημα. Τους ειπα τι θεμα ειχα, το συζητησαμε και κοιταξαμε τι θα κανω στη συνεχεια.
Γι' αυτο σου λεω, πηγαινε και μιλα....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
13-05-2011, 08:37 #96
Παιδια καλημερα.τελικα χθες εγινε η συζητηση και φυσικα τα πραγματα ηρθαν ετσι οπως τα φανταζομουν.ευτυχως ομως φωνες δεν ειχαμε αλλα μου ειπαν διαφορα οπως γιατι το εκανες αυτο και δε μας το ειπες τοτε που το αποφασισες γιατι τους λεω θα αλλαζε κατι;και παλι την ιδια συζητηση θα ειχαμε ακρη δε θα βγαζαμε.απλα και εγω βαρεθηκα να κανω παντα οτι θελετε εσεις.μου ειπαν πως φυσικα θα σταματησουν να μου στελνουν λεφτα και να γυρισω πισω εκει που μεγαλωσα και μενουν κα αυτοι και να μεινω εκει.τους ειπα πως δεν υπαρχει περιπτωση πως θα βρω δουλεια και θα μεινω εδω που ειμαι.εκει δεν παω με τπτ.να με καταπιεζουν παλι ολη την ωρα;δε ξαναγυρναω τοσα χρονια λειπω και μ αρεσει πολυ.εξ αλλου αν εξαιρεσεις τη χθεσινη μας κουβεντα δε θυμαμαι αλλη φορα να εχουμε ξαναμιλησει ετσι και με τους 2.πρωτη φορα μου ειπαν πως οταν κατι μου συμβαινει ειτε καλο ειτε κακο θελουν να τους το λεω.δηλαδη επρεπε να φτασουμε σε αυτη την κατασταση για να μου το πουν;οταν τους ειπα πως θελωναμεινω εδω μου λενε πως δε θα κανω λεει παντα οτι θελω στη ζωη μου.και τους λεω με κοροιδευετε;ποτε εκανα οτι ηθελα εγω στη ζωη μου;ποτε.τωρα θελω αυτο και αυτο θα κανω.στο τελος μου ειπαν να παω να τα πουμε και απο κοντα.τωρα παιδια τι να σας πω δε ξερω.και παλι δε τους καταλαβαινω αλλα τουλαχιστον εγινε μια αρχη στο να εχουμε μια επικοινωνια μεταξυ μας.ξερω πως δεν υπαρχει περιπτωση να με καταλαβουν και να αναγνωρισουν πως κανουν και αυτοι λαθη αλλα απο εδω και περα εγω οτι θελω και θα τους το λεω και θα το κανω.αν θελουν να ειναι μαζι μου οκ αν δεν θελουν δε θα πεθανω κιολας.αυτα...περιμενω τις γνωμες σας φιλοι μου...
13-05-2011, 14:56 #97
παιδακια μου που ειστε σημερα?
14-05-2011, 08:27 #98
Καλημερα σας.και χθες παλι τα ιδια ειχαμε.και γιατι σταματησες και θα μας πεθανεις και και και.....δεν αντεχω αλλο.δε μπορω αλλο.ελεγα πως θα ηρεμησω και ειμαι στα ιδια.δε λεω δεν περιμενα να με επιβραβευσουν κιολας αλλα αυτο το πραγμα πια δεν αντεχεται παλι.ευτυχως η αδελφη μου και ο φιλος μου ειναι διπλα μου δε θα αντεχα χωρις αυτους.τι να τους πω οτι δε τους μπορω αλλο δε τους αντεχω να με αφησουν ησυχη;και αν μετανιωσω καποια στιγμη;αν και στη φαση που εχω φτασει που δε νομιζω.αυτοι νομιζουν πως επειδη μου δινουν τα λεφτα τους θα κανω παντα οτι θελουν και οχι οτι θελω εγω.εμ δε γινεται ετσι ομως.παιδια κανει κανεις για να τα συμβουλευει και απο εκει και περα να κανουν πραγματα που τους αρεσουν.ετσι νομιζω.τελος παντων μαλλον εχουμε αλλες αποψεις.και αυτο το πραγμα πια με τα λεφτα.....ελεος!!!ας τα φανε μανοι τους να τα χαιρονται.και δεν ειναι ρε παιδια οτι πειναμε κιολας δοξα το θεο ειμαστε μια οικογενεια που εχουμε οχι και παρα πολλα αλλα ειμαστε καλα.ε λοιπον δε μπορω αλλο.μονιμως αυτο το επιχειρημα.και για αυτο τσακιστηκα να τελειωσω και την πρωτη σχολη για τα λεφτα.το ιδιο και τωρα διαβαζε και διαβαζε να τελειωνεις.εγω ποτε θα ζησω;οποτε θελουν αυτοι;οχι δεν παει αλλο!
14-05-2011, 12:39 #99
Πες τους πως νιωθεις.
14-05-2011, 13:22 #100
carrie μου τους ειπα.ενταξει επαθαν σοκ και αυτοι ποτε δεν εχω αφησει κατι στη μεση και επισης τους κοροιδευω τοσο καιρο.τους καταλαβαινω αλλα και εγω δεν αντεχα αλλο αληθεια.σημερα ηταν λιγο πιο διαλακτικοι και ευχομαι σιγα σιγα να με καταλαβουν και να δειξουν κατανοηση..
14-05-2011, 14:50 #101
Αυτο να τους εξηγεις, οτι νιωθεις πιεση, οτι δεν αντεχεις αλλο. Αν δεν τους ειχες δειξει ποτε ως τωρα, αυτοι θα ειχαν μια εικονα στο μυαλο τους οτι ολα τα κανεις ολα τα μπορεις χωρις να αισθανεσαι το παραικρο αρνητικο. Δως τους να καταλαβουν οτι δεν ειναι ετσι.
14-05-2011, 14:57 #102
gian αναφερεις οτι αυτοι παθανε σοκ,οτι τους ηθελες πιο διαλακτικους και να σου εδειχναν περισσοτερη συμπαρασταση..Σορι που σου μιλαω ετσι αλλα αυτο δεν θα συμβει μαγικα στα 24 σου..Και ισως να μη σε καταλαβουν ποτε.Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εσυ δεν μας λες πως νιωθεις.Σκεφτεσαι συνεχως τους γονεις σου..Για ακομη μια φορα..Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
14-05-2011, 15:09 #103
ναι ειδες τι εχω παθει;εγω τουλαχιστον ξεκαθαρισα τη θεση μου και νιωθω καλα.αν βεβαια ειχα και μια δουλεια θα ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα τι να κανουμε;δε γινονται ολα οπως τα θελουμε ποτε δυστυχως.βεβαια δε νιωθω και τελεια που εχω ερθει σε αντιπαραθεση μαζι τους αλλα οκ τι να γινει;θα μου περασει...
14-05-2011, 15:14 #104
Δεν ειναι αντιπαραθεση ,δεν τους προδωσες..τα δικα σου θελω προδωσες..και εχεις περιθωριο να διεκδικησεις τη ζωη σου..τι ειναι αυτο με τους γονεις ?να μας κανουν να νιωθουμε συνεχεια οτι τους προδιδουμε και τους ποναμε?αν μας εδιναν την ελευθερια να εκφραζουμε τα θελω μας και τα λαθη μας τιποτα τετοιο δεν συνεβαινε..για αυτο κοριτσι μου κοιτα μονο τη δικη σου ζωη..ξερεις και εγω ακομα δεν εχω απεμπλακει απο το συνδρομο οτι τους πονεσα και τους ειπα ψεμματα..οσο το σκεφτομαστε τοσο πιο πισω παμε..γιατι πρεπει να σκεφτουμε εμας..κανε βιογραφικα,βγες εξω να ψαξεις για μια δουλιτσα..μην καθεσαι να μιζεριαζεις..
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
14-05-2011, 15:21 #105
εχεις απολυτο δικιο.εστω και μια φορα στη ζωη μου πρεπει να πω τι πραγματικα θελω και να το κανω.θελω να βρω μια δουλεια και να μεινω εδω που ειμαι και να ζησω με το φιλο μου.τοσο απλα.αν θελουν να ειναι διπλα μου εχει καλως αν οχι παλι καλως....